Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 20:54® olda
- Datum lovu: 15.9 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač
Chyt jsem prdlajs,aspoň jsem vyfotil naší nejsilnější loď Beskydy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2011 ve 20:54® iron maiden
- Datum lovu: 15.9..2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčení na orlíku přneslo jen jednoho okouna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. září 2011 ve 3:20® LacikeM
- Datum lovu: 14.9.2011 | Revír: morava | Způsob lovu: Přívlač
tesne pred burkou par jalcekov, bolen a mrena regulerne za pusku:)
Tento příspěvek byl editován 15.9.2011 03:24:52 uživatelem LacikeM.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2011 ve 20:33® ART
- Způsob lovu: Přívlač
Cílová ryba okoun. Nevím čím to je, ale už nevím jak ty okyše najít, vždy jim to určitě před čumákem sebere štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2011 ve 20:05® Foligno
-
Dnešní ranní feederovačka se celkem vydařila. Povedlo se i dost cejnů 50+. Největší radost udělala ostrá 53. V závěru jsem přišel o trofejního kapra, bez šance.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. září 2011 ve 21:17® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Sázava Moravská 1 | Způsob lovu: Plavaná
S Noapem jsme dnes vyrazili odpoledne na tlouště. Byla to vcelku bída, jen pár ryb se podívalo na břeh…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. září 2011 ve 20:12® frenki
- Datum lovu: nedávno | Revír: :) | Způsob lovu: Přívlač
jeden se povedl po dlouhém půstu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 ve 23:12® Scanix
- Datum lovu: 12.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po vikendu bez rybek jsem dnes uz musel zabehnout aspon na 2h vecer. Po prichodu k vode se povedla kudla, dva tloustici a bolinek, jeden vetsi spatne trefil nastrahu a ta letela vzduchem. Se setmenim vse ustalo i zivot na hladine, uz uz jsem to chtel zapichnout, ale kdyz vylezl mesic, tak jsem chvili jeste zahazel a vyplatilo se, behem chvile prisly tri paradni zabery, bohuzel prvni dve rybky jsem kratce po zaseku ztratil, ale jedna ukazala zuby
Mam zato, ze jsem tohoto candose lapil prec cca dvemi mesici, diky rozeklane hrbetni ploutvi, tak snad se jeste shledame nekdy priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 ve 21:12® spike
- Revír: Sraz Chytej.cz | Způsob lovu: Feeder
Počasí bylo jak na objednávku, organizace srazu taky skvělá, jídla a pití dost. Shrnu li to tak skvělá akce a ryby se taky nějaké povedly
Tento příspěvek byl editován 12.9.2011 21:14:28 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 19:42® ART
Dneska nic moc jedna štička a pár okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 18:28® BlueShark
- Datum lovu: 9.9.2011 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Feeder
HaD, HaDová, Osprey atd atd, díky moc za suprovou akci, fakt se to povedlo, tolik jídla a pití jsem nikdy neabsolvoval. Jsem rád, že jsem Vás poznal trošku z jiné stránky (pitný režim) a ne jen s vážnýma výrazama z výstavy
Ryby jedna báseň, při hromadném foto jsem vyzvedl Maxe, tak ho snad budete mít hezky na fotce…
Díky moc za mě, Línku a Máru, kteří Ústí nad Labem zastupovali
A tady přikládám jednoho žraloka… musel jsem si udělat jako admin foto
Jo a Míro, tady máš ještě bonus při poloze „misionář“
Pak HaD a malý výpad velkého štičiska a nakonec Mára, Línka a woblerovic rodinka
Mám plno fotek, hodim je někam na web časem.
Tento příspěvek byl editován 12.9.2011 18:29:59 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 17:58® Sobula
- Datum lovu: 9.-11.9.2011 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Feeder
Na letošním srazu jsem byl poprvé a děkuji organizatorům za skvělý zážitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 ve 12:18® sethy
-
osprey> Tahle Prutosova rybka, chycená poté co už byla větši na cestě domů, taky nebyla špatná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 1:57® osprey
- Datum lovu: 11.9. 2011 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
Asi nejlepší úlovek letošního chytejsrazu – kapr 97 cm chycený Zdendou Samcem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 1:55® osprey
- Datum lovu: 8.9. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Cestou na sraz jsem si byl párkrát hodit, zdálo se mi, že je dobrý počas.
