Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 20. října 2011 ve 13:57® Kalužmistr
- Datum lovu: 20.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnes super rybačka, žádný zubáč ale okouni krasavci, žádný pod 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2011 v 17:32profil byl smazán
- Datum lovu: 19.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní okounovačka se vydařila,jeden lepší jak druhej.Štičí kamarádku,sem nepotkal.Nejspíš už se odstěhovala už někam na hloubku.Povedla se akorát jedna odvážná předškolního věku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2011 v 16:07® brčkař
- Datum lovu: 18.10. 2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
„Spodovka“ a „vrchovka“. Dvě zdravé rybky z dolního Labe.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2011 17:10:07 uživatelem brčkař.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2011 ve 20:29® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 18.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se zařekl, že nic žlutého a sedmi centimetrového na jiga nedám
Tento příspěvek byl editován 18.10.2011 21:29:42 uživatelem BoBo-Falknow.
Nastražil jsem tedy 10 cm fluo zelené kopýtko a VLACEl Jsem
ho po dně, což nějaké úspěchy začínající čtyřkou přineslo 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2011 v 18:09® Raf
- Datum lovu: 18.10.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Kontrola aktivity bolenů. A oni ty bestie už začínají opouštět letní místa. Chytil jsem jich mnohem méně než v předchozích týdnech. Zato ale brali větší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2011 v 10:42® sethy
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou opět na okounech. Mě se povedl snad jen jeden kolem 30ti. Peťa myslím 3 z toho jeden lehce pod 40. Asi nejslabší letošní okouno-vycházka, co se počtu ryb přes 30cm týče

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2011 ve 21:44profil byl smazán
- Datum lovu: 17.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Ranní zahájení dne vyšlo na jedničku.Ve znamení okyšů vše okouni kolem 30+.Nádherná podívaná,vidět za zdolávaným pruhatcem ještě tucet jeho kolegů,snažících se sebrat mu aspoň kousek „kořisti“ co ulovil
Tento příspěvek byl editován 17.10.2011 22:45:17 uživatelem .

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2011 ve 21:01profil byl smazán
- Datum lovu: 17.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Návrat na místo činu,před rokem podařená candátí vycházka a úlovek v podobě sumce.Tento rok štěstí sedlo na kámoše,kterému se podařila jeho vysněná ryba..Candát nad 90..Přesná míra 92cm..
Tento příspěvek byl editován 17.10.2011 22:03:52 uživatelem .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2011 v 18:40® iron maiden
- Datum lovu: 17.10.2011 | Revír: Smutná 2 | Způsob lovu: Klasická položená
včera jsme nějaké kapříky pochytaly nej.47cm jinak většinou kolem 40cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2011 v 10:15® sethy
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač
Nej rybka rovných 40
Zamrzaly očko jak sviňa, s prstama jsem
kolem desáte nemohl hýbat, ale bylo to super 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2011 v 0:08® Raf
- Datum lovu: 7.-16.10.2011 | Revír: Německo | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se byl podívat jaké mají štiky naši přátelé Němci. A zjistil jsem, že mají štiky i okouny dost dobré. Největší štika 96 cm, největší okoun 40+. Dvě štiky hodně nad metr jsem ztratil v průběhu souboje. Jinak ale asi nejtěžší výprava, jakou jsem kdy absolvoval. Byl jsme sám. Počasí přálo jenom velmi málo (až po týdnu čekání v neskutečným vichru a dešti). A to jsme ho sakra potřeboval. Brakické zátoky i moře jsem totiž přijel pokořit s nafukovacím člunem a pětikoňovým motorem. Člun obstál, ale samozřejmě jsme několikrát vyjeli i do vln, kdy by se to už asi nemělo. Ale neudělejte to, když víte, že tam ty metrovky prostě jsou…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 ve 21:21® mira.ll
- Datum lovu: 16.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
xxx

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 ve 21:20® mira.ll
- Datum lovu: 16.10.2011 | Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem si docela zachytal.Na háček se pověsilo deset candátů (30–48), nějakech patnáct okyšů a navrch tři kudly (50–58).Počasí bylo taky fajn,co víc si přát
Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 22:22:34 uživatelem mira.ll.
. Jo taky mi tam přišla
rybářská kontrola,celá v černém…viz. foto.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 v 19:31® hecht
- Datum lovu: 16.10. | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes celkem pěkné odpoledne. Bál jsem se listí, ale nakonec jsem víc zápasil s větrem. Cílových lipanů bylo hafo, velikostně jsem se ale přes 33 cm nedostal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 v 18:53® Padis
- Datum lovu: 16.10.2011 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krátká odpolední vycházka chyceno několik okounů.Cílová ryba štika bohužel žádná.I tak pěkná procházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 v 17:44® Scanix
- Datum lovu: 16.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem se probehl kolem vody jen na lehko, v kapse vesty jen par gumaku a s prutem v ruce jsem si prosel mista, kam asi nikdo moc nezabrousi. Ani rybky se moc neukazaly. Par zaberu bylo, neco spadlo, ale nejakou supinu jsem tedy vytahl. Lapil jsem v jednom uplavku kudlu kolem miry, ktera mi pak jeste dvakrat atakovala nastrahu a donutila me zmenit misto. Prisli dva tloustici, dlanovy okys, jeden candatek a na zaver lovu jsem si povidil kapra 50 za ocas, ten alespon potesil manzelku doma, aby nerekla, ze misto na ryby nechodim nekam na zalety

