Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. října 2011 ve 13:14® hering
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: sever
Tam kde nejde jen o kapra
Už si plavčí kdesi v řece
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 19:52® Scanix
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne jsem vyrazil s prateli na pro me povetsinou neuspesny revir. Zahajeni lovu tomu odpovidalo, kolegove mi ukazali, ze opravdu znaji dobre vodu i vhodne nastrahy a je jen statoval a koukal, jak se to spravne dela. V zaveru lovu jsem se preci jen chytil, nasel funkcni nastrahu a od zera me nakonec zachranili dva candatci a pekny okys
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 19:42® mira.ll
- Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilku jsem zašel poškádlit ochytané štiky ,jestli by nějaká neměla chuť
. Jedna měla a při výskoku se sama vysvobodila…šikula
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2011 v 19:24® JirkaF
- Datum lovu: 15.10.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Sobotní podzimní den se celkem ydařil.Jen voda byla plná listí a nahazování do pohybujicích mezer se né vždy podařilo.Přesto přišel letos asi největší lipan.Samo,že svobodně odplul.Třeba se ještě setkáme..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 ve 20:09® JirkaF
- Datum lovu: 14.10.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes bylo vydařené počasí a čistá voda,takže celkem super relax.Dnešní lipánci zase plují dál.Takže co víc si přát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 v 19:53® Scanix
- Datum lovu: 14.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes me vytahl kolega na chvilku k vode. Pote, co jsme se hodinu propletali z krz zacpane mesto, nam na samotny lov moc casu nezbylo. Navic se pak kolegovi ozvali pratele, kteri jaksi zapomneli natankovat a tak jsme lovili slabou pul hodinku. Behem tech par hodu jsem mel i nejake zabery a byli z toho dva boleni. Kolega skoncil jako bezrybka. I ta chvilka byla fajn, snad se o vikendu k vode jeste podivam…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. října 2011 v 17:20profil byl smazán
- Datum lovu: 14.10.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska v centru Děčína a bez kontaktu,možná sem vybral špatnou lokalitu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:42® b.gun
- Datum lovu: 04.-05.10.2011 | Revír: Sudety | Způsob lovu: Plavaná
Dva večery na relax s plavačákem u vody, vybaven několika hrstmi krmení, plechovkou kukuřice a krabičkou hnojáků. Na břeh se podívalo několik jesenů, pár zelenáčů, nějaký ten perlín a okouni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. října 2011 ve 20:37® Mrakoš
-
Dneska jsem si od toho moc nesliboval. Kamarád byl ráno u vody a neměl ani drbanec. V poledne jsem to přesto zkusil a vyplatilo se. Po měsíci jsem zas lapil pořádnou štiku, měřila 78 cm. Zdolána byla na dvacítce vlasci spolu s pořádnou větví takže i nějaký adrenalin jsem si užil. Musím říct že to byla vydřená ryba. Ten měsíc jsem chodil k vodě někdy i 2× deně a pochytal snad 150 kudel než přišla štika hodná toho jména.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2011 ve 22:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 11.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Vítr jako blázen, vlny jak na moři, ale dalo se. Pouze jsem musel přitvrdit na 9 gr. jigy, se sedmičkou jsem v těch vlnách ztrácel kontakt. Jarda si dnes konečně vytáhnul slušného candáta a i nějaký pěkný okoun se ukázal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2011 v 19:30® Scanix
- Datum lovu: 11.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
I pres nachlazeni me dnesni pomerne teple pocasi zlakalo na chvilku k vode jen na lehko s gumkami, povedl se pekny tloust cca 50 a par bolinku. Bylo to fajn, ale po navratu moc svezi nejsem…
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:31:37 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 ve 22:02® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 10.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak hezké kousky jako FInnnp jsem sice nenachytal, ale přesto jsem si velmi slušně zachytal a pár kousků přes padesát se na břeh juklo. Já tu žlutou věc prostě miluju…
P.S. Foťák samozřejmě zůstal doma, takže jen zdařilé siluetky z mobilu
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 22:02:35 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 v 18:52® FInnnp
- Datum lovu: 10.10 2011 | Revír: Ani náhodou
75 cm a 71 cm.Bohužel kluky čeká kabát ze strouhanky a olejová lázen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 v 16:50® Char
- Datum lovu: 9,10,2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu ráno jsem se kvůli dešti a větru na ryby nedostal, neděle byla o něco lepší ikdyž pofukovalo, východ slunce už mě zastihl na vodě a zdálo se že bude snad i hezky, chytl jsem dva okounky okolo 20cm a přidala se štička okolo 50 která předvela několik bravůrních skoků zakončených trojitým odpíchnutým rytbergrem s dopadem do podběráku, hezký začátek ale vystřídal vítr jež utvořil slušné vlny a přihnal déšť takže jsem zbaběle utekl do tepla.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 16:52:55 uživatelem Char.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. října 2011 v 8:15® JirkaF
