Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 10. prosince 2011 ve 21:35® dodorider
dodorider

dnes kratka vyprava, sem tam se neco lapilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46296.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 9. prosince 2011 ve 23:50® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 10.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na vice jak pul hodku tesne pred setmenim, necekal jsem nic zvlastniho, ale po celem tydnu zase na chvilku u vody a nekolik kontaktu bylo…chvili mi trvalo, nez jsem prisel, jak na ne, ale nakonec jsem ty „dravce“ dostal…dva cejni za hubku a candatek za hrbet, pripomina mi to jakousi scenku ze Slunce, sena a par facek: „No podívej se táto, to vypadá jako když… Ale takhle obráceně?“ :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46286.jpg
      Pátek 9. prosince 2011 v 16:39® osprey
      osprey
      Datum lovu: 9.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Chtěl jsem hodně velkou, musely mi stačit malé:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46278.jpg
        Pátek 9. prosince 2011 v 16:36® Mrakoš

Pár týdnů jsem u vody nebyl, vlastně jsem už ani letos vláčet nechtěl. Dneska jsem ale nevydržel a šel si přes poledne zachytat. Hned zkraje jsem vyšťáral štíče asi 55cm, pak už jen menšího bolena. Po třech hodinách už mi byla kosa, lilo jako z konve.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46276.jpg
          Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:33® BoBo-Falknow
          BoBo-Falknow
          Datum lovu: 8.12.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to nebylo ani tak rybaření, jako spíše otužování :-) Přesto, nebo snad právě proto, se dařilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46267.jpg
            Čtvrtek 8. prosince 2011 v 18:46® Holajz2
            Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1B | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl mile překvapen… :-)

Tento příspěvek byl editován 8.12.2011 17:48:18 uživatelem Holajz2.
            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46263.jpg
              Pondělí 5. prosince 2011 v 19:19® Dawee
              Dawee
              Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Bonětice

V sobotu Bonětice ze 3/4 zamrzlo a upuštěná voda, alespoň jsem obohatil výbavičku o slušný úlovek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46232.jpg
                Pondělí 5. prosince 2011 v 19:18® dodorider
                dodorider
                Datum lovu: 4.12.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na okounech, povedlo se pas pruhovanejch od 20 do 30cm ale nejvice me prekvapil kaprik asi 37cm ktery krasne a poctive zabral na maleho smacka

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46231.jpg
                  Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:53® vf
                  Datum lovu: Víkend | Způsob lovu: Přívlač

A ještě ze zmíněného víkendu, který se nesl téměř výhradně ve znamení na zakázku zhotovených barev na nástrahách sokolovské provenience. Kluci, děkuju, že jste mi vyšli vstříc :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46226.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46228.jpg
                    Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:50® vf
                    Datum lovu: Víkend | Způsob lovu: Přívlač

Sobota i neděle na západě… Silný vítr a v neděli i ledový déšť doslova rozbouřily chebské moře. Parťákovi Michalovi zhýčkanému relativním klidem (:-) polabských nížin Jesenice připomínala zimní pobyt u Baltského moře, jak řekl. Nicméně navzdory bolavě fialovým prstům a nulové citlivosti jsme se i trochu radovali…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46224.jpg
                      Pondělí 5. prosince 2011 ve 13:17® Kazan
                      Datum lovu: 5.12.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Na chvilku jsem vyrazil na řeku, vytáhlo mě ven občas vykukující sluníčko. Na woba jsem povodil dva boleny a mazal domů, protože ten vítr u řeky, to je hnus.

Neděle 4. prosince 2011 ve 23:40® osprey
                        osprey
                        Datum lovu: 4. 12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Musel jsem se ujistit, že ještě vím, jak vypadá štika…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46217.jpg
                          Neděle 4. prosince 2011 ve 21:23® BoBo-Falknow
                          BoBo-Falknow
                          Datum lovu: 4.12.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen na chvilku vyzkoušet, zda candátům kopýtka pořád šmakujou. A šmakujou :-) Jen se mi v tom nečase nechtělo tahat s foťákem, zastoupit ho tedy musel mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46214.jpg
                            Neděle 4. prosince 2011 ve 20:51® Karasák
                            Karasák
                            Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Rokytná 4 | Způsob lovu: Plavaná

Původně jsem chtěl nymfovat, bohužel ráno jsem zjistil že stromy v okolí jsou obaleny ledem a vše kolem bylo zahaleno do mlhy. Nakonec jsem se vidal na řeku s brčkem a pařenou houskou. Zpočátku záběry nepřicházely, ale když jsem došel k jedné z mích oblíbených tůněk, tloušti brali téměř na hod. Nakonec za 2 hodiny lovu uloveno 6 tlouštů od 25 do 40 cm.

