Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 20:51® sethy
- Datum lovu: 1.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Rybky sice moc nespolupracovaly, ale aspoň jedna fotková se povedla
(kolegovi
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 19:33® Kazan
- Datum lovu: 1.12.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět na Orlíku, více jsem toho napádloval než nachytal, průzkum míst kde jsem ještě nechytal. Povodil jsem čtyři štičky. Samozřejmě jsem nezapomněl na obrázek pro Maru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 ve 22:21® regulus
- Datum lovu: dnes | Revír: to je jedno | Způsob lovu: Muškaření
Už jsem semka dlouho nic nenapsal, tak to napravím, dneska rozloučení s pstruhovou sezónou, počasí pod psa, ryby se taky zrovna nepřetrhly, ale nějakej ten pstruh, lipan a siven na háčku uvízli …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:47® dodorider
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač
Dnes výprava na okouny, něco se vydařilo, nic extra ale zachytal sem si
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:41® Kazan
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil na Orlas trochu poškádlit místní štiky, zadařily se čtyři kousky, u třetí jsem si vzpomněl na Maru a bo jsem je chytal na jeho oblíbenou nástrahu musel jsem mu udělat foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 v 19:27® kety.vydra
- Datum lovu: 30.11.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
Po dvou hodinch bez záběru jsem to sbalil dřív.V jedné zátoce bylo volno,tak jsem vzal přívlačák a ještě hupnul k vodě.Na druhý nához jsem zapnul okouna cca 35,ale setřepal se.Ale bylo super ho sledovat v čisté vodě,jak sebral rotačku až na třetí pokus v podstatě pod nohama.No,vyhrál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2011 ve 12:42® vf
- Datum lovu: Posledních pár listopadových dnů | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:28® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 29.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Konečně viróza trošku ustoupila a mohl jsem opět vyrazit k vodě
Nic jsem během nuceného výpadku nezapomněl a nějaké candáty pochytal
Sice opět nic velkého, přesto příjemný lov.
Motor: Gratuluji, jsem rád, když vidím, že na naše nástrahy chytají a nachytají i jiní
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 21:15:21 uživatelem BoBo-Falknow.Jen se zkusit zamyslet nad tím, jak Tvoje fotky vypadají, zkus je porovnat s jinými…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:33® motor
- Datum lovu: 29.11.2011 | Revír: Odrava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Zvýšil jsem si osobní rekord Okouna na 45cm. Přívlač kopyto motoroil 7cm od vláčej.cz (super nástraha)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:45® frenki
- Datum lovu: dávno | Revír: sever | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Něco jsem vyhrabal z batohu z loňska, ale docela zachovalá:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:08® osprey
- Datum lovu: 28.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
No a ještě jeden zápis – potřeboval jsem něco u vody vyzkoušet a hlavně nafotit. Včera bylo ukázkové počasí, tak jsem vyzkoušel, nafotil a dokonce i něco chytil.
Potěšil mě uvláčený tloušť rovných padesát. Každoročně touhle dobou nějakého pěkného chytím. Neberou masově, ale často jsou to ti velcí. Letos jsem ani nedoufal, že nějakého trefím – chybějí prutohodiny.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 12:09:32 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:01® osprey
- Datum lovu: 27.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po nedávné smutné zkušenosti jsem se rozhodl do konce roku setkat s většinou dobrých přátel. S některými jsem se potkal u vody, jiným aspoň zavolal. Tohle jsou obrázky z jednoho víkendového setkání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 v 0:53® hecht
- Revír: řeka snů | Způsob lovu: Muškaření
Dnes přece jen ještě jedna rozlučka s mouchou, voda vyzdobena ale už jak na Vánoce. Lipanům se nechtělo zbírat, jediný kousek se povedl na mokrou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 ve 14:48® Scanix
- Datum lovu: 27.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opet na chvilku, ale me konkretne se moc nedarilo, mrzi me jen jedna spadla fakt pekna ryba…jinak kolega M…, ktereho jsem u vody stridal se pochlapil s kaprikem 65 na mikromrdku za hubu. Dalsi kolega, co byl se mnou zase supi 63 na banjo regulene za hubu a me se povedla za tlamku tahle podoustev a par dalsich kontatku jsem nepromenil…Jen ti skutecni dravci nam nejak stavkuji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 ve 12:43® Bigpista
- Datum lovu: 27.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes zero. Alespoň jsem se vyvětral, když je dnes tak krásně.
