Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:28® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 29.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Konečně viróza trošku ustoupila a mohl jsem opět vyrazit k vodě
Nic jsem během nuceného výpadku nezapomněl a nějaké candáty pochytal
Sice opět nic velkého, přesto příjemný lov.
Motor: Gratuluji, jsem rád, když vidím, že na naše nástrahy chytají a nachytají i jiní
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 21:15:21 uživatelem BoBo-Falknow.Jen se zkusit zamyslet nad tím, jak Tvoje fotky vypadají, zkus je porovnat s jinými…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:33® motor
- Datum lovu: 29.11.2011 | Revír: Odrava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Zvýšil jsem si osobní rekord Okouna na 45cm. Přívlač kopyto motoroil 7cm od vláčej.cz (super nástraha)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:45® frenki
- Datum lovu: dávno | Revír: sever | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Něco jsem vyhrabal z batohu z loňska, ale docela zachovalá:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:08® osprey
- Datum lovu: 28.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
No a ještě jeden zápis – potřeboval jsem něco u vody vyzkoušet a hlavně nafotit. Včera bylo ukázkové počasí, tak jsem vyzkoušel, nafotil a dokonce i něco chytil.
Potěšil mě uvláčený tloušť rovných padesát. Každoročně touhle dobou nějakého pěkného chytím. Neberou masově, ale často jsou to ti velcí. Letos jsem ani nedoufal, že nějakého trefím – chybějí prutohodiny.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 12:09:32 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:01® osprey
- Datum lovu: 27.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po nedávné smutné zkušenosti jsem se rozhodl do konce roku setkat s většinou dobrých přátel. S některými jsem se potkal u vody, jiným aspoň zavolal. Tohle jsou obrázky z jednoho víkendového setkání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. listopadu 2011 v 0:53® hecht
- Revír: řeka snů | Způsob lovu: Muškaření
Dnes přece jen ještě jedna rozlučka s mouchou, voda vyzdobena ale už jak na Vánoce. Lipanům se nechtělo zbírat, jediný kousek se povedl na mokrou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 ve 14:48® Scanix
- Datum lovu: 27.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opet na chvilku, ale me konkretne se moc nedarilo, mrzi me jen jedna spadla fakt pekna ryba…jinak kolega M…, ktereho jsem u vody stridal se pochlapil s kaprikem 65 na mikromrdku za hubu. Dalsi kolega, co byl se mnou zase supi 63 na banjo regulene za hubu a me se povedla za tlamku tahle podoustev a par dalsich kontatku jsem nepromenil…Jen ti skutecni dravci nam nejak stavkuji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 ve 12:43® Bigpista
- Datum lovu: 27.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes zero. Alespoň jsem se vyvětral, když je dnes tak krásně.
Tento příspěvek byl editován 27.11.2011 11:43:38 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2011 v 0:09® hecht
- Datum lovu: 26.11. 2011 | Revír: jeho řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnešek ve znamení rozlučky. Rozlučky s letošní muškařskou sezonou,rozlučky s někým, kdo už tam toho víc nevyžehlí. Něco se pochytalo, něco se zapálilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 22:56® hraji
- Datum lovu: 26.11.2011 | Revír: Svratka 2A | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní pokus o lov ryb se ukázal jako velmi náročný, ale paprsky sluníčka nedokázaly ryby pořádně probudit a tak to bylo jen takové vlažné pokoušení. Kapřík se podařil, ale bylo to těžké.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 21:42® wawlk
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: MP svazoka | Způsob lovu: Muškaření
Zdar překvapení až na záver roku ato na MP svazovce duhák 53 ,12ka struna ,14ka bezprotihrod a krásných caa 15–20min. Adrenalínu.
