Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. července 2011 ve 22:51® hering
- Datum lovu: 26.07.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Klasická položená
Po 2 týdnech urvané dvě hodinky k vodě.Cíleno na hada – nekonalo se,ale nějaká ta ryba ochutnala žížalčí proteiny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. července 2011 ve 21:30® iron maiden
- Datum lovu: 26.7.2011 | Revír: Milevský potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka přinesla několik okounů a jednu štičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. července 2011 v 0:24® mira.ll
- Datum lovu: 24.7.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu kromě několika kaprů jsem si povodil i pěkného amura.Taky jsem dostal od kamaráda „nový“ prut
Tento příspěvek byl editován 26.7.2011 00:26:19 uživatelem mira.ll.a že prej ale na něj asi těžko něco vytáhnu.Škoda že nepadla nějaká sázka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. července 2011 ve 23:09® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Moje prvoživotní
Tento příspěvek byl editován 25.7.2011 23:12:34 uživatelem 1Mara.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. července 2011 ve 20:26® Scanix
- Datum lovu: 25.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen na hodku s minimalni vystroji…na prvnim miste 6! lovicich, uff, utekl jsem stranou, kde jsem si v klidu lapil 5ks a mazal domu. Na procisteni hlavy to stacilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. července 2011 v 8:25® Karasák
- Datum lovu: 24.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Kaprařina
V neděli jsem si zašel zaboiliesovat. počasí moc nepřálo a ryby nebraly. Nakonec po 5 hodinách lovu na 15mm kuličku zabral pěkně zdravej a hezky stavěnej kapřík 45 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 22:12® Scanix
- Datum lovu: 24.7.2011 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se dlouho musel premlouvat, abych do toho necasu vystrcil nos a protoze jsem se navic nedovedl rozhodnout, zda jet na pstruhovku ci mimopstruhovku, zaskocil jsem na oboje. Na pstruhovce to chvili vypadalo na propadak a krome par okysu a trech pidi duhacku viz prvni foto, se nedarilo nic, rozprselo se jeste vic, uz jsem to chtel odpiskat a pak najednou zaber a duhak, jeste jsem tedy chvili vydrzel v tom desti a sest kousku ±45 vytahl. Pak ze je na pstruhovce vse vylupany, no jednoho 44 jsem si ponechal, az zase dostanu v tydnu chut
Pote jsem se presunul na MP, prekvapive na dostupnych mistech byli lide i v te zime, no nakonec jsem nalezl kousek vody bez obecenstva a po chvili laborovani s nastrahou se devet bolenu podivalo ven. Zadne monstra to nebyli, vse 40–55, ale vzhledem k pocasi potesili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 22:00® paur17
-
Můj první sumec 83cm (přívlač)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 20:27® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Plavaná
Po týdnu zase u vody a dopadlo to katastrofálně. Vytažen jedinej kapřík necelých 30cm a jeden cejn. Letošek je prostě tragickej díky počasí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 20:26® Manažerka
- Datum lovu: 19.7.2011 | Revír: Obecní rybník Zaječice | Způsob lovu: Kaprařina
Tak mlaďas chytil krasavce den přede mnou za nádherného počasí, byl to poledňák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 20:25® Manažerka
- Datum lovu: 20.7.2011 | Revír: Obecní rybník Zaječice | Způsob lovu: Kaprařina
Počasí bylo na nic, ale kapříci brali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 v 16:59® Raf
- Datum lovu: 22.-24.7.2011 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
Přes dvacet hodin přívlače a další dvě čtyřicítky se podívaly na břeh (letos už celkem čtyři). Nemělo to chybu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 13:02® supinac
- Datum lovu: 23.7 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera večer jsem šel zkusit štěstí na malý rybníček nedaleko šakvic . nachytal jsem spostu karasů a cejnů ale na konec to nejzajímavější chytil jsem žabu
DD nic podobného se mě ještě nikdy nestalo
D
Vám už se to někdy stalo ???
D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 12:31® lejdula
- Datum lovu: 23.7.2011 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Kaprařina
Včera šmakovalo jenom karasům, kapříci měli asi dietku.....nevadí, ale bylo tam nádherně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. července 2011 ve 12:28® jumbo76
- Datum lovu: 23.7 | Revír: nádrž
Včerejší odpolední návštěva u vody dopadla dobře po 3 hodinách bez ryby se podařilo 2 cejny 35 a 38cm potom okounek na žížalky styl položená a pak amur 69cm. Prostě sladká tečka na závěr. Snad se dnes povede také tak
Petrův Zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. července 2011 ve 20:45® Scanix
- Datum lovu: 23.7.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem pstruhovku v poslednich dnech trosku zanedbaval, tak jsem vyrazil dnes tam a nebylo to vubec spatne. Pochytal jsem vice jak patnact kusu duhaku, jednoho fakt mikro snad 20cm, nejvetsi mohlo mit neco kolem 50cm. K tomu se povedlo par dlanovych okysu a dva siveni. Jednoho granulace 41cm (viz prvni foto) jsem si vzal k veceri a byl super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. července 2011 v 18:05® osprey
- Datum lovu: 23.7. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi potvrdilo, že kdo dlouho líhá, ho…o mívá. Jel jsem se podívat na štiku kolem 75 cm, se kterou vedu už nějakou dobu malou soukromou válku. Už dvakrát byla na prutě, ale prostě má kliku, pokaždé spadla. Když jsem dorazil, akorát tam rybičkář nahazoval druhý prut. No a do půlhodiny ji měl. Na prostoru 2×5 m to není žádný div.