Tento příspěvek byl editován 27.11.2011 11:43:38 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 v 0:09® hecht
- Datum lovu: 26.11. 2011 | Revír: jeho řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnešek ve znamení rozlučky. Rozlučky s letošní muškařskou sezonou,rozlučky s někým, kdo už tam toho víc nevyžehlí. Něco se pochytalo, něco se zapálilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 22:56® hraji
- Datum lovu: 26.11.2011 | Revír: Svratka 2A | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní pokus o lov ryb se ukázal jako velmi náročný, ale paprsky sluníčka nedokázaly ryby pořádně probudit a tak to bylo jen takové vlažné pokoušení. Kapřík se podařil, ale bylo to těžké.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 21:42® wawlk
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: MP svazoka | Způsob lovu: Muškaření
Zdar překvapení až na záver roku ato na MP svazovce duhák 53 ,12ka struna ,14ka bezprotihrod a krásných caa 15–20min. Adrenalínu.
Tento příspěvek byl editován 26.11.2011 20:47:48 uživatelem wawlk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 v 16:39® Scanix
- Datum lovu: 26.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Na malou chvili pred obedem jsem preci jen vyrazil, na lov jsem mel vyhrazeno tak 40min, ale bylo to fajn…aktivni byla hlavne bila ryba, sice se povedl i okys, ale pak nasledoval cejn za hubu, druhy za skrele, za nim prisel pekny supi 57, opet za hubu, nasledoval jeste cejn za bricho a uz jsem musel letet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 12:20® vf
- Datum lovu: různé - vše průběžně v tomto týdnu | Způsob lovu: Přívlač
Několik radostí z posledního týdne, plného mlhy, mrazu a střídavě i ledového větru… U vody vůbec necítím ruce, ale když pak vidím ty fotky, jsem rád, že jsem vydržel…
Tento příspěvek byl editován 26.11.2011 11:22:04 uživatelem vf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 23:31profil byl smazán
- Datum lovu: 25.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem vyrazil na cca 40km vzdálený revír,zachytal sem si krásně,přímo úžasně.Jenže když sem přišel na to,že sem si zabouchl klíče od auta v autě…Baterka v mobilu vybitá a odcházel sem do auta ve chvíly,kdy už mi byla pořádná zima.Jenže to sem nevěděl jaká cesta pěšky mě ještě čeká.Veselý den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 20:17® Scanix
- Datum lovu: 25.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vysetril alespon hodku po praci, k vode jsem dorazil chvili pred kolegou M…, prvni zaber na sebe nenechal dlouho cekat, prekvapenim byl cejn za hubu, pak prisel dalsi chyceny v hlavove casti, ale pak se behm 20minut povesily tri kusy za hrbet a tak jsem menil lokal. Presunul jsem se ke kolegovi, ktery lapil mezitim nejake okouny, jednoho ±35, coz je pekna tady rybka. Me se behem chvilky povedli tri hodne mali candatci a po tretim nasledoval krasny klepanec, po zaseku solidni odpor, v duchu jsem se zaradoval z peknejsiho Ccka, no jake bylo prekvapeni, kdyz se z domeleho candose vyklubal karas, nutno rici, ze celkem masivni urcite pres 45cm, pote jsem se s kolegou rozloucil a spechal vyzvednout malou z tanecniho krouzku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:32® Karasák
- Datum lovu: 19.-20.11-2011 | Revír: Rokytná | Způsob lovu: Muškaření
Po dlouhé době jsem vyrazil na říčku Rokytnou. I zde se podepsalo současné sucho na množství vody v řece, ta byla čistá a ryby v ní byly dobře vidět. Ryby moje mušky ignorovaly ale zato jsem se alespoň krásně prošel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:24® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět výprava za candáty a opět se dařilo – jsem zvědavý, jak dlouho ještě půjdou.
Nejsou sice velcí, přesto potěší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 19:06® spike
- Datum lovu: 2011
Protože se letos k vodě už nejspíš nedostanu, zhodnotím uplynulou sezonu. Postupem sezony se mně postupně podařilo zvednout si osobáčky u několika druhů ryb(cejn,kapr,parma,…) , velkou radost mně udělali první úlovky jesenů a podařil se první ,sice malý, ,,sumec“ na přívlač. Shrnu li to, tak to byla velmi vydařená sezona.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2011 ve 21:25® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 23.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili na ryby s Petrem a opět se dařilo. Skoro už začínám mít pocit, že vím jak na ně
Ale jak ryby znám, brzy mne vyvedou z omylu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:14® Padis
- Datum lovu: 19.11.11 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu jsem provětral mušák.Byla to asi poslední vycházka na pstruhovku.Něco se chytlo a také zavzpomínalo na letošní P sezónu.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 20:17:04 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2011 v 16:56® godtfrua
- Způsob lovu: Přívlač
a všeci dostaly svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:07® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 21.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera neplánovaný minisrazík západočeské divize Chytej
Na místě Mary s bytným
, Alivio a moje maličkost. Vzhledem k publiku jsem pociťoval trému a tak jsem ryby pouštěl bez zdolání – ukousnutím (rybou), setřepáním a neseknutím.
V době mé přítomnosti si ostatní vedli stejně.
Dnes jsem si to vynahradil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:02® BigMike
- Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak se také jednou za rok pochlubím:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.