Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. července 2011 v 0:06® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: PřívlačMohu potvrdit Tomášovo slova, co se dnes dělo, to jsem snad ještě nezažil  Přidám fotku solidního okyše, chycen (stejně jako Tomův
candoš) na žluté kopyto VLACEJ.CZ 7cm. Přidám fotku solidního okyše, chycen (stejně jako Tomův
candoš) na žluté kopyto VLACEJ.CZ 7cm.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 ve 23:55® Shrek
- Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: PřívlačPo hodně dlouhé době se mi dnes podařilo natrefit na lovící smečku hladových vlků, teda spíš okounů. Co nához gumy, to kontakt s rybou. Nový vláčák jsem pokřtil hned při prvním náhozu okounem 31cm. Po dvou zaloveních jsem navázal popa a co nához, to ryba.Nakonec jsem sundal jeden trojháček, jelikož to už vážně nešlo.Popíka vyhazovali i 10 cm nad hladinu, to byl prostě rachot. Kdyby mě Bobo při tom neviděl, tak asi těžko někdo uvěří. No prostě jsem šťastnej jak blecha, že se to zase po pár letech povedlo. Ve finále přišel candát – jak jinak než na žluté kopyto. Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 00:58:44 uživatelem Shrek.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 ve 22:53® kety.vydra
- Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: PřívlačDnes jen pár miniokounků. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 ve 20:10® Scanix
- Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačAbych nezahalel, tak jsem odpoledne obesel par mist s cilem ulovit rybu, vetsi cile jsem si nekladl. To se povedlo, sice jich nebylo moc a nebyly buhvijak ohromne, ale nejake boleny jsem prelstil, par zaberu nezuzitkoval a prekvapenim byl okys na thrilla  . Chvili me doprovazel i kolega M…,
ktery mel dnes smulu a i pres zapomenuty navi nakonec lapil bolena a dve rybky
okoval souhrou spatnych nahod a celkove smuly. Nakonec jsem musel lezt i do
vody pro oblibeny wobler, ktery jsem pri vyprostovani utrhl, ale sv. Petrovi se
me zzelelo a po chvili wobik vyplaval a byl zpet v krabicce . Chvili me doprovazel i kolega M…,
ktery mel dnes smulu a i pres zapomenuty navi nakonec lapil bolena a dve rybky
okoval souhrou spatnych nahod a celkove smuly. Nakonec jsem musel lezt i do
vody pro oblibeny wobler, ktery jsem pri vyprostovani utrhl, ale sv. Petrovi se
me zzelelo a po chvili wobik vyplaval a byl zpet v krabicce     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 ve 12:16® Angle face
- Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položenáDneska od 5 do 7 u vody bylo pár potahu a povedl se jeden kapřík něco málo přes 40 na rousnici jen tak na slepo potěší plave zpět    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 v 11:33® LojzaRybka
-  
jedna dnešní nechranická štička,voda jako zrcadlo a jen jeden záběr  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 16. července 2011 v 10:40® saman
- Datum lovu: 15.7.2011 | Způsob lovu: Plavanámoje první štička potěšila.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 15. července 2011 ve 22:56® kety.vydra
- Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: PřívlačDnes jen pár okoun(k)ů,ale jinak příjemný relax. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 15. července 2011 ve 22:53® Mrakoš
- Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: PřívlačTak dneska se konečně zadařilo. Na plandavku mi zabrala tahle krasavice. Měří 98 cm, váží něco k sedmi kilům.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 15. července 2011 ve 22:05® Scanix
- Datum lovu: 14.-15.7.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: PřívlačVecer a temer cely den straveny s prateli se vyvedl. Zabava to nebyla spatna a doufejme, ze se podarilo vse, co melo…nejake rybky jsme taky chytli, tak alespon jedna kolegy Mr.Sticka z vecerniho lovu ve ctvrtek…   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 15. července 2011 ve 13:56® tomashr
- Datum lovu: 14.7.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: FeederPo delší době jsem si na Sázavě docela hezky zachytal i bílou rybu – podoustve, nějací cejni, navíc jeden úhoř. Tento příspěvek byl editován 15.7.2011 14:56:41 uživatelem tomashr.
