Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. června 2011 ve 22:11® henny
-
Něměřena ale pěknější
Tento příspěvek byl editován 28.6.2011 22:11:50 uživatelem henny.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 ve 22:08® henny
-
Konečne jsem se dočkal ! 64 cm
Tento příspěvek byl editován 28.6.2011 22:08:59 uživatelem henny.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 ve 21:38® Padis
- Datum lovu: 28.6.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes návštěva nového revíru s mušákem.Pochytáno několik ryb PO,Li.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 v 16:47® skwor
- Datum lovu: 28.7. | Způsob lovu: Přívlač
V řece je vody, že i pop ryje ve dně
A kolem ní je lidí jak na Václaváku. Rybí aktivita mizivá, jejich velikost stejně tak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 v 15:12® sonic
- Datum lovu: 28.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se zase podařilo pár okounů, vše okolo 30cm, ten největší bohužel odmítl pózovat
Tento příspěvek byl editován 28.6.2011 15:13:08 uživatelem sonic.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2011 ve 14:36® vf
- Datum lovu: 27.6. | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době zase přes osmdesát… 81 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2011 ve 23:10® Maši
- Datum lovu: 27.6. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme se jeli vykoupat na jednu přehradu, tak jsem si s sebou vzal proutek a zkusil nějakého bolena. Výsledek byl klasický. Jediný útok jsem měl na izumi, který jsem nesekl. Navečer ještě zastávka pod jedním jezem, kde už semnou byl i brácha a mně se povedl jeden okoun a tu hezčí trybu jsem opět vyhákl v záběr. Brácha chytil cca 15 centimetrového tlouště na 10 centimetrový wobler a za šera na gumu ještě jednoho, který atakoval hranici 50 čísel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2011 ve 20:07® RM
- Datum lovu: 27.6.2011 | Revír: Ohře 8 | Způsob lovu: Přívlač
No … a takto bohužel obvykle končí mé pokusy o trofejního potočáka …
Tento příspěvek byl editován 27.6.2011 20:08:07 uživatelem RM.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2011 v 16:24® Noodling
- Datum lovu: Dnes | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi opět potvrdilo, jak silně je nyní v Otavě zastoupena generace okounů mezi 25–28 cm. Dnes zdoláno na jednom místě během hodinky cca 20 kusů této velikosti. Na větší rybu se dá ovšem narazit jen velmi sporadicky. Také jsem se přesvědčil, že mým novým telefonem Sony Ericsson Xperia ARC LT15i lze pořídit ucházející foto, protože foťák s sebou na tyto místa většinou nenosím
Tento příspěvek byl editován 27.6.2011 16:28:07 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 ve 20:36® kety.vydra
- Datum lovu: 24. - 26.6. | Revír: 471 043 a 471 131
Vrátil jsem se z „víkendové dovolené“ u kamaráda a výsledek přímo…žalostný.V pátek-kamarád candáta 50,já nic.V sobotu s kamarádem,oba čisté ZERO.A dnes už sám na přívlač-ani drbaneček,total mrtvo.Ale neházíme flintu do žita,do 31.12. je ještě půl roku
Tak lovu a Petru zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 ve 20:06® Char
- Datum lovu: 25.-26.6 2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Víkendová vláčka na Orlíku proběhla ve znamení větru, vln a deště což pro lov z lodi nebylo zrovna ideální, v sobotu dopoledne se povedl bolen 55cm a štíhle okolo 40, v neděli čistá nula, ale oko se pokochalo přizávodech plachetnic a svaly protáhly při veslování proti větru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 v 17:01® Scanix
- Datum lovu: 26.6.2011 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si privastal, ackoliv k tomu pocasi nevybizelo a vyrazili jsme s kolegou M… na lov po nasich rekach. S kazdym zastavenim se darilo lepe a lepe. Na prvnim miste zero, na druhem kolega maleho candatka, na tretim ja 2 sticky, ta vetsi neco pod 60, na ctvrtem na P mraky dlanovych okysu, mensi tloustiky a par duhaku, na patem, opet MP, jsem byl uz sam a povedly se dalsi tri dorostenkyne, par okysu, dva tloustaci, vetsi viz foto, pak ostroretka za sako a prozmenu dva duhaci, ti snad za mnou plavou vsude
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 v 15:20® frenki
- Datum lovu: včera | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Přívlač
tak se konečně zadařilo a i slimáka se povedlo nalákat na salát
Tento příspěvek byl editován 26.6.2011 15:23:11 uživatelem frenki., už mám koupenou kapustu tak doufám, že se příště splete další.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 ve 14:18® Angle face
- Datum lovu: 25.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Plavaná
Kolega Psychoslav včera jednoho Sumíka na Makrelu já bez záběru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 ve 13:46® kubas
- Revír: Nesvazový JM | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu se povedl se jeden okoun 40cm … Chycen na 7cm woba…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 v 11:13® Raf
- Datum lovu: 24.-26.6.2011 | Revír: střední Čechy | Způsob lovu: Přívlač
