Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. července 2011 ve 22:42® Noodling
Noodling
Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina

Ještě menší ochutnávka :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43907.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 12. července 2011 ve 22:38® Noodling
    Noodling
    Datum lovu: Minulý týden | Revír: Slovensko | Způsob lovu: Kaprařina

Minulý týden jsme na jedné slovenské štěrkovně zažili skutečně neuvěřitelnou jízdu. Za 36 hodin lovu jsme zdolali přes 30 nádherně stavěných ryb, zatímco ostatní rybáři byli až na výjmky (1–2 menší kapříci) naprosto bez záběru. Největší úlovek byl krásný šupi 98 cm a 17,45 kg. Vše uloveno na boilie PH SQUID a Red fish halibut pelety od PH Baits.

Zbytek fotek bude ve fotoalbu, je jich totiž opravdu hodně :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43901.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43903.jpg
      Úterý 12. července 2011 ve 12:07® huricane
      huricane
      Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Klasická položená

Ani jsem nečekal že u nás na rybníku jsou.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43893.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43894.jpg
        Úterý 12. července 2011 v 8:14® sethy
        sethy
        Datum lovu: červenec | Způsob lovu: Přívlač

Dlouho jsem sem nic nedával, tak třeba jedna ouklej 75. Aj bobra jsem potkal :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43892.jpg
          Úterý 12. července 2011 v 0:21® BoBo-Falknow
          BoBo-Falknow
          Datum lovu: 12.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní candátovaná se úplně nevydařila, záběrů sice bylo víc, než obvykle, ale buď jsem je nesekl, nebo to spadlo :-((

Úplně bez ryb jsem ale nebyl ;-)

Úspěšná nástraha – bílé kopyto 7cm VLACEJ.CZ

Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 00:23:49 uživatelem BoBo-Falknow.
          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43890.jpg
            Pondělí 11. července 2011 v 19:14® skwor
            skwor
            Datum lovu: 11.7. | Způsob lovu: Přívlač

Kolegova 49ka a můj osobák :-D Škoda je ztraceného cca 70cm bolena, ten mi mrzel.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43887.jpg
              Pondělí 11. července 2011 v 11:43® pemalda
              pemalda
              Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač

Tak letos třetí sumík na prutu a až tento se podíval na břeh,první dva mě řádně vyškolili,byli z kategorie těch větších.Tento 130cm ve stoupající kalnej vodě taky moc pěkně bojoval,ale po čtvrt hodině byl venku.Foceno mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43882.jpg
                Pondělí 11. července 2011 v 11:33® kety.vydra
                kety.vydra
                Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: Baška | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jen plotičky…

Pondělí 11. července 2011 v 10:10® devils9
                  devils9
                  Datum lovu: 10.07. 2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší cca 2 hodinová vláčka, pokus se smáčky na okouna dopadl pouze jedním okyšem:-(( , pak jsem přezbrojil na woblírka a na břeh se podívali dvě céčka, ten větší měl 61 cm

Pondělí 11. července 2011 v 6:53® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 11.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Protoze jsem nejak neusnul do 4h, tak jsem si dal cca 2h ranni rocvicky u vody. Dostal tri zabery, ale pouze jeden promenil a byl z toho neuveritelne narvanej sumik. Ted muzu jit spokojene chrnet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43878.jpg
                      Neděle 10. července 2011 ve 23:01® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po tarka dvou denni absenci u vody jsem musel dnes vyrazi aspon na chvili vecer, blizici se bourka v to lakala, ale zadny zazrak se nekonal. Povedl se jen maly candatek, tloustik a sumika, co potesil. Stacil jsem udelat foto a uz na me zacaly dopadat proudy vody a ja mazal domu…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43876.jpg
                        Neděle 10. července 2011 ve 22:16® Karasák
                        Karasák
                        Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Kaprařina

V sobotu jsem si zašel na oblíbený rybník s vidinou vítězství nad mazanými kapry. Jako obvykle zase žádný kapr nazabral, pouze cejni a perlínci + – 15 cm.

