Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. listopadu 2011 v 19:24® osprey
- Datum lovu: 18.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Překopávám svoji rybařinu. Hledám nová místa a učím se nové věci. V rámci toho jsem si mimo jiné ulovil večeři (kousek přes pade a dost nafouklý z té hloubky, navíc letos první sežraný). Nic jiného jsem nefotil, nechtělo se mi a nebylo světlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2011 v 17:21® chosebaits
-
Jak už bylo zde psáno,tak jsme byly s Lojzou rybkou a Ludvou P. na Ebru.Byl to přátelé frmol, jak s vodou,ale i s rybama.Při odjezdu jsme věděly, že je málo vody,ale nikdo by ani ve snu neočekával, že zažijem na Ebru obrovský příval vody s Pyrenejí včetně stromu a kdejakého bordelu.Voda v přehradě stoupala takovým tempem, že náš tábor byl během týdne několikrát přestěhován.Díky tomuto jevu se prudce ochlazovala voda a sumci moc nekousaly,ale přesto se něco podívalo ven.Z čeho jsme byly PAF byla aktivita candátů a okounů.První noc u vody jsme provláčely až do svítání a na kontě bylo desítky slušných candátů a okounů.Candáti a okouni braly i přez den a tak jsme se nemohly nabažit.Po dvou dnech už jsme byly z vláčky otráveni a kupodivu nás už to ani nebavilo .CO ŽE? Ano,nebavilo!Nikdy jsem si nemyslel že bych řekl že už mě nebaví vláčet.Jen lehce vzpomenu na jedny slova před lety, kdy jeden pán řekl že už ho to nebaví vláčet neboť chytl dnes 60 candátu.Já jsem mu kdysi nevěřil,že to jde chytit a také že někdo muže říci že už ho to nemůže bavit. Dnes už věřím!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 ve 23:13® kety.vydra
- Datum lovu: 18.11.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
Za čtyři hodiny ani ťuk…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:59® mvincik
- Datum lovu: 18.11.2011 | Revír: Pískárna | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes po delší odmlce našel hodku volna a vyrazil k vodě. Cíl byl jediný, soukromně se rozloučit se svým kamarádem po svém.
Asi po hodině a čtvrt jsem si vymodlil jediný záběr a vyžehlil jím tuto krásnou fišku. Pojmenoval jsem ji „Sander“, koukl jsem nahoru, pravil tak 3–4 věty a se slzou v oku pustil zpět. Ať brázdí vody dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 v 19:04® Scanix
- Datum lovu: 18.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne jsem vyrazil jako obycejne na chvili k rece, lov se ubiral beznym stylem, mala sticka, nejaky okys a opet cejn za sako. Pak v cca metrove vode, kde jsem tusil sticku zaber, no spis letma vazka, instiktivne jsem prisekl a pocitil na Destince 2–14g a 0,16mm mono celkem solidni vahu ryby, ktera se dala pomalu do pohybu, prut se ohybal vic a na jednou se na druhem konci cosi nekotrolovatelne zasmykalo, rikam si v duchu, ze jsem asi opet neco podsek, na hladinu se vyhoupla jakasi podlouhla tmava ryba, asi podsekla amur ci stika, ze to tak divne skace, uvazuju dal, rybe jsem nedal snad ani metr, ale kotrmelce ve vode me znervoznili, u brehu se ryba postavila na hlavu a temer cela se vykulila nad vodu, mel jsem jasno, sumik a v listopadu na gumu, omotaval se dal kolem vlasce, lehce jsem zvolnil v tahu po chvili jej drzel za celist…neni to obr, ale pro me prvni sumik uloveny od konce srpna, metr ukazal 103cm, na temer UL sestavu to bylo fajn, v lete by me asi na tuto sestavu povodil vic, ale i tak spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 v 19:00® Raf
- Datum lovu: 17.-18.11.2011 | Revír: Zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Přívlač
Moc dobrá vláčkařsko-kaprařská akce se super lidma. Povedly se mi dvě krásný štiky a jedno céčko. Byla zima, ale všechny ryby byly ve velikostech, které zvedaly pocitovou teplotu minimálně o deset stupňů. Céčko mimochodem bylo na 15 cm kopyto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 v 9:20® Mrakoš
-
Tak letos naposled – pár rybek na rozloučenou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:54® sethy
- Způsob lovu: Přívlač
Asi má nejdelší zimní vycházka co pamatuji. Bylo krásně, jen ty ryby to nějak nevěděly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:29® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Protože jsem věděl, že o závody na Jestřabkách je dobře postaráno, věnoval jsem se vodám u nás na západě. A dařilo se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:06® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Jestřabice.cz | Způsob lovu: Přívlač
všimněte si inovace, každý výrobce se snaží, aby ryba dráždila predátora hlavně pohybem ocásku. Novinak ze sortimentu http://www.vlacej.cz/…le-nastrahy/ dráždí hlavně výrazem a mimikou. Tým profesionálů vytvořil imitaci zraněné rybky, která se však dokáže svým nepřátelům drze vysmívat a vyplazovat na ně jazyk, který při tažení vodou kolem rybky rozpustile vlaje. Vemte jed, že to predátory nenechává lhostejnými.
