Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 24. června 2011 ve 20:20® Scanix
Scanix
Datum lovu: 24.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jen na skok po praci s kolegou k vode. Rybky obcas neco predvedly, ale jak o zivot rozhodne nebraly. Povedlo se nekolik sticek a okounu, par z nich i celkem peknych. No a kdyz kolega na malou gumku dostal podruhe zaber, kdy mu to ryba behem chvile prebrousila na 0,14mm mono, tak se na mem stikovem prutu s woblerem zatrepal mensi sumik, ktery opravdu potesil…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43495.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 24. června 2011 v 18:49® tomashr
    Datum lovu: 6.2011 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač

Něco fotek štik…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43493.jpg
      Pátek 24. června 2011 v 17:55® Holajz2
      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem vyrazil na své oblíbené místo. Počasí výborný, ale rybám to asi nikdo neřekl. Chyceno asi 6 cejnů a jeden krásnej kapřík 55cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43490.jpg
        Pátek 24. června 2011 v 11:05® mvincik
        mvincik
        Datum lovu: 24.6.2011 | Revír: tekoucí přikalená | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na pár dnů poslední možný den k rybolovu, tak jsem využil pěkného ranního svítání. To se neslo ve znamení okounoduhákobraní, vytaženo cca 15 rybek, kousek na snímku jel se mnou na návštěvu. Čest jeho památce!

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43481.jpg
          Pátek 24. června 2011 v 10:58® JirkaF
          Datum lovu: 24.6.2011 | Revír: Bagr | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní plavaná se docela vydařila.Pár kapříků kolem 45 jeden větší cejn a krásnej šupináč 66.Jen škoda,že po vyhoupnutí slunečního blbouna nad vodu všechno skončilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43480.jpg
            Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:55® kety.vydra
            kety.vydra

Dnes sice bezrybka,ale z toho motýla jsem měl radost,viděl jsem ho poprvé v životě.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43477.jpg
              Čtvrtek 23. června 2011 ve 20:05® henny
              Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Bečva 5a | Způsob lovu: Přívlač

Tak 19.6 jsem si zvýšil osobáček štiky na 72cm vzala woblera od spro Power Catcher Crank 70 Gold Shiner foto dodám později

Čtvrtek 23. června 2011 v 18:29® sonic
                sonic
                Datum lovu: 23.6.2011 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska docela šmakovalo okounkům, vše přes 25 cm -což je o 10 cm víc než chytám běžně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43473.jpg
                  Čtvrtek 23. června 2011 v 16:18® skwor
                  skwor
                  Datum lovu: 22.6. | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o vousáče skončil nezdarem, ale západ slunce byl krásný.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43472.jpg
                    Čtvrtek 23. června 2011 ve 14:54® Angle face
                    Angle face
                    Datum lovu: 23.6.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska na chvilku k vodě moc to nebralo,ale nakonec ve 12.20 přišel záběr na ocásek z perlínka a ejhle Úhoř 60 cm potešil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43471.jpg
                      Čtvrtek 23. června 2011 v 11:53® kerob
                      kerob
                      Datum lovu: 22.6. | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi prekvapeni na miste, kde bych ji necekal. A pak za tmy prisla jeste jedna o neco vetsi a vyzranejsi… mensi mela 64 a vetsi 66cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43464.jpg
                        Čtvrtek 23. června 2011 v 11:48® kerob
                        kerob
                        Datum lovu: zahajeni | Způsob lovu: Přívlač

Jeden bolinek ze zahajeni, neco pres 60cm. Chyt jsem jeste jednoho trochu vetsiho, ale ten se nechtel fotit a jako bonus mi jeste zasek 2 hroty z trojhacku do stehna… trochu krve, ale nastesti zamackly protihroty. Jeden mensi mi spadnul. Pak se zadarily jeste 4 stiky do cca 55cm a dva mensi okouni… zadnej zazrak, ale mohlo to byt i horsi.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43463.jpg
                          Čtvrtek 23. června 2011 v 11:28® Feed
                          Datum lovu: včera | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač

Letošní první vláčka nic moc.Pouze jedna malá kudla,ale potěšila.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43460.jpg
                            Čtvrtek 23. června 2011 v 1:30® frenki
                            frenki
                            Datum lovu: před bouřkou | Revír: moc pěkný | Způsob lovu: Přívlač

Ten sumec né a né přijít:P

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43458.jpg
                              Středa 22. června 2011 ve 22:28® jarad
                              Datum lovu: 18.6.20011 | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní přemluvená štika pěkně omotaná lankem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43456.jpg
                                Středa 22. června 2011 v 19:34® Mrakoš
                                Datum lovu: 21.6.

Tak ani včera jsem nezůstal bez štičky. Zabrala na dva bílé červíky na marmyšce pod splákem. Jinak ryby nebraly, jen jeden kapřík vyrušil naše večerní ticho. Vlastně jsem ani chytat nechtěl, ale asi už neumím sedět u vody jen tak.
                                Po setmění jsem postavil na molu stan. Přítulka šla spát a já do půlnoci ležel na prknech a hypnotizoval nehybné zelené světélko…
                                Ve čtyři zpívali kosáci, v půl páté začli šplouchat kapři a vytáhli mě ze spacáku. Dal jsem jeden prut na těžko a druhý na plavačku. Ryby braly jak o život, nádherné ráno.
                                Pak už jen balení, přesun domů a do práce.