Tento příspěvek byl editován 26.11.2011 20:47:48 uživatelem wawlk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 v 16:39® Scanix
- Datum lovu: 26.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Na malou chvili pred obedem jsem preci jen vyrazil, na lov jsem mel vyhrazeno tak 40min, ale bylo to fajn…aktivni byla hlavne bila ryba, sice se povedl i okys, ale pak nasledoval cejn za hubu, druhy za skrele, za nim prisel pekny supi 57, opet za hubu, nasledoval jeste cejn za bricho a uz jsem musel letet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2011 ve 12:20® vf
- Datum lovu: různé - vše průběžně v tomto týdnu | Způsob lovu: Přívlač
Několik radostí z posledního týdne, plného mlhy, mrazu a střídavě i ledového větru… U vody vůbec necítím ruce, ale když pak vidím ty fotky, jsem rád, že jsem vydržel…
Tento příspěvek byl editován 26.11.2011 11:22:04 uživatelem vf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 23:31profil byl smazán
- Datum lovu: 25.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem vyrazil na cca 40km vzdálený revír,zachytal sem si krásně,přímo úžasně.Jenže když sem přišel na to,že sem si zabouchl klíče od auta v autě…Baterka v mobilu vybitá a odcházel sem do auta ve chvíly,kdy už mi byla pořádná zima.Jenže to sem nevěděl jaká cesta pěšky mě ještě čeká.Veselý den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 20:17® Scanix
- Datum lovu: 25.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vysetril alespon hodku po praci, k vode jsem dorazil chvili pred kolegou M…, prvni zaber na sebe nenechal dlouho cekat, prekvapenim byl cejn za hubu, pak prisel dalsi chyceny v hlavove casti, ale pak se behm 20minut povesily tri kusy za hrbet a tak jsem menil lokal. Presunul jsem se ke kolegovi, ktery lapil mezitim nejake okouny, jednoho ±35, coz je pekna tady rybka. Me se behem chvilky povedli tri hodne mali candatci a po tretim nasledoval krasny klepanec, po zaseku solidni odpor, v duchu jsem se zaradoval z peknejsiho Ccka, no jake bylo prekvapeni, kdyz se z domeleho candose vyklubal karas, nutno rici, ze celkem masivni urcite pres 45cm, pote jsem se s kolegou rozloucil a spechal vyzvednout malou z tanecniho krouzku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2011 ve 12:32® Karasák
- Datum lovu: 19.-20.11-2011 | Revír: Rokytná | Způsob lovu: Muškaření
Po dlouhé době jsem vyrazil na říčku Rokytnou. I zde se podepsalo současné sucho na množství vody v řece, ta byla čistá a ryby v ní byly dobře vidět. Ryby moje mušky ignorovaly ale zato jsem se alespoň krásně prošel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:24® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět výprava za candáty a opět se dařilo – jsem zvědavý, jak dlouho ještě půjdou.
Nejsou sice velcí, přesto potěší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 19:06® spike
- Datum lovu: 2011
Protože se letos k vodě už nejspíš nedostanu, zhodnotím uplynulou sezonu. Postupem sezony se mně postupně podařilo zvednout si osobáčky u několika druhů ryb(cejn,kapr,parma,…) , velkou radost mně udělali první úlovky jesenů a podařil se první ,sice malý, ,,sumec“ na přívlač. Shrnu li to, tak to byla velmi vydařená sezona.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2011 ve 21:25® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 23.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili na ryby s Petrem a opět se dařilo. Skoro už začínám mít pocit, že vím jak na ně
Ale jak ryby znám, brzy mne vyvedou z omylu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:14® Padis
- Datum lovu: 19.11.11 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu jsem provětral mušák.Byla to asi poslední vycházka na pstruhovku.Něco se chytlo a také zavzpomínalo na letošní P sezónu.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 20:17:04 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2011 v 16:56® godtfrua
- Způsob lovu: Přívlač
a všeci dostaly svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:07® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 21.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera neplánovaný minisrazík západočeské divize Chytej
Na místě Mary s bytným
, Alivio a moje maličkost. Vzhledem k publiku jsem pociťoval trému a tak jsem ryby pouštěl bez zdolání – ukousnutím (rybou), setřepáním a neseknutím.
V době mé přítomnosti si ostatní vedli stejně.
Dnes jsem si to vynahradil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:02® BigMike
- Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak se také jednou za rok pochlubím:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:59® osprey
- Datum lovu: 20.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Udělal jsem si dnes radost a po dlouhé době vyrazil na větší rybářskou vycházku. Hodně jsem najezdil, nachodil, mnohé viděl a bezrybka nebyl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 ve 21:28® hecht
- Datum lovu: 20.11. | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s kamarádem Charem navštívil jednu naši oblíbenou říčku, letos zanedbávanou. Očekávání nebyla velká, ale celkem pěkná rybačka.Párek menších bolenů, několik pěkných okounů, no a i nějaká ta kudla se našla. Největší úlovek se zadařil k večeru, nástraha velmi spešl ,,podprdelník'', po osedlání se tam začalo rozléhat hlasité chrápání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:50® Scanix
- Datum lovu: 20.112011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem s kolegou M… spise absolvoval prochazku podel ricky, rybkam se moc nechtelo, alespon scenerie byla uzasna, ony i ty vice jak 100lete duby bez listi s krajinou pokrytou sesedlou travinou a rakosem maji neco do sebe. Kolega lapil par okysu mensi velikosti, ja pridal take nejake rybky, ale zadna hitparada to nebyla…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:13® Holajz2
-
Vyrazil jsem pro vánoční rybu, ale nekonala se. Životy všech 17 kapříků do 35cm zůstaly ušetřeny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 v 18:12® kety.vydra
- Datum lovu: 20.11.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem si odnesl dva kapříky na Svátky a dušička má klid
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2011 ve 14:29® hraji
- Datum lovu: 19.11.2011 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Krátký pokus o ulovení hlaváče černoústého byl korunován úspěchem. Kromě něj se podařil jeden okoun. Marmyška s jedním bílým červem nezklamala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2011 ve 21:18® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 19.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvilku, jen ověřit, že minule zvolené barevné kombinace fungují.
Fungují – zelenomodrá je nová žlutá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.