Neděle 10. července 2011 ve 22:00® Char
                          Char
                          Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se vzbudil před pátou, ale trvalo mi půl hodky než jsem se přemluvil, vylezl z pelechu a vyjel na vodu, povedl se okoun okolo 25 a candátek 50, po změně místa jsem dostal pod prutem záběr od bolena a ačkoliv se prodočila cívla a odvinulo se několik metrů najednou tah ustal a bolen byl i s woblerem pryč, vlasec povolil v uzlíku a můj oblíbený wob byl v pr… snad ho někde vytluče, na závěr se povedlo ještě vousaté miminko mezi 60–70cm.

Neděle 10. července 2011 ve 20:28® Raf
                            Raf
                            Datum lovu: 10.7.2011 | Revír: Praha a moravské pole | Způsob lovu: Přívlač

Po týdenní bitvě na moravském poli, jež byla přes značné vláčkařské nasazení, dlážděna četnými porážkami, jsem si dnes navečer vyrazil zaházet na takřka domácí vodu. Nahodil jsem asi dvacetkrát, vytáhnul čtyři boleny a jednoho cejna za límec, jedna ryba mi spadla. Potom se o moji taktiku začali čile zajímat okolní přízraky. To bylo jasný signálem k schování zbraní a odchodu domů. Boleni patřili k letošním menším, ale i tak bylo fajn zase si zvednout adrenalin a potvrdit, že se pořádně zachytat dá, dá, dá…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43870.jpg
                              Neděle 10. července 2011 v 16:07® Holajz2
                              Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1B | Způsob lovu: Plavaná

Po neuvěřitelné noční bouřce jsme zkusil podráždit kapříky, ale nezadařilo se… První „stejná“ fotka jako minulý týden :-) , druhá fotka jediná rybka vytažená z vody.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43865.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43866.jpg
                                Neděle 10. července 2011 v 15:32® cormoran
                                cormoran
                                Datum lovu: Nedávno | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač

Dlouho jsem přemýšlel, co mohlo být příčinou mého neúspěchu na tak krásné řece, jakou je Jizera. Teď už to vím, neměl jsem nástrahy z VLACEJ.CZ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43864.jpg
                                  Neděle 10. července 2011 v 15:09® rudla 69
                                  rudla 69

Víkend na hracholuskách ve znamení cejnů. Pouze dvě jiné rybky.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43862.jpg
                                    Neděle 10. července 2011 ve 12:09® Dejwík2504
                                    Dejwík2504
                                    Datum lovu: 9.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Včera poslední vycházka na kapříky. Teď jim dám na delší dobu pokoj.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43860.jpg
                                      Neděle 10. července 2011 v 10:36® Shrek
                                      Shrek
                                      Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: Odrava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera pokus o candáta s Bobem. Konečně se i mně zadařilo a candátka jsem chytil. Sice nebyl velký, ale potěšil. Nástraha Banjo 8cm VLACEJ.CZ

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43856.jpg
                                        Neděle 10. července 2011 v 8:39® psychoslav
                                        Datum lovu: sobota | Revír: žermanice | Způsob lovu: Feeder

tak stěží chyceny 2 nástražky, které jsem nezužitkoval, ale večer na feeder přišli 3 cejni 45, 47, 53cm, mezitím tloušť kolem 40 a had cca 50cm, jinak velká zpousta neproměněných záběrů a kámoš ještě před setměním 4 candoše a 2 byli jedlí

Neděle 10. července 2011 v 0:29® mira.ll
                                          mira.ll
                                          Datum lovu: 9.7.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní chytání se docela vydařilo.Zabralo několik okounů a dva candoši.:-)

Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 00:29:48 uživatelem mira.ll.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43850.jpg
                                            Sobota 9. července 2011 ve 22:54® huricane
                                            huricane
                                            Datum lovu: 6.7. | Revír: dyje 7

Dovolená…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43845.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43847.jpg
                                              Sobota 9. července 2011 v 17:48® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 9.7. | Způsob lovu: Přívlač