- Datum lovu: 9.10.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Jedna snad z nejhezčích a nejdůvěřivějších ryb,která určitě obohacuje povodí a potěší při lovu každého rybáře.Při dnešních vymoženostech lovu bych neváhal dát hájení na 12 měsíců.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2011 ve 22:20® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 8.-9.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera i dnes testování nástrah. Jako vždy jsem skončil u svého oblíbeného žlutého ďábla
Candáti do 50 a okouni kolem 35.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2011 v 19:14® mira.ll
- Datum lovu: 9.10.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera mi po hodině lovu vyhnal od vody déšť a studený vítr a ani to neklepolo. Dnes se povedl candoš a menší tloušť .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2011 v 16:58® Scanix
- Datum lovu: 9.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po poledni jsem na cca 2h musel vyrazit k vode i pres neprijemnou virozu, ktera me posledni tri dny provazi. Zmena pocasi mi take nehrala prilis do karet, presto jsem premluvil bolena, jeden o dost lepsi mi spadl kratce po zaberu. Povedl se jeste mensi tloustik a dve stikule, ta malinko vetsi viz foto. Kolega, se kterym jsem se na chvili potkal, jen slusne zakrmoval gumama a nedarilo se mu. Ochlazeni spolu s vetrem me taky nepotesilo, ale budu si muset zvykat, leto je uz pryc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2011 ve 13:55® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Brno | Způsob lovu: Přívlač
dnes několik okounků dlaňáčků, 1 štika nedobrala a 1 štika 64cm na VLÁČEJ jigovou hlavu s NEVLÁČEJ mikrosmáčkem zdolána a za 10 minut bude i sežrána. takže losos nám zůstal na příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2011 ve 13:50® Kalužmistr
- Datum lovu: 8.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Taky něco z lovu.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2011 13:51:40 uživatelem Kalužmistr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2011 ve 21:32® Mrakoš
-
Dneska rybky braly dobře. Sice pršelo a byly vlny, ale i tak to bylo fajn. Strávil jsem u vody 8 hodin vláčky a pochytal spoustu menších ryb, štiček do 55cm ,okounů a bolenů. Foťák jsem s sebou netahal, tak sem aspoň dávám fotku nástrah které dnes zabodovaly. Chybí jen planda, o kterou jsem přišel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2011 ve 20:56® kerob
- Datum lovu: druha pulka zari | Revír: stredozemni more | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 7. října 2011 v 0:39® osprey
- Datum lovu: 6.10. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Poslení (druhý) letošní pokus o parmu, motivovaný hlavně snahou nějak se zbavit bílých červů, co mi strašili v lednici.
Hrubá sestava dimenzovaná na rybu 70+ mě stála spoustu promarněných záběrů a šílené nervy, vytahal jsem snad všechny běžné říční ryby kromě té cílové. Celkově vzato, všechno na prd. To je tak, když se vám koníček stane prací
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:38® hering
- Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: někde | Způsob lovu: Feeder
Dvojí odplouvající krása
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:55® iron maiden
- Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
nekolik okounů se povedlo a nakonec přišla i štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:37® Scanix
- Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:35® Scanix
- Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyvezl malou opet k vode, prosli jsme si par mist a vsude hodne trhali nastrahy
Male se dnes povedla jen jedna rybka, ale zato pekny tloust. Hned v zacatku ji gumku amputovala stikule a pak ji par rybek spadlo a nebo to nedobralo. Ja si zachytal o neco lepe, par bolenu, okyse a k tomu skoro tucet tloustu, co dnes opravdu lovili a dali se fakt cilene chytat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:16® Padis
- Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem vyrazil k vodě s mušákem.Něco málo ryb se chytlo Li,PO.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 v 18:58® Karlos82
- Datum lovu: 06.10.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Ještě jsem využil dobrého počasí, a vyrazil se smáčky.U břehu jsem narazil na hejno těchto krasavců, a vytáhl jich pět.Na tu trošku času nádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. října 2011 ve 23:32® mvincik
- Datum lovu: 5.10.2011 | Revír: P Jč | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní dopoledne jsem po téměř měsíční pauze strávil u vody s kolegou JHolcem (jak již kolega prozradil v jiné rubrice). Jsem rád, že mi po několika výpravách na jeho domovinu oplatil stejnou mincí. Dokonce se nám podařilo zlomit prokletí našich lovů, protože to dnes bylo na poměry našich vod opravdu pěkné. Uloveno bylo určitě přeš 20 ks fišek, od PD, PO, tlouště, lipana, oukleje, perlína, okouna a plotice.
Každý jsme zmasili po jednom PD, nej úlovek Jirkovo duhoň 42 cm krásně vybarven, přesný opak mého PO (obojí viz foto).
Celkem vzato zřejmě poslední letošní krásně strávené dopoledne u vody, které rozhodně stálo za to.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 23:38:18 uživatelem mvincik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.