Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 15. července 2011 ve 14:56® tomashr
- Datum lovu: 14.7.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsem si na Sázavě docela hezky zachytal i bílou rybu – podoustve, nějací cejni, navíc jeden úhoř.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2011 14:56:41 uživatelem tomashr.
Podmínky k focení bohužel dost nepoužitelné, tak jen jedna nepříliš povedená podoustvička pro ilustraci…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:11® miluju přívlač
- Datum lovu: 3.7.2011 | Revír: terlicka prehrada | Způsob lovu: Přívlač
byl jsem s otcem na rybach konkretne na privlac na pacaluvce sli sme tam do jedne zatociny.nastrazil jsem svuj oblibeny wobler a zacal jsem to prohazovat mezi travamy ktere byly az u hladiny .2× mi potom nejaka ryba vystartovala tak jsme sly o kus dal ale tam nic tak jse se zpatky vratily a hned na 3 nahoz sem zasekl stiku 46cm.ale s otcem sme se nezdaly a slisme do jine zatociny a tam otec vytahl stiku ktera zabrala hned u dedna meril asi neco kolem 50cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. července 2011 v 0:20® Scanix
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po bource jsem zkusmo nabehl k vode, zacalo to pekne…na druhy hod candos cca 55, ale pak se to nedarilo, na dalsi hod vazka, wobler v riti…fajn, dalsi hod, ryba…candos k 60ti, navedu ho k sobe, vyndam fotak a to uz nechtel cekat a byl pryc…pak hazu dal a najednou voda o 20cm dole, proud se zmirnil a ja si uz jen hodku hazel a bez kontaktu, najednou rana do prutu, div mi ho to nevyrvalo z ruky cca 5m prede mnou se udelal zavar jak od parniku a nad vodu se vymrstil sumci ocas z kategorie top, jenomze behem toho kotrmelce najedu jen instiktivne uhybam hlavou a wobler svisti do vegetace za mnou. Pak uz se do pul 12 nedelo nic, tak jsem to vzdal. Proste mi ta vetsi ryba nejde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. července 2011 ve 22:54® Angle face
- Datum lovu: 11-13.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Kaprařina
3 dny s kolegou moc jsme toho nepolapali ryba moc nešla vedro … prostě jsem pohořeli ..Já jen 16 ryb a pouze 3 kapri jak boilies a pelety nám brali cejni a hodně kaprů popadalo
ALe bylo hezky …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. července 2011 ve 22:11® Stavba
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: zč | Způsob lovu: Klasická položená
dneska pohodový odpoledne. ve 2 pochytáno 19 prasečkinů. přes 60 sme se nedostali. 2 se šli podívat se mnou domů na návštěvu. nej nastraha rousnice 10 cm VLACEJ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. července 2011 v 0:11® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 13.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Zítra už má být hnusně, využili jsme tedy slušného počasí a vyrazili poškádlit candáty. Konečně se zadařilo i Pajerovi a vyndal si prvního candoše na vláčku.
P.S. Abych nezapomněl, úspěšná nástraha – žluté kopyto 7cm VLACEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 ve 22:57® Scanix
- Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
V podvecer jsme s kolegou M… vyrazili k rece. Nejprve to vypadalo na cisty prustrel, ale pak jsme nasli misto, kde jsme si pekne zachytali, kazdy vytahl bezmala tucet bolenu, kteri velikost dohnali poctem a me se navic povedly nejake ty „psi zuby“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 ve 22:42® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina
Ještě menší ochutnávka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 ve 22:38® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina
Minulý týden jsme na jedné slovenské štěrkovně zažili skutečně neuvěřitelnou jízdu. Za 36 hodin lovu jsme zdolali přes 30 nádherně stavěných ryb, zatímco ostatní rybáři byli až na výjmky (1–2 menší kapříci) naprosto bez záběru. Největší úlovek byl krásný šupi 98 cm a 17,45 kg. Vše uloveno na boilie PH SQUID a Red fish halibut pelety od PH Baits.
