Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:29® osprey
- Datum lovu: 27.8. 2011
Jde to i takhle…
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:29:31 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:56® motor
-
Minulý týden bomba, okouni šli na třpytky, teď se trochu ochladilo. Okouni kolem 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:55® Pikeperch
- Datum lovu: 29.8.11 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi povedl poměrně slušný úlovek. Původně jsem šel na boleny, ale 5cm dlouhý Shad rap se zalíbil pěkné štičce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2011 v 17:12® JirkaF
- Datum lovu: 28.8.201 | Způsob lovu: Muškaření
Ještě něco málo z nedělního lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2011 v 16:58® JirkaF
- Datum lovu: 28.8.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Odpolední zastávka na řece přinesla hojně potočáků velikostně 30–36.Taky pár lipanů se nechalo obelstít,ale ani jeden duhák což mě docela překvapilo.Rozhodně super relax před pracovním dnem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2011 v 0:43® Scanix
- Datum lovu: 28.8.2011 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s rodinokou vyrazil na maly vylet, samozrejme jsem tam propasoval proutek a v nestrezeny okamzik jsem si zahazel na malem pstruhovem potucku. Behem cca pul hodky jsem mel mraky zaberu, ale vytahl jen par dlanovych okysu a jednoho sivena…voda to byla pekna, trosku z ruky, ale urcite tam pristi rok mrknu solo
Vecer jsem s kolegy vyrazil lehce pred 21h, ale veskere nadeje v sumika se postupne rozplynuly s ubyvajicim casem. Nakonec jsme to pred 23h zabalili, nebot jsme za celou dobu nemeli nikdo ani kontakt, proste 3× zero jak vysite
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:21® Char
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno proběhla zkouška nového wobu (Hecht ví), pochytáno spousta okounků dlaňové velikosti a jeden bolen přes 50 takže spokojenost, v pařezovce se na shadrapku spletla zubatka 60cm a jeden odrostlejší okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 ve 21:26® bjucek
- Datum lovu: 28.8. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 ve 20:40® RM
- Datum lovu: 28.8.2011 | Revír: Ohře 8 | Způsob lovu: Přívlač
poslední srpnovou nedělí jsem zakončil letošní puntíkatou sezónu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 v 17:44® Raf
- Datum lovu: 26.-28.8.2011 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač
Návrat do míst kde jsem si před několika lety zamiloval Labe byl dlážděn spíš neúspěchy. Na boleny byl ale naštěstí spoleh v množství větším než malém.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 v 16:44® Poky
- Datum lovu: 25.8-28.8.2011 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Kaprařina
Pěkná víkendová chytačka s kamarádem Zdendou na pískovně nedaleko Prahy.Počasí bylo až moc slunečný,krapet jsme se přípálily.Akorát to trochu překazil sobotní asi 7hodinový déšť.Povedla se i nějaká ryba,Zdenda chytil kapra 75 cca 10kg(na doma dělaný kule s příchutí mořská příšera),mě se povedli 2 Amuři 80 a 90 a Kapr 85(pěkně vypasenej,měl 16kg)všechno na halibut pelety.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 ve 13:45® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1A | Způsob lovu: Kaprařina
Nedělní dopoledne jsem chtěl chvíli odpočívat, tak jsem vyrazil na ryby. Něco se povedlo, spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. srpna 2011 v 9:41® Rowen
- Datum lovu: 28.8.2011 | Revír: RMV Bělák | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes ráno chvíli po nahození přišel jeden kapřík 49 cm. Po další chvilce na stejném prutu 52cm. Na druhém prutu dva neproměněné záběry, tak jsem lehce upravil sestavu a to se vyplatilo. Kapr 77 cm a 9 kg (na fotce). Na závěr velice krátkého lovu (asi dvě a půl hodiny),přišel ještě jeden kapřík 56 cm. Veliká spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 ve 21:11® Shrek
- Datum lovu: 27.8.2011 | Revír: Ohře 13 | Způsob lovu: Přívlač
