Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 21:35® dodorider
-
dnes kratka vyprava, sem tam se neco lapilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2011 ve 23:50® Scanix
- Datum lovu: 10.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na vice jak pul hodku tesne pred setmenim, necekal jsem nic zvlastniho, ale po celem tydnu zase na chvilku u vody a nekolik kontaktu bylo…chvili mi trvalo, nez jsem prisel, jak na ne, ale nakonec jsem ty „dravce“ dostal…dva cejni za hubku a candatek za hrbet, pripomina mi to jakousi scenku ze Slunce, sena a par facek: „No podívej se táto, to vypadá jako když… Ale takhle obráceně?“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2011 v 16:39® osprey
- Datum lovu: 9.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Chtěl jsem hodně velkou, musely mi stačit malé
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2011 v 16:36® Mrakoš
-
Pár týdnů jsem u vody nebyl, vlastně jsem už ani letos vláčet nechtěl. Dneska jsem ale nevydržel a šel si přes poledne zachytat. Hned zkraje jsem vyšťáral štíče asi 55cm, pak už jen menšího bolena. Po třech hodinách už mi byla kosa, lilo jako z konve.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:33® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 8.12.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to nebylo ani tak rybaření, jako spíše otužování
Přesto, nebo snad právě proto, se dařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 18:46® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1B | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl mile překvapen…
Tento příspěvek byl editován 8.12.2011 17:48:18 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2011 v 19:19® Dawee
- Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Bonětice
V sobotu Bonětice ze 3/4 zamrzlo a upuštěná voda, alespoň jsem obohatil výbavičku o slušný úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2011 v 19:18® dodorider
- Datum lovu: 4.12.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na okounech, povedlo se pas pruhovanejch od 20 do 30cm ale nejvice me prekvapil kaprik asi 37cm ktery krasne a poctive zabral na maleho smacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:53® vf
- Datum lovu: Víkend | Způsob lovu: Přívlač
A ještě ze zmíněného víkendu, který se nesl téměř výhradně ve znamení na zakázku zhotovených barev na nástrahách sokolovské provenience. Kluci, děkuju, že jste mi vyšli vstříc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:50® vf
- Datum lovu: Víkend | Způsob lovu: Přívlač
Sobota i neděle na západě… Silný vítr a v neděli i ledový déšť doslova rozbouřily chebské moře. Parťákovi Michalovi zhýčkanému relativním klidem (
polabských nížin Jesenice připomínala zimní pobyt u Baltského moře, jak řekl. Nicméně navzdory bolavě fialovým prstům a nulové citlivosti jsme se i trochu radovali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2011 ve 13:17® Kazan
- Datum lovu: 5.12.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilku jsem vyrazil na řeku, vytáhlo mě ven občas vykukující sluníčko. Na woba jsem povodil dva boleny a mazal domů, protože ten vítr u řeky, to je hnus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2011 ve 23:40® osprey
- Datum lovu: 4. 12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Musel jsem se ujistit, že ještě vím, jak vypadá štika…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2011 ve 21:23® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 4.12.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen na chvilku vyzkoušet, zda candátům kopýtka pořád šmakujou. A šmakujou
Jen se mi v tom nečase nechtělo tahat s foťákem, zastoupit ho tedy musel mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2011 ve 20:51® Karasák
- Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Rokytná 4 | Způsob lovu: Plavaná
Původně jsem chtěl nymfovat, bohužel ráno jsem zjistil že stromy v okolí jsou obaleny ledem a vše kolem bylo zahaleno do mlhy. Nakonec jsem se vidal na řeku s brčkem a pařenou houskou. Zpočátku záběry nepřicházely, ale když jsem došel k jedné z mích oblíbených tůněk, tloušti brali téměř na hod. Nakonec za 2 hodiny lovu uloveno 6 tlouštů od 25 do 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2011 v 11:15® Tomik
-
Ranní procházka přinesla slušnou štiku. Pro porovnání wob má 18 cm. Za pár let z ní bude slušnej krokodyl..
Tento příspěvek byl editován 4.12.2011 10:16:59 uživatelem Tomik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2011 ve 22:25® Scanix
- Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Roudnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byla drina, cca 75 kudla a par doprasenych zaberu…ostatnim to taky moc neslo, rybaru hodne, ale co jsem slysel, tak se lapla jen jedina stika ±90 a par okysu. Kolega Cipisfishing aspon jedno Cko. Jinak dekuji za milou spolecnost Zuzi, ktera lapla candoska a okyse a dost jsme se nasmali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2011 v 16:28® Kazan
- Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na Lužnice, dvakrát štíhle a jeden tloušťák padesát, aspoň trochu slušnější ryba. Jinak poměrně dost stop od vydry včetně pozůstatků od jejího hodování.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2011 15:29:02 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2011 ve 12:24® Tomik
-
Procházka kolem vody. Většina plochy(včetně nejnadějnějších míst) pod ledem, ale přece se povedla jedna štika. Není to velikost, kterou jsem chtěl ulovit, ale i tak potěšila…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2011 v 0:30® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Další pokus o vánočního kapra…opět neúspěšný.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 23:31:10 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:27® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:15® Kazan
- Datum lovu: 2.12.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět Orlas a štičí naháňka, chyceny tři kousky, pro pořádek tentokrát na kopyta Red bass. Začíná tam být nějak hodně lidí zítra už tam nejedu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2011 ve 14:28® dodorider
- Datum lovu: 2.12.2011 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Nechrankach, bohuzel se nedalo moc chytat u brehu se vsude tahne podel brehu jaky si cerny pas. Nevedel sem zda je to olej ci co. Po telefonatu s kolegou ktery ma toto na starost se pry jedna o kvaseni ptaciho trusu a odumrelych skeblicek. Tak sem to zabalil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2011 ve 12:33® HaD
- Datum lovu: 2.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Legendární velká štika na klubovce dnes ráno ulovena! Na tajnou nástrahu a utajeným lovcem (z toho důvodu byla fotografie upravena k nepoznání)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 20:51® sethy
- Datum lovu: 1.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Rybky sice moc nespolupracovaly, ale aspoň jedna fotková se povedla
(kolegovi
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 19:33® Kazan
- Datum lovu: 1.12.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět na Orlíku, více jsem toho napádloval než nachytal, průzkum míst kde jsem ještě nechytal. Povodil jsem čtyři štičky. Samozřejmě jsem nezapomněl na obrázek pro Maru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 ve 22:21® regulus
- Datum lovu: dnes | Revír: to je jedno | Způsob lovu: Muškaření
Už jsem semka dlouho nic nenapsal, tak to napravím, dneska rozloučení s pstruhovou sezónou, počasí pod psa, ryby se taky zrovna nepřetrhly, ale nějakej ten pstruh, lipan a siven na háčku uvízli …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:47® dodorider
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač
Dnes výprava na okouny, něco se vydařilo, nic extra ale zachytal sem si
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:41® Kazan
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil na Orlas trochu poškádlit místní štiky, zadařily se čtyři kousky, u třetí jsem si vzpomněl na Maru a bo jsem je chytal na jeho oblíbenou nástrahu musel jsem mu udělat foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:27® kety.vydra
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
Po dvou hodinch bez záběru jsem to sbalil dřív.V jedné zátoce bylo volno,tak jsem vzal přívlačák a ještě hupnul k vodě.Na druhý nához jsem zapnul okouna cca 35,ale setřepal se.Ale bylo super ho sledovat v čisté vodě,jak sebral rotačku až na třetí pokus v podstatě pod nohama.No,vyhrál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 ve 12:42® vf
- Datum lovu: Posledních pár listopadových dnů | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.