Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. července 2011 v 0:06® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow
Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Mohu potvrdit Tomášovo slova, co se dnes dělo, to jsem snad ještě nezažil :-) Přidám fotku solidního okyše, chycen (stejně jako Tomův candoš) na žluté kopyto VLACEJ.CZ 7cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43964.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 16. července 2011 ve 23:55® Shrek
    Shrek
    Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Po hodně dlouhé době se mi dnes podařilo natrefit na lovící smečku hladových vlků, teda spíš okounů. Co nához gumy, to kontakt s rybou. Nový vláčák jsem pokřtil hned při prvním náhozu okounem 31cm. Po dvou zaloveních jsem navázal popa a co nához, to ryba.Nakonec jsem sundal jeden trojháček, jelikož to už vážně nešlo.Popíka vyhazovali i 10 cm nad hladinu, to byl prostě rachot. Kdyby mě Bobo při tom neviděl, tak asi těžko někdo uvěří. No prostě jsem šťastnej jak blecha, že se to zase po pár letech povedlo. Ve finále přišel candát – jak jinak než na žluté kopyto. :-D

Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 00:58:44 uživatelem Shrek.
    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43963.jpg
      Sobota 16. července 2011 ve 22:53® kety.vydra
      kety.vydra
      Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen pár miniokounků.

Sobota 16. července 2011 ve 20:10® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Abych nezahalel, tak jsem odpoledne obesel par mist s cilem ulovit rybu, vetsi cile jsem si nekladl. To se povedlo, sice jich nebylo moc a nebyly buhvijak ohromne, ale nejake boleny jsem prelstil, par zaberu nezuzitkoval a prekvapenim byl okys na thrilla :-) . Chvili me doprovazel i kolega M…, ktery mel dnes smulu a i pres zapomenuty navi nakonec lapil bolena a dve rybky okoval souhrou spatnych nahod a celkove smuly. Nakonec jsem musel lezt i do vody pro oblibeny wobler, ktery jsem pri vyprostovani utrhl, ale sv. Petrovi se me zzelelo a po chvili wobik vyplaval a byl zpet v krabicce :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43960.jpg
          Sobota 16. července 2011 ve 12:16® Angle face
          Angle face
          Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska od 5 do 7 u vody bylo pár potahu a povedl se jeden kapřík něco málo přes 40 na rousnici jen tak na slepo potěší plave zpět :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43956.jpg
            Sobota 16. července 2011 v 11:33® LojzaRybka
            LojzaRybka

jedna dnešní nechranická štička,voda jako zrcadlo a jen jeden záběr

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43954.jpg
              Sobota 16. července 2011 v 10:40® saman
              saman
              Datum lovu: 15.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

moje první štička potěšila.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43950.jpg
                Pátek 15. července 2011 ve 22:56® kety.vydra
                kety.vydra
                Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen pár okoun(k)ů,ale jinak příjemný relax.

Pátek 15. července 2011 ve 22:53® Mrakoš
                  Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska se konečně zadařilo. Na plandavku mi zabrala tahle krasavice. Měří 98 cm, váží něco k sedmi kilům.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43948.jpg
                    Pátek 15. července 2011 ve 22:05® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 14.-15.7.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Vecer a temer cely den straveny s prateli se vyvedl. Zabava to nebyla spatna a doufejme, ze se podarilo vse, co melo…nejake rybky jsme taky chytli, tak alespon jedna kolegy Mr.Sticka z vecerniho lovu ve ctvrtek…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43947.jpg
                      Pátek 15. července 2011 ve 13:56® tomashr
                      Datum lovu: 14.7.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Po delší době jsem si na Sázavě docela hezky zachytal i bílou rybu – podoustve, nějací cejni, navíc jeden úhoř.
                      Podmínky k focení bohužel dost nepoužitelné, tak jen jedna nepříliš povedená podoustvička pro ilustraci…

