Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:34® Mrakoš

Dneska se mi povedla krásná rybka, candátek asi 20 cm dlouhý. Bylo to za svitu měsíce, hladina klidná – jako zrcadlo, bezvětří, ticho. Ještě teď mám to ticho v sobě.:->

Tento příspěvek byl editován 7.11.2011 18:36:07 uživatelem Mrakoš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 7. listopadu 2011 v 7:59® lewi
    lewi
    Datum lovu: 3.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Půjčil jsem si pěkné sklo, tak mě to donutilo pochytat i pěkné ryby. Pár zubatých se nám povedlo. Nej 87.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45802.jpg
      Neděle 6. listopadu 2011 ve 22:36® hecht
      hecht
      Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

S kolegou JHolcem dnes útěk z reality. Pokus o něco na mouchu vyšel lépe tomu vedle co chytal na mokrou :-)) . Já se pokoušel sušit, ale ta velikost, ta velikost. Přesvědčit něco dospělejšího, to bylo dnes těžký.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45798.jpg
        Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:36® mira.ll
        mira.ll
        Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní hoďka lovu a ani drbanec.Ani rybář na protějším břehu po třech hodinách na rybičky neměl záběr.Pomalu odcházím ,sem tam to ještě prohazuju,dopr… vázka,přisekávám ,neni to vázka.Ryba dvakrát vyskočí, ale už je šero tak nevim s kým mám tu čest. Po chvilce začínám tušit že ryba bude zaseklá za triko.Ještě že jsem tam dal tu cívku se čtrnáctkou.Po asi čtvrt hodině je dobojováno. Je to amur rovnejch 70, smáček pevně drží v ocasní poloutvi.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45797.jpg
          Neděle 6. listopadu 2011 v 19:13® JirkaF
          Datum lovu: 6.11.201 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní den byl jedním z těch nej.Voda byla doslova plná okounů 25–35 a nebyla nouze ani o velikosti nad 40.Jen těžko se odpoledne odcházelo od vody plný ryb,protože vím moc dobře,že tohle se už nemusí nikdy opakovat.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45793.jpg
            Neděle 6. listopadu 2011 v 17:40® JirkaF
            Datum lovu: 5.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní vláčka a zvolená nástraha nympha Power Bait.Pár rybek neodolalo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45785.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45787.jpg
              Neděle 6. listopadu 2011 v 17:21® fila
              fila
              Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Jiviny | Způsob lovu: Přívlač

Po 14 dnech márného chytání na živou a mrtvou rybičku jsem zvedl zadek z křesílka a stará dobrá přívlač nezklamala.Okou­n,štička 48 a slušná 60tka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45783.jpg
                Neděle 6. listopadu 2011 v 17:10® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45780.jpg
                  Neděle 6. listopadu 2011 v 17:09® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem kolem poledniho vyrazil k vode s vidinou, ze bych si mohl sahnout zase na nejakeho candose, ti se bohuzel nekonali, ale na druhy hod me ve zmeti listi vyvedla lehce z miry tahle krasavice (dekuji timto kolegovi rybari, co byl pobliz, za foto na pamtku). Chytil jsem jeste dve o dost mensi kolegyne a pak se zacaly dit veci…Nejprve prisel kaprik na kopytko, dva o neco vetsi se mi vyrizli vzdy kratce po zaberu, pak nasledovala delsi pauza a ja presedlal na drop-shot a prekvapenim bylo, ze jsem vytahl tri krasne cejny jako lopaty a dve ryby se vyply, nejspis take cejni…trosku nam to ti dravci flakaji a tak to beloba dohani :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45777.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45778.jpg
                    Neděle 6. listopadu 2011 v 17:01® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: Hnědý svět | Způsob lovu: Přívlač

Žlutý svět nám nějak začíná hnědnout, ale po dlouhé době se ukázalo slunce. V tom jsme si s Milanem a Filipem pěkně zaházeli. Milanovi se povedl hezký candát. Jinak se povedlo pár štik a okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45774.jpg
                      Neděle 6. listopadu 2011 v 16:14® Holajz2
                      Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné 1B | Způsob lovu: Muškaření

Po měsíci jsem vytáhl mušák a podařila se jedna rybka…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45770.jpg
                        Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:25® kety.vydra
                        kety.vydra
                        Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Tajná díra :-) | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zase krvácel ve stromech.Na břeh se podívali dva okouni 30+

Sobota 5. listopadu 2011 v 19:54® BigMike

Já byl dnes kouknout na hot fleku na candátky a šlo po Lužnici tolik listí, že to vytvářelo kry a prostě nešlo na vláčku chytat, Černovičák to samé.

Sobota 5. listopadu 2011 v 9:08® FInnnp
                            Datum lovu: 4.11 2011 | Revír: Ohře

Tak jsem byl zase prubnout mníky a zase prd.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45764.jpg
                              Pátek 4. listopadu 2011 ve 23:35® Raf
                              Raf
                              Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: Žlutý svět | Způsob lovu: Přívlač

