Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. listopadu 2011 v 17:33® Piranha
Piranha
Datum lovu: Dnes | Revír: Pstruhovka SČ | Způsob lovu: Muškaření

Není nad to se v neděli vyvětrat s kamarády na pstruhovce a ještě něco pochytat.Krásný slunný den, až na to mrazivé ráno a převlékání do prsaček :-) Vytáhli jsme lipany, duháky i potočáky střední velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45855.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 12. listopadu 2011 ve 23:33® mira.ll
    mira.ll
    Datum lovu: 12.11.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dneska šel prubnout nové ULko a proutek obstál. Kromě několika okounků, jsem opět zapřáhl parník v podobě amura(73),tentokrát za hřbetní ploutev.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45848.jpg
      Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:44® osprey
      osprey
      Datum lovu: 12.11. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Na Orlíku dnes proběhl malý srázek vláčejících kajakářů. Na koho nezbyl kajak, brázdil vodu v jiných neckách. Motal jsem se kolem a stálo to za to. Povozil jsem se, pokecal s milými lidmi a odpoledne si užil i trochu sluníčka. Rybářsky to bylo slabší. Chytil jsem jen dva okouny, což bylo lepší než nic a v porovnání s ostatními to byl takový průměr – tj. byli na tom lidi líp i hůř. Nejlíp na tom byl kolega Pepa, který chytil velmi slušnou fišku. Ale protože to byla docela pěkná story, rozvedu to časem do epické šíře na jiném místě.

PS: Na toho smáčka nevzala, ten je tam jen jako měřítko:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45845.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45846.jpg
        Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:27® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 12.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vyjimecne bez fota, odpoledne jsem vyrazil na reku a byla uz celkem kosa, holt jsem neodhad obleceni a nechal se zmast slunecnym pocasim. Lapil jsem nejake okyse a kudlicku, ale nic nestalo za to, abych zmrzlyma rukama vyndaval fotak. Mozna okys cca 35± za to stal, ale nez jsem se rozmyslel, tak se z BL hacku ve vode vytrepal. Bylo jeste par zaberu a jeden ukus od stiky, dokonce jsem chvili povodil pomerne peknou rybu, ale ta se po kratke chvili vypla, tak se muzu jen domyslet, co to asi bylo, uklidnuji se, ze nejspis velky praseckin za sako :-)

Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:39® BoBo-Falknow
          BoBo-Falknow
          Datum lovu: 12.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera získané poznatky o barvách jsem dnes převedl do praxe. Vyrobil jsem pár kopyt, které vycházejí ze včerejších poznatků a vyrazil jsem testovat. Test proběhl úspěšně a dnes chutnalo i candátům :-)

Tento příspěvek byl editován 12.11.2011 20:42:48 uživatelem BoBo-Falknow.
          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45839.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45842.jpg
            Sobota 12. listopadu 2011 ve 20:27® bjucek
            bjucek
            Datum lovu: dnes | Revír: . | Způsob lovu: Přívlač

.

Tento příspěvek byl editován 12.11.2011 19:28:21 uživatelem bjucek.
            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45837.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45838.jpg
              Pátek 11. listopadu 2011 ve 21:36® BoBo-Falknow
              BoBo-Falknow
              Datum lovu: 11.11.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Když máme tak krásný datum, je nutno oslavit ho rybařinou :-)

Potřeboval jsem otestovat nové barevné odstíny a vyrazil jsem tedy poškádlit okouny. S pomocí 7 cm kopyta se dařilo a to hlavně na odstíny modré a zelené.