Tento příspěvek byl editován 15.7.2011 14:56:41 uživatelem tomashr.
                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43938.jpg
                        Čtvrtek 14. července 2011 ve 13:11® miluju přívlač
                        miluju přívlač
                        Datum lovu: 3.7.2011 | Revír: terlicka prehrada | Způsob lovu: Přívlač

byl jsem s otcem na rybach konkretne na privlac na pacaluvce sli sme tam do jedne zatociny.nastrazil jsem svuj oblibeny wobler a zacal jsem to prohazovat mezi travamy ktere byly az u hladiny .2× mi potom nejaka ryba vystartovala tak jsme sly o kus dal ale tam nic tak jse se zpatky vratily a hned na 3 nahoz sem zasekl stiku 46cm.ale s otcem sme se nezdaly a slisme do jine zatociny a tam otec vytahl stiku ktera zabrala hned u dedna meril asi neco kolem 50cm.

Středa 13. července 2011 ve 23:20® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po bource jsem zkusmo nabehl k vode, zacalo to pekne…na druhy hod candos cca 55, ale pak se to nedarilo, na dalsi hod vazka, wobler v riti…fajn, dalsi hod, ryba…candos k 60ti, navedu ho k sobe, vyndam fotak a to uz nechtel cekat a byl pryc…pak hazu dal a najednou voda o 20cm dole, proud se zmirnil a ja si uz jen hodku hazel a bez kontaktu, najednou rana do prutu, div mi ho to nevyrvalo z ruky cca 5m prede mnou se udelal zavar jak od parniku a nad vodu se vymrstil sumci ocas z kategorie top, jenomze behem toho kotrmelce najedu jen instiktivne uhybam hlavou a wobler svisti do vegetace za mnou. Pak uz se do pul 12 nedelo nic, tak jsem to vzdal. Proste mi ta vetsi ryba nejde :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43929.jpg
                            Středa 13. července 2011 ve 21:54® Angle face
                            Angle face
                            Datum lovu: 11-13.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Kaprařina

3 dny s kolegou moc jsme toho nepolapali ryba moc nešla vedro … prostě jsem pohořeli ..Já jen 16 ryb a pouze 3 kapri jak boilies a pelety nám brali cejni a hodně kaprů popadalo :-(( ALe bylo hezky …

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43928.jpg
                              Středa 13. července 2011 ve 21:11® Stavba
                              Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: zč | Způsob lovu: Klasická položená

dneska pohodový odpoledne. ve 2 pochytáno 19 prasečkinů. přes 60 sme se nedostali. 2 se šli podívat se mnou domů na návštěvu. nej nastraha rousnice 10 cm VLACEJ

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43924.jpg
                                Úterý 12. července 2011 ve 23:11® BoBo-Falknow
                                BoBo-Falknow
                                Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Zítra už má být hnusně, využili jsme tedy slušného počasí a vyrazili poškádlit candáty. Konečně se zadařilo i Pajerovi a vyndal si prvního candoše na vláčku.

P.S. Abych nezapomněl, úspěšná nástraha – žluté kopyto 7cm VLACEJ.CZ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43910.jpg
                                  Úterý 12. července 2011 ve 21:57® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

V podvecer jsme s kolegou M… vyrazili k rece. Nejprve to vypadalo na cisty prustrel, ale pak jsme nasli misto, kde jsme si pekne zachytali, kazdy vytahl bezmala tucet bolenu, kteri velikost dohnali poctem a me se navic povedly nejake ty „psi zuby“ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43908.jpg
                                    Úterý 12. července 2011 ve 21:42® Noodling
                                    Noodling
                                    Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina

Ještě menší ochutnávka :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43907.jpg
                                      Úterý 12. července 2011 ve 21:38® Noodling
                                      Noodling
                                      Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina

Minulý týden jsme na jedné slovenské štěrkovně zažili skutečně neuvěřitelnou jízdu. Za 36 hodin lovu jsme zdolali přes 30 nádherně stavěných ryb, zatímco ostatní rybáři byli až na výjmky (1–2 menší kapříci) naprosto bez záběru. Největší úlovek byl krásný šupi 98 cm a 17,45 kg. Vše uloveno na boilie PH SQUID a Red fish halibut pelety od PH Baits.