Snažim se teď trávit hodně času ve žlutém světě. Dneska jsme se vypravili na zajímavou štikovou vodu. Kudel hodně. Největší z nich vytáhnul Václav. Chybělo jí ale k naprosté spokojenosti 18 centimetrů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45760.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45761.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45762.jpg
                                Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:06® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po skoro tydnu jsem konecne alespon zabehl k vode a to doslova, na lov samotny mi zbylo tak 40min a uz jsem pelasil zase vyzvednout malou z mimoskolni akce. Skoro abstak me nenechal v poklidu sedet doma a tak tech par hodu v tom listi bylo opravdu mazec. No a navic me nekdo tam nahore chtel asi potesit a prihral mi tri candose, vse podobne velke, na tuhle vodu nezvykly jev, ten na fotce potesi jeste jednou, az mi jej zena pripravi zitra k veceri ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45759.jpg
                                  Pátek 4. listopadu 2011 v 18:06® spike
                                  spike
                                  Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Po měsíci se našel konečně volný čas a vyrazil jsem dochytat zmražené krmení z poslední vycházky někdy ze začátku října. Brali poměrně pěkné plotice, největší měla rovných 33cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45751.jpg
                                    Pátek 4. listopadu 2011 v 16:37® Dawee
                                    Dawee
                                    Datum lovu: 29.9.2011 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé době jsem vyrazil na vláčku a celkem úspěšně.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45746.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45748.jpg
                                      Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:17® HaD
                                      HaD
                                      Datum lovu: 2.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Po nějaké době se Zdendou na rybách. Tedy na štikách. Během úterý a středy jsme si v sychravém počasíčku pěkně zachytali. Nejvíce záběrů na gumy od Boba, pak na smáčky, twistery, několik na woblery a dva útoky na popa. Celkově bylo nutno hodně zpomalit a vést dost dráždivě. To se dařilo a z asi 40 záběrů se podívalo na břeh asi 25 štik. Průměrná velikost lehce nad půlmetr, několik ryb mělo okolo šedesáti a povedla se i jedna pěknější :-) Několik těch lepších mělo namále – chtěl jednu vzít tátovi, ale nakonec zvítězila nechuť ke krvi a vlastní lenost. Musít tedy před ním úspěšný lov zatajit :-)

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 11:18:53 uživatelem HaD.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45728.jpg
                                        Středa 2. listopadu 2011 ve 21:58® Bert
                                        Datum lovu: 30,10.2011 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená

Po delší době jsem zase vyrazil na ryby. I když jsem na rybách strávil celé odpoledne za tu dobu ani ťuk. Bylo klasické podzimní počasí

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45724.jpg
                                          Úterý 1. listopadu 2011 v 16:06profil byl smazán
                                          Datum lovu: 1.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Jedna procházková

Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 16:07:07 uživatelem .
                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45708.jpg
                                            Úterý 1. listopadu 2011 v 6:36® revoke
                                            revoke
                                            Datum lovu: 31.10.2011 | Revír: Olomoucké štěrkopísky | Způsob lovu: Klasická položená

Včera večer na 4 hodiny s mrtvou rybičkou. Jeden záběr – úhoř přibližně 65cm. Jinak mlha jak v pohádce ;-)

Pondělí 31. října 2011 v 16:54® Karasák
                                              Karasák
                                              Datum lovu: 29.10.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder

O víkendu jsem si zase zašel na oblíbený rybník. Potkal jsem jen asi 5 rybářů, kteří většinou neměli ani ťuk. Lovil jsem na masňáky a lisovanej rohlík. Za 4 hodiny lovu se na břeh podívalo 10 plotic velikosti dlaňové a 1 cejn.

Pondělí 31. října 2011 v 15:04® vf
                                                Datum lovu: Poslední říjnový týden | Způsob lovu: Přívlač

Drobné radosti několika posledních dnů…

Tento příspěvek byl editován 31.10.2011 15:07:46 uživatelem vf.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45698.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45700.jpg
                                                  Pondělí 31. října 2011 v 11:03® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: 29.10. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu jsem se pokusil vyřešit akutní potřebu snímku nějaké lepší české štiky návštěvou komerčního revíru. Byla to malá, ale samozřejmě velmi těžká voda (z Temelína si pro ni jezdí na chlazení reaktorů).

Před dvanácti lety tam vypustili štiku kolem 75 cm a dodnes se neví, že by ji někdo ulovil. Odhadl jsem její délku na metr a půl, náležitě se vyzbrojil a strávil den házením. Něco jsem pochytal, ale holt je to těžká voda…

Největší ryba na obrázku. Pro tu jsem tam teda nejel:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45695.jpg
                                                    Pondělí 31. října 2011 v 10:58® osprey
                                                    osprey
                                                    Datum lovu: někdy v říjnu | Způsob lovu: Přívlač

Občas se po ránu chodím vyvětrat. Sem tam něco chytím.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45694.jpg
                                                      Neděle 30. října 2011 ve 21:18® BoBo-Falknow
                                                      BoBo-Falknow
                                                      Datum lovu: 30.10.2011 | Revír: Stoják u Chebu | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme konečně našli čas pořádně otestovat nové twistry „Hořavka“. Nakonec jsme zjistili, že zubaticím nejvíce chutnají bílé a svižně tažené :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45692.jpg
                                                        Neděle 30. října 2011 v 19:58® Jeff
                                                        Jeff
                                                        Datum lovu: 30.10.2011 | Revír: 471005 | Způsob lovu: Přívlač

Tak taky konečně, už bylo na čase :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45690.jpg
                                                          Neděle 30. října 2011 v 19:45® Holajz2
                                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Vyvěste prapory, volejte sláva… :-D Dnes se mi podařila prolomit letošní mizérie, tak doufám, že mých příspěvků zde začne přibývat…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45689.jpg
                                                            Neděle 30. října 2011 v 19:36® Padis
                                                            Padis
                                                            Datum lovu: 28-29.10.2011 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření

O prodlouženém víkendu pěkná procházka kolem vody.Chyceno několik SI a PO.Vše plave dál ve svém rodném živlu.Fotky z mobilu.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45688.jpg