Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.414 příspěvků, z toho 18414 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. září 2011 ve 20:27® Scanix
- Datum lovu: 24.9.2011 | Revír: vysočina | Způsob lovu: Přívlač
Dnes me chlapci pozvali na jednu kouzelnou vodu…bylo to fakt super, rano tam bylo jak z pohadky a nakonec se mi povedla zivotni ryba, kterou asi uz neprekonam, proste super zazitek, ty mensi ani nema cenu pocitat, nejake byly
Pani stika 127cm a pry cca 17kg…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2011 ve 20:17® ART
- Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska dva parádní okouni chyceni přímo na dně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2011 ve 23:17® mira.ll
- Datum lovu: 23.9.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Po práci jsem se zastavil na slabou hoďku u vody,bezrybka jsem nezůstal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2011 ve 22:54® Scanix
- Datum lovu: 23.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Tento příspěvek byl editován 23.9.2011 22:55:37 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2011 ve 22:54® Scanix
- Datum lovu: 23.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
K vode jsem se dostal chvilku pred setmenim, ale jeste stacil vydolovat nejakeho bolena a cejna za sako. Nejak se mi posledni dobou dari, ale pokazde jsou z jinych fleku
Jedna slusnejsi rybka mi spadla, rek bych solidni bolen a kudla netrefila nastrahu pod nohama, nevadi. Zustal jsem do tmy, zaberu bylo snad k desiti, ale rybky jen tri, tloustaci to brali ze dna i z hladiny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2011 ve 20:35® JirkaF
- Datum lovu: 23.9.201 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní čerstvě vasazení kapříci na Rozkoši velikostně 35–40.Prduši se pomějou a kapři budou mít držky jak řešeta.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:30® Scanix
- Datum lovu: 22.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil vyjimecne na cca hodku rano pred praci, neb jsem mel na odpoledne rodinny program. Byla to sice kratka vyprava, ale mila naplast na neustalou chut jit k vode, protoze se behem te chvilky povedli dva okysi, kudlicka kolem miry a dva boleni, treti mi spadl. Pak, i kdyz se mi nechtelo, musel jsem od vody a vyrazit vytvaret pracovni hodnoty
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:12® Mrakoš
-
Dneska jsem byl u vody hned dvakrát, před prací a po práci
Ráno se povedla jedna asi šedesátka a pak mi spadla opravdu pěkná štika. Večer to bylo nepočítaně kudel, okouni a bolínek na samodomo dřevěnou plotici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2011 v 18:54® Dawee
- Datum lovu: 22.9.2011 | Revír: Jámy | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházku na RMV spestřilo pár kapříků a amurů. (Škoda jen že musím po dnešku umýt škoduly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2011 ve 14:55® JirkaF
- Datum lovu: 22.9.2011 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní krásný den na Rozkoši.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2011 ve 20:23® Scanix
- Datum lovu: 21.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s dcerkou na skok u vody s jemnejsim cajkem a byl z toho narocny pokus o supinu. Ackoliv se pocasi umoudrilo, rybky na to moc dobre nereagovaly, takze i pres veskere snahy lapit slusnejsi rybku me nakonec od zera zachranil candatek a sticka cca 60, co se fotit nenechala. Par opatrnych zaberu bylo, zdalky mi spadla vetsi rybka, ale kdo vi, co to bylo. Male v zaveru lovu zabrala taky kudla, ktera se vsak behem boje vypla, navic ji dosla svacina a museli jsme domu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2011 v 17:55® Alfons
- Revír: MP SČ | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu s fotříkem na rybách, na dvojnulku a wobler repulu jsem ho drtil v okounech, když to vypadalo na brek, tak jsem mu tam dal speidera a situace se obrátila a přidal i dva zapomenutý duháky. Celé jsem to ukončil roztržením broďáků, takže bude na co vzpomínat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2011 v 16:15® JirkaF
- Datum lovu: 21.9.2011 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní přívlač na Rozkoši byla celá v zeleném.Voda plná řas,že ani vlasec nechtěl propadávat ke dnu.Větší štička měla 70.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2011 ve 21:57® noba
- Datum lovu: včera | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
sice ne moc velkej, ale potěšil velmi.
