Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. září 2005 v 19:30® Padis
-
Vláčka na hodinku.2 okouni cca 15 cm a 1 tloušt stejně velký
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. září 2005 v 10:50® doktor
-
68cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 ve 20:57® Padis
-
večerní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 ve 20:39® Padis
-
Chrudimka dnes 1 cejn 48 cm na ryku bez záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 16:59® red
-
Vah – dnes 3 scuky … dve mensie okolo 35cm na 0 rotacku Hammer a 68cm tiez na rotacku Hammer 0 na 0,14 silon !!!! konecne po x odkusnutych scukach ! krasne skoky super zazitok :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:29® pepino99
-
a šel zpět … :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:28® pepino99
-
a předposlední
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:27® pepino99
-
a zase
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:27® pepino99
-
a znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:26® pepino99
-
a ještě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2005 v 9:24® pepino99
-
Brašulák s Evžou zase řádili..... :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 ve 20:22® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 ve 20:19® Hrouzek
-
pepíno- gratuluji sumík pěknej
Jinak dneska jsem byl na Labi
přívlačo-boutingovat a jedna štička tak 50cm a 65cm candát,který to
měl za žeberní oblouk, tak jsem ho vzal. Po příjezdu domu začlo
zpracování a zjistil jsem,že to neumim a trvá mi to dlouho … :o)) Měli
jsme taky vvybitou baterku o fotáku,tak nebyla fotka s boutem
tak aspon tahle nijaká fotka… Jo ještě jsem zapoměl na Doubravu
včera.. asi 10okounů a štiky mně ukousaly 2 rotačky :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 v 15:20® Ebobo
-
> pepíno99: Pěkný torpédo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 ve 14:36® Padis
-
Chrudimka vláčka na 2 hodky štička cca 40cm okoun 28 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 v 7:44® pepino99
-
a ještě s pomocníkem Evžou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 v 7:42® pepino99
-
a ještě jedna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2005 v 7:40® pepino99
-
Tak včera se brašulákovi povedla tahle buchtička 163cm a 38,5kilo, to docela jde ne :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. září 2005 ve 21:16® Lovec
-
Dyje 11 Dvě hoďky přívlače – 3× okoun, 1× jelec. Po cestě domů srnče,ale to patří asi na jiný server.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. září 2005 ve 20:16® BoBo-Falknow
-
Tak dnes vyrazil rarach na Svatavku sám, jelikož mne sklátila nějaká zákeřná viróza, tak jsem musel zůstat doma
. Nalapal na nymfu několik PO, Li a jesena (dohromady cca 15ks). Zajímavé
bylo, že žádná ryba nebyla pod 30cm. Na to, že mu sklárna v Oloví
cvičila s vodou, to je solidní výsledek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2005 ve 21:37® Tomucha
-
tento víkend – rybník šindelka. Okouni kolem 15cm plotice a 4 kapři na feeder od 42 do 52 cm … jianak nic, ale zachytal sem si
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2005 ve 20:09® Padis
-
CHRUDIMKA 3 OKOUNI KOLEM 20 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2005 v 9:40® Kep
-
Ještě ta na na ten novej,co nebyl ani moc drahej,bratru za 125 kč.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2005 v 9:37® Kep
-
10.9.2005 Jihlava 2
Novej wobler Spro na 2 nához. Pak za 2 hodiny 2 bolínci a jedno štíhle. Móc pěknej den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 ve 20:06® david
-
Chci jet na vikend na luhacovickou prehradu co byste doporucily na dravce nebo na kapra. Jsou tam nake krasne stiky nebo spis kapry. termin 23–25
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 v 19:37® Hrouzek
-
Dneska na Doubravě jsem konečně trochu protáhnul novej přívlačovej, jemnej proutek, asi za 45minut jsem přemluvil 3 štiky cca 45,50,55 potom pár okounů kolem 20cm. spokojenost zejtra jdu znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 v 19:17® Tomash
-
a parmička – jedna z mnoha…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 v 19:16® Tomash
-
a pouštění…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 v 19:15® Tomash
-
Dnes výprava na Labe s přítelkyní – za volantem
a kámošem Dwarfem. Po 2,5 hodinovém pročesávání vody
s výsledkem – 0, musel přece jen přehodnotit. Nakonec mě napadlo změnit
místo a najít nějaký nový flek. Jeli jsme podél řeky proti proudu a já
vykukoval z auta a hledal nové místo. Nakonec jsem objevil malý,
nenápadný točák. Tak tady něco musí být! Opět vláčka, ale po další
hodině mě to prostě začlo nudit. Pak jsem začal šacovat batoh a hledal
háček. Našel jsem háček a dokonce i staré, skoro úplně zakuklené
červy. Jen olůvko jsem neměl. Ale poradil jsem si – z pilkru jsem sundal
trojhák a místo něj jsem navlékl obratlík a HOTOVO. Bylo to fakt max.
provizorní. ještě přibrousit háčky , napíchnout gervy a jde se na to.
Proutek Cherrywood 2,4m jsem si v sedě opřel o koleno a sledoval špičku.
Netrvalo to dlouho a byl tu záběr – parmička cca 35cm potěšila, rychle
doplnit červy a znovu, další parma stejné velikosti a další, další…
Celkem 14 malých parem, z toho nej asi 40cm. V 11 jsme začli balit. Prut
jsem zaklínil mezi dva kameny a začal sklízet cajk. Když už jsem byl skoro
u konce, koutkem oka jsem si všiml ukázkového záběru. Neznámá ryba mi
cloumala celým prutem, přiskočil jsem, zasekl a cítil větší rybu. parma
to nebude – bojuje ve sloupci. Po 3 minutovém přetahování jsem byl
ohromen – u břehu se ukázala krásná ostroretka. Metr ukázal 51cm, váha
2 kg. Všechny ryby jsem vrátil vodě. Super lov! P. S. : Na fotce
ostroretka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2005 ve 14:56® Raf
-
Lužnice Od 19 do 22 hodin lov parem. A zadařilo se perfektně. Nejdřív parma 62 cm. Potom mi mnohem větší vjela do vázky. A hlavně na závěr přišla moje první ostrorekta 46 cm (na červi). Nadšení nebralo konce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.