Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. srpna 2011 ve 20:11® Shrek
- Datum lovu: 27.8.2011 | Revír: Ohře 13 | Způsob lovu: Přívlač
Po večeři jsem ještě vypadnul na „popanou“ na malou pinku. Povedl se tento okoun (38cm). Pro rýpaly podotýkám, že ryba leží na vrstvě řádně mokrého listí. Všechny rybky dneska dostaly svobodu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 18:42® vrata2
- Datum lovu: 26.8.2011 | Revír: Orlice divoká 1 | Způsob lovu: Plavaná
Kupodivu jsem chytil ryby na které jsem šel.Největší měla 47cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 16:27® Shrek
- Datum lovu: 27.8,2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl omrknout nová místa na Jesenici. Prošel jsem si krásný úsek, ale ryby nespolupracovaly. Pak jsem jel na starý flek a hledal jsem ryby ze břehu. Vystopoval jsem tlouště, ale nikdo mi neřekl, jaké to jsou potvory opatrné. Lodičkářům jsem dle jejich reakcí byl těžce k smíchu, když jsem se za tloušťákama trmácel cca 500m sem a tam. Když jjsem však asi deset ryb netrefil a dvě rybky jo, tak se dvě lodičky nenápadně přiblížily ke břehu, ale to jim bylo prd platné, stejně tam házeli gumy. Oba tloušti 47 cm. Teď natlačim večeři a jedu na řeku na ryby

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 16:15® osprey
- Datum lovu: 26.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem na candátech. Sice to neumím, ale těm chudákům to nikdo neřek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. srpna 2011 v 0:14® Scanix
- Datum lovu: 25.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Ackoliv jsem dlouho vahal, zda vubec k vode, nakonec jsem preci jen sve stesti zkusil. Neco po 21h jsem s kolegou stanul u vody, opet vsude naprosto mrtvo. Zkousel jsem kde co a nakonec objevil alespon nastrahu a zpusob vedeni, ktery mi dal nekolik peknych tloustu a spoustu nepromenenych zaberu. Kolega to zkousel take a dockal se par spadlych ryb a nepromenenych zaberu. Vydrzeli jsme tarka do pulnoci, kdy prisla nadherna rana do prutu v silnem proudu, bohuzel to byl jen bolen, takze sumici opet zadni, ale tlousti to vynahradili

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:13® ART
- Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Dnes velikánská spokojenost, jeden záběr od štiky pod nohama a nic, po dlouhé docela beznadějné chvilce se ukázal tento obr, který dokázal vysunout metr až na 40cm a tím jsem si zvednul osobku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 20:04® osprey
- Datum lovu: 25.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Jel jsem do města vyzvednout nějaké peníze, tak jsem na chvilku vyzvedl z vody i tohle kleně…
Tento příspěvek byl editován 25.8.2011 21:05:00 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2011 ve 23:22® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se dostal k vode az skoro kolem 22h, presto jsem doufal, ze v tom horku jeste natrefim na nejakeho sumika. Ale z velkeho ocekavani, jak to tak byva, bylo velke zklamani. Voda naprosto bez naznaku zivota, jen tu a tam nejaky splouchanec od drobne rybky, jen malou chvili cosi mensiho lovilo pri brehu, ukazalo se, ze to byli mensi boleni a tlousti, kteri spolecne nahaneli poter. Jednoho dorostence od kazdeho druhu jsem lapil, ale pak uz vubec nic. Vydrzel jsem do zaviracky a nemel uz vubec zadny kontakt, pokud nepocitam to, ze jsem vytahl trhacku sumcari, ktery svou montaz mel zavezenou napric rekou k memu brehu. Chlapec musel prijet na lodce, osvobodit muj wobler, preci jen jsem mu to nechtel urvat. Popovidali jsme a navzajem si sdelili nase rozcarovani, poprali si dalsi uspechy, ale ty se nekonaly, jak jsem uz predeslal. Tak snad priste, nezbyva nez doufat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2011 v 11:56® brčkař
- Revír: dolní Labe | Způsob lovu: Plavaná
