Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 12:29® LojzaRybka
-
Dnes byl zase štikodrom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 11:07® petrcech
- Datum lovu: 8.8. | Způsob lovu: Přívlač
Konečně po delším čekání nějaká malinko slušnější ryba-nový osobáček candoš 76. Udělal mi obrovskou radost. Taky mi pěkně prokousl novou rapalu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 ve 21:01® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: 411... | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem našel konečně místo o kterém jsem snil spoustu let. Konečně jsem také vytáh pstruha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 ve 20:27profil byl smazán
- Datum lovu: 10.8.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dobrý den pane candát.Jedna 63ka
Tento příspěvek byl editován 10.8.2011 20:27:47 uživatelem .Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 v 10:55® RomanB
- Způsob lovu: Přívlač
včera jeden krásnej okounek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. srpna 2011 v 7:41® LojzaRybka
-
Dnes ráno bylo úspěšnější,ne na počet,ale na velikost,jeden candát,tak 60–70 u břehu se vytřepal a dvě štiky,jedna 65 a druhá 73cm,vše na gomzeho wobky který jsem si sám pomaloval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. srpna 2011 v 10:23® LojzaRybka
-
zdravím na mykologickém servru
,houby jdou,ryby taky,jen mě zaráží že na úseku 2km ani záběr a na 200 metrech 14štik a žádný se prý nevysazovali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:19® pruhac
- Datum lovu: 07.08.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tak takovýhle úlovk na přívlač jsem ještě neměl.:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:18® osprey
- Datum lovu: 7.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Abych nevypadal jako pustý teoretik, musel jsem z toho kajaku (půjčeného) konečně taky něco chytit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 11:07® kubas
- Datum lovu: začátek srpna | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o vyvláčení nějakých místních monster převážně těch vousatých skončilo neúspěchem, přesto se povedla nějaká šupinatá stvoření přemluvit a vytáhnout na břeh. Boleni 64, 64, 62 cm. Trofejní candát alias kapřík 62cm na smáčka potěšil a překvapil zároveň
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 0:58® Angle face
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder
Dnešní Lov byl pojat jako pokec s přátely a tak jsme vyrazili asi na 5 h k vodě ryba spolupracovala krásně a na břeh se podívalo bez mála 30 kusů ryb vše Proudníci vyjímkou byli 2 Tloušti jeden 38 cm potěšil
Bylo fajně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. srpna 2011 v 0:19® devils9
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vycházka z mannicem na řeku, pro mě ze začátku vypadala na zero, kolega vytáhl štičku a malého candátka, a mě se podařilo nakonec jeden záběr proměnit a byl z toho nový osobák candát krasných 87 cm!! jinak díky kolegovi za asistenci a pro rejpali krasavec plave dál!!!
Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 00:21:59 uživatelem devils9.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 22:59® Maty8
- Datum lovu: 7.8.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: Klasická položená
dnešní úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 20:08® vrata2
- Datum lovu: 8.8.2011 | Revír: Orlice 2 | Způsob lovu: Feeder
Poslední den volna,nic velkého,ale bylo to pěkné. Sedm druhů ryb a tady jsou dvě z nich.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 v 15:19® jarad
-
Po dlouhé době jsem se včera dostal opět na mimopstruhovku. Cesta směřovala hned na kontrolu kamarádovi lodě, kterou si půjčuji. Mé zděšení bylo že lod není a řetězové očko roztažené. Poptání u hasiču bez úspěchu, ale na nedalékých komorách s úspěchem.Po pár telefonátech jsem se dozvěděl že lod byla vytažená z vody kousek nad jezem Obecní policií a poté zajištěna Kriminální policií na ohledání stop po nedlouhém nalezaní mrtvoly ve vodě. Zítra se dovíme rozhodnuní kriminalistů o jejím vrácení. Co víc si přát…
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 15:20:52 uživatelem jarad.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 14:26® mira.ll
- Datum lovu: 31.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Pokoušel jsem se o candáta a zabralo jen tohle sumčí děcko.I přívlač nestála za nic,jen sem tam nějaký okounek.Hub rostlo ale mraky…
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 14:27:36 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 14:24® Char
- Datum lovu: dovolená | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se vrátil z Hradu (Orlíku) v jehož okolí jsem strávil skoro 14 dní dovolené, počasí proměnlivé ačkoliv občas dloho neproměnlivě chcalo, z uvláčených ryb převažoval bolen 35–50 cm semtam okoun nevalné velikosti i jedna kudla se spletla, speciálně pro Sandera jsem vyfotil orlického tlouště, prozkoumal jsem spoustu zajímavých míst od hráze až ke Zvíkovu a na některé se ještě někdy rád podívám s prutem v ruce, několik večerů jsem prosumcovláčel leč bez záběru, jak vypadá sumec mi ukázal táta s jeho 140.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 ve 13:49® hering
