Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. července 2011 ve 14:37® Maši
Maši
Datum lovu: 7.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Včerejšek v přírodě začal dopoledním houbařením, kde moc hub pozbíráno nebylo a na to, že byl pracovní den tak v lese houbařů skoro jak hub. Navečer na rybách jsem začal hodinovou vláčkou během které bylo uloveno pár okounů. Poté jsem zkusil nějakého kapra, kterého jsem nechytil. Ulovena byla nějaká droboťina.

Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 14:39:06 uživatelem Maši.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43822.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43823.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43824.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 8. července 2011 ve 12:00® iron maiden
    iron maiden
    Datum lovu: 8.6.2011 | Revír: Orlík

letošní první sumec 90cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43821.jpg
      Pátek 8. července 2011 v 7:19® Mrakoš

Tak jsem se konečně poprvé vypravil na řeku. Teda ne sám, ale s přítulkou, kamarádem z práce a čtyřmi dětmi. Zatím jsme chytali jen na stojáku a tak to byl takový průzkum. Vybrali jsme si Ohři u Lokte. Večer jsme zkoušeli štěstí kolem jezu, ale nikdo nic nepolapil. V noci trošku bouřilo. Ráno jsme se pak vydali po proudu a prochytávali na spláveček klidnější úseky. Matouš (11 let) vytáhl krásného 38 cm tlouštíka. Ptal se jestli ho smí pustit. Řekl jsem mu že on ho chytil a on ho taky může pustit, anebo nemusí. Pustil ho a měl tak hned druhou radost.
      Pak ještě Honza chyt 20 cm tlouště a já 5 cm :-) Pak už nebrali. Byl to hezký výlet pro všechny.

Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 07:20:22 uživatelem Mrakoš.
        Čtvrtek 7. července 2011 ve 23:09® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 7.7.2011 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Pres den jsem se v tom horku byl ochladit v proudne rece, horko bylo asi i rybam, ale nejake jsem presvedcil, par tloustiku, okounku a pet duhaku, jeden o neco lepsi. Vecer jsem se sel podivat na rojeni hmyzu, bo vcera to byla sila. Kamarad si pry na pstruhovce pekne zasusil a ja zaskocil za barak, co kdyby nejaky sumik chtel okusit sbirajici rybky. V te hmyzi polevce se nechali premluvit jen ctyri tlousti, ale byli celkem pekni. Dva zabery jsem nedal a kdyz uz na to nebylo videt, tak jsem to zabalil…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43815.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43816.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43817.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43818.jpg
          Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:58® Karasák
          Karasák
          Datum lovu: 4.-7.7.2011 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder

O státních svátcích jsem se vydal na rybník s feederem. Za celé dva dny se povedlo jen asi 15 cejnů kolem 20 cm. Ve středu jsem se na stejné místo vrátil s kaprařinou a výsledek byl zase cejn kolem 40 cm. Ve čtvrtek jsem se jel projet se sestrou na kole kolem zarostlého nesvazového rybníčku. Zde se nám podařilo zahlédnout 5 krásných štik :-)

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:28® Char
            Char
            Datum lovu: 3.-6.7. 2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Neděle na orlíku propršela a byly vlny že se nedalo vyjet na vodu tak jsem nabíral sílu na pozdější lov, v pondělí jsem se ráno vykopal na vodu a povedly se dva boleni okolo 55 a jeden okounek, poté jsem dva večery strávil sumcovláčkou s naprostým zerem, tudíž jsem rezignoval a středu strávil na pláži s Hechtem a jeho rodinkou.

O víkendu udělám ještě pokus o uvláčení nějakáho orlického dravce a pak zřejmě zahodím vláčáky do kouta :-((

Čtvrtek 7. července 2011 v 17:39® kety.vydra
              kety.vydra
              Datum lovu: 7.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dnešek ve znamení plotic,výsledek vylepšil jen kapřík.Večerní candáty jsem vypustil.Objet tři přehrady a nemít si kam sednout-hnus velebnosti…8-(

Čtvrtek 7. července 2011 v 10:01® Tomik
                Tomik
                Datum lovu: Nedávno

