Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. července 2011 ve 14:01® skwor
- Datum lovu: 4.7, | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsme s kolegou Santim začali lovit na revíru, kde jsme byli poprvé o zahájení. Kolega zde skončil s nulou. Já se soustředil na větší nástrahy a připsal si štičí hattrick. Nic velkého, největší mohla lízat 60cm. Následoval přesun na potok, kde začal čarovat kolega s rotačkou. Mimo jiné chytil sivena, kterého jsem na této vodě viděl vůbec poprvé. Mě se zadařilo až ke konci lovu, kdy jsem ulovil tři potočáky. Poslední byl víc než slušný, i na 7–28g prutu předvedl nádherný souboj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2011 ve 13:37® spike-cz
- Datum lovu: 4.7.2011 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Feeder
Po delší době mne potěšilo pár krásných línů a další rybí drobotiny..
Tento příspěvek byl editován 4.7.2011 13:39:31 uživatelem spike-cz.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2011 v 1:21® Angle face
- Datum lovu: 3.7.2011 | Revír: ÚN | Způsob lovu: Feeder
Dneska i v tom větru dešti setrváno až do 00.00 večer na rousnici záběry co jsme měli tak neproměněny takže já jeden perlín Psychoslav 2 kapry … Ale nevzdáme se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2011 v 17:24® Karlos82
- Datum lovu: 27.06.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po dvou hodínách strávených na lodi, se mi zadařil na smáčka odchytnout tento krásný bolen 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2011 ve 13:15® brčkař
- Datum lovu: 27.-28.6.2011 | Revír: severozápadně... | Způsob lovu: Plavaná
Počasí venku nic moc, vyrazit jsem chtěl už včera… (Půjdu ještě dnes?) Tak dám aspoň na „nástěnku“ něco z minulého týdne. Zatímco já plavačkoval a fídrařil (zatím bojkotuju přívlač), syn dostal svého vůbec prvního sumíše! Měřeno na prutu – asi 95 cm. Došlo k iniciačnímu křestu – kousnutí kartáčem do palce(!) Však už bylo myslím na čase…!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2011 v 7:19® Prochy96
- Datum lovu: 2.7 | Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač
včera na řece s ULkem …
Tento příspěvek byl editován 3.7.2011 07:19:37 uživatelem Prochy96.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2011 v 1:02® Angle face
- Datum lovu: 2.7.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Feeder
Dneska mě kolega Psychoslav zničil 2 cejny 2 kapry plotici a 60 hada já ani potah jo stane se
fajně bylo dneska
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 ve 21:05® Scanix
- Datum lovu: 2.7.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vytahl kolegu Cipisfishing nahoru na pstruhovku a nasli jsme si misto, kde jsme byli aspon chvili stranou vodaku. Ja vlacel, kolega musil a slo nam to velice dobre, rekl bych, ze je mu jeste o neco lepe. Pochytali jsme mraky okysu, jelcu a par duhaku, kolega pridal i mensi belobu a male potoky. Me se povedl pekny okys, nej rybu zase lapil kolega a to duhaka 47cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 ve 20:57® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem vyrazil na kapříka, že budem grilovat, ale za 2 a půl hodiny se to ani nepohlo. Zřejmě neustálé změny počasí rybám nesvědčí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 v 19:19® skwor
- Datum lovu: 2.7. | Způsob lovu: Přívlač
Letos poprvé na oblíbeném stojáku. Původně jsem plánoval zachytat si okouny, ale těm se moc nechtělo. Podařilo se jen pár kousků. Přezbrojil jsem na woblery a… po chvíli urval slidera
Poté jsem ještě skoro pod nohama zapřáhnul kudlu na 7cm friskynu a tím dnešní lov skončil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 v 17:46® Barynka
- Datum lovu: 1.7.2011 | Způsob lovu: Feeder
Včera na přikalené řece. Hodně cejnů, tloušťů a jako bonus sumík a překvapivě duhák. Super chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 v 9:32® džigit
- Způsob lovu: Rybaření na dírkáchUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2011 v 9:29® džigit
- Datum lovu: dnes ráno | Revír: Věšínova ulice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak sem přidám něco z dnešního ranního lovu.Sice jsem kvůli nim málem boural,ale nakonec byly zachráněny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 v 9:16® kety.vydra
- Datum lovu: 1.7. | Způsob lovu: Plavaná
Lov ve znamení kapříků,cejnů a plotic…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2011 v 9:10® Libor
- Datum lovu: 01.07.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Hlásím že MP-E65mm byl včera v 13:30 uloven. Boj nic, moc, brzy se utahal a ani nezabíhal do vázek. Nevěsta si ho ponechala ve vezírku. Nástraha suchá moucha – imitace tataráku na topince.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2011 ve 22:48® Scanix
- Datum lovu: 1.7.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po praci vyrazil s kolegou na reku v domeni, ze vlna vodaku jeste nebude takova. Ale bylo jich dost, i pres neprizen pocasi jsem mel co delat stacit nahodit do mezery mezi lode
Rybkam to moc nevadilo, pochytal jsem tarka tucet duhaku a vice jak tucet okounku do 30. Lov jsme ukoncili pote, co si kolega nestastne roztrhl ruku o kamen, spravily to ctyri stychy na chire.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2011 ve 20:48® Herink
- Datum lovu: 1.7. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s kamarády chyceno asi 80 okounů při procházení potoka proti proudu nejlepší nástraha byl ráček a na něj se mi podařil chytit opravdový rak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2011 v 17:54® Karlos82
- Datum lovu: 29.06.2011 | Revír: Orlík
Při lovu bolenů na plovátko jsem měl úžasné štěstí.Můj první amur 61 cm, a bolen 54 cm.Nádherná rybačka celkem šest bolenu, a všichni opět brázdí vody orlíka včetně amura.