foto č. 1 a 2
Díky vhodně zvolené starategii a kvalitním nástrahám jsem by po třech kolech první…u guláše Foto č. 3, kde jsem pak hrdě pózoval s reprezentační kšiltovkou, kterou pak chtěl úplně každý např. foto č. 4
Každopádně byla dnes na závodech ukrutná zima. 90 lidí chytlo cca 510 ryb, mně se podařilo 4× chytit rybu v 1., 3., 4. a 5. kole, takže jsem dosáhl na 41. místo a láhev červeného. Přitom 3 ryby jsem vytáhl jen pár minut před koncem kola. Rybáři zoufale hledali něco, co by ryby dokázalo zaujmout a prakticky tato nástraha nebyla dneska nalezena. Největší ryby závody byly duhák a candát 56cm.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2011 14:37:09 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:00® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Jestřabice.cz | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem s podporou Vláčej.cz odjel reprezentovat do Jestřabic na přívlačové závody. Počasí nám skutečně přálo.
Foto č. 1
protože tam byli i nějaci reprezentanti, tak jsem se rozhodl nenasadit legendární žluté kopyto, aby vzteky nerozlámali vláčáky a zkusil experimentovat s jinými nástrahami z arzenálu vláčej.cz
foto č. 2. a 3.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:57® hering
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: severákov | Způsob lovu: Feeder
Jediná dnešní ryba.Potěšila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:34® fila
-
Dneska se po 3 hodinách přívlače nechala přemluvit jen jedna.:)Necítím pravou ruku a rameno,protože jsem rozbitej přívlačovej naviják nahradil dočasně kaprařskou okumou a ta je těžká jako kráva.:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:14® Scanix
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem stravil na rece po dlouhe dobe s kolegou M…, musim rict, ze to nebylo spatne, me se povedla na mistni pomery pekna kudla, par mensich kolegyn a nekolik dalsich ryb jsem si povodil az k noham, aby se posleze osvobodily. Dokonce prisel opet pekny cejn, jen skoda, ze za triko. Kolega se take snazil pekne, pochytal par okysu a vykouzlil dva pekne kapriky, jedhoho za hubu a druheho za ocas, v zaveru lovu mu to ukousla stika s nekompromisnim tahem a velikostne asi zadna chudinka…
Tento příspěvek byl editován 17.11.2011 18:14:47 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:07® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Pstruhovka SČ | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes jsem i já vyrazil zdravě vymrznout a k tomu jsem si i krásně zachytal.Převažoval duhák a občas se na mě přišel podívat svatebčan. Raději jsem ani nebrodil a využil jsem novou zbraň od Hanáka v 3,20m délce a fungovalo to dobře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 16:21® kety.vydra
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: Doma :-)
Na otázku,zda můžu jít na ryby mi dcerka (2,5 roku) odpověděla,že „Ne-ka ne“ (dneska ne) a nahodila tak smutný pohled,že to prostě nesneslo odpor.Tak jsme aspoň vyrazili kolem Olešné na čumendu
Tento příspěvek byl editován 17.11.2011 15:24:40 uživatelem kety.vydra.Tož zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 14:26® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: Svatava | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem se rozhodnul vzít na ryby juniora a volba padla na Svatavu. Musím říct, že jsme si to oba užili – řeka je na podzim krásná a rybky braly. Co víc si přát…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. listopadu 2011 v 18:08® Cudla
- Datum lovu: 16.11 | Revír: Hamerák | Způsob lovu: Muškaření
Asi poslední letošní lov na malém P stojáčku,2/3 zamrzlé plochy.Ryby běžných velikostí znáte,tak jen rozlučka a pokec z mojí parťačkou.Už aby byl duben…
Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 17:12:08 uživatelem Cudla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. listopadu 2011 v 7:12® proutnik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 15. listopadu 2011 v 17:47® Kazan
- Datum lovu: 15.11.2011 | Revír: un Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět na Orlíku na štikách, vcelku to bralo, bohužel žádné závratné velikosti. V té celodenní mlze jsem si na pramici občas připadal jak Cháron
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2011 ve 14:58® LojzaRybka
- Datum lovu: 6-14.11 | Revír: ebro | Způsob lovu: Sumcařina
Tak s CHosebaitem a Ludvou Peškem na ebru,jeden splněnej sen
,sumci docela kousali,ještě větší překvapení byli candáti,brali takřka pořád,na mělčině nebo ve hloubce,na vláčku i na vymyšlený hovadiny jako je třeba twister se zabudovaným chem.světýlkem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2011 ve 12:53® kety.vydra
- Datum lovu: 15.11.2011 | Revír: Tajná díra :-) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krvácení ve stromech.Podařil se jen okoun 30+.Zato jsem po radikální změně nástrahy dostal na řiť od štik.Během 15ti minut tři záběry a všechny tři se setřepaly.O velikosti se můžu jen dohadovat,ovšem ta třetí nebyla podle tahu na prutě žádné ořezávátko.Tak příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2011 v 17:51® iron maiden
- Datum lovu: 14.11.2011 | Revír: Smutná | Způsob lovu: Plavaná
okoun na rybičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 13:26® HaD
- Datum lovu: 13.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend ve znamení pstruhů a štik. Fotek, co by za něco stálo, bylo málo, ale tahle mě potěšila
Asi zase začnu fotit…
Pstruzi na plandu, štiky především na pomalu tažené gumy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 ve 22:19® kety.vydra
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: 471 028 | Způsob lovu: Přívlač
Po 4 hodinách ani záběr.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2011 21:20:06 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 ve 22:18® vrata2
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
U nás jsou už ti černí tragédi a je to znát.Tůňku,kde se ryby ukázali,jsem našel až za hodinu a půl.Doufám,že přežijí do jara.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:45® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: Celý kraj | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se rozhodl otestovat nový odstín i u štiček. A asi dobrý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:17® Scanix
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem na lov hledal cas opravdu tezko, ale na hodku u vody to vyslo…rybkam se tentokrat moc nechtelo, nakonec jsem vytahl dva cca 3kg kapriska, jednoho regulerne za hubu a druheho za hrbetni ploutev. V duchu hesl, kapr na vlacku, patri do sacku, jsem reviru ulevil od techto zravych „dravcu“…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 v 19:00® hraji
- Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: Svratka 2A | Způsob lovu: Plavaná
Krátký pokusný lov za účelem ověření metody používané v zahraničí na našich vodách. Výsledek byl nad očekávání skvělý. Chytil jsem za 3 hodiny asi 30 kapříků, přesně jsem nepočítal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2011 v 18:24® Kazan
- Datum lovu: 13.11.11 | Revír: un Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Orlíku, pochytáno několik štiček, některé nedobraly, na jiné nemělo cenu vzhledem k velikosti znovu nahazovat. Skaliska jsou poseté zralými přemrzlými trnkami, zkrátka dobrota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.