Jel jsem jinam a zaujalo mě, jak na druhém břehu u chat čistí dva mladíci ryby. Hrozně jsem se divil, že se s tou rybou tak dlouho patlají a pak ji vždycky zahodí do vody. Tak jsem se dostal co nejblíž a napínal oči jak jen to šlo. Poslední dvě ryby jsem viděl snad docela dobře. Podle mě borci filetovali podměrečné kudly a okouny (s jistotou to tvrdit nemůžu) a odpad házeli do řeky. Asi toho nebylo málo. Mravokárci nechť mi prominou, přeplavávat se mi nechtělo, mobil na ryby nevozím a nejbližší most tak 2 km vzdušnou čarou a přes pole k tomu. Být to na mém břehu, asi by se něco stalo.
Jo a jednu kudlu jsem ulovil taky. Nefiletoval jsem ji, vlastně jsem ani nebyl rád, že mi vzala. Takže ani foto není. Dlouho, dlouho mě tam nikdo nedostane, protože bych se jednou nemusel ovládnout…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. července 2011 ve 13:34® billy717
- Datum lovu: 22.7.2011 | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Po výdatných trojdenných daždoch je voda taká kalná a silná že stiahne aj človeka… ale naštastie máme rybníček asi 10×10m do ktorého priplavali potočáci a dvoch sa mi podarilo zdolať, väčší 32cm. Jeden cca 40cm spadol, smola. Úspešná nástraha bola rotačka balzer a wobler Salmo Hornet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. července 2011 v 11:01® LojzaRybka
-
dnes ráno docela větrná boatovačka
Tento příspěvek byl editován 23.7.2011 11:02:29 uživatelem LojzaRybka.,dlouho jsem neměl tolika záběrú
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 ve 23:51® Scanix
- Datum lovu: 22.7.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni podvecer jsem opet zasvetil bolenum a bylo to fajn, povedlo se pul tuctu rybek prijemne velikosti a k tomu jeden fakt pidi candos. Vecer jsem se pak s kolegou pokusil o sumika a opet marne, oba jsme skoncili bez kloudneho kontaktu a tak jsme to uz hodku pred zavirackou odpiskali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 ve 23:15® Řízek
- Datum lovu: 22.7.2011 | Revír: Berounla | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni amur.
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 23:19:16 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 ve 22:47® Dejwík2504
- Způsob lovu: Plavaná
Až 3. vycházka mi přinesla tuto pěknou maminu. Vždycky mi to sežral nějaký kapr.
Bylo zajímavé, že neměla ani jednu prsní ploutev. Klobouk dolů, že to zvládá i s takovým handicapem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 ve 22:28profil byl smazán
- Datum lovu: 22.7.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Když příjde vítr a déšť,dá se chytnou i přes den..Pár okyšů a tohle překvápko 78. Bohužel ne na nástrahy VLACEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 ve 22:09® Maši
- Datum lovu: 21.7. | Způsob lovu: Přívlač
Včera měla být výprava na pstruhy, ale po příjezdu jsme zjistili, že věčí šance bude na mimopstruhové přehradě. Chytil jsem nějaké okouny, štičku a prvního bolínka. Snad ten bolínek prolomí tu letošní neschopnost nějakého toho bolena ulovit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 v 19:24® skwor
- Datum lovu: 22.7. | Způsob lovu: Přívlač
Okounní žně. Ryby braly absolutně na cokoliv, včetně větších hladinovek. Rarita byl úlovek dvou okounů najednou na wobler. Bohužel než jsem stačil vytáhnout foťák, jeden spadl. Vše v průměrné velikosti, ale lov luxusní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 v 18:52® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: česká řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes to celkem šlo a docela jsem musel i bojovat.Tady je vzorek a více je http://www.chytej.cz/…a/4908/ryby/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. července 2011 v 1:04® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pokus o fouse pro zmenu s kolegou Cipisfishing. Nejprve jsme zahazeli chvili za svetla, kdy jsem nanestesti bodoval jen ja dvema boleny, jednim candosem a jednim spadlym a par nepromenenych zaberech. Za tmy jsem mimo par drbanci od cehosi ve vode vytahl tlouste a s kolegou to vypadalo na tezke zero, ale nakonec prekvapil peknym tloustem a jako tresnicka na dortu amurem cca 60 za ocas
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 01:04:47 uživatelem Scanix.Sumik se sice neukazal, ale zase jsme perfektne zmokli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. července 2011 ve 21:47® Shrek
- Datum lovu: 20.7.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Zapršelo, zakalila se voda a já vyrazil provětrat svou čtyřku. Po pár malých potočácích a lipánkovi jsem uváznul. Teda mysel jsem si to, než se ta ryba na druhém konci otočila a vzala si trochu šňůry. V úleku jsem zabral za prut, dostal jsem na hladinu potočáka ťipťop kolem 40cm. Jen se tam tak zatřepetal a sjel zpátky do jámy. No a já vzteky málem rozlámal prut. Dal jsem cigáro a jel domů. Na to já fakt nemám nervy!!! P.S. Daruji svoje ruce, stejně jsou volšový.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. července 2011 v 19:32® Noodling
- Datum lovu: Není to tak dávno | Revír: Letiny | Způsob lovu: Klasická položená
O víkendu 24 hodinová výprava s cílem ulovit a zdokumentovat nějakého toho jesetera pro připravovaný článek. Vyšla na jedničku. Jen škoda, že se člověk za touto rybou dnes musí vypravit na soukromou vodu, přesto že byl kdysi v evropských řekách široce rozšířen.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 19:33:48 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. července 2011 v 10:53® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Takze dnes uz docela hnusny pocasi a bylo to videt, alespon jsem vyzkousel kopyto 10cm, v barve RedHead mi to kousla sticka neco kolem miry primo pod nohama, jinak mrtvo. Bobo musel makat, tak jsem vyrazil sam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.