Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 22:37® Scanix
- Datum lovu: 19.-21.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vikend straveny na rybach s prateli (Mr.Stick, Iza) byl opravdu nezapomenutelny, vcetne doprovodnych akci
Skoda, ze nektere prihody neni mozne publikovat, ale byl to kotel srandy a fakt se tesim, az to zopakneme
Rybarsky se taky neco povedlo: stiky, tlousti, boleni, okouni atd. Za zminku stoji dve rybky, Oty kudla a muj sumik. [vzhledem k tomu, ze sticka plave dal, tak radeji retusovano pro pripadne masomonitory, protoze ryba byla hodne zmasila
]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 21:28® bjucek
- Datum lovu: 21.8. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Večer jsem si šel zavláčet a narazil jsem na násadu sivena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 20:33® tomson
- Datum lovu: 21.8. | Revír: Řeka | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem se dočkal,můj první sumec,sice 46cm, ale krasny sumík.Potom pár hrouzků a jedna ostroretka 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 14:35® 1Mara
- Datum lovu: v pátek podvečer :-) | Revír: Patlalovo království | Způsob lovu: Plavaná
Tak konečně se na našem malinkém soukromém rybníčku daří pochytat i nějaké ty čudly
Okoun 41,Candáti 45,65cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. srpna 2011 ve 14:13® osprey
- Datum lovu: 19.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Nikde jsem nebyl, ale včera jsem slíbil, že sem dám nějaký ten balast chycený při lovu těch cejnů. Kapříci jsou velmi bojovní, ale velikostně se k těm lopatám v nejlepších případech jen přibližují.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 23:33® Prizrak
- Revír: Svratka 5
Změna místa – ryba jistá. Trošku jsem splul pár kilometrů níž od mého obvyklého loviště a výsledek stál za to. Nejdřív bolen 70 a krátce poté jesen (jestli jsem ho správně identifikoval) kolem 35. Obě ryby jsem chytil poprvé, takže nemůžu být nespokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 22:38® ART
- Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes byla dobrá tlouštovačka. Za 1,5h 4 kousky a 2 spadly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 21:50® osprey
- Datum lovu: 19.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Asi obden jezdím po ránu vykoupat feeder. Baví mě teď chytat tyhle ryby. Sice je tak jedna za vycházku, ale líbí se mi. Je tu málo takových.
Mezi tím chytám i nějaký balast, ale ten si nechám na příště.
Tento příspěvek byl editován 20.8.2011 21:50:42 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 20:25® RM
- Datum lovu: 20.8.2011 | Revír: ÚN Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Okouní vláčka splnila očekávání, do cesty se připletly i jiný ryby ale s tím se počítá.
Dost mě překvapilo, co všechno lidi u vody nezapomenou (viz poslední obr), mimochodem v lepším stavu než ten můj …
Tento příspěvek byl editován 20.8.2011 20:26:49 uživatelem RM.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 20:17® skwor
- Datum lovu: 20.8.
Popa netrefila, tak jsem přezbrojil na gumu a po chvíli už měl v ruce ohlý Skeletor a lepší zubatou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 18:48® Herink
- Datum lovu: 20.8. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem vyrazil na líny,u vody jsem byl již v 4:30.Prvního a zároven největšího 34 cm velkého lína jsem chytil něco kolem 5:00.Následně lov komplikovali okouni kteří mi zbaštili drtivou většinu rousnic.Do 11:00 zdolávám další 3 líny do 30cm a lov jsem bez rousnic musel ukončit o něco dřív.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 ve 13:27® pruhac
- Datum lovu: 20.08.2011 | Způsob lovu: Přívlač
za hodinku u vody jedna zubatice jinak ani ťuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 9:35® pruhac
- Datum lovu: 20.08.2011 | Způsob lovu: Sumcařina
Po dlouhý době jsem vyděl konečně rybu na břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. srpna 2011 v 7:05® slepyc
-
takže, nádherný večer u vody, ani jeden komár prostě pohoda. když tu náhle záběr na rybku.popadl jsem prut a už to se mnou cloumalo. po několika namáhavých chvílích jsem tahal na břeh svého prvního sumce.najednou něco zvoní… budík. ten proklatý budík.ani nevím kolik měřil a jestli jsem ho pustil.ale určitě byl VELIKÝ. Petrův zdar. snad je to znamení že mám jít na ně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 21:50® tarn
- Datum lovu: 18.8.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní ráno . Slabší co do počtu záběrů, ale o to lepší ryby
Tento příspěvek byl editován 18.8.2011 21:51:37 uživatelem tarn.Menší na fotce 30 + větší 43 a ještě větší ho provázeli až ke břehu, bohužel z tak mizerně přístupného místa že dalším hodem vázka za větev ve vodě a tím jsem je vyplašil a už nevzali i když se tam v roští evidentně krmili dál. tak příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 v 18:48® bjucek
- Datum lovu: 16.-17.8. | Revír: řeky | Způsob lovu: Přívlač
V úterý jsem honil okouny s ul a několik se jich povedlo. Včera s woblery pokus o větší rybu,ale přišlo jen štíhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 v 15:00® ssg.Jimmy Wild
- Datum lovu: 18.8.2011 | Revír: Blanice
Tak jsem včera cca na 2 hodinky vyrazil k vodě k rákosům zkusit za stmívání na 1. prut na mlaskačku a pak i na položenou obelstít nějakého amura a na 2. prut zkusit na angličáka přelstít nějakého lína. Na 1. prut nic a na 2. 2 plotice a 6 perlínů. Úkol splněn nebyl, ale pěkný večer. Škoda, že jsem zapomněl doma foťák.