Tento příspěvek byl editován 22.6.2011 19:35:39 uživatelem Mrakoš.
                                  Středa 22. června 2011 v 18:55® Holajz2
                                  Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená

První pěkný den v dovolené ozdobil první pěkný had 70cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43443.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43444.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43445.jpg
                                    Středa 22. června 2011 v 17:46® sonic
                                    sonic
                                    Datum lovu: 22.6.2011 | Revír: Vltava :-) | Způsob lovu: Přívlač

Tak letos první parmička :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43439.jpg
                                      Středa 22. června 2011 v 15:33® Kazan
                                      Datum lovu: 22.6.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hoďky věnovány vláčce na řece, pochytáno poměrně velké množství okounů, sem tam nějaký tloušť na závěr jedna štika.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43438.jpg
                                        Středa 22. června 2011 ve 12:59® osprey
                                        osprey
                                        Datum lovu: teď nedávno | Způsob lovu: Muškaření

Přívlač u nás nějak stagnuje, tak jsem v koutě sáhnul o prut vedle…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43436.jpg
                                          Středa 22. června 2011 ve 12:28® sethy
                                          sethy

V tom největším pařáku jsem vyrazil na stoják. Bohužel si to zpečetila sama, jerk až v pr… a 2 roztrhle žaberní oblouky, krve jak na jatkách :-( ale bude aspoň dobrá večeře ;-) (74cm)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43433.jpg
                                            Středa 22. června 2011 ve 12:01® HaD
                                            HaD

Po několika měsících usilovné práce naší redakce pro Vás spouštíme zbrusu novou a na internetu ojedinělou rubriku s názvem Galerie rybářských vláčecích nástrah. Odkaz na ni je umístěn v menu ENCYKLOPEDIE. Přímý link je zde: http://www.chytej.cz/…rie_nastrah/

Rubrika se bude nadále rozrůstat a věříme, že ji oceníte!

Středa 22. června 2011 v 11:54profil byl smazán
                                              Datum lovu: 21.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se konečně zadařilo.S kámošem sme jeli provětrat nástrahy a vyzkoušet pro nás relativně nový revír.Přivítal nás hojný počet okounů vyjíždějící po potěru a za okouní vlnou stála tahle krásná krasavice.Pro mě naprostej úspěch,protože bych tam takovou nádheru nečekal.Plave si dál,doufám že tam vydrží ještě hodně dlouho :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43430.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43432.jpg
                                                Úterý 21. června 2011 ve 22:11® Karasák
                                                Karasák
                                                Datum lovu: 20.6.2011 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na skok na svitavě. Po dvou hodinách lovu přišel na wobler tloušť 40 cm. Na woblery další ryby nebraly a tak jsem změnil na malou rotačku a na tu přišel zase tloušť 30 cm. Žádná jiná ryba se nepovedla. Bylo krásně, půjdu zas.

Úterý 21. června 2011 ve 22:01® Dejwík2504
                                                  Dejwík2504
                                                  Datum lovu: 21.6.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jenom taková relaxační vycházka s plavačkou…

Tento příspěvek byl editován 21.6.2011 22:02:19 uživatelem Dejwík2504.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43426.jpg
                                                    Úterý 21. června 2011 ve 21:48® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 21.6.2011 | Revír: Pstruhová řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem navštívil řeku s mušákem.U vody klid.Něco jsem pochytal PO,PD navíc i tři zlaté rybky.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43425.jpg
                                                      Úterý 21. června 2011 ve 20:56® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 21.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil s malou na chvilkovou prochazku tarka po brehu a protoze je tezke za svetla uniknout vsudypritomnemu besneni na MP vode, tak to bylo na pstruzny revir. Prekvapive nejezdili ani vodaci, voda ale povazlive dole, jak kdyby nahore neprselo a tak nic z Lipna netece. Rybky letargicke, presto jsem za cca 2h lovu pochytal slusny pocet sivenu, mensich okounu a par duhaku.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43421.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43424.jpg
                                                        Úterý 21. června 2011 ve 20:54® Angle face
                                                        Angle face
                                                        Datum lovu: 21.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska kapříci nešli ,ale přišel na feeder na perlínka 60 tníček Candoš potešil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43420.jpg
                                                          Úterý 21. června 2011 ve 20:14® sonic
                                                          sonic
                                                          Datum lovu: 21.6.2011 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska se zase podařil jeden dorostenec, tak za dva tři roky bude zajímavější …

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43418.jpg
                                                            Úterý 21. června 2011 ve 20:00® spike
                                                            spike
                                                            Datum lovu: 21.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Protože se pořád v kuse nejde učit tak jsem využil dopolední chvilku volna a vyrazil na hodinku a půl k vodě s vláčkou. Zkoušel jsem nové hladinovky a podařilo se mě vyprovokovat 3 krásné záběry kdy jsem dva proměnil. Později přišla ještě jedna kudla na pomalu taženého woba. Ryby jsem nefotil a tak přiložím ilustrační fotku z loňské sezony.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43417.jpg