Tento příspěvek byl editován 11.11.2011 20:37:04 uživatelem BoBo-Falknow.
              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45835.jpg
                Pátek 11. listopadu 2011 v 16:34® Kazan
                Datum lovu: 11.11.11 | Revír: jčstoják | Způsob lovu: Přívlač

4 hoďky vláčky na stojáku, rybky spolupracovaly, konkrétně štiky, sice žádné extrémní velikosti ale záběrů bylo dost. Ven se jich podívalo 6, na menší podmírovky jsem nenahazoval, pokud se netrefila, šel jsem dál.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45833.jpg
                  Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:46® JirkaF
                  Datum lovu: 6.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Tak ještě přidávám pár pruhovaných banditů z nedělního bohatýho lovu.Jinak jen podotýkám, že lov ve středu na stejným místě byl bez jedinýho záběru.A otom je právě ta naše rybařina.I okouni mají své dny.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45829.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45830.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45832.jpg
                    Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:23® JirkaF
                    Datum lovu: 8.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Pár fotek z dnešního lovu okounů plus kamarád a jeho ůlovek.Celkem vydařený lov.Teda kromě jednoho Poláka,kterej dostal od naší party lekci slušnýho chování.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45812.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45813.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45814.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45815.jpg
                      Úterý 8. listopadu 2011 ve 20:32® fila
                      fila
                      Datum lovu: 8.11.2011 | Revír: Praha | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o candáta,ale přišla jen tahle 56 po setmění.Potěšila moc a plave dál:)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45811.jpg
                        Úterý 8. listopadu 2011 v 19:31® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 8.11.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Opět dobrý lov. Něco okounů, něco štik a hlavně krásní candáti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45810.jpg
                          Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:46® Kazan
                          Revír: Lábko | Způsob lovu: Přívlač

Zhruba hoďka a půl strávená v neděli a v pondělí na Labi v Ústí, rybky braly kolikrát i na každý hod. Bylo to hlavně o tlouštích a okounech ale povedl se i candátek

Tento příspěvek byl editován 7.11.2011 20:47:29 uživatelem Kazan.
                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45804.jpg
                            Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:34® Mrakoš

Dneska se mi povedla krásná rybka, candátek asi 20 cm dlouhý. Bylo to za svitu měsíce, hladina klidná – jako zrcadlo, bezvětří, ticho. Ještě teď mám to ticho v sobě.:->

Tento příspěvek byl editován 7.11.2011 18:36:07 uživatelem Mrakoš.
                              Pondělí 7. listopadu 2011 v 8:59® lewi
                              lewi
                              Datum lovu: 3.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Půjčil jsem si pěkné sklo, tak mě to donutilo pochytat i pěkné ryby. Pár zubatých se nám povedlo. Nej 87.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45799.jpg
                                Neděle 6. listopadu 2011 ve 23:36® hecht
                                hecht
                                Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

S kolegou JHolcem dnes útěk z reality. Pokus o něco na mouchu vyšel lépe tomu vedle co chytal na mokrou :-)) . Já se pokoušel sušit, ale ta velikost, ta velikost. Přesvědčit něco dospělejšího, to bylo dnes těžký.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45798.jpg
                                  Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:36® mira.ll
                                  mira.ll
                                  Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní hoďka lovu a ani drbanec.Ani rybář na protějším břehu po třech hodinách na rybičky neměl záběr.Pomalu odcházím ,sem tam to ještě prohazuju,dopr… vázka,přisekávám ,neni to vázka.Ryba dvakrát vyskočí, ale už je šero tak nevim s kým mám tu čest. Po chvilce začínám tušit že ryba bude zaseklá za triko.Ještě že jsem tam dal tu cívku se čtrnáctkou.Po asi čtvrt hodině je dobojováno. Je to amur rovnejch 70, smáček pevně drží v ocasní poloutvi.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45797.jpg
                                    Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:13® JirkaF
                                    Datum lovu: 6.11.201 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní den byl jedním z těch nej.Voda byla doslova plná okounů 25–35 a nebyla nouze ani o velikosti nad 40.Jen těžko se odpoledne odcházelo od vody plný ryb,protože vím moc dobře,že tohle se už nemusí nikdy opakovat.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45793.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45790.jpg
                                      Neděle 6. listopadu 2011 v 18:40® JirkaF
                                      Datum lovu: 5.11.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní vláčka a zvolená nástraha nympha Power Bait.Pár rybek neodolalo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45787.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45785.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45784.jpg
                                        Neděle 6. listopadu 2011 v 18:21® fila
                                        fila
                                        Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Jiviny | Způsob lovu: Přívlač