Tento příspěvek byl editován 18.8.2011 15:00:57 uživatelem ssg.Jimmy Wild.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 14:41® iron maiden
- Datum lovu: 18.8.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
včera na vláčku jeden bolen 57cm a dneska jeden okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 13:32® džigit
- Revír: ostrava
Tak jsem se hecnul ,přivstal si a zašel na ryby.Hned po příchodu jsem vlastní blbostí přišel o kapitálního cadáta a pak na feeder „jen“ okolo dvaceti cejnů mezi 25–35cm.Tak jsem aspoň na zpáteční cestě ulovil fajny vuzek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 v 8:00® tomson
- Datum lovu: 18.8. | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Šli jsme na přívlač, ale nic do toho ani nedrblo.Snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2011 v 0:26® Scanix
- Datum lovu: 17.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem to nevydrzel a zabehl jeste po veceri jen velice na lehko se trosku vyvencit a tri tlousti sli na chvili ven, k tomu jedna rybu spadla, po zaseku se ulomil hacek a jeste dva drby asi od mensich rybek ci jsem se o neco otrel…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. srpna 2011 ve 21:50® Shrek
- Datum lovu: 17.8.2011 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Přívlač
Po příjezdu k vodě jsem opět zažil krásné bolení lovení. Už jsem ani nedoufal, že ty rány do vody ještě letos uslyšim. Na woblera mi sice žádnej neskočil, ale vynahradil jsem si to okounama a tlouštěma. Jsem rád, že je tam aspoň nějakej život.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. srpna 2011 ve 21:15® Scanix
- Datum lovu: 17.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen na cca hodku, defacto jsem si odbehl od vecere, lepeno par bolinku do cca 50ti a jeden tloustik. Voda celkem zila, tak me mrzi, ze jsem nemohl zustat na sumiky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. srpna 2011 ve 20:57® diutrius
- Datum lovu: 15-16 | Revír: Chlumec | Způsob lovu: Kaprařina
2 dny na rybníku nám přineslo zážitek na celí život, záběrů požehnaně ale padali a trhalo se o slávky, no prostě to nebylo zadarmo ale stálo to za to!! Nej Jeseter 137cm 23,5 kg který mě v dešti více jak 20 minut vozil po rybníce. Nej kapr 90cm 17,5kg(můj osobák). Petru Zdar
Tento příspěvek byl editován 17.8.2011 20:57:51 uživatelem diutrius.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. srpna 2011 v 19:47® Pitrajs
- Datum lovu: 14.8.2011 | Revír: JČ | Způsob lovu: Feeder
Konečně se mi povedl lepší candát na feeder – krásných 76cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. srpna 2011 v 0:29® hering
- Datum lovu: 16,8,2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder
Příjemné překvapení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. srpna 2011 ve 22:43® osprey
- Datum lovu: 16.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes byl Den bolena. Myslel jsem, že by mohli jít a šli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. srpna 2011 v 18:50® skwor
- Datum lovu: 16.8.
Chytání na mlaskačku a solidní zdolávačky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. srpna 2011 v 17:34® thundarr
- Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: svazovy | Způsob lovu: Kaprařina
krásný víkend stráveny u vody, přinesl několik záběrů z toho asi nejhezčí kapřík 8kg. chytáno na položenou se závěskou, boilie G1 20mm, návazec kombinovaný fluorocarbon – pletená šňůrka. háček Ashima 900 velikost 6.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. srpna 2011 v 11:00® Prochy96
- Datum lovu: 16.8 | Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s kamarádem na naší oblíbené řece … pár hezkých okounů se spletlo …
vše vráceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.