Konečně přišlo to, na co jsme se s Tarnem těšili celý rok. Po dvou nezužitkovaných záběrech přišel tloušť 43cm, po chvíli následovaný krásnou zdravou 47čkou. Obě ryby zabraly za půlkou řeky a s pletenkou jsem krásně cítil každý „kopanec“ během zdolávání. Pak přišel jeden menší a na závěr ještě bolen cca 55–60cm na slidera. Kolega na tom byl s počtem ryb podobně.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43841.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43843.jpg
                                                Sobota 9. července 2011 ve 12:56® tomashr
                                                Datum lovu: 7.2011 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Plavaná

Docela příjemné chytání na plavanou a feeder. Hodně bílé ryby, některé exempláře i docela slušné. Na fotce jeden z malých cejnků…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43839.jpg
                                                  Sobota 9. července 2011 v 0:47® FInnnp
                                                  Datum lovu: 8.7 2011
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43837.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43838.jpg
                                                    Pátek 8. července 2011 ve 23:47® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 8. července 2011

Sotva se sešeřilo, obdržel jsem jeden z nejpoctivějších záběrů od dravce. Byl to sumec. Kopance že mi prut pokládal skoro až na hladinu a mě do kolen. Čtvrt hodiny jsem s ním zápasil, když byl asi už 20m ode mne, otočil se zpět a pětadvacítka vlasec rupl.
                                                    Ačkoliv jsem to nedokázal ukočírovat do vítězného konce, bylo to krásný. Večerů bez záběru bylo dost.
                                                    Ryba se jednoháku bez protihrotu snadno zbaví. Třeba budu mít příště více štěstí.

Pátek 8. července 2011 ve 23:23® Prichy
                                                      Prichy
                                                      Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

tak tentokrat Bobo nemohl, cili vecerni vlacka s kolegou z prace. Nekolik okounu do 25,candatek 40 a vecer krasny okoun 41cm (nastraha kopyto VLACEJ.CZ cernobila barva)

Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 23:26:59 administrátorem BoBo-Falknow.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43835.jpg
                                                        Pátek 8. července 2011 ve 22:53® Dejwík2504
                                                        Dejwík2504
                                                        Způsob lovu: Plavaná

Původně jsem šel na plotice. Chtěl jsem je přemístit z revíru, kde jich je přebytek do revíru, kde chybí. Plotic jsem odvezl hafo, ale nakonec mě zlákalo oblíbené místečko, ze kterého jsem asi běhěm 10 minut vytáhl 2 kapříky (47-foto;48). To se moc nelíbilo důchodci, který seděl kousek ode mě a podle jeho slov „ani potah“.

Ještě fotka ze středy – Spikem zmiňovaná padesátka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43833.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43834.jpg
                                                          Pátek 8. července 2011 v 16:44® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 8.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem vyrazil na cca 2h k vode, nejprve zkusil boleny, ti vsak na me hazeli bobek, z dvou ataku se povedl jeden ne uplne maly. Pak jsem v proudu premluvil dva tlouste a podsekl nejspis kapra, ktery se po chvilce vyrizl. Pote jsem se presunul na klidnejsi usek pod stromy, na rozhrani stinu a osvetlene hladiny za staleho plizeni vyzobnul nekolik tloustu z toho jeden neco malo pres 50. Dokonce se povedl i candat a mensi sticka. Pak uz slunce zacalo osvetlovat i toto lovne misto a tak jsem to zabalil a tesim se na vecerni doplnovani tekutin ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43829.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43830.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43832.jpg
                                                            Pátek 8. července 2011 v 16:26® Angle face
                                                            Angle face
                                                            Datum lovu: 7.7.2011 | Revír: ÚN | Způsob lovu: Klasická položená

Včera pokus o Hada nevyšel jeden solidní had upadl a to byl jediný večerní záběr. Ještě za světla pak došel tloušták a okyš.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43825.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43827.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43828.jpg