Neděle 4. prosince 2011 v 11:15® Tomik
                              Tomik

Ranní procházka přinesla slušnou štiku. Pro porovnání wob má 18 cm. Za pár let z ní bude slušnej krokodyl..;-)

Tento příspěvek byl editován 4.12.2011 10:16:59 uživatelem Tomik.
                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46199.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46200.jpg
                                Sobota 3. prosince 2011 ve 22:25® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Roudnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to byla drina, cca 75 kudla a par doprasenych zaberu…ostatnim to taky moc neslo, rybaru hodne, ale co jsem slysel, tak se lapla jen jedina stika ±90 a par okysu. Kolega Cipisfishing aspon jedno Cko. Jinak dekuji za milou spolecnost Zuzi, ktera lapla candoska a okyse a dost jsme se nasmali…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46197.jpg
                                  Sobota 3. prosince 2011 v 16:28® Kazan
                                  Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na Lužnice, dvakrát štíhle a jeden tloušťák padesát, aspoň trochu slušnější ryba. Jinak poměrně dost stop od vydry včetně pozůstatků od jejího hodování.

Tento příspěvek byl editován 3.12.2011 15:29:02 uživatelem Kazan.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46186.jpg
                                    Sobota 3. prosince 2011 ve 12:24® Tomik
                                    Tomik

Procházka kolem vody. Většina plochy(včetně nejnadějnějších míst) pod ledem, ale přece se povedla jedna štika. Není to velikost, kterou jsem chtěl ulovit, ale i tak potěšila…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46185.jpg
                                      Sobota 3. prosince 2011 v 0:30® Holajz2
                                      Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Další pokus o vánočního kapra…opět neúspěšný.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 23:31:10 uživatelem Holajz2.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46181.jpg
                                        Pátek 2. prosince 2011 ve 21:27® jarryn21
                                        jarryn21
                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46177.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46179.jpg
                                          Pátek 2. prosince 2011 v 19:15® Kazan
                                          Datum lovu: 2.12.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět Orlas a štičí naháňka, chyceny tři kousky, pro pořádek tentokrát na kopyta Red bass. Začíná tam být nějak hodně lidí zítra už tam nejedu.

Pátek 2. prosince 2011 ve 14:28® dodorider
                                            dodorider
                                            Datum lovu: 2.12.2011 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na Nechrankach, bohuzel se nedalo moc chytat u brehu se vsude tahne podel brehu jaky si cerny pas. Nevedel sem zda je to olej ci co. Po telefonatu s kolegou ktery ma toto na starost se pry jedna o kvaseni ptaciho trusu a odumrelych skeblicek. Tak sem to zabalil

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46170.jpg
                                              Pátek 2. prosince 2011 ve 12:33® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 2.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Legendární velká štika na klubovce dnes ráno ulovena! Na tajnou nástrahu a utajeným lovcem (z toho důvodu byla fotografie upravena k nepoznání) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46166.jpg
                                                Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 20:51® sethy
                                                sethy
                                                Datum lovu: 1.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Rybky sice moc nespolupracovaly, ale aspoň jedna fotková se povedla :-) (kolegovi :-D )

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46164.jpg
                                                  Čtvrtek 1. prosince 2011 v 19:33® Kazan
                                                  Datum lovu: 1.12.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět na Orlíku, více jsem toho napádloval než nachytal, průzkum míst kde jsem ještě nechytal. Povodil jsem čtyři štičky. Samozřejmě jsem nezapomněl na obrázek pro Maru:-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46163.jpg
                                                    Středa 30. listopadu 2011 ve 22:21® regulus
                                                    regulus
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: to je jedno | Způsob lovu: Muškaření

Už jsem semka dlouho nic nenapsal, tak to napravím, dneska rozloučení s pstruhovou sezónou, počasí pod psa, ryby se taky zrovna nepřetrhly, ale nějakej ten pstruh, lipan a siven na háčku uvízli … :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46157.jpg
                                                      Středa 30. listopadu 2011 v 19:47® dodorider
                                                      dodorider
                                                      Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač

Dnes výprava na okouny, něco se vydařilo, nic extra ale zachytal sem si

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46156.jpg
                                                        Středa 30. listopadu 2011 v 19:41® Kazan
                                                        Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil na Orlas trochu poškádlit místní štiky, zadařily se čtyři kousky, u třetí jsem si vzpomněl na Maru a bo jsem je chytal na jeho oblíbenou nástrahu musel jsem mu udělat foto :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46154.jpg
                                                          Středa 30. listopadu 2011 v 19:27® kety.vydra
                                                          kety.vydra
                                                          Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená

Po dvou hodinch bez záběru jsem to sbalil dřív.V jedné zátoce bylo volno,tak jsem vzal přívlačák a ještě hupnul k vodě.Na druhý nához jsem zapnul okouna cca 35,ale setřepal se.Ale bylo super ho sledovat v čisté vodě,jak sebral rotačku až na třetí pokus v podstatě pod nohama.No,vyhrál:-)

Středa 30. listopadu 2011 ve 12:42® vf
                                                            Datum lovu: Posledních pár listopadových dnů | Způsob lovu: Přívlač
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46150.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46153.jpg