 Podmínky k focení bohužel dost nepoužitelné, tak jen jedna nepříliš povedená podoustvička pro ilustraci… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 13:11® miluju přívlač
- Datum lovu: 3.7.2011 | Revír: terlicka prehrada | Způsob lovu: Přívlačbyl jsem s otcem na rybach konkretne na privlac na pacaluvce sli sme tam do jedne zatociny.nastrazil jsem svuj oblibeny wobler a zacal jsem to prohazovat mezi travamy ktere byly az u hladiny .2× mi potom nejaka ryba vystartovala tak jsme sly o kus dal ale tam nic tak jse se zpatky vratily a hned na 3 nahoz sem zasekl stiku 46cm.ale s otcem sme se nezdaly a slisme do jine zatociny a tam otec vytahl stiku ktera zabrala hned u dedna meril asi neco kolem 50cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 13. července 2011 ve 23:20® Scanix
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačPo bource jsem zkusmo nabehl k vode, zacalo to pekne…na druhy hod candos cca 55, ale pak se to nedarilo, na dalsi hod vazka, wobler v riti…fajn, dalsi hod, ryba…candos k 60ti, navedu ho k sobe, vyndam fotak a to uz nechtel cekat a byl pryc…pak hazu dal a najednou voda o 20cm dole, proud se zmirnil a ja si uz jen hodku hazel a bez kontaktu, najednou rana do prutu, div mi ho to nevyrvalo z ruky cca 5m prede mnou se udelal zavar jak od parniku a nad vodu se vymrstil sumci ocas z kategorie top, jenomze behem toho kotrmelce najedu jen instiktivne uhybam hlavou a wobler svisti do vegetace za mnou. Pak uz se do pul 12 nedelo nic, tak jsem to vzdal. Proste mi ta vetsi ryba nejde   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 13. července 2011 ve 21:54® Angle face
- Datum lovu: 11-13.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Kaprařina3 dny s kolegou moc jsme toho nepolapali ryba moc nešla vedro … prostě jsem pohořeli ..Já jen 16 ryb a pouze 3 kapri jak boilies a pelety nám brali cejni a hodně kaprů popadalo  ALe bylo hezky … ALe bylo hezky …    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 13. července 2011 ve 21:11® Stavba
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: zč | Způsob lovu: Klasická položenádneska pohodový odpoledne. ve 2 pochytáno 19 prasečkinů. přes 60 sme se nedostali. 2 se šli podívat se mnou domů na návštěvu. nej nastraha rousnice 10 cm VLACEJ  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 ve 23:11® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: PřívlačZítra už má být hnusně, využili jsme tedy slušného počasí a vyrazili poškádlit candáty. Konečně se zadařilo i Pajerovi a vyndal si prvního candoše na vláčku. P.S. Abych nezapomněl, úspěšná nástraha – žluté kopyto 7cm VLACEJ.CZ   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:57® Scanix
- Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačV podvecer jsme s kolegou M… vyrazili k rece. Nejprve to vypadalo na cisty prustrel, ale pak jsme nasli misto, kde jsme si pekne zachytali, kazdy vytahl bezmala tucet bolenu, kteri velikost dohnali poctem a me se navic povedly nejake ty „psi zuby“    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:42® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: KaprařinaJeště menší ochutnávka      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:38® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: KaprařinaMinulý týden jsme na jedné slovenské štěrkovně zažili skutečně neuvěřitelnou jízdu. Za 36 hodin lovu jsme zdolali přes 30 nádherně stavěných ryb, zatímco ostatní rybáři byli až na výjmky (1–2 menší kapříci) naprosto bez záběru. Největší úlovek byl krásný šupi 98 cm a 17,45 kg. Vše uloveno na boilie PH SQUID a Red fish halibut pelety od PH Baits. Zbytek fotek bude ve fotoalbu, je jich totiž opravdu hodně      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 v 11:07® huricane
- Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Klasická položenáAni jsem nečekal že u nás na rybníku jsou.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 12. července 2011 v 7:14® sethy
- Datum lovu: červenec | Způsob lovu: PřívlačDlouho jsem sem nic nedával, tak třeba jedna ouklej 75. Aj bobra jsem potkal    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 ve 23:21® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: PřívlačDnešní candátovaná se úplně nevydařila, záběrů sice bylo víc, než obvykle, ale buď jsem je nesekl, nebo to spadlo  Úplně bez ryb jsem ale nebyl  Úspěšná nástraha – bílé kopyto 7cm VLACEJ.CZ Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 00:23:49 uživatelem BoBo-Falknow. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 v 18:14® skwor
- Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: PřívlačKolegova 49ka a můj osobák  Škoda je ztraceného cca 70cm bolena, ten
mi mrzel. Škoda je ztraceného cca 70cm bolena, ten
mi mrzel.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 v 10:43® pemalda
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Otava | Způsob lovu: PřívlačTak letos třetí sumík na prutu a až tento se podíval na břeh,první dva mě řádně vyškolili,byli z kategorie těch větších.Tento 130cm ve stoupající kalnej vodě taky moc pěkně bojoval,ale po čtvrt hodině byl venku.Foceno mobilem.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 v 10:33® kety.vydra
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: PlavanáDnes jen plotičky… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 v 9:10® devils9
- Datum lovu: 10.07. 2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačVčerejší cca 2 hodinová vláčka, pokus se smáčky na okouna dopadl pouze jedním okyšem  , pak jsem přezbrojil na woblírka a na
břeh se podívali dvě céčka, ten větší měl 61 cmKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. , pak jsem přezbrojil na woblírka a na
břeh se podívali dvě céčka, ten větší měl 61 cmKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. července 2011 v 5:53® Scanix
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačProtoze jsem nejak neusnul do 4h, tak jsem si dal cca 2h ranni rocvicky u vody. Dostal tri zabery, ale pouze jeden promenil a byl z toho neuveritelne narvanej sumik. Ted muzu jit spokojene chrnet   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. července 2011 ve 22:01® Scanix
- Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačPo tarka dvou denni absenci u vody jsem musel dnes vyrazi aspon na chvili vecer, blizici se bourka v to lakala, ale zadny zazrak se nekonal. Povedl se jen maly candatek, tloustik a sumika, co potesil. Stacil jsem udelat foto a uz na me zacaly dopadat proudy vody a ja mazal domu…   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. července 2011 ve 21:16® Karasák
- Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: KaprařinaV sobotu jsem si zašel na oblíbený rybník s vidinou vítězství nad mazanými kapry. Jako obvykle zase žádný kapr nazabral, pouze cejni a perlínci + – 15 cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. července 2011 ve 21:00® Char
- Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: PřívlačDnes jsem se vzbudil před pátou, ale trvalo mi půl hodky než jsem se přemluvil, vylezl z pelechu a vyjel na vodu, povedl se okoun okolo 25 a candátek 50, po změně místa jsem dostal pod prutem záběr od bolena a ačkoliv se prodočila cívla a odvinulo se několik metrů najednou tah ustal a bolen byl i s woblerem pryč, vlasec povolil v uzlíku a můj oblíbený wob byl v pr… snad ho někde vytluče, na závěr se povedlo ještě vousaté miminko mezi 60–70cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.