Posílám pár úlovků za poslední dny…chyceno 15 kaprů nej 69,65 a konečně dvě lepší štiky cca 70…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43803.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43805.jpg
                  Čtvrtek 7. července 2011 v 0:43® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 6.7.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Protoze mi vcerejsi pokus o vetsi rybu na prehrade nevysel a od zera me zachranili jen dva pidi okysi na jinak mrtve rece, tak jsem dnes vyrazil na reku sveho detstvi a byl jsem celkem zklaman, vody bylo malo, vodaku i rybaru mraky a tak nevim, zda ostroretka k 50ti za sako, spadlej bolda a cca 10 okysu 20–30 brat jako dobry vysledek. Vecer se doma prehnala bourka a tak jsem to sel zkusit. Vysledek mily, tri zabery, jeden tloustik a letos zatim nejvetsi sumik, sice zadny obr, ale bylo to fajn…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43801.jpg
                    Středa 6. července 2011 ve 23:48® Prutos
                    Prutos
                    Datum lovu: svátky | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé době slušná parmička. Uvláčená…potěšila velmi.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43796.jpg
                      Středa 6. července 2011 ve 23:44® Prichy
                      Prichy
                      Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Opet testovacka VLACEJ.CZ, tentokrat to bylo kopyto 7cm bile barvy …jeste musi vyrust dorostenci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43795.jpg
                        Středa 6. července 2011 ve 23:38® mira.ll
                        mira.ll
                        Datum lovu: 6.7.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska okouni ignorovali všechny barvy smáčků až na červenou. Tu jsem samozřejmě nasadil jako poslední :-o . Pět kousků 25–27 se před setměním ještě podívalo z vody + jeden hrouzek. Foto štičky je z pondělka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43793.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43794.jpg
                          Středa 6. července 2011 ve 22:48® mvincik
                          mvincik
                          Datum lovu: 5.-6.7.2011 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem s kolegou Sanderem strávil dva večery na naší matičce Otavě. Nutno říct, že nějak přerybněná rozhodně nebude. Velká bída s znouzí.

Jediný záběr co stojí za zmínku měl Petr a to epesního tlouště 55 cm. Nebýt jeho, volil bych i drsnějšího slova asi…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43791.jpg
                            Středa 6. července 2011 ve 22:14® spike
                            spike
                            Datum lovu: 6.7.2011

Odpolední vláčka ve znamení jednoho pěkného cejna za trikot, který mě při vylovování sešil dlaň trojháky. Naštěstí protihroty byly zamáčknuté. Navečer mě vzal dejwík na jeho oblíbený flek na kapry. Ryby spolupracovali a tak jsme si oba pěkně zachytali. Mě se povedli 3 kapři, nej 52(foto) a david si po několika ploticích a karasovi taky dva kapry chytl nej 50cm. No a aby jedno zranění nebylo málo tak sem ještě na kaprech stoupl na desku ze které trčely dva hřebíky :-((

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43790.jpg
                              Středa 6. července 2011 ve 12:11® Angle face
                              Angle face
                              Datum lovu: 5-6.7.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Klasická položená

Dvojden u vody nebyl nějak extra kolega jen plotičky oukleje a na rybku ani potah já vytáhl na rousnici hada cca 60–65 jeden mi upadl pak prejezd jinam tam maly sumec a pak jedna ryba ktera mi nedala sanci a moji 20 nekompromisne upalila v uzlu :-(( tak aspon tak…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43781.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43783.jpg
                                Středa 6. července 2011 v 11:08® Ficak
                                Ficak
                                Datum lovu: Nedávno | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Pár fotek od vody.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2011 11:11:34 uživatelem Ficak.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43774.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43777.jpg
                                  Středa 6. července 2011 v 11:02® Ficak
                                  Ficak
                                  Datum lovu: Někdy v květnu | Revír: Voda :-) | Způsob lovu: Klasická položená

Pár úlovků z května.Černouška chytil kolega Zdenda Dupač.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43773.jpg
                                    Středa 6. července 2011 v 10:57® Ficak
                                    Ficak
                                    Datum lovu: 18.6,2011 | Revír: Klidná voda | Způsob lovu: Kaprařina

Pár kapříků,byla to supr rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43766.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43767.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43768.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43769.jpg
                                      Středa 6. července 2011 v 10:52® Ficak
                                      Ficak
                                      Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Pár fotek z lovu.Je to starší datum,byl jsem víc u vody než u PC :-) .Foto pouze mobil tak sorry.Candoši 62 a 59cm.Parma cca 40+.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2011 10:54:35 uživatelem Ficak.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43762.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43764.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43765.jpg
                                        Středa 6. července 2011 v 0:50® BoBo-Falknow
                                        BoBo-Falknow
                                        Datum lovu: 5.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Opět večerní candátovaná :-) Tentokrát jsem se dostal max. na 50 cm, okoun žádný… :-((

Chytáno na žluté kopyto VLACEJ.CZ, budu muset zkusit také něco jiného :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43759.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43760.jpg
                                          Úterý 5. července 2011 ve 22:48® kety.vydra
                                          kety.vydra
                                          Datum lovu: 5.7.2011 | Revír: 471 089 - PR č.2 | Způsob lovu: Plavaná

Druhý pokus na stejném revíru…No,lidí jak na Václaváku,protože jsem blbec zapomněl,že je státní svátek a světe div se,dokonce kontrola RS.Jinak,bylo to jen o malých cejnech a ploticích…Příš­tě,změna revíru.