Tento příspěvek byl editován 20.9.2011 21:57:47 uživatelem noba.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2011 ve 20:27® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
A tady jsou fotečky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2011 ve 20:20® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Odpoledne strávené na rybách vypadalo nejdříj jak nuda v Brně, ani se to nehlo! Až na fajront se přecijen ryby trochu umoudřily a výsledkem byl nejdřív neproměněný záběr a pak pohledná padesátečka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. září 2011 v 19:00® Foligno
- Datum lovu: 20.9. | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka místo poledního klidu. Cílová ryba, okoun, se nepovedla. Dobrou náladu zachránily dvě kudličky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2011 ve 12:01® LojzaRybka
-
v sobotu jsem byl vláčet na nechranicích,chytl jsem jednu štičinku a na jeden hod jsem chytl vezírek se čtyřma kaprama a to pozor na ty centymetry 65–60–53a(36cm),to asi nebyli normální rybáři žéé?? Ryby jsem osvobodil a vrátil vodě,kdo by se stim tahal
a vezírek jsem ponechal někomu v lodi co kotvila opodál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. září 2011 v 10:30® Raf
- Datum lovu: 10.-18.9.2011 | Revír: Pád | Způsob lovu: Sumcařina
Týden dřiny a chvílema i beznaděje. Voda se nejdřív krásně kalila a ochlazovala, potom se ale zase zvedla nad 25 stupňů. Zběsilý žraní na začátku podzimu nepřišlo. Doplňkovej kapr jedinej – 87 cm a cca 12 kg. Sumci na začátku žrali, ale byli malí. Táta na kanálech chytil pěknýho bolena a nějaký kudly. Jinak jsme vytáhli zhruba dvě tatrovky cejnů. Ale bylo tam krásně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2011 ve 20:46® Padis
- Datum lovu: 17.9.2011 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
V sobotu po ránu chvilku s mušákem u vody.Ryby byli při chuti PD,PO,SI tloušť okoun.Jen škoda,že jsem tam nemohl být déle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2011 ve 20:36® Mrakoš
-
Dneska jsem na umírajícího slidera zapřáh 91 cm štiku – velmi vypasenou a velmi bojovnou. S 0,20 vlascem se zdolávání trošku protáhlo. Už toho moc nenaplave.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2011 v 19:49® Scanix
- Datum lovu: 18.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
I pres nepriznive pocasi jsem dnes odpoledne zaskocil k vode. Melo to vyhodu, ze alespon nikde nikdo nelovil a tak jsem mel vodu sam pro sebe. Povedlo se par okounu, dve kudlicky, pul tuctu bolenu a na zaver pekny tloustik. Rybky jsem musel tedy pekne presvedcovat, ale stalo to zato, dva z bolenu meli neco pod 70 a nektere zabery byly doslova pod nohama a to je vzdy mazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. září 2011 ve 14:08® spike
- Datum lovu: 18.9 | Způsob lovu: Feeder
Poklidná ranní chytačka se změnila v souboj s extrémně silným nárazovým větrem. Ryby naštěstí brali hodně zřetelně a tak se záseky nebyl problém. V průběhu lovu se na břeh podívalo 6 rybích druhů největší radost mně ovšem udělal úlovek čtyřicátníka jesena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. září 2011 ve 21:22® Mrakoš
-
Dneska jsem po ránu vyšetřil hodinku času a ještě za tmy bičoval vodu. Odměnou mi byl tenhle prďola. Udělal mi radost, je to můj zatím nejhezčí candoš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. září 2011 v 18:30® Scanix
- Datum lovu: 17.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. září 2011 v 18:21® Scanix
- Datum lovu: 17.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov byl jeden z tech mala letosnich, kdy muzu rict, ze jsem si opravdu zachytal. Chyceno mraky okounu (cca 25–30), celkem dost stik (nej cca 70) a bezpocet bolenu (nej cca 65), kdy tentokrat excelovaly povrchove nastrahy. Rybky braly pekne woblery i gumky a jeden pekny lopatak opet nasal gumu hrbetem, nacez jsem si pekne zabojoval v nadeji na pekny ranni ulovek. Jsem po tomto lovu prijemne unaven a samozrejme se tesim na priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. září 2011 v 17:09® Cudla
- Datum lovu: 17.9 | Revír: Kyjice | Způsob lovu: Marmyškování
Tohoto fešáka a desítky okounů 15–35cm jsme dostali ve dvou na marmišky.kolegyně tlouště a každej jsme si sáhli navelký okouny .Přiznam se bez mučení pár se jich zmasilo,tak sem foto ani nedam,i když to byli první v tomto roce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. září 2011 ve 23:02® Scanix
- Datum lovu: 16.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. září 2011 ve 23:01® Scanix
- Datum lovu: 16.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer s kolegy opet gumovacka a v zaveru par hodu woblerem
Bylo to celkem zabavne, vesily se ryby ruznych druhu a hlavne obcas za sako a to celkem trofejni beloby. Nalovili jsme ryby ve slozeni okoun, candat, bolen, stika a z beloby, to byl kolegy solidni cejn cca 65 a muj cejnek cca 55. V zaveru mi spadla jeste jedna ryba, dle slizu nedokazu rict, zda dalsi giga cejn za sako a nebo mensi sumik, bylo to v proudu a prilis kratke na nejake hypotezy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2011 ve 23:50® hering
- Datum lovu: 15.9.2011 | Revír: Na severu | Způsob lovu: Feeder
Dnes test nového místečka.Jedna malá parma,úhořík a dva mňouci.Jeden ± 55 a druhý těsně pod 40cm… Neměřeno,jen odhad
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.