Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. prosince 2011 v 16:50® vrata2
- Datum lovu: 25.12.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si krásně zachytal ostroretky. Náladu mě zkazil jenom jeden igelitkář, který chytal též ostroretky za asistence své staré, která ho hlídala aby toho pustil co nejméně. Doufám, že jim zůstane aspoň jedna kůstka v krku. I kormorán ví kdy má dost. Znova jsem se ujistil, že za to jak to u nás vypadá nemůže svaz, ale hlavně řadový členové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 v 17:54® revoke
- Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: Morava 18 | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o vánoční úlovek byl skutečně pouze pokusem, ale výlet to byl hezký. Veselé Vánoce všem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 14:53® diutrius
- Datum lovu: 24.12.11 | Revír: Ohře 10 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem šel zkusit vánočního kapra a po zdolání 2 dorostenců přišel tento 67cm na housku. Překrásný boj , nej dárek pod stromeček. Díky sv. Petře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 14:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Už jsem to letos viděl na vepřového kapra, ale dnešní dopoledne vše změnilo. Díky sv. Petře…šťastné a veselé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 13:57® Raf
- Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Tradiční vánoční poděkování vodě bylo letos ve znamení okounů pro mě i pro bráchu. Přeju tímto všem hezké svátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 v 16:51® mira.ll
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 23.12.2011 15:53:43 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. prosince 2011 v 16:42® mira.ll
- Datum lovu: 23.12.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dali jsme si s dcerou půlhodinové závody. Měl jsem sice víc záběrů, ale mladá chytla rybu jako první a ještě k tomu větší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 ve 13:34® bjucek
- Datum lovu: 20.-22.12. | Revír: řeka
Vánoční kapříci brali celkem poctivě, takže nemusim stát frontu u kádě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 8:16® vf
- Datum lovu: z několika posledních vycházek | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 21. prosince 2011 v 18:53® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se skáknul v tom dnešním nečase vyvětrat na přehradu, chyceny dvě šičky a nějaký ten okyš.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 17:54:04 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2011 v 18:33® Yanina
- Datum lovu: 20.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Mrazivé hledání okounů na řece. Malinký cejnek na twistera nám udělal velkou radost. Hned následoval strejda tloušť. A pak už ani ťuk. Kde chrápou okouni?…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 18:48® osprey
- Datum lovu: 20.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Nějak jsem dneska nedokázal sedět a dělat. Asi v jednu odpoledne jsem vzal prut mikromrdkáč a jel se projet k řece a zpátky. Bylo hezky, ale zima.
Jeden záběr, ale rybka povedená, hádal bych tak dvaapadesát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 17:14® Dawee
- Datum lovu: 20.12.2011 | Revír: Ebrťák-soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka s feederem celkem úspěšná, 5 kapříků a nějaký plotičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. prosince 2011 v 1:03® osprey
- Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Zjistil jsem, že fakt není dobré jezdit teď na ryby ve tři odpoledne, ale z jakéhosi nepochopitelného důvodu to vytrvale dělám. Výsledky jsou samozřejmě naprosto bombastické a je čím dál těžší donutit se vytáhnout foťák. Nicméně, abych zanechal stopu v této síni slávy, dvakrát jsem to udělal.
Ale kromě té bídy na obrázcích mají ty občasné útěky k vodě i jistý informační přínos – řeka je hrozně ukecaná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. prosince 2011 ve 12:34® vf
- Datum lovu: Prosinec | Způsob lovu: Přívlač
Z několika posledních vycházek k vodě s přáteli…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 v 18:02® Scanix
- Datum lovu: 17.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem preci jen na chvilku k vode vybehl, vitr, zima, prekvapive i dost aktivnich rybaru, ale ryby tedy prilis aktivni nebyly. Jedna spadla sticka, co nemela snad ani 40cm a kapr 61cm za ocas. Alespon ten prisel vhod pro blizici se stedrovecerni veceri
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 v 15:13® kety.vydra
- Datum lovu: 17.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl kupodivu na celém revíru sám.Idylický den kazily snad čtyři motorové pily a dva blázni na motokrosech,ale rybám to nevadilo.Záběry byly velmi velmi opatrné,jen lehké přihnutí špičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 ve 13:19® vf
- Způsob lovu: Přívlač
Z několika posledních vycházek s přáteli…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. prosince 2011 ve 20:08® JirkaF
- Datum lovu: 16.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes podvečer mě neodradila ani značná nepřízeń počasí.Za půl hodiny jsem byl jak hadr,jen ždímat,ale pruhovaná odměna stála zato.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 23:18® Dawee
- Datum lovu: 15.12.2011 | Revír: Ebrťák-soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
Dnešní odpoledne celkem úspěšné, od 15:00 do 17:00 kapřík 45cm a plotička 20cm. Bohužel jsem neměl sebou telefon takže foto není(kamarád na plavačku 6 plotiček)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 13:24® kety.vydra
- Datum lovu: 15.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes návrat na včerejší loviště.Na břeh se podívali jen dva dorostenci.Že by poslední letošní ryba…?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2011 ve 20:18® kety.vydra
- Datum lovu: 14.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Takhle to dopadá,když v jednom krámě nemají kosťáky a v druhém si „prodavačka“ šibuje otvíračku na neurčito.Na to nemám nervy.Tož,aspoň zachráněna rybářská čest,jediná ryba na nejmenší zrnko kukuřice.
Tento příspěvek byl editován 14.12.2011 19:19:00 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2011 v 19:01® vf
- Datum lovu: posledních pár dnů | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 13:19® smisa 3!
- Datum lovu: 10.12.2011 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Smáčkovaná z člunu přinesla mraky okounků a 2 štičky. Okouni chyceni všichni během rozednění během půl hodinky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2011 ve 12:40® Bigpista
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder
V neděli jsem byl vymrznout na Berounce. Ryby nebraly, očka zamrzala a jedinou společnost mi dělalo hejno oblíbených černých ptáků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:35® hecht
- Datum lovu: 11.12. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po 14 dnech zase u vody, zkouška nové metody s jedním slušným okounem. Pak abych byl in, bylo nasazeno žluté kopyto, s výsledkem dvou zubatic. Celkem ok, foceno jen mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:28® Mrakoš
-
A já též hovno chyt
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:22® JohnFish
- Datum lovu: 10-11.12 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem teď přes víkend na Orlíku jediná zpozorovaná ryba byla štika okolo 40 cm která neměla chuť spolupracovat. Ztratil jsem tam x-rap a deeptaildancera :/ to je jediné co se stalo......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:27® M@gič
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Jihlava 4 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se celkem dařilo za čtyři hodiny na jeden feeder páč druhej jsem při náhozu zlomil
jsem chytil čtyři kapříky do 30cm, dva jeseny a jednu ploťku. Krásně strávená neděle až na ten zlomenej prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:07® libryb
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se povedl jeden slušnější a pár malejch,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.