Úterý 5. července 2011 ve 20:37® matx
                                            matx
                                            Datum lovu: 5.7.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl dnes od 4 do 7h na jezu, pokusit se chytit nějakou rybičku.bohužel moje snažení vyšlo na prázdno.spadla mi malá kudla, jinak vůbec nic. no kromě toho příjemnýho děště :-(( nic jsem neurval, tak snad zítra bude líp. ať berou

Úterý 5. července 2011 ve 20:14® Dejwík2504
                                              Dejwík2504
                                              Datum lovu: 5.7.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska pěkné pochytaníčko s plavačkou. Nejdřív to vypadalo bídně. Trhal jsem a ryby žádné. Nakonec jsem si to rozmyslel a začal chytat. Celkově 3 kapříci (42;44;46) a jeden si to namířil do kořenů. Z takové vody, kde je maximální množství překážek, si jich cením dvojnásob.

Omlouvám se za ty fotky, ale bylo málo místa. :-)

Tento příspěvek byl editován 5.7.2011 20:15:10 uživatelem Dejwík2504.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43756.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43757.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43758.jpg
                                                Úterý 5. července 2011 v 18:09® skwor
                                                skwor
                                                Datum lovu: 5.7. | Způsob lovu: Přívlač

Slabší než včera, ale aspoň něco.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43755.jpg
                                                  Úterý 5. července 2011 v 16:24® Leontýn
                                                  Leontýn
                                                  Datum lovu: Červen 2011 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač

Dovolená ve Švédsku se opravdu povedla. Tady je malá ochutnávka. Štika 77cm a pak štika 92cm na gumu bez lanka. Takhle dopadla jigová hlavička. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43749.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43752.jpg
                                                    Pondělí 4. července 2011 ve 23:59® BoBo-Falknow
                                                    BoBo-Falknow
                                                    Datum lovu: 4.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Byl jsem dnes testovat gumky a nedá se svítit, pro mne je nejlepší klasika – 7 cm žluté kopyto VLACEJ.CZ. Dnes to šlo opravdu hezky, rybky braly po deváté hodině kousek od břehu na kamení. Vyhovovalo jim poměrně svižné tažení, s minimálními přestávkami.

Za zmínku stojí za světla chycený okoun 40 cm a později candáti 53 a 47 cm. Za kvalitu fotek sorry – mobil…

Tento příspěvek byl editován 5.7.2011 00:10:29 uživatelem BoBo-Falknow.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43731.jpg
                                                      Pondělí 4. července 2011 ve 22:56® Maši
                                                      Maši
                                                      Datum lovu: 4.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si vyzvedl opraveného diaflexe a hned jsem ho musel jít vyzkoušet. Pojali jsme to jako rodinný výlet a všichni jsme pochytali několik okounů a brácha k tomu přidal opět krásnou štiku něco málo přes 70 centimetrů. Mně udělali velkou radost 2 okouni kolem 35 centimetrů které se mi nepodařilo vyfotit. U mě bylo vše pochytáno na nymfyčky.

Tento příspěvek byl editován 4.7.2011 23:00:06 uživatelem Maši.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43728.jpg
                                                        Pondělí 4. července 2011 ve 22:36® henny

Dneska nic :-(( bylo špané počasí zítra to bude lepší !! :-)

Pondělí 4. července 2011 ve 22:12® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 4.7.2011 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne jsem vyrazil nejprve na boleny, po pul hodce hazeni se jeden spletl, pote jsem se presunul na pstruhovku, kde jsem si velice pekne zachytal duhaky a mensi okyse, spletl se i jeden siven, ktery byl na hrbetu vzaty nejspis vydrou. Cestou domu jsem se zastavil opet na MPcku, vmestnal se mezi lidi, kteri hlasili, ze to nebere, jen chlapik na rybicku vytahl pry par tloustu a mensiho okouna. Zabrodil jsem, dal par hodu a hle sumik, po usmevu do fotaku jej poustim a hazim dal, prisli jeste dva tloustici a kudla. Spokojenost a mohlo se jet domu, kde me cekala pizza, mnam :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43721.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43722.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43723.jpg
                                                            Pondělí 4. července 2011 v 16:57® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 4. července 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Pro dva duháky byl dnešek osudný.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43714.jpg