Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:34® Mrakoš
-
Dneska se mi povedla krásná rybka, candátek asi 20 cm dlouhý. Bylo to za svitu měsíce, hladina klidná – jako zrcadlo, bezvětří, ticho. Ještě teď mám to ticho v sobě.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2011 18:36:07 uživatelem Mrakoš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2011 v 7:59® lewi
- Datum lovu: 3.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Půjčil jsem si pěkné sklo, tak mě to donutilo pochytat i pěkné ryby. Pár zubatých se nám povedlo. Nej 87.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 ve 22:36® hecht
- Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
S kolegou JHolcem dnes útěk z reality. Pokus o něco na mouchu vyšel lépe tomu vedle co chytal na mokrou
. Já se pokoušel sušit, ale
ta velikost, ta velikost. Přesvědčit něco dospělejšího, to bylo
dnes těžký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:36® mira.ll
- Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní hoďka lovu a ani drbanec.Ani rybář na protějším břehu po třech hodinách na rybičky neměl záběr.Pomalu odcházím ,sem tam to ještě prohazuju,dopr… vázka,přisekávám ,neni to vázka.Ryba dvakrát vyskočí, ale už je šero tak nevim s kým mám tu čest. Po chvilce začínám tušit že ryba bude zaseklá za triko.Ještě že jsem tam dal tu cívku se čtrnáctkou.Po asi čtvrt hodině je dobojováno. Je to amur rovnejch 70, smáček pevně drží v ocasní poloutvi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 19:13® JirkaF
- Datum lovu: 6.11.201 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní den byl jedním z těch nej.Voda byla doslova plná okounů 25–35 a nebyla nouze ani o velikosti nad 40.Jen těžko se odpoledne odcházelo od vody plný ryb,protože vím moc dobře,že tohle se už nemusí nikdy opakovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:40® JirkaF
- Datum lovu: 5.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní vláčka a zvolená nástraha nympha Power Bait.Pár rybek neodolalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:21® fila
- Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Jiviny | Způsob lovu: Přívlač
Po 14 dnech márného chytání na živou a mrtvou rybičku jsem zvedl zadek z křesílka a stará dobrá přívlač nezklamala.Okoun,štička 48 a slušná 60tka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:09® Scanix
- Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem kolem poledniho vyrazil k vode s vidinou, ze bych si mohl sahnout zase na nejakeho candose, ti se bohuzel nekonali, ale na druhy hod me ve zmeti listi vyvedla lehce z miry tahle krasavice (dekuji timto kolegovi rybari, co byl pobliz, za foto na pamtku). Chytil jsem jeste dve o dost mensi kolegyne a pak se zacaly dit veci…Nejprve prisel kaprik na kopytko, dva o neco vetsi se mi vyrizli vzdy kratce po zaberu, pak nasledovala delsi pauza a ja presedlal na drop-shot a prekvapenim bylo, ze jsem vytahl tri krasne cejny jako lopaty a dve ryby se vyply, nejspis take cejni…trosku nam to ti dravci flakaji a tak to beloba dohani

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:01® Raf
- Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: Hnědý svět | Způsob lovu: Přívlač
Žlutý svět nám nějak začíná hnědnout, ale po dlouhé době se ukázalo slunce. V tom jsme si s Milanem a Filipem pěkně zaházeli. Milanovi se povedl hezký candát. Jinak se povedlo pár štik a okounů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 16:14® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné 1B | Způsob lovu: Muškaření
Po měsíci jsem vytáhl mušák a podařila se jedna rybka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:25® kety.vydra
- Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Tajná díra :-) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zase krvácel ve stromech.Na břeh se podívali dva okouni 30+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. listopadu 2011 v 19:54® BigMike
-
Já byl dnes kouknout na hot fleku na candátky a šlo po Lužnici tolik listí, že to vytvářelo kry a prostě nešlo na vláčku chytat, Černovičák to samé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. listopadu 2011 v 9:08® FInnnp
- Datum lovu: 4.11 2011 | Revír: Ohře
Tak jsem byl zase prubnout mníky a zase prd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2011 ve 23:35® Raf
- Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: Žlutý svět | Způsob lovu: Přívlač
Snažim se teď trávit hodně času ve žlutém světě. Dneska jsme se vypravili na zajímavou štikovou vodu. Kudel hodně. Největší z nich vytáhnul Václav. Chybělo jí ale k naprosté spokojenosti 18 centimetrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:06® Scanix
- Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po skoro tydnu jsem konecne alespon zabehl k vode a to doslova, na lov samotny mi zbylo tak 40min a uz jsem pelasil zase vyzvednout malou z mimoskolni akce. Skoro abstak me nenechal v poklidu sedet doma a tak tech par hodu v tom listi bylo opravdu mazec. No a navic me nekdo tam nahore chtel asi potesit a prihral mi tri candose, vse podobne velke, na tuhle vodu nezvykly jev, ten na fotce potesi jeste jednou, az mi jej zena pripravi zitra k veceri

