Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 14:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Už jsem to letos viděl na vepřového kapra, ale dnešní dopoledne vše změnilo. Díky sv. Petře…šťastné a veselé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 13:57® Raf
- Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Tradiční vánoční poděkování vodě bylo letos ve znamení okounů pro mě i pro bráchu. Přeju tímto všem hezké svátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 v 16:51® mira.ll
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 23.12.2011 15:53:43 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. prosince 2011 v 16:42® mira.ll
- Datum lovu: 23.12.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dali jsme si s dcerou půlhodinové závody. Měl jsem sice víc záběrů, ale mladá chytla rybu jako první a ještě k tomu větší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 ve 13:34® bjucek
- Datum lovu: 20.-22.12. | Revír: řeka
Vánoční kapříci brali celkem poctivě, takže nemusim stát frontu u kádě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 8:16® vf
- Datum lovu: z několika posledních vycházek | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 21. prosince 2011 v 18:53® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se skáknul v tom dnešním nečase vyvětrat na přehradu, chyceny dvě šičky a nějaký ten okyš.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 17:54:04 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2011 v 18:33® Yanina
- Datum lovu: 20.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Mrazivé hledání okounů na řece. Malinký cejnek na twistera nám udělal velkou radost. Hned následoval strejda tloušť. A pak už ani ťuk. Kde chrápou okouni?…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 18:48® osprey
- Datum lovu: 20.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Nějak jsem dneska nedokázal sedět a dělat. Asi v jednu odpoledne jsem vzal prut mikromrdkáč a jel se projet k řece a zpátky. Bylo hezky, ale zima.
Jeden záběr, ale rybka povedená, hádal bych tak dvaapadesát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 17:14® Dawee
- Datum lovu: 20.12.2011 | Revír: Ebrťák-soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka s feederem celkem úspěšná, 5 kapříků a nějaký plotičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. prosince 2011 v 1:03® osprey
- Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Zjistil jsem, že fakt není dobré jezdit teď na ryby ve tři odpoledne, ale z jakéhosi nepochopitelného důvodu to vytrvale dělám. Výsledky jsou samozřejmě naprosto bombastické a je čím dál těžší donutit se vytáhnout foťák. Nicméně, abych zanechal stopu v této síni slávy, dvakrát jsem to udělal.
Ale kromě té bídy na obrázcích mají ty občasné útěky k vodě i jistý informační přínos – řeka je hrozně ukecaná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. prosince 2011 ve 12:34® vf
- Datum lovu: Prosinec | Způsob lovu: Přívlač
Z několika posledních vycházek k vodě s přáteli…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 v 18:02® Scanix
- Datum lovu: 17.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem preci jen na chvilku k vode vybehl, vitr, zima, prekvapive i dost aktivnich rybaru, ale ryby tedy prilis aktivni nebyly. Jedna spadla sticka, co nemela snad ani 40cm a kapr 61cm za ocas. Alespon ten prisel vhod pro blizici se stedrovecerni veceri
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 v 15:13® kety.vydra
- Datum lovu: 17.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl kupodivu na celém revíru sám.Idylický den kazily snad čtyři motorové pily a dva blázni na motokrosech,ale rybám to nevadilo.Záběry byly velmi velmi opatrné,jen lehké přihnutí špičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 ve 13:19® vf
- Způsob lovu: Přívlač
Z několika posledních vycházek s přáteli…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. prosince 2011 ve 20:08® JirkaF
- Datum lovu: 16.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes podvečer mě neodradila ani značná nepřízeń počasí.Za půl hodiny jsem byl jak hadr,jen ždímat,ale pruhovaná odměna stála zato.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 23:18® Dawee
- Datum lovu: 15.12.2011 | Revír: Ebrťák-soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
Dnešní odpoledne celkem úspěšné, od 15:00 do 17:00 kapřík 45cm a plotička 20cm. Bohužel jsem neměl sebou telefon takže foto není(kamarád na plavačku 6 plotiček)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 13:24® kety.vydra
- Datum lovu: 15.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes návrat na včerejší loviště.Na břeh se podívali jen dva dorostenci.Že by poslední letošní ryba…?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2011 ve 20:18® kety.vydra
- Datum lovu: 14.12.2011 | Způsob lovu: Feeder
Takhle to dopadá,když v jednom krámě nemají kosťáky a v druhém si „prodavačka“ šibuje otvíračku na neurčito.Na to nemám nervy.Tož,aspoň zachráněna rybářská čest,jediná ryba na nejmenší zrnko kukuřice.
Tento příspěvek byl editován 14.12.2011 19:19:00 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2011 v 19:01® vf
- Datum lovu: posledních pár dnů | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 13:19® smisa 3!
- Datum lovu: 10.12.2011 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Smáčkovaná z člunu přinesla mraky okounků a 2 štičky. Okouni chyceni všichni během rozednění během půl hodinky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2011 ve 12:40® Bigpista
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder
V neděli jsem byl vymrznout na Berounce. Ryby nebraly, očka zamrzala a jedinou společnost mi dělalo hejno oblíbených černých ptáků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:35® hecht
- Datum lovu: 11.12. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po 14 dnech zase u vody, zkouška nové metody s jedním slušným okounem. Pak abych byl in, bylo nasazeno žluté kopyto, s výsledkem dvou zubatic. Celkem ok, foceno jen mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:28® Mrakoš
-
A já též hovno chyt
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 21:22® JohnFish
- Datum lovu: 10-11.12 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem teď přes víkend na Orlíku jediná zpozorovaná ryba byla štika okolo 40 cm která neměla chuť spolupracovat. Ztratil jsem tam x-rap a deeptaildancera :/ to je jediné co se stalo......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:27® M@gič
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Jihlava 4 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se celkem dařilo za čtyři hodiny na jeden feeder páč druhej jsem při náhozu zlomil
jsem chytil čtyři kapříky do 30cm, dva jeseny a jednu ploťku. Krásně strávená neděle až na ten zlomenej prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:07® libryb
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se povedl jeden slušnější a pár malejch,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 v 18:24® kety.vydra
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska pokus o nějaké dravčíky.Za rotačkou se postupně přijeli podívat štička a pak okoun,ale nevzali.Vydržel jsem až do západu slunce a na banjo se pověsil candátek,takže dnes rybářská čest zachráněna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2011 ve 14:23® Poky
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: Vltava2 | Způsob lovu: Feeder
tak dneska s feederem u vody a čístá nula,ve dvou lidech.Po tom co jsem přišel domu,tak jsem zjistil proč nám ryby nebraly.V půl 5 ráno nějakej borec skočil z mostu do řeky,tak ho hledaly na lodích,potápěči,hasiči i 2 vrtulníky,ale my nic neviděli,všechno se to odehrávalo za zatáčkou,takže asi i ryby byly zvědavý a na naše nastražený červíky házely bobek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2011 ve 23:09® Scanix
- Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vetrny den jsem s kolegou Cipisfishing pekne vymrznul pri pokusu o uloveni nejake te stiky. Sice jsme uspeli, ale velikostne to bylo slabsi, a tak nejvetsim bojem pak pro me bylo udrzet ruce v teple i pres namocene rukavice a nejvetsi rozruh udelal pekny supi za hrbetni ploutvicku
Tento příspěvek byl editován 10.12.2011 22:09:46 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.