Po 14 dnech márného chytání na živou a mrtvou rybičku jsem zvedl zadek z křesílka a stará dobrá přívlač nezklamala.Okou­n,štička 48 a slušná 60tka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45782.jpg
                                          Neděle 6. listopadu 2011 v 18:10® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45779.jpg
                                            Neděle 6. listopadu 2011 v 18:09® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem kolem poledniho vyrazil k vode s vidinou, ze bych si mohl sahnout zase na nejakeho candose, ti se bohuzel nekonali, ale na druhy hod me ve zmeti listi vyvedla lehce z miry tahle krasavice (dekuji timto kolegovi rybari, co byl pobliz, za foto na pamtku). Chytil jsem jeste dve o dost mensi kolegyne a pak se zacaly dit veci…Nejprve prisel kaprik na kopytko, dva o neco vetsi se mi vyrizli vzdy kratce po zaberu, pak nasledovala delsi pauza a ja presedlal na drop-shot a prekvapenim bylo, ze jsem vytahl tri krasne cejny jako lopaty a dve ryby se vyply, nejspis take cejni…trosku nam to ti dravci flakaji a tak to beloba dohani :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45777.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45778.jpg
                                              Neděle 6. listopadu 2011 v 18:01® Raf
                                              Raf
                                              Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: Hnědý svět | Způsob lovu: Přívlač

Žlutý svět nám nějak začíná hnědnout, ale po dlouhé době se ukázalo slunce. V tom jsme si s Milanem a Filipem pěkně zaházeli. Milanovi se povedl hezký candát. Jinak se povedlo pár štik a okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45774.jpg
                                                Neděle 6. listopadu 2011 v 17:14® Holajz2
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné 1B | Způsob lovu: Muškaření

Po měsíci jsem vytáhl mušák a podařila se jedna rybka…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45770.jpg
                                                  Sobota 5. listopadu 2011 ve 21:25® kety.vydra
                                                  kety.vydra
                                                  Datum lovu: 5.11.2011 | Revír: Tajná díra :-) | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zase krvácel ve stromech.Na břeh se podívali dva okouni 30+

Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:54® BigMike

Já byl dnes kouknout na hot fleku na candátky a šlo po Lužnici tolik listí, že to vytvářelo kry a prostě nešlo na vláčku chytat, Černovičák to samé.

Sobota 5. listopadu 2011 v 10:08® FInnnp
                                                      Datum lovu: 4.11 2011 | Revír: Ohře

Tak jsem byl zase prubnout mníky a zase prd.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45764.jpg
                                                        Sobota 5. listopadu 2011 v 0:35® Raf
                                                        Raf
                                                        Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: Žlutý svět | Způsob lovu: Přívlač

Snažim se teď trávit hodně času ve žlutém světě. Dneska jsme se vypravili na zajímavou štikovou vodu. Kudel hodně. Největší z nich vytáhnul Václav. Chybělo jí ale k naprosté spokojenosti 18 centimetrů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45760.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45761.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45762.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45763.jpg
                                                          Pátek 4. listopadu 2011 ve 21:06® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po skoro tydnu jsem konecne alespon zabehl k vode a to doslova, na lov samotny mi zbylo tak 40min a uz jsem pelasil zase vyzvednout malou z mimoskolni akce. Skoro abstak me nenechal v poklidu sedet doma a tak tech par hodu v tom listi bylo opravdu mazec. No a navic me nekdo tam nahore chtel asi potesit a prihral mi tri candose, vse podobne velke, na tuhle vodu nezvykly jev, ten na fotce potesi jeste jednou, az mi jej zena pripravi zitra k veceri ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45759.jpg
                                                            Pátek 4. listopadu 2011 v 19:06® spike
                                                            spike
                                                            Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Po měsíci se našel konečně volný čas a vyrazil jsem dochytat zmražené krmení z poslední vycházky někdy ze začátku října. Brali poměrně pěkné plotice, největší měla rovných 33cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45751.jpg