Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 22:52® Cudla
-
Alivio> Takhle vypadá i Ohře-11.Kdyby si si dal půlmetrový havana tak taky prd uvidíš. Byl sem u nás na pstuhovce,kapřík a pár okounků,vše na mouchu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 22:44® Karlos82
- Datum lovu: 11.08.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dneska tří hodinová vycházka,pár cejnků plotiček, a tenhle dorosteneček 37 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 22:26® Kazan
- Datum lovu: 11.8.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní vláčka na Lužnici, pár okyšů a jedna šedesátka štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 21:44® iron maiden
- Datum lovu: 11.8.2011 | Revír: Milevský potok | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem si šel po týdenní pauze šel zavláčet povedla se jedna štička a několik okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 20:56® Shrek
- Datum lovu: 11.8.2011 | Revír: Ohře 13 | Způsob lovu: Muškaření
Po třech letech jsem se vrátil na krásný úsek Ohře 13, který byl plný ryb – potočáci, jelci, parmy...... Dal jsem si cigárko, pokecal jsem se známým,dal jsem si druhé, vlezl jsem do vody a během tří hodin jsem neviděl jediné sebrání. Něco na tom bude, když mi známý tvrdil, že i tam se vloni objevil černý pták
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:35® džigit
- Revír: stoják | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem si po delší době přivstal a vyrazil.Nejprv hodinka vláčky a pak přesun na trošku feedru.
Bylo vidět,že rybám začalo chutnat a jednoho kapříka/52/z několika jsem pozval na obědKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:48® Kazan
- Datum lovu: 8-11.8.2011 | Revír: ospreyův domácí | Způsob lovu: Přívlač
Výpomac kamarádovi při práci na chatě, sem tam chvilka věnovaná vláčce, pochytány štiky, spíš štičky nej 65. Okounů a ryb všeobecně, značně oproti loňsku ubylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 12:29® LojzaRybka
-
Dnes byl zase štikodrom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 11:07® petrcech
- Datum lovu: 8.8. | Způsob lovu: Přívlač
Konečně po delším čekání nějaká malinko slušnější ryba-nový osobáček candoš 76. Udělal mi obrovskou radost. Taky mi pěkně prokousl novou rapalu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 ve 21:01® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: 411... | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem našel konečně místo o kterém jsem snil spoustu let. Konečně jsem také vytáh pstruha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 ve 20:27profil byl smazán
- Datum lovu: 10.8.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dobrý den pane candát.Jedna 63ka
Tento příspěvek byl editován 10.8.2011 20:27:47 uživatelem .Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 v 10:55® RomanB
- Způsob lovu: Přívlač
včera jeden krásnej okounek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 v 7:41® LojzaRybka
-
Dnes ráno bylo úspěšnější,ne na počet,ale na velikost,jeden candát,tak 60–70 u břehu se vytřepal a dvě štiky,jedna 65 a druhá 73cm,vše na gomzeho wobky který jsem si sám pomaloval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. srpna 2011 v 10:23® LojzaRybka
-
zdravím na mykologickém servru
,houby jdou,ryby taky,jen mě zaráží že na úseku 2km ani záběr a na 200 metrech 14štik a žádný se prý nevysazovali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:19® pruhac
- Datum lovu: 07.08.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tak takovýhle úlovk na přívlač jsem ještě neměl.:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:18® osprey
- Datum lovu: 7.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Abych nevypadal jako pustý teoretik, musel jsem z toho kajaku (půjčeného) konečně taky něco chytit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:07® kubas
- Datum lovu: začátek srpna | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o vyvláčení nějakých místních monster převážně těch vousatých skončilo neúspěchem, přesto se povedla nějaká šupinatá stvoření přemluvit a vytáhnout na břeh. Boleni 64, 64, 62 cm. Trofejní candát alias kapřík 62cm na smáčka potěšil a překvapil zároveň
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 0:58® Angle face
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder
Dnešní Lov byl pojat jako pokec s přátely a tak jsme vyrazili asi na 5 h k vodě ryba spolupracovala krásně a na břeh se podívalo bez mála 30 kusů ryb vše Proudníci vyjímkou byli 2 Tloušti jeden 38 cm potěšil
Bylo fajně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 0:19® devils9
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vycházka z mannicem na řeku, pro mě ze začátku vypadala na zero, kolega vytáhl štičku a malého candátka, a mě se podařilo nakonec jeden záběr proměnit a byl z toho nový osobák candát krasných 87 cm!! jinak díky kolegovi za asistenci a pro rejpali krasavec plave dál!!!
Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 00:21:59 uživatelem devils9.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 22:59® Maty8
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: Klasická položená
dnešní úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 20:08® vrata2
- Datum lovu: 8.8.2011 | Revír: Orlice 2 | Způsob lovu: Feeder
Poslední den volna,nic velkého,ale bylo to pěkné. Sedm druhů ryb a tady jsou dvě z nich.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 v 15:19® jarad
-
Po dlouhé době jsem se včera dostal opět na mimopstruhovku. Cesta směřovala hned na kontrolu kamarádovi lodě, kterou si půjčuji. Mé zděšení bylo že lod není a řetězové očko roztažené. Poptání u hasiču bez úspěchu, ale na nedalékých komorách s úspěchem.Po pár telefonátech jsem se dozvěděl že lod byla vytažená z vody kousek nad jezem Obecní policií a poté zajištěna Kriminální policií na ohledání stop po nedlouhém nalezaní mrtvoly ve vodě. Zítra se dovíme rozhodnuní kriminalistů o jejím vrácení. Co víc si přát…
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 15:20:52 uživatelem jarad.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 14:26® mira.ll
- Datum lovu: 31.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Pokoušel jsem se o candáta a zabralo jen tohle sumčí děcko.I přívlač nestála za nic,jen sem tam nějaký okounek.Hub rostlo ale mraky…
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 14:27:36 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 14:24® Char
- Datum lovu: dovolená | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se vrátil z Hradu (Orlíku) v jehož okolí jsem strávil skoro 14 dní dovolené, počasí proměnlivé ačkoliv občas dloho neproměnlivě chcalo, z uvláčených ryb převažoval bolen 35–50 cm semtam okoun nevalné velikosti i jedna kudla se spletla, speciálně pro Sandera jsem vyfotil orlického tlouště, prozkoumal jsem spoustu zajímavých míst od hráze až ke Zvíkovu a na některé se ještě někdy rád podívám s prutem v ruce, několik večerů jsem prosumcovláčel leč bez záběru, jak vypadá sumec mi ukázal táta s jeho 140.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 13:49® hering
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Klasická položená
Poslední dobou jsem ty slizký hadice díky stavebním pracím flákal.Podařilo se mi vyšetřit jeden večer a co s ním? Rousnice v kýblích ve sklepě taky nějaký přežily a tak bylo jasno.Šlo se do nich
Nebyl to zrovna top večer,ale jedna 80+ se ven podívala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 v 0:55® Angle face
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder
Do 00.00 s kolegou Psychoslavem na řece bralo to solidně kolega sice žádnou rybu nechytil ,ale zato několik záběrů měl i na rybku já vytáhl 15 ryb 12 plotic 2 tlouště a cejno-plotici bylo fajně :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 21:09® Padis
- Datum lovu: 6.8.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pochytáno něco málo rybek.Ve složení štika,okouni a tloušť.Cestou domů na chvilku zastávka v lese.Alespoň nějaké ty houby jsem domú donesl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 20:19® Shrek
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Voda o 10cm nad normálem, vodaček taky nějak víc než je normál a rybu jsem taky chytil o trochu větší než je můj normál. Prostě jsem dneska opět vyrazil na štiky, opět lanko (tentokrát hardmono), novou FL 0,12mm, dvoudílného Jointeda v barvě potočáka. Štika teda zase nic, ale vcelku se zadařilo. Díky sv. Petře!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 v 18:48® spike
-
Dejwík dnes pokračoval v úspěšné sérii, krom bolenů a prvního jesena v životě se mu povedla štika 75cm bez lanka. Já se nemám čím chlubit snad jen úlovkem jízdního kola značky favorit, v jehož předním kole byl utržený twister a ve vlasci zasukovaný rak, kterého jsme osvobodili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 12:42® rybář kamil
- Datum lovu: 5.8. | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší lov se vydařil, bylo krásně dusno a tak jsem musel vyrazit i s kámoši na ryby povedl se jen jeden, pak už žadný zaběry, povedená noc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.