Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. září 2005 ve 12:51® Kazan
-
Bilina Druhý asi 20ti minutový test rotaček samodělek dvounulek, na zlatou jesen a se stříbrnou jsem se zavděčil půlmetrovému bolenu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2005 v 9:26® Tomucha
-
a je venku.. 43cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2005 v 9:22® Tomucha
-
zdolávačka v peřejích na Mull – Rakousko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:49® jaryn
-
Muškaři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:41® jaryn
-
Seeboden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:37® jaryn
-
řeka Liesser
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:34® jaryn
-
řeka Moll
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:32® HaD
-
a vábič
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 21:31® HaD
-
vábnička 158 cm, 25 kg. já jsem vábil, Štěpán ulovil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 v 19:02® Zlinsky_lovec
-
Revír tajný. Dnes jsem se vypravil na okouny. Předcházelo nakoupení gum a jiggů. Dostal jsem asi 15 okouunů, nej měl 30cm. Dále taky 3 štiky ± 40. Jedna ( kamarádi a rybáři ji tipovali tak na 75–80) mi spadla. Jsem z toho v řiti.........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 ve 13:24® jiris
-
JM
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2005 v 10:25® doktor
-
71cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 ve 20:25® Padis
-
na tomto místě jsem dostal 2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 ve 20:22® Padis
-
Chrudimka celkem 3 štiky nej 51cm 1 okounek a bolínek. Fajn procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 v 19:39® Hrouzek
-
Dneska na hodinu Doubrava s vláčou, celkem dobrý, akorad to štiky už tak neprožívaj,jak už jsou ochytaný.. asi 3 mi spadly 4se mi po tom jenom ohnaly nebo za tim jely a jednu jsme teda vytáhl
kolem 45cm a ještě 2 okouní..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 v 19:06® Chose
-
další pokus..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 v 19:01® Chose
-
Zkoušel jsem nové rotačky od Mirka a asi po dvou hodinách neúspěchu jsem táhnul rotačku po hladině a najednou bum a přišel tenhle sebevrah. Asi viděl tu zoufalost v mé tváři a dobrovolně se píchnul o trojháček…
regulerně zevnitř tlamky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 v 11:54® Kazan
-
Dnes Labíčko, jeden candátek na tvistříka, a docela je po ránu už kosa. Snad už se potvůrky rozhejbou ve velkým.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2005 v 10:53® Dodo
-
V sobotu ráno celé dopoledne na lodi bez jediného záběru. Až na tenhle jediný. 39,5 cm a 0,78 kg. .................... Bass řezal na chatě dřevo
))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 22:31® HaD
-
a opět mistr maďarského dřeva se společnou rybou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 22:31® HaD
-
.
-
po dobrém obědě jsme ještě pokusili štěstí a jeho šikovná ruka zlákala k záběru tohoto fešáka
181 cm, 38 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 22:29® HaD
-
„vábič“ se společným úlovkem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 22:28® HaD
-
řeka – po dovolené jsem si s parťákem zašel na sumce. nechal jsem ho vábit a povedla se mu pro mě po obědě tahle hezká rybička – 135cm, 19 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 22:17® jake
-
to denyg:Já jsem na tom splavu v Otrokovicích dnes chytal taky – asi od 1 do půl třetí. Kromě 1 kuriozního úlovku – plotička na rotačku regulérně za hubu – jsem tam o dvě rotačky přišel. 1 jsem urval o dno (čert ji vem) ale tu druhou jsem si koupil teď nedávno (zlatá Mepps aglia long) – dnes měla premiéru a zároveň i derniéru – kousek (asi 100 m) pod tím splavem – přijdu, navážu ji, první nához, po 3 vteřinách záběr – tah jako blázen a už jsem tušil zradu – jestli je to štika, nemám lanko. Byla. Tududumtum… Už nemám ani Meppsku. A tož tak já to tady válím. Na Moravě na vláčku ani ň, na feedera 1 cejn, zmrzlý jak sobolí hovno (já, ne ten cejn
, pod nosem sopel a doma nasraná moja… A zítra navíc pondělí – ku. va fix
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 21:47® Zlinsky_lovec
-
Tak jsem si dnes zvednul „rekord“ u hrouzka- ±4cm. Tloušť nachyta dvě krásné plotice s natrhanými tlamkami- asi rodina
Já pak dostal bolena 48cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 20:55® Tomash
-
Darf : Jakých větších? Jaký mřenky? Myslíš tu parmu? Podívej…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 20:55® kkarlos
-
sem byl dneska od sesti chytat pod jezem a vubec nic jelikoz se zvedla voda tak sem sel dolu po proudu a chytil jsem jen okouna kolem 20 jinak nic pak za mnou prisel kamarad a kecali sme ja stale unuzene nahazoval a pritahoval twistrika a pak slysim ranu a vyskok tak to hodim metr za to a pritahuji rana do prutu a po chvili vytahuji svou nej rybu na vlacku a take sveho nej bolena 48cm ja vim ze to neni nic extra ale potesilo mne to jelikoz sem v polovine prazdnin zacal vlacet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 20:34® Shimi
-
Jedna taková říčka , spíš potok: No když sem viděl ten vichr tak sem chtěl vzít spíš vláčák , ale nakonec sem vzal mušák … ze začátku na goldy ani ťuk pak sem ale viděl malý tlouštíky tak jsem dal olive dunku na 16 háčku a šli z vody jak po másle asi 15 kousků kolem 20 čísel takže nakonec docela dobrý zašvihání..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2005 ve 20:12@ Darf
-
Pytlak : Okolo 75cm Ja cekam az sem das fotky z pousteni i tech ostatnich ryb ( vetsich )co pises ze chytas a ne porad ty mrenky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.