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Klasická položená
Poslední dobou jsem ty slizký hadice díky stavebním pracím flákal.Podařilo se mi vyšetřit jeden večer a co s ním? Rousnice v kýblích ve sklepě taky nějaký přežily a tak bylo jasno.Šlo se do nich
Nebyl to zrovna top večer,ale jedna 80+ se ven podívala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. srpna 2011 v 0:55® Angle face
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder
Do 00.00 s kolegou Psychoslavem na řece bralo to solidně kolega sice žádnou rybu nechytil ,ale zato několik záběrů měl i na rybku já vytáhl 15 ryb 12 plotic 2 tlouště a cejno-plotici bylo fajně :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 21:09® Padis
- Datum lovu: 6.8.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pochytáno něco málo rybek.Ve složení štika,okouni a tloušť.Cestou domů na chvilku zastávka v lese.Alespoň nějaké ty houby jsem domú donesl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 20:19® Shrek
- Datum lovu: 6.8.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Voda o 10cm nad normálem, vodaček taky nějak víc než je normál a rybu jsem taky chytil o trochu větší než je můj normál. Prostě jsem dneska opět vyrazil na štiky, opět lanko (tentokrát hardmono), novou FL 0,12mm, dvoudílného Jointeda v barvě potočáka. Štika teda zase nic, ale vcelku se zadařilo. Díky sv. Petře!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 v 18:48® spike
-
Dejwík dnes pokračoval v úspěšné sérii, krom bolenů a prvního jesena v životě se mu povedla štika 75cm bez lanka. Já se nemám čím chlubit snad jen úlovkem jízdního kola značky favorit, v jehož předním kole byl utržený twister a ve vlasci zasukovaný rak, kterého jsme osvobodili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 ve 12:42® rybář kamil
- Datum lovu: 5.8. | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší lov se vydařil, bylo krásně dusno a tak jsem musel vyrazit i s kámoši na ryby povedl se jen jeden, pak už žadný zaběry, povedená noc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. srpna 2011 v 0:53® Scanix
- Datum lovu: 5.8.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes probehl vecerni lov s kolegou mvincikem, ktery se prijel mrknout, jak nam to tu nebere, nebot rybky krapet stavkovaly. Me se povedli pouze tri boleni, ackoliv zabery byly, ryby nezustavaly na haccich nastrah. Nocni lov pro me byl opet bez ryby. Dle slov Miry to ale nebylo spatne. Kolega lapil za svetla boldu a dalsiho za tmy, stejne tak jako dva tlouste, k tomu si jiste pripocital par dalsich kontaktu s rybou. Tak snad priste to bude i z meho pohledu rybarsky uspesnejsi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2011 ve 21:51® Dejwík2504
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska jen candátí dorostenec a hoooodně okyšů
Tento příspěvek byl editován 5.8.2011 21:58:00 uživatelem Dejwík2504.Potěšila mě taky návštěva bobřího mláděte.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2011 v 10:41® billy717
- Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Podarilo sa mi chytiť zatiaľ môjho naj potočáka 42cm, prekabátil som ho takmer počas záplav v kalnej vode, zabral na pomaly, po dne vedenú rybku, celkovo to na rybách ide super, ale za to štastie som poctivo zaplatil, stratil som polarizačky i nôž Victorinox
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 22:47® Dejwík2504
- Datum lovu: 4.8.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Něco se pochytalo. Jen mě mrzí bolen 60+, který mně v proudu na jemný cajk nedal šanci. Musel jsem se spokojit s padesátkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:18® Maši
- Datum lovu: 3.8 | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme byli na pstruhovce a potěšila nás druhová pestrost. Ryby nebyly nikterak velké, ale dva potočáci se trochu vyhýbali průměru. Stala se i věc, kterou jsem v životě nezažil a tou je rybářská kontrola na pstruhovém revíru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:32® Raf
- Datum lovu: 3.8.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včera byl večer velkých bolenů aneb kdo zůstal u počítače udělal chybu. Za slabou hodinku se mi povedli béčka 74 cm, 73 cm a 66 cm. Kamarádi na tom byli podobně, takže to byla bomba a šlágr zároveň.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2011 ve 22:15® Scanix
- Datum lovu: 3.8.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na cca 2h s kolegou na pstruhovce, prekvapive vodaci nikterak neblaznili, snad proto, ze uz navecer dojeli do svych destinaci, ale dokonce ani rybky nikterak nesilely. Kolega lapil nejake okyse a sivena, me se krom dvou okounku povedlo pet kousku duhaku a prekvapenim byla pekna ostroretka regulerne za hubu a mam dojem, ze jeste jedna jeji kolegyne se mi vypla. Buhuzel jedna slusnejsi ryba mi to urizla o kameny, zrejme parma, nedokazal jsem ji prizvednout, ale cele to trvalo prislis kratkou dobu. Tak snad jednohacek bez protihrotu a zateze rozchodi, ale kazde okovani me mrzi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.