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 ve 14:24® pruhac
- Datum lovu: 16.10.2011 | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2011 ve 12:14® hering
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: sever
Tam kde nejde jen o kapra
Už si plavčí kdesi v řece 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 18:52® Scanix
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne jsem vyrazil s prateli na pro me povetsinou neuspesny revir. Zahajeni lovu tomu odpovidalo, kolegove mi ukazali, ze opravdu znaji dobre vodu i vhodne nastrahy a je jen statoval a koukal, jak se to spravne dela. V zaveru lovu jsem se preci jen chytil, nasel funkcni nastrahu a od zera me nakonec zachranili dva candatci a pekny okys

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 18:42® mira.ll
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilku jsem zašel poškádlit ochytané štiky ,jestli by nějaká neměla chuť
. Jedna měla a při výskoku se sama
vysvobodila…šikula 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 18:24® JirkaF
- Datum lovu: 15.10.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Sobotní podzimní den se celkem ydařil.Jen voda byla plná listí a nahazování do pohybujicích mezer se né vždy podařilo.Přesto přišel letos asi největší lipan.Samo,že svobodně odplul.Třeba se ještě setkáme..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 v 19:09® JirkaF
- Datum lovu: 14.10.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes bylo vydařené počasí a čistá voda,takže celkem super relax.Dnešní lipánci zase plují dál.Takže co víc si přát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 v 18:53® Scanix
- Datum lovu: 14.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes me vytahl kolega na chvilku k vode. Pote, co jsme se hodinu propletali z krz zacpane mesto, nam na samotny lov moc casu nezbylo. Navic se pak kolegovi ozvali pratele, kteri jaksi zapomneli natankovat a tak jsme lovili slabou pul hodinku. Behem tech par hodu jsem mel i nejake zabery a byli z toho dva boleni. Kolega skoncil jako bezrybka. I ta chvilka byla fajn, snad se o vikendu k vode jeste podivam…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 v 16:20profil byl smazán
- Datum lovu: 14.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska v centru Děčína a bez kontaktu,možná sem vybral špatnou lokalitu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. října 2011 v 19:42® b.gun
- Datum lovu: 04.-05.10.2011 | Revír: Sudety | Způsob lovu: Plavaná
Dva večery na relax s plavačákem u vody, vybaven několika hrstmi krmení, plechovkou kukuřice a krabičkou hnojáků. Na břeh se podívalo několik jesenů, pár zelenáčů, nějaký ten perlín a okouni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. října 2011 v 19:37® Mrakoš
-
Dneska jsem si od toho moc nesliboval. Kamarád byl ráno u vody a neměl ani drbanec. V poledne jsem to přesto zkusil a vyplatilo se. Po měsíci jsem zas lapil pořádnou štiku, měřila 78 cm. Zdolána byla na dvacítce vlasci spolu s pořádnou větví takže i nějaký adrenalin jsem si užil. Musím říct že to byla vydřená ryba. Ten měsíc jsem chodil k vodě někdy i 2× deně a pochytal snad 150 kudel než přišla štika hodná toho jména.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2011 ve 21:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 11.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Vítr jako blázen, vlny jak na moři, ale dalo se. Pouze jsem musel přitvrdit na 9 gr. jigy, se sedmičkou jsem v těch vlnách ztrácel kontakt. Jarda si dnes konečně vytáhnul slušného candáta a i nějaký pěkný okoun se ukázal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2011 v 18:30® Scanix
- Datum lovu: 11.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
I pres nachlazeni me dnesni pomerne teple pocasi zlakalo na chvilku k vode jen na lehko s gumkami, povedl se pekny tloust cca 50 a par bolinku. Bylo to fajn, ale po navratu moc svezi nejsem…
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:31:37 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 ve 21:02® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 10.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak hezké kousky jako FInnnp jsem sice nenachytal, ale přesto jsem si velmi slušně zachytal a pár kousků přes padesát se na břeh juklo. Já tu žlutou věc prostě miluju…

P.S. Foťák samozřejmě zůstal doma, takže jen zdařilé siluetky z mobilu
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 22:02:35 uživatelem BoBo-Falknow.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 v 17:52® FInnnp
- Datum lovu: 10.10 2011 | Revír: Ani náhodou
75 cm a 71 cm.Bohužel kluky čeká kabát ze strouhanky a olejová lázen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.