Taková malá expedice v uvozovkách. Během dvou dnů chytali jsme se synem na třech vybraných místech dolního Labe. V úseku mezi Ústím a Děčínem. Já na plavačku se 7 m boloňou, tj. zakrmil jsem pomalejší úplav při břehu a splávek s nastraženým masňákem spouštel po proudu. Pokud jde o syna, ten vláčel a vláčel (od chvíle co si pořídil multík, ho nic jiného nebaví). Výsledek nebyl vůbec špatný. Já těžkou převahu plotic (několik ks kolem 35cm, nej 41), přehršel ouklejí, tlouštíků, skaláků, jen jeden cejn-lopaťák a ovšem – a z těch jsem měl radost největší – několik pěkně stavěných, srdnatě bojujících ostroretek (tu největší jsem i změřil: rovných 50). Kluk něco kudel, půlmetrových tloušťů, bolenů, okounků. Jak jinak, vše plave dál… Řeklo by se: příznačný vzorek!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2011 v 6:51® ART
- Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem se vydal na štiky. Spletla se jen jedna, ale byl to krásný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. srpna 2011 ve 21:49® matx
- Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Těd jsem se vrátil od vody docela s dobrým pocitem. na feeder 2 sumečci kolem 45 cm a bohužel na rybičku spadlá štika. jinak jsem viděl 2 vydry v místech kam létají v zimě kormoráni, tak nevím kolik ryb je vůbec ještě ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. srpna 2011 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 23,8,2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s kolegou vyrazil na chvili pred a po setmeni, po vcerejsku jsem doufal v trochu intenzivnejsi lov, jenomze znatelne nahle opadla voda a voda byla velice mrtva. Presto jsem nejake rybky vydoloval, za zminku vsak stoji pouze pro me pekny jesen, ktery ukazkove zautocil jako bolen. Kolega mel pouze par kontaktu s rybou. Po setmeni se situace jeste zhorsila a kontakt jsem mel uz jen jediny, kdy ryba spadla, nejspis tloust ci mensi candat. Po chvili dalsiho marneho snazeni jsme nase trapeni ukoncili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:38® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Nemladsi clen VLACEJ.CZ muj syn Adam dneska 2 okouny
, radost velika, kdo ho zna, vi co to pro jen je
(dal jsem mu tam cernou slunku 5cm na prives a samozrejme pocital s tim, ze
aleson ti mali vecer prijedou zobat) .................. Opravdu jsou
nejkrasnejsi detske oci, kdyz je v nich ta radost 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 20:53® Scanix
- Datum lovu: 22.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni slunecny a horky den vybizel k lovu bolenu a s kolegou M… jsme i nejakeho chytli. Kolega druhove pridal jeste candatka a gumu mu amputovala solidni stika. Na sumci nocovani po predchozim bujarem vikendu nemam nejak fondy

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 20:40® Padis
- Datum lovu: 15-21.82011 | Revír: VČ řeky
Minulí týden jsem navštívil několik revírů.Chytáno na přívlač a muškaření.Něco se chytlo převážně SI,PD okoun
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 21:43:08 uživatelem Padis.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 14:53® jakšin
- Datum lovu: 21.8. | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
.Ahoj rybáři a rybářky,chci se svámi podělit a svůj životní a nejcenější úlovek tohoto léta.Byl krásný konečně letní den šel jsem na řeku,prochytával jsem hladinovkama a skoušel boleny ale až na jednu spadlou rybu a 2 okouny cca 25 na třpytku nic.Pak přesun na jine místo zase nic jen u břehu nedobrala kudla cca 40 – slider
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 15:58:28 uživatelem jakšin.
.tak sem se zas vrátil na začatek ale na druhou stranu řeky zkoušel sem
hladinovky nic,tak jsem na třetí nahoz rána do prutu a vlasec se z cívky
vymotával jak kdybych zapřáhl ponorku dobrych 5 metru si to vzalo
o tak začal souboj cca 15–20 min už to bylo u břehu viděl jsem ocas
řííkám velkej bolen ale néé byla to PARMA,udělala jeste asi tři výpady
a mnel jsem ji už na břehu.Byl jsem a sem ještě ted nadšením bez sebe
taková kráásná ryba a jeste na takovým mistě a úseku kde bych spíš
čekal žraloka než parmu
no prostě kráása přál bych to všem
dobrým rybářum který pustí takovou pěknou rybu!!