Na první hod a z dopadu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 ve 20:44® 1Mara
- Datum lovu: Dnes | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Plavaná
Něco co se u nás na Labi nedá chytit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 v 18:37® kety.vydra
- Datum lovu: 9.9.-11.9.2011 | Revír: Jestřabice-sraz Chytej.cz | Způsob lovu: Feeder
Ten metr mohl jít pryč,uznávám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 v 11:07® hecht
- Datum lovu: 9.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tož neuvěřitelná věc se stala, na letošní tuším 13té či 14té noční vláčce se konečně nechal vytáhnout první pulec. Fotku raději nedávám, bo velikostí a kvalitou to sem nepatří. Vzhledem k tomu co sem dal kolega brčkař, tak tomu mému do těchto rozměrů ještě pár let chybí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 v 11:07® Mr. Vydra
- Datum lovu: 10.9. 2011 | Revír: Soukromý revír skalička | Způsob lovu: Kaprařina
Tato krásná ryba byla ulovena na boilie čachtická paní od firmi akvarius baitsdokázala potěšit u vody nejen jednoho rybáře Kapr 86 který měl přesně 15 Kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 v 10:43® brčkař
- Datum lovu: 10.9.2011 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Sumcařina
Pořád to stejné. Já vodím brčko na 7 m boloni (nic jiného mě letos nebaví), mladší kolega třpytkou/wobem rozčesává vodu (nic jiného jej letos nebaví). Já tahám bílou rybu převážně velikosti větších nástražních rybek. On občas vytáhne dravce velikosti predátora mých přepestrých rybek… (tenhle 117cm) Samozřejmě puštěn zpět do výběhu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. září 2011 v 7:59® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší odpolední výprava se vcelku vydařila. Kapříci 46, 46 a 50 cm potěšili, k tomu pár neproměněných záběrů a asi 8 cejnů. Dobré to bylo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. září 2011 ve 22:59® RM
- Datum lovu: 10.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem si byl zaházet …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. září 2011 v 11:35® Mrakoš
- Datum lovu: sobota
Dneska se mi povedl tenhle pruhovaný krasavec. Pak přišlo ještě pár menších a jedna docela pěkná štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. září 2011 ve 22:27® Scanix
- Datum lovu: 9.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov osamocen na staronovem miste mi prinesl nejake bolinky, jesena a za tmy pak dva tlouste a prekvapenim v samotnem zaveru byla kudla. Ackoliv voda nejevila znamky zadne rybi aktivity, neco se nechalo presvedcit, i kdyz to chtelo vytrvalost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. září 2011 ve 22:18® ART
Dneska měla být zase jen okounovačka. Okounů bylo chyceno hodně ve velikosti 20až 30cm. Krom okounů se spletly dvě štičky cca 60.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:02® Scanix
- Datum lovu: 8.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na cca 2h navecer, u vody jsem byl tentokrat sam, jen jeden bobkar opodal, no nastrazeno mel podvodnak na sumika a druhy na candata na polozenou. Mily to pan, zname se od videni, popovidali jsme, jak to nejde posledni dobou, ale ze jeho kamarad mu poslal sms, ze lapil na podvodnak na Mzi candata 112cm, to muselo byt monstrum. Pri te predstave jsem zacal chytat, povedlo se par bolinku a ackoliv jsem pri setmeni lapil take nekolik candatu, zadny znich se snove hranici nepriblizil vice jak na pul metru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2011 v 19:30® skwor
- Datum lovu: 8.9. | Způsob lovu: Přívlač
Celkem příjemná chytačka, na vláčáku se mi povozilo pár kudel, a přejel jsem po hřbetu asi hodně velkého tlouště
Táta si hezky zachytal na feeder, mimo jiné několik solidních cejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2011 v 19:00® Mrakoš
- Datum lovu: 8.9.2011
Ráno byli při chuti okouni. Pár jsem jich popíchal a potrápil před foťákem. Na prochytaném fleku jsem před odchodem ještě provětral slidera. Vyjela za ním štika, ale ani na podruhé neprojevila větší zájem. Šanci tak dostal 9cm executor. Zubajda ho sebrala když na okamžik bez hnutí ležel na hladině. Naměřil jsem jí rovných 70cm.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2011 19:01:01 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2011 v 17:35® ART
Dneska na skok u vody. Ryby byly aktivnější než kdy jindy za 45min, štíhle cca 30 a 60, poté jsem si ještě pohrál s okounem cca 30 a pár jeho menšíma bráškama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2011 v 15:00profil byl smazán
- Datum lovu: 7.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
S parťákem sme včera vyrazili na okouny a při parádnim povedenym lovu se nám podařilo zdokomentovat tohle monstrum
Tak zasílám něco pro odreagování
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.