Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. července 2011 v 18:34® martinz
martinz
Datum lovu: 19. 7. 2011 | Revír: Severní Čechy - voda stojatá | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes jsem vyrazil. Bylo krásně. Bílá ryba se ani neukázala. Po nakrmení na karáska to sebrala štička tak 35 cm. Tak ji opatrně pustím. A mám chuť už ten klacek sbalit. Si říkám, tady jiná nebude, ještě by to vzala znova. Jenže v kýbli byl ještě jeden karásek, tak jsem ho tam posadil a za deset minut byla znova na prutu. :-) Sbalil jsem vercajk a odebral se k domovu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 19. července 2011 v 10:07® billy717
    billy717
    Datum lovu: posledných 20 dní | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Hneď na začiatku prázdnin som chytil zatiaľ svojho najväčšieho pstruha, bol to síce ,,iba" dúhak (môj druhý v živote) a meral 43cm a niečo. Potočákov od 25–35 snáď 30, pár som si priniesol domov. Chytáno hlavne na rotačky Mepps a Balzer, nymfy Berkley a smáčky, občas i s woblerom Salmo, ibaže ho často veľké ryby len prenasledujú a nezaberú, neviem ako ich k tomu prinutiť :-) P.S. dlho som prázdninoval a nešiel mi mobil takže až teraz.Snímky mi nejde načítať.

Úterý 19. července 2011 v 0:27® Prichy
      Prichy
      Způsob lovu: Přívlač

Smackovani na Monču fluozlutou. Pak kousku chyceno nej meli ke 40 ji mozna chybel nejaky kousicek.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 00:31:08 uživatelem Prichy.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43998.jpg
        Úterý 19. července 2011 v 0:03® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 18.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navecer jsem si zaskadlil boleny, celkem se darilo a prislo jich snad vice jak dvacitka, jen velikost pokulhavala a tak nejvetsi z nich mohl mit tak max 55. Po setmeni jsem uskutecnil pokus o sumika, ale krome trech letmych kontaktu s jakousi rybou se nic neudalo a kousek po 23h jsem to odpiskal, tak snad priste…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43997.jpg
          Pondělí 18. července 2011 ve 23:14® Shrek
          Shrek
          Datum lovu: 18.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Ani já dnes nezačal rovnou s nástrahami vláčej.cz , nýbrž s popem. Celkem jsem si vytáhnul asi 15 okounů, nej 34cm. Žádná sláva dneska, počasí šíleně haprovalo. Jinak co se Boba týče, dovolím si mluvit za něj – slib splnil, žluté 7cm kopyto tam nedal, dal zelené, taktéž od vláčej.cz :-D

Pondělí 18. července 2011 ve 23:10® zedus
            zedus
            Datum lovu: asi tak před týdnem | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Přívlač

Moc se s rybami nefotím, ale jednu výjimku jsem protentokrát udělal, i když fotka z mobilu stojí za prd. Ten večer začal celkem špatně, jeden ještě věší sumík mi asi po 3 minutách boje utrhl woblera (nejspíš narušená pletenka). Potom jedna spadená ryba, podle boje nejspíš candát a pul hodiny před odchodem tohle mimi, ale radost mi celkem udělal. Úspěšná nástraha nebyla 7cm žluté kopyto VLACEJ.CZ :-D

Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 23:13:34 uživatelem zedus.
            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43996.jpg
              Pondělí 18. července 2011 ve 21:39® Barynka
              Datum lovu: 18.7.2011 | Způsob lovu: Feeder

barbus barbus

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43992.jpg
                Pondělí 18. července 2011 ve 20:58® ART
                ART

tak dnes byla fajn okounovačka

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43990.jpg
                  Pondělí 18. července 2011 v 18:13® sethy
                  sethy

Pár fousků se povedlo, ale nic na nastrahy od vlacej.cz :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43987.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43988.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43989.jpg
                    Pondělí 18. července 2011 v 17:57® BoBo-Falknow
                    BoBo-Falknow
                    Datum lovu: 17.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera okounovláčka, nejdřív chvilku odpoledne s dětma a večer v hnusném počasí sám :-) Odpoledne nic moc, ale něco se na gumu se 7 gr. hlavičkou nachytat dalo. Ale večer to byly orgie…

Úspěšná nástraha 7cm žluté kopyto VLACEJ.CZ, ale přísahám bůh, že dnes tam pověsím něco jiného :-)

Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 17:57:39 uživatelem BoBo-Falknow.
                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43986.jpg
                      Neděle 17. července 2011 ve 22:03® Padis
                      Padis
                      Revír: VČ řeky

O dovolené jsem stihl navštívit pár revírů.Něco pochytat muška,přívlač­.Chytáno vesměs na pstruhovích vodách.Uloveno dost PO nej 40 cm,něco málo PD a lipan.Na přívlač nej nástraha červenočerné banjo od vláčej.cz

Neděle 17. července 2011 ve 21:41® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 17.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne jsem zajel na chvilku k vode, vedro bylo silene, vydrzel jsem hodku a neco, ze tri zaberu zdolal dva boldy, kolega M… jednoho, treti spolulovici jen pohrbil wobler i pres mou snahu s vyprostovakem, no v podstate jsem mu to tim urazil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43982.jpg
                          Neděle 17. července 2011 ve 13:07® bjucek
                          bjucek
                          Revír: řeka | Způsob lovu: Sumcařina

.

Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 13:08:07 uživatelem bjucek.
                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43967.jpg
                            Neděle 17. července 2011 v 1:06® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Mohu potvrdit Tomášovo slova, co se dnes dělo, to jsem snad ještě nezažil :-) Přidám fotku solidního okyše, chycen (stejně jako Tomův candoš) na žluté kopyto VLACEJ.CZ 7cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43964.jpg
                              Neděle 17. července 2011 v 0:55® Shrek
                              Shrek
                              Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Po hodně dlouhé době se mi dnes podařilo natrefit na lovící smečku hladových vlků, teda spíš okounů. Co nához gumy, to kontakt s rybou. Nový vláčák jsem pokřtil hned při prvním náhozu okounem 31cm. Po dvou zaloveních jsem navázal popa a co nához, to ryba.Nakonec jsem sundal jeden trojháček, jelikož to už vážně nešlo.Popíka vyhazovali i 10 cm nad hladinu, to byl prostě rachot. Kdyby mě Bobo při tom neviděl, tak asi těžko někdo uvěří. No prostě jsem šťastnej jak blecha, že se to zase po pár letech povedlo. Ve finále přišel candát – jak jinak než na žluté kopyto. :-D

Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 00:58:44 uživatelem Shrek.
                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43963.jpg
                                Sobota 16. července 2011 ve 23:53® kety.vydra
                                kety.vydra
                                Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen pár miniokounků.

Sobota 16. července 2011 ve 21:10® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Abych nezahalel, tak jsem odpoledne obesel par mist s cilem ulovit rybu, vetsi cile jsem si nekladl. To se povedlo, sice jich nebylo moc a nebyly buhvijak ohromne, ale nejake boleny jsem prelstil, par zaberu nezuzitkoval a prekvapenim byl okys na thrilla :-) . Chvili me doprovazel i kolega M…, ktery mel dnes smulu a i pres zapomenuty navi nakonec lapil bolena a dve rybky okoval souhrou spatnych nahod a celkove smuly. Nakonec jsem musel lezt i do vody pro oblibeny wobler, ktery jsem pri vyprostovani utrhl, ale sv. Petrovi se me zzelelo a po chvili wobik vyplaval a byl zpet v krabicce :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43958.jpg
                                    Sobota 16. července 2011 ve 13:16® Angle face
                                    Angle face
                                    Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska od 5 do 7 u vody bylo pár potahu a povedl se jeden kapřík něco málo přes 40 na rousnici jen tak na slepo potěší plave zpět :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43956.jpg
                                      Sobota 16. července 2011 ve 12:33® LojzaRybka
                                      LojzaRybka

jedna dnešní nechranická štička,voda jako zrcadlo a jen jeden záběr

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43954.jpg
                                        Sobota 16. července 2011 v 11:40® saman
                                        saman
                                        Datum lovu: 15.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

moje první štička potěšila.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43950.jpg
                                          Pátek 15. července 2011 ve 23:56® kety.vydra
                                          kety.vydra
                                          Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen pár okoun(k)ů,ale jinak příjemný relax.