Po večeři jsem ještě vypadnul na „popanou“ na malou pinku. Povedl se tento okoun (38cm). Pro rýpaly podotýkám, že ryba leží na vrstvě řádně mokrého listí. Všechny rybky dneska dostaly svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 19:42® vrata2
- Datum lovu: 26.8.2011 | Revír: Orlice divoká 1 | Způsob lovu: Plavaná
Kupodivu jsem chytil ryby na které jsem šel.Největší měla 47cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 17:27® Shrek
- Datum lovu: 27.8,2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl omrknout nová místa na Jesenici. Prošel jsem si krásný úsek, ale ryby nespolupracovaly. Pak jsem jel na starý flek a hledal jsem ryby ze břehu. Vystopoval jsem tlouště, ale nikdo mi neřekl, jaké to jsou potvory opatrné. Lodičkářům jsem dle jejich reakcí byl těžce k smíchu, když jsem se za tloušťákama trmácel cca 500m sem a tam. Když jjsem však asi deset ryb netrefil a dvě rybky jo, tak se dvě lodičky nenápadně přiblížily ke břehu, ale to jim bylo prd platné, stejně tam házeli gumy. Oba tloušti 47 cm. Teď natlačim večeři a jedu na řeku na ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 17:15® osprey
- Datum lovu: 26.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem na candátech. Sice to neumím, ale těm chudákům to nikdo neřek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. srpna 2011 v 1:14® Scanix
- Datum lovu: 25.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Ackoliv jsem dlouho vahal, zda vubec k vode, nakonec jsem preci jen sve stesti zkusil. Neco po 21h jsem s kolegou stanul u vody, opet vsude naprosto mrtvo. Zkousel jsem kde co a nakonec objevil alespon nastrahu a zpusob vedeni, ktery mi dal nekolik peknych tloustu a spoustu nepromenenych zaberu. Kolega to zkousel take a dockal se par spadlych ryb a nepromenenych zaberu. Vydrzeli jsme tarka do pulnoci, kdy prisla nadherna rana do prutu v silnem proudu, bohuzel to byl jen bolen, takze sumici opet zadni, ale tlousti to vynahradili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 22:13® ART
- Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Dnes velikánská spokojenost, jeden záběr od štiky pod nohama a nic, po dlouhé docela beznadějné chvilce se ukázal tento obr, který dokázal vysunout metr až na 40cm a tím jsem si zvednul osobku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:04® osprey
- Datum lovu: 25.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Jel jsem do města vyzvednout nějaké peníze, tak jsem na chvilku vyzvedl z vody i tohle kleně…
Tento příspěvek byl editován 25.8.2011 21:05:00 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 0:22® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se dostal k vode az skoro kolem 22h, presto jsem doufal, ze v tom horku jeste natrefim na nejakeho sumika. Ale z velkeho ocekavani, jak to tak byva, bylo velke zklamani. Voda naprosto bez naznaku zivota, jen tu a tam nejaky splouchanec od drobne rybky, jen malou chvili cosi mensiho lovilo pri brehu, ukazalo se, ze to byli mensi boleni a tlousti, kteri spolecne nahaneli poter. Jednoho dorostence od kazdeho druhu jsem lapil, ale pak uz vubec nic. Vydrzel jsem do zaviracky a nemel uz vubec zadny kontakt, pokud nepocitam to, ze jsem vytahl trhacku sumcari, ktery svou montaz mel zavezenou napric rekou k memu brehu. Chlapec musel prijet na lodce, osvobodit muj wobler, preci jen jsem mu to nechtel urvat. Popovidali jsme a navzajem si sdelili nase rozcarovani, poprali si dalsi uspechy, ale ty se nekonaly, jak jsem uz predeslal. Tak snad priste, nezbyva nez doufat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2011 ve 12:56® brčkař
- Revír: dolní Labe | Způsob lovu: Plavaná