Zbytek fotek bude ve fotoalbu, je jich totiž opravdu hodně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 ve 12:07® huricane
- Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Klasická položená
Ani jsem nečekal že u nás na rybníku jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 v 8:14® sethy
- Datum lovu: červenec | Způsob lovu: Přívlač
Dlouho jsem sem nic nedával, tak třeba jedna ouklej 75. Aj bobra jsem potkal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. července 2011 v 0:21® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní candátovaná se úplně nevydařila, záběrů sice bylo víc, než obvykle, ale buď jsem je nesekl, nebo to spadlo
Úplně bez ryb jsem ale nebyl
Úspěšná nástraha – bílé kopyto 7cm VLACEJ.CZ
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 00:23:49 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. července 2011 v 19:14® skwor
- Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Přívlač
Kolegova 49ka a můj osobák
Škoda je ztraceného cca 70cm bolena, ten mi mrzel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. července 2011 v 11:43® pemalda
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač
Tak letos třetí sumík na prutu a až tento se podíval na břeh,první dva mě řádně vyškolili,byli z kategorie těch větších.Tento 130cm ve stoupající kalnej vodě taky moc pěkně bojoval,ale po čtvrt hodině byl venku.Foceno mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. července 2011 v 11:33® kety.vydra
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jen plotičky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. července 2011 v 10:10® devils9
- Datum lovu: 10.07. 2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší cca 2 hodinová vláčka, pokus se smáčky na okouna dopadl pouze jedním okyšem
, pak jsem přezbrojil na woblírka a na břeh se podívali dvě céčka, ten větší měl 61 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. července 2011 v 6:53® Scanix
- Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem nejak neusnul do 4h, tak jsem si dal cca 2h ranni rocvicky u vody. Dostal tri zabery, ale pouze jeden promenil a byl z toho neuveritelne narvanej sumik. Ted muzu jit spokojene chrnet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 ve 23:01® Scanix
- Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po tarka dvou denni absenci u vody jsem musel dnes vyrazi aspon na chvili vecer, blizici se bourka v to lakala, ale zadny zazrak se nekonal. Povedl se jen maly candatek, tloustik a sumika, co potesil. Stacil jsem udelat foto a uz na me zacaly dopadat proudy vody a ja mazal domu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 ve 22:16® Karasák
- Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Kaprařina
V sobotu jsem si zašel na oblíbený rybník s vidinou vítězství nad mazanými kapry. Jako obvykle zase žádný kapr nazabral, pouze cejni a perlínci + – 15 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 ve 22:00® Char
- Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se vzbudil před pátou, ale trvalo mi půl hodky než jsem se přemluvil, vylezl z pelechu a vyjel na vodu, povedl se okoun okolo 25 a candátek 50, po změně místa jsem dostal pod prutem záběr od bolena a ačkoliv se prodočila cívla a odvinulo se několik metrů najednou tah ustal a bolen byl i s woblerem pryč, vlasec povolil v uzlíku a můj oblíbený wob byl v pr… snad ho někde vytluče, na závěr se povedlo ještě vousaté miminko mezi 60–70cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 ve 20:28® Raf
- Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Praha a moravské pole | Způsob lovu: Přívlač
Po týdenní bitvě na moravském poli, jež byla přes značné vláčkařské nasazení, dlážděna četnými porážkami, jsem si dnes navečer vyrazil zaházet na takřka domácí vodu. Nahodil jsem asi dvacetkrát, vytáhnul čtyři boleny a jednoho cejna za límec, jedna ryba mi spadla. Potom se o moji taktiku začali čile zajímat okolní přízraky. To bylo jasný signálem k schování zbraní a odchodu domů. Boleni patřili k letošním menším, ale i tak bylo fajn zase si zvednout adrenalin a potvrdit, že se pořádně zachytat dá, dá, dá…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 16:07® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1B | Způsob lovu: Plavaná
Po neuvěřitelné noční bouřce jsme zkusil podráždit kapříky, ale nezadařilo se… První „stejná“ fotka jako minulý týden
, druhá fotka jediná rybka vytažená z vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 15:32® cormoran
- Datum lovu: Nedávno | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač
Dlouho jsem přemýšlel, co mohlo být příčinou mého neúspěchu na tak krásné řece, jakou je Jizera. Teď už to vím, neměl jsem nástrahy z VLACEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 15:09® rudla 69
-
Víkend na hracholuskách ve znamení cejnů. Pouze dvě jiné rybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 ve 12:09® Dejwík2504
- Datum lovu: 9.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Včera poslední vycházka na kapříky. Teď jim dám na delší dobu pokoj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 10:36® Shrek
- Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Odrava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera pokus o candáta s Bobem. Konečně se i mně zadařilo a candátka jsem chytil. Sice nebyl velký, ale potěšil. Nástraha Banjo 8cm VLACEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 8:39® psychoslav
- Datum lovu: sobota | Revír: žermanice | Způsob lovu: Feeder
tak stěží chyceny 2 nástražky, které jsem nezužitkoval, ale večer na feeder přišli 3 cejni 45, 47, 53cm, mezitím tloušť kolem 40 a had cca 50cm, jinak velká zpousta neproměněných záběrů a kámoš ještě před setměním 4 candoše a 2 byli jedlí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. července 2011 v 0:29® mira.ll
- Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní chytání se docela vydařilo.Zabralo několik okounů a dva candoši.
Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 00:29:48 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. července 2011 ve 22:54® huricane
- Datum lovu: 6.7. | Revír: dyje 7
Dovolená…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. července 2011 v 17:48® skwor
- Datum lovu: 9.7. | Způsob lovu: Přívlač
Konečně přišlo to, na co jsme se s Tarnem těšili celý rok. Po dvou nezužitkovaných záběrech přišel tloušť 43cm, po chvíli následovaný krásnou zdravou 47čkou. Obě ryby zabraly za půlkou řeky a s pletenkou jsem krásně cítil každý „kopanec“ během zdolávání. Pak přišel jeden menší a na závěr ještě bolen cca 55–60cm na slidera. Kolega na tom byl s počtem ryb podobně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.