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2011 v 18:06® spike
- Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Po měsíci se našel konečně volný čas a vyrazil jsem dochytat zmražené krmení z poslední vycházky někdy ze začátku října. Brali poměrně pěkné plotice, největší měla rovných 33cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2011 v 16:37® Dawee
- Datum lovu: 29.9.2011 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době jsem vyrazil na vláčku a celkem úspěšně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:17® HaD
- Datum lovu: 2.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po nějaké době se Zdendou na rybách. Tedy na štikách. Během úterý a středy jsme si v sychravém počasíčku pěkně zachytali. Nejvíce záběrů na gumy od Boba, pak na smáčky, twistery, několik na woblery a dva útoky na popa. Celkově bylo nutno hodně zpomalit a vést dost dráždivě. To se dařilo a z asi 40 záběrů se podívalo na břeh asi 25 štik. Průměrná velikost lehce nad půlmetr, několik ryb mělo okolo šedesáti a povedla se i jedna pěknější
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 11:18:53 uživatelem HaD.
Několik těch lepších mělo
namále – chtěl jednu vzít tátovi, ale nakonec zvítězila nechuť ke krvi
a vlastní lenost. Musít tedy před ním úspěšný lov zatajit 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. listopadu 2011 ve 21:58® Bert
- Datum lovu: 30,10.2011 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době jsem zase vyrazil na ryby. I když jsem na rybách strávil celé odpoledne za tu dobu ani ťuk. Bylo klasické podzimní počasí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2011 v 16:06profil byl smazán
- Datum lovu: 1.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Jedna procházková
Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 16:07:07 uživatelem .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2011 v 6:36® revoke
- Datum lovu: 31.10.2011 | Revír: Olomoucké štěrkopísky | Způsob lovu: Klasická položená
Včera večer na 4 hodiny s mrtvou rybičkou. Jeden záběr – úhoř přibližně 65cm. Jinak mlha jak v pohádce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2011 v 16:54® Karasák
- Datum lovu: 29.10.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder
O víkendu jsem si zase zašel na oblíbený rybník. Potkal jsem jen asi 5 rybářů, kteří většinou neměli ani ťuk. Lovil jsem na masňáky a lisovanej rohlík. Za 4 hodiny lovu se na břeh podívalo 10 plotic velikosti dlaňové a 1 cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2011 v 15:04® vf
- Datum lovu: Poslední říjnový týden | Způsob lovu: Přívlač
Drobné radosti několika posledních dnů…
Tento příspěvek byl editován 31.10.2011 15:07:46 uživatelem vf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2011 v 11:03® osprey
- Datum lovu: 29.10. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem se pokusil vyřešit akutní potřebu snímku nějaké lepší české štiky návštěvou komerčního revíru. Byla to malá, ale samozřejmě velmi těžká voda (z Temelína si pro ni jezdí na chlazení reaktorů).
Před dvanácti lety tam vypustili štiku kolem 75 cm a dodnes se neví, že by ji někdo ulovil. Odhadl jsem její délku na metr a půl, náležitě se vyzbrojil a strávil den házením. Něco jsem pochytal, ale holt je to těžká voda…
Největší ryba na obrázku. Pro tu jsem tam teda nejel

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2011 v 10:58® osprey
- Datum lovu: někdy v říjnu | Způsob lovu: Přívlač
Občas se po ránu chodím vyvětrat. Sem tam něco chytím.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2011 ve 21:18® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 30.10.2011 | Revír: Stoják u Chebu | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme konečně našli čas pořádně otestovat nové twistry „Hořavka“. Nakonec jsme zjistili, že zubaticím nejvíce chutnají bílé a svižně tažené

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2011 v 19:58® Jeff
- Datum lovu: 30.10.2011 | Revír: 471005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak taky konečně, už bylo na čase

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2011 v 19:45® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Vyvěste prapory, volejte sláva…
Dnes se mi podařila prolomit
letošní mizérie, tak doufám, že mých příspěvků zde začne
přibývat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2011 v 19:36® Padis
- Datum lovu: 28-29.10.2011 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
O prodlouženém víkendu pěkná procházka kolem vody.Chyceno několik SI a PO.Vše plave dál ve svém rodném živlu.Fotky z mobilu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.