Taková malá expedice v uvozovkách. Během dvou dnů chytali jsme se synem na třech vybraných místech dolního Labe. V úseku mezi Ústím a Děčínem. Já na plavačku se 7 m boloňou, tj. zakrmil jsem pomalejší úplav při břehu a splávek s nastraženým masňákem spouštel po proudu. Pokud jde o syna, ten vláčel a vláčel (od chvíle co si pořídil multík, ho nic jiného nebaví). Výsledek nebyl vůbec špatný. Já těžkou převahu plotic (několik ks kolem 35cm, nej 41), přehršel ouklejí, tlouštíků, skaláků, jen jeden cejn-lopaťák a ovšem – a z těch jsem měl radost největší – několik pěkně stavěných, srdnatě bojujících ostroretek (tu největší jsem i změřil: rovných 50). Kluk něco kudel, půlmetrových tloušťů, bolenů, okounků. Jak jinak, vše plave dál… Řeklo by se: příznačný vzorek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2011 v 7:51® ART
- Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem se vydal na štiky. Spletla se jen jedna, ale byl to krásný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. srpna 2011 ve 22:49® matx
- Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Těd jsem se vrátil od vody docela s dobrým pocitem. na feeder 2 sumečci kolem 45 cm a bohužel na rybičku spadlá štika. jinak jsem viděl 2 vydry v místech kam létají v zimě kormoráni, tak nevím kolik ryb je vůbec ještě ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. srpna 2011 ve 22:32® Scanix
- Datum lovu: 23,8,2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s kolegou vyrazil na chvili pred a po setmeni, po vcerejsku jsem doufal v trochu intenzivnejsi lov, jenomze znatelne nahle opadla voda a voda byla velice mrtva. Presto jsem nejake rybky vydoloval, za zminku vsak stoji pouze pro me pekny jesen, ktery ukazkove zautocil jako bolen. Kolega mel pouze par kontaktu s rybou. Po setmeni se situace jeste zhorsila a kontakt jsem mel uz jen jediny, kdy ryba spadla, nejspis tloust ci mensi candat. Po chvili dalsiho marneho snazeni jsme nase trapeni ukoncili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:38® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Nemladsi clen VLACEJ.CZ muj syn Adam dneska 2 okouny
, radost velika, kdo ho zna, vi co to pro jen je
(dal jsem mu tam cernou slunku 5cm na prives a samozrejme pocital s tim, ze aleson ti mali vecer prijedou zobat) .................. Opravdu jsou nejkrasnejsi detske oci, kdyz je v nich ta radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:53® Scanix
- Datum lovu: 22.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni slunecny a horky den vybizel k lovu bolenu a s kolegou M… jsme i nejakeho chytli. Kolega druhove pridal jeste candatka a gumu mu amputovala solidni stika. Na sumci nocovani po predchozim bujarem vikendu nemam nejak fondy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:40® Padis
- Datum lovu: 15-21.82011 | Revír: VČ řeky
Minulí týden jsem navštívil několik revírů.Chytáno na přívlač a muškaření.Něco se chytlo převážně SI,PD okoun
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 21:43:08 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 v 15:53® jakšin
- Datum lovu: 21.8. | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
.Ahoj rybáři a rybářky,chci se svámi podělit a svůj životní a nejcenější úlovek tohoto léta.Byl krásný konečně letní den šel jsem na řeku,prochytával jsem hladinovkama a skoušel boleny ale až na jednu spadlou rybu a 2 okouny cca 25 na třpytku nic.Pak přesun na jine místo zase nic jen u břehu nedobrala kudla cca 40 – slider
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 15:58:28 uživatelem jakšin..tak sem se zas vrátil na začatek ale na druhou stranu řeky zkoušel sem hladinovky nic,tak jsem na třetí nahoz rána do prutu a vlasec se z cívky vymotával jak kdybych zapřáhl ponorku dobrych 5 metru si to vzalo
o tak začal souboj cca 15–20 min už to bylo u břehu viděl jsem ocas řííkám velkej bolen ale néé byla to PARMA,udělala jeste asi tři výpady a mnel jsem ji už na břehu.Byl jsem a sem ještě ted nadšením bez sebe taková kráásná ryba a jeste na takovým mistě a úseku kde bych spíš čekal žraloka než parmu
no prostě kráása přál bych to všem dobrým rybářum který pustí takovou pěknou rybu!!
No tak Parma mněla 71 cm !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2011 v 10:58® skwor
- Datum lovu: 22.8. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ranní chytačka na mlaskačku a (letos asi poprvé) na picker. Fungovalo oboje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.