No tak Parma mněla 71 cm !!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 v 9:58® skwor
- Datum lovu: 22.8. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ranní chytačka na mlaskačku a (letos asi poprvé) na picker. Fungovalo oboje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 21:37® Scanix
- Datum lovu: 19.-21.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vikend straveny na rybach s prateli (Mr.Stick, Iza) byl opravdu nezapomenutelny, vcetne doprovodnych akci
Skoda, ze nektere prihody neni
mozne publikovat, ale byl to kotel srandy a fakt se tesim, az to zopakneme
Rybarsky se taky neco povedlo: stiky, tlousti, boleni, okouni atd. Za zminku
stoji dve rybky, Oty kudla a muj sumik. [vzhledem k tomu, ze sticka plave dal,
tak radeji retusovano pro pripadne masomonitory, protoze ryba byla hodne zmasila
]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 20:28® bjucek
- Datum lovu: 21.8. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Večer jsem si šel zavláčet a narazil jsem na násadu sivena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 v 19:33® tomson
- Datum lovu: 21.8. | Revír: Řeka | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem se dočkal,můj první sumec,sice 46cm, ale krasny sumík.Potom pár hrouzků a jedna ostroretka 40cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 13:35® 1Mara
- Datum lovu: v pátek podvečer :-) | Revír: Patlalovo království | Způsob lovu: Plavaná
Tak konečně se na našem malinkém soukromém rybníčku daří pochytat i nějaké ty čudly
Okoun 41,Candáti 45,65cm. 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 13:13® osprey
- Datum lovu: 19.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Nikde jsem nebyl, ale včera jsem slíbil, že sem dám nějaký ten balast chycený při lovu těch cejnů. Kapříci jsou velmi bojovní, ale velikostně se k těm lopatám v nejlepších případech jen přibližují.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 22:33® Prizrak
- Revír: Svratka 5
Změna místa – ryba jistá. Trošku jsem splul pár kilometrů níž od mého obvyklého loviště a výsledek stál za to. Nejdřív bolen 70 a krátce poté jesen (jestli jsem ho správně identifikoval) kolem 35. Obě ryby jsem chytil poprvé, takže nemůžu být nespokojen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 21:38® ART
- Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes byla dobrá tlouštovačka. Za 1,5h 4 kousky a 2 spadly

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 20:50® osprey
- Datum lovu: 19.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Asi obden jezdím po ránu vykoupat feeder. Baví mě teď chytat tyhle ryby. Sice je tak jedna za vycházku, ale líbí se mi. Je tu málo takových.
Mezi tím chytám i nějaký balast, ale ten si nechám na příště.
Tento příspěvek byl editován 20.8.2011 21:50:42 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 19:25® RM
- Datum lovu: 20.8.2011 | Revír: ÚN Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Okouní vláčka splnila očekávání, do cesty se připletly i jiný ryby ale s tím se počítá.
Dost mě překvapilo, co všechno lidi u vody nezapomenou (viz poslední obr), mimochodem v lepším stavu než ten můj …
Tento příspěvek byl editován 20.8.2011 20:26:49 uživatelem RM.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 19:17® skwor
- Datum lovu: 20.8.
Popa netrefila, tak jsem přezbrojil na gumu a po chvíli už měl v ruce ohlý Skeletor a lepší zubatou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 17:48® Herink
- Datum lovu: 20.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem vyrazil na líny,u vody jsem byl již v 4:30.Prvního a zároven největšího 34 cm velkého lína jsem chytil něco kolem 5:00.Následně lov komplikovali okouni kteří mi zbaštili drtivou většinu rousnic.Do 11:00 zdolávám další 3 líny do 30cm a lov jsem bez rousnic musel ukončit o něco dřív.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 12:27® pruhac
- Datum lovu: 20.08.2011 | Způsob lovu: Přívlač
za hodinku u vody jedna zubatice jinak ani ťuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 8:35® pruhac
- Datum lovu: 20.08.2011 | Způsob lovu: Sumcařina
Po dlouhý době jsem vyděl konečně rybu na břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.