Tento příspěvek byl editován 1.7.2011 17:56:44 uživatelem Karlos82.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2011 ve 13:59® rybář kamil
- Datum lovu: 1.7. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska se povedlo chytit pár pstoužků . . .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2011 v 7:00® Mrakoš
- Datum lovu: 30.6.2011
Večer na stříbrném jezeře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2011 v 18:11® sonic
- Datum lovu: 30.6.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska se kromě tloušťů a okoušů povedl i pěkný candát – konečně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2011 ve 14:33® Mrakoš
-
Cestou z práce jsem se stavil u vody. Povedl se kapřík 49cm na marmyšku s kouskem mikroteňáku. Je to zatím můj největší kapr…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2011 v 10:53® slepyc
-
zdař bůh. v úterý jsem byl na chvilku s feederem na řece olši vyzkoušet třešně (nic),červy(drbance),hnojáčky(drbance) a kukuřici s hnojáčkem(parma cca 40cm).samozřejmě bych vás s tím neotravoval ale byl jsem svědkem ulovení želvy. sice jsem o tom četl v časopisech i na netu nicméně jsem nečekal že u toho někdy budu. díky nezodpovědným chovatelům to nejspíš už není žádná rarita. zajímalo by mě,co s ulovenou želvou dělají ti kterým se to už povedlo? a co by s ní dělali ti na které to teprve čeká? kolega na olši ji pustil zpět ovšem s ustřihnutým háčkem v jícnu protože to polkla poctivě.snad to chuděra rozchodí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2011 v 0:10® Scanix
- Datum lovu: 29.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilicku k vode, bohuzel jsem vyrazil ve chvatu a nechal doma vsechny woblery. Nabil jsem tedy gumu, ale s monofilem 0,22mm mono to nebylo ono. Presto na druhy nahoz pekny okys 30+, pak mi do gumy mlatili boleni, jeden k cca 70ti to vzal lepe, ale presto po chvilce spadl, jednoho ani ne 40 jsem vytahl. Se soumrakem prisel paradni zaber typicky candati, tezsi ryba u brehu ozila a vypla se, male to nebylo, trofejni take ne, presto skoda. Pak presun za kolegou M…, od ktereho jsem vyskemral wobik, prisly tri krasne zabery, byl z toho pekny tloust viz foto, ktery se pekne zakousl do SSR9, ale u brehu si teprve vzpomnel, ze je na prutu, jak to v noci rybky delavaji a na dalsi foceni se nezdrzel. Mazal jsem domu, protoze komari mi vazne pili krev a kolega tez pospichal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2011 ve 22:41® Mrakoš
-
Dneska bylo vedro k padnutí. K rybníčku jsem se vypravil až před západem slunce. Na marmyšku s kouskem mikroteňáku mi skočil jeden krásný duhák a jeden karásek. Byl to hezký večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2011 ve 21:30® osprey
- Datum lovu: 29.6. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po celkem slušném absťáku jsem si dal dnes budík na 4:00. Po zvonění jsem se asi 20 minut reinkarnoval a nakonec se probral ve vlastním těle, které se mi podařilo postavit na nohy a dopravit k vodě.
Něco jsem i chytil, tehhle chudák zhltnul něco, co nebylo pro něj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2011 v 10:56® BlueShark
- Datum lovu: 28.6.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera jsem si šel zaházet na mém místě, nic nic, ale díra dobrá, nakonec bylo jasno proč, přesedlal jsem z mikra na velký kopyťáky a z 0.14 na 0.18 vlasec. V Deset tam byl sumík, krásný souboj asi 8min
Můj druhý na vláčku, první měl předloni 45cm
Dragon GUIDE SELECT Tiny do 10g si s nim docela v klidu poradil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2011 v 0:02® hering
- Datum lovu: 28.6.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době pokus o hada – nic,místo toho dvě jiné ryby dna.Sumík těsně pod pade a vrána těsně nad deset
Troufla si na rousnici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 ve 23:09® Mrakoš
-
Dneska byla dřina něco vydolovat z vody – to asi tím poledním vedrem. Nakonec ale zabral karas na marmyšku, duhák taky tak. Pak se přidal potočák na tvistříka a nakonec okounek na horneta. Všechno to byly krásný rybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 ve 23:04® Angle face
- Datum lovu: 28.6.2011 | Revír: Tekoucí a ÚN | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou Whiskymem na řece tam jsem chytil na woblera tlouštíka a na smáčka prvně se oběsila jedna střevle a potom malý potočák pak přejezd na UN tam jen kolega okyška na smáčka pohodový den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.