Druhá letošní etapa Tour de střední Čechy: za dva dny odházeno dobře dvacet hodin, naježděno přes 200 kilometrů. A opět se vyplatilo. Největší můj bolen 60 cm (brácha který se na chvíli stavil zasáhnul 69 cm), největší okouni 43 a 39 cm, největší překvapení tloušť 40+ cm v jedenáct večer na třináctku jointeda při sumčí přívlači, ccéčka nežerou nebo nejsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2011 v 6:44® RomanB
- Datum lovu: 25.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
jeden krásnej pruhovanej… (37cm)
Tento příspěvek byl editován 26.6.2011 06:45:21 uživatelem RomanB.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 ve 22:55® Scanix
- Datum lovu: 24.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil odpoledne k vode se pekne nadychat cerstveho vzduchu a prezit nejak slusnou kocovinu.Pstruhovku jsem mel tarka sam pro sebe, jen par vodaku krizovalo za reku a nekteri mi silne pripominali muj dnesni ranni navrat
Rybky na me byly take hodne a kousaly celkem spolehlive a pochytal jsem jich opravdu velke mnozstvi. Az na par okounich dorostencu to byly vyhradne duhaci cca 35–50. Dokonce se mi povedlo lapit pstruha, ktereho jsem ulovil cca pred dvena mesici na den presne, tedy 24.4., viz posledni foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 ve 22:26® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: h2o | Způsob lovu: Marmyškování
Dnešní lov bych nazval jednou větou – „i jiris prohrává…“ ( sice vlastní blbostí
Prvořadý úkol dnešního dne bylo vyzvednutí zásilky, která přinese určitě spoustu pěkných překvapení. Následně jsem potřebné spojil s užitečným a šel jsem si zaházet na pár revíru cestou. Nikdo z okolí se nemohl přidat, tak jsem to bral jako prohlídku známých vod. První zastávka dopadla na výbornou. Další už méně… Stojím na břehu rybníka, kde cílovou rybou je candát, silon a jigovka s gumou. Žádné předimenzované nářadí na velryby. Mrskám si to sem a tam. Jeden nezdárný útok neznámého predátora, kdy se mi potom ohnal pod špičkou, jinak nic. Tak v klidu mrskám v sedě a hledím na slunce… Při propadu nástrahy pěkná rána…a zásek. Chvilka potěšení, že gumku zakousl zubáč… jenže chvíli po záseku se na hladině udělal na zubáče až příliš velký „lavór“, chjo říkám si. Zřejmě tolstolobik za chrbát. Najednou tah zesílil a ryba nabrala směr vpravo… po přibližně 30 m jízdě, kdy si rybička párkrát zakopala jsem věděl s kým mám tu čest… sumeček… Rybář který sedí vpravo a číhá na svá číhátka mi dělá starosti, snad mu to ryba nepřejede a neupálí mi to… po pár minutách kdy se ryba motala vpravo jsem se do ní opřel, že už by to mohlo stačit. Najednou ryba vzala lajnu směr vlevo… pár sekund a ryba si to rychlostí tuňáka sunula na střed vody, chjo myslím si podruhé. Říkal jsem si, s tímhle tempem moc šancí nemám. Cívku jsem si občas dobržďoval levačkou, aby ryba neměla ani metr zadarmo. Pomalu jsem přemýšlel, že musím za ní do vody. Plné kapsy harampádí, klíče od domu, auta, mobil, peněženka, to vše jsem pomalu začal vyhazovat k batohu, jenže ryba se pořád více a více vzdalovala… a začal prosvítat podklad.....dřív než jsem šel do vody. Bylo to až moc rychlé. A je to v prdel..... rukou jsem přibrzdil cívku na krev a čekal, že se ryba otočí… neotočila a já smotal svoji „vytuněnou“ nástrahu i s pár gramy sumčího dna…
Foto – předchozí rybka, foto tunningu.
p.s. – já se „Ti“ tam vrátím… a klidně se můžeš přidat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 ve 21:53® Maši
- Datum lovu: 25.6. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vycházka na dalekou pstruhovku dopadla docela dobře. Chyceni nějací potočáci a jeden siven.Šumava je krásná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 v 18:02® frenki
- Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Přívlač
a zase se jedna pěkná vypasená kudla vyvedla, a slimáci žádní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 ve 12:51® Angle face
- Datum lovu: 25.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Přívlač
Dneší ranní přívlač od 5 do 8 na stojáku přinesla pouze 5 juniorů Okounů na twistříka jina kse jim dneska moc nechtelo .. Nej něco přes 20 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 ve 12:35® Barynka
- Datum lovu: 24.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Včera moje 1. letošní štička, odhadem mohla mít těch 65 cm, ale potěšila moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 v 10:54® ART
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Ty okouni si dovolují čím dál víc. Asi začnu tahat metrový woblery aby to už stálo za to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 v 9:34® henny
-
A tady jedna první 2011 47cm měla ale potěšila a nato jak zabrala no
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2011 v 9:33® henny
-
Taky tady je ta moje štika 72cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2011 ve 23:08® huricane
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 24. června 2011 ve 23:06® huricane
-
Dneska počasí nic moc,ale ryby braly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2011 ve 22:21® RM
-
Dneska jsem byl zkusit nějaký okouny, ale evidentně se tam letos nastěhovali malý kudly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2011 ve 21:26® sonic
- Datum lovu: 24.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
dneska šli u nás docela okouši a kupodivu větší než je zvykem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.