Zbytek fotek bude ve fotoalbu, je jich totiž opravdu hodně :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43901.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43903.jpg
                                        Úterý 12. července 2011 v 11:07® huricane
                                        huricane
                                        Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Klasická položená

Ani jsem nečekal že u nás na rybníku jsou.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43893.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43894.jpg
                                          Úterý 12. července 2011 v 7:14® sethy
                                          sethy
                                          Datum lovu: červenec | Způsob lovu: Přívlač

Dlouho jsem sem nic nedával, tak třeba jedna ouklej 75. Aj bobra jsem potkal :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43892.jpg
                                            Pondělí 11. července 2011 ve 23:21® BoBo-Falknow
                                            BoBo-Falknow
                                            Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní candátovaná se úplně nevydařila, záběrů sice bylo víc, než obvykle, ale buď jsem je nesekl, nebo to spadlo :-((

Úplně bez ryb jsem ale nebyl ;-)

Úspěšná nástraha – bílé kopyto 7cm VLACEJ.CZ

Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 00:23:49 uživatelem BoBo-Falknow.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43890.jpg
                                              Pondělí 11. července 2011 v 18:14® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Přívlač

Kolegova 49ka a můj osobák :-D Škoda je ztraceného cca 70cm bolena, ten mi mrzel.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43887.jpg
                                                Pondělí 11. července 2011 v 10:43® pemalda
                                                pemalda
                                                Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač

Tak letos třetí sumík na prutu a až tento se podíval na břeh,první dva mě řádně vyškolili,byli z kategorie těch větších.Tento 130cm ve stoupající kalnej vodě taky moc pěkně bojoval,ale po čtvrt hodině byl venku.Foceno mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43882.jpg
                                                  Pondělí 11. července 2011 v 10:33® kety.vydra
                                                  kety.vydra
                                                  Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jen plotičky…

Pondělí 11. července 2011 v 9:10® devils9
                                                    devils9
                                                    Datum lovu: 10.07. 2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší cca 2 hodinová vláčka, pokus se smáčky na okouna dopadl pouze jedním okyšem:-(( , pak jsem přezbrojil na woblírka a na břeh se podívali dvě céčka, ten větší měl 61 cm

Pondělí 11. července 2011 v 5:53® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Protoze jsem nejak neusnul do 4h, tak jsem si dal cca 2h ranni rocvicky u vody. Dostal tri zabery, ale pouze jeden promenil a byl z toho neuveritelne narvanej sumik. Ted muzu jit spokojene chrnet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43878.jpg
                                                        Neděle 10. července 2011 ve 22:01® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po tarka dvou denni absenci u vody jsem musel dnes vyrazi aspon na chvili vecer, blizici se bourka v to lakala, ale zadny zazrak se nekonal. Povedl se jen maly candatek, tloustik a sumika, co potesil. Stacil jsem udelat foto a uz na me zacaly dopadat proudy vody a ja mazal domu…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43876.jpg
                                                          Neděle 10. července 2011 ve 21:16® Karasák
                                                          Karasák
                                                          Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Kaprařina

V sobotu jsem si zašel na oblíbený rybník s vidinou vítězství nad mazanými kapry. Jako obvykle zase žádný kapr nazabral, pouze cejni a perlínci + – 15 cm.

Neděle 10. července 2011 ve 21:00® Char
                                                            Char
                                                            Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se vzbudil před pátou, ale trvalo mi půl hodky než jsem se přemluvil, vylezl z pelechu a vyjel na vodu, povedl se okoun okolo 25 a candátek 50, po změně místa jsem dostal pod prutem záběr od bolena a ačkoliv se prodočila cívla a odvinulo se několik metrů najednou tah ustal a bolen byl i s woblerem pryč, vlasec povolil v uzlíku a můj oblíbený wob byl v pr… snad ho někde vytluče, na závěr se povedlo ještě vousaté miminko mezi 60–70cm.