Pátek 15. července 2011 ve 23:53® Mrakoš
                                            Datum lovu: 15.7.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska se konečně zadařilo. Na plandavku mi zabrala tahle krasavice. Měří 98 cm, váží něco k sedmi kilům.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43948.jpg
                                              Pátek 15. července 2011 ve 23:05® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 14.-15.7.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Vecer a temer cely den straveny s prateli se vyvedl. Zabava to nebyla spatna a doufejme, ze se podarilo vse, co melo…nejake rybky jsme taky chytli, tak alespon jedna kolegy Mr.Sticka z vecerniho lovu ve ctvrtek…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43947.jpg
                                                Pátek 15. července 2011 ve 14:56® tomashr
                                                Datum lovu: 14.7.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Po delší době jsem si na Sázavě docela hezky zachytal i bílou rybu – podoustve, nějací cejni, navíc jeden úhoř.
                                                Podmínky k focení bohužel dost nepoužitelné, tak jen jedna nepříliš povedená podoustvička pro ilustraci…

Tento příspěvek byl editován 15.7.2011 14:56:41 uživatelem tomashr.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43938.jpg
                                                  Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:11® miluju přívlač
                                                  miluju přívlač
                                                  Datum lovu: 3.7.2011 | Revír: terlicka prehrada | Způsob lovu: Přívlač

byl jsem s otcem na rybach konkretne na privlac na pacaluvce sli sme tam do jedne zatociny.nastrazil jsem svuj oblibeny wobler a zacal jsem to prohazovat mezi travamy ktere byly az u hladiny .2× mi potom nejaka ryba vystartovala tak jsme sly o kus dal ale tam nic tak jse se zpatky vratily a hned na 3 nahoz sem zasekl stiku 46cm.ale s otcem sme se nezdaly a slisme do jine zatociny a tam otec vytahl stiku ktera zabrala hned u dedna meril asi neco kolem 50cm.

Čtvrtek 14. července 2011 v 0:20® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po bource jsem zkusmo nabehl k vode, zacalo to pekne…na druhy hod candos cca 55, ale pak se to nedarilo, na dalsi hod vazka, wobler v riti…fajn, dalsi hod, ryba…candos k 60ti, navedu ho k sobe, vyndam fotak a to uz nechtel cekat a byl pryc…pak hazu dal a najednou voda o 20cm dole, proud se zmirnil a ja si uz jen hodku hazel a bez kontaktu, najednou rana do prutu, div mi ho to nevyrvalo z ruky cca 5m prede mnou se udelal zavar jak od parniku a nad vodu se vymrstil sumci ocas z kategorie top, jenomze behem toho kotrmelce najedu jen instiktivne uhybam hlavou a wobler svisti do vegetace za mnou. Pak uz se do pul 12 nedelo nic, tak jsem to vzdal. Proste mi ta vetsi ryba nejde :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43929.jpg
                                                      Středa 13. července 2011 ve 22:54® Angle face
                                                      Angle face
                                                      Datum lovu: 11-13.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Kaprařina

3 dny s kolegou moc jsme toho nepolapali ryba moc nešla vedro … prostě jsem pohořeli ..Já jen 16 ryb a pouze 3 kapri jak boilies a pelety nám brali cejni a hodně kaprů popadalo :-(( ALe bylo hezky …

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43928.jpg
                                                        Středa 13. července 2011 ve 22:11® Stavba
                                                        Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: zč | Způsob lovu: Klasická položená

dneska pohodový odpoledne. ve 2 pochytáno 19 prasečkinů. přes 60 sme se nedostali. 2 se šli podívat se mnou domů na návštěvu. nej nastraha rousnice 10 cm VLACEJ

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43924.jpg
                                                          Středa 13. července 2011 v 0:11® BoBo-Falknow
                                                          BoBo-Falknow
                                                          Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Zítra už má být hnusně, využili jsme tedy slušného počasí a vyrazili poškádlit candáty. Konečně se zadařilo i Pajerovi a vyndal si prvního candoše na vláčku.

P.S. Abych nezapomněl, úspěšná nástraha – žluté kopyto 7cm VLACEJ.CZ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43910.jpg
                                                            Úterý 12. července 2011 ve 22:57® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

V podvecer jsme s kolegou M… vyrazili k rece. Nejprve to vypadalo na cisty prustrel, ale pak jsme nasli misto, kde jsme si pekne zachytali, kazdy vytahl bezmala tucet bolenu, kteri velikost dohnali poctem a me se navic povedly nejake ty „psi zuby“ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43908.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43909.jpg