Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. června 2011 v 10:36profil byl smazán
- Datum lovu: 19.06.2011 | Revír: Delta L´Ebre, region Catalunya,Španělsko | Způsob lovu: Sumcařina
Včera jsem vyrazil s klienty z Valencia na sumce z lodí. Počasí bylo vynikající a asi po 30 minutách se podařilo na přívlač zapříhout tohoto 70-ti kilového macíka. Po dalších cca 30 minutách byl vytažený v lodi. Sumec byl černý jako uhlí. Momentálně se sumci třou, ale tento ještě vytřený nebyl. Později odpoledne jsme zdolali ještě jednoho okolo 35–40kg.Toho jsme ale nevážili, to střílím jen tak od oka. Na přívlač jako nástrahu jsme zvolili rapalu pro mořský rybolov palomet. Romeo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 23:35® Scanix
- Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Nedalo mi to a neco me tahlo jeste k vode. Zena zadelala na jahodovy kolac a ja si rekl, ze aspon na hodku jeste zahazu za tmy. Dobre jsem udelal, sice byl zacatek jalovy, ale pak behem 20 minut, prisli tri sumici jednoho rocniku, pak jsem dva zabery nezuzitkoval a na zaver jeste sumci mimco viz druhe foto. Vetsi ryba se neukazala, ale i tak prvni letsoni sumici potesili…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 21:56® tadeas
- Datum lovu: 19.6 | Revír: šíleně tajný | Způsob lovu: Klasická položená
Dravci nic,tak alespoň nějaký kapřík a Amur 47 cm udělali radost
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:57:55 uživatelem tadeas.
Omlouvám sníženou kvalitu fotek-foceno mobilem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 21:51® cercer
-
štika 86 uvláčena na těsto..na cepův přímí rozkaz…SEŽRÁNA!!
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:52:06 uživatelem cercer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 20:20® Scanix
- Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
V podvecer jsem s malou a kolegou M… vyrazil na chvili k rece. Vysledek byl tentokrat velmi slaby, ja lapl jednoho bolena a jedna ryba se vypla. Mala chytla okounka a kolega M… pouze povodil jednu rybku, ael na breh se uz nic vic nepodivalo. Tak snad priste to bude veselejsi…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 18:50® Raf
- Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Navečer jsme si byli z bráchou chvíli zaházet na jednom jezu. Candát 63 cm, dva tloušti, Milanova parma 60+ a nakrmené Labe woblerama, nebyli špatným výsledkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 18:33® tomashr
- Datum lovu: 6.2011 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač
Potočák…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 14:57® kety.vydra
- Datum lovu: 19.6. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes celkem mrtvo,na břeh se podívali jen tři okouni,nej 32 a jedna štička.Jinak voda zarůstá vodním morem,což nebývalo,takže přívlač pěkně ztížená.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 14:03® Mrakoš
-
Tak v sobotu večer jsem konečně taky zahájil. Vyrazil jsem na přehrádku kde jsem při kaprařině vídal dost štiček. První jsem vysmáčkoval v tůni pod výpustí. Na hrázi jsem přezbrojil na woblera a vytáhl další čtyřicítku. Pak jsem pročesával plochu a hloubky plandavkou, ale marně. Vydal jsme se po příkrém břehu směrem k mělčinám a pročesával rákosiny s pařezy a balvany. Vytáhl jsem něco menších štiček. Věšely se pěkně za krajíček a dělaly mi radost. Pak se ale jedna nešťasrnice zahákla za skřeli. Opatrně jsem jí dostával ke břehu, už bylo skoro vyhráno když na ní zaútočila její větší sestra. Držela jí napříč pěkně v půlce a rozhodla se nepustit, takže jsem jí u břehu lapil rukou. Byla dost naštvaná, ohnala se po mě a třemi zuby mi rozřízla palec. Pak už z chytání moc nebylo, tekla mi krev a nechtěla přestat. Na závěr jsem sebou pěkně švihnul na svahu mezi balvany a tak jsem odcházel plný dojmů. Snad jsem si vybral smůlu na chvíli dopředu.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 15:03:44 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 ve 13:35® Char
- Datum lovu: 16.-18.6 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Tři dny strávené s Hechtem vláčením(se) na Berounce moc ryb nedaly, ve čtvrtek mě od bezrybky zachránil sumeček za sako, pátek ve znamení: změna místa ryba jistá, za celý den tři sumíky 70, 78 a poslední molh mít k 90cm ale odmítl se nechat podebrat, v sobotu chvilková zastávka na zajímavám místě ale přemluvit se nechal jen pomenší tlouštík.
Ryb na řece po nájezdu kormoránů asi opravdu moc nezbylo, bílá ryba se v podstatě ani nezahlédla.
Fotky a svůj komentář jistě dodá kolega Hecht
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 14:37:38 uživatelem Char.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 10:30® sonic
- Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak konečně se povedl jeden fousáč, pěkný dárek ke dni otců

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 9:49® LojzaRybka
- Datum lovu: 18.6 | Způsob lovu: Feeder
včera večer na hadech s bráchou,dopadlo to podle očekávání,já zase krom vranky nic a brácha potočáka 61cm,divný že minulej týden v neděli tam jednoho trofejáka 63,ale jikrnačku vytáhl

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 9:12® Black11
- Datum lovu: 18.6.2011 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Plavaná
Včera 3 hoďky u vody a povedl se jeden malý kapřík (nefocen) a můj 1. amur
Sice to nebyl zrovna obr, ale svými 42 cm potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 9:06® filip111
- Datum lovu: 18.6. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
včerejší 1. vláčka: Parma 63, 10 Okounů, Bolen a Tloušť. Chytáno na prut 2–14g zvlánul pěkně i tu Parmu, která okamžitě vystartovala do proudu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 23:54® Angle face
- Datum lovu: 18.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Feeder
Den pauza od dravcu cca 2 hodinky s feedrem na rybníku povedlo se něco málo karas plotice lin kapríci i jeden koyák… fajně bylo …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 23:53® cormoran
- Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
Letošní zahájená byla jednou z těch povedenějších. Ráno to vypadalo bídně, po dvaceti minutách házení gum jen občas něco drblo. Smůlu prolomil až kamarád prvním slušným candátem, ten to všechno nastartoval. Celý dopoledne zubáči krásně spolupracovali až do doby, než se prodralo přes mraky slunce. V tu chvíli začali lovit boleni a přezbrojení na hladinovky tak bylo jasnou volbou. Nasadil jsem Jointeda, nahodil, vztyčil špičku k nebi a roztočil jsem kolovrátek, co to jen šlo, abych si trošku zazávodil s místními boleny. Překvapením ale bylo, když se po chvilce pod nohama plácal candoš, pak najednou druhej a další…Z původně cílenýho lovu bolenů jsme navázali na předchozí candátobraní a ještě jsme jich pár pochytali. Zřejmě se zvedli k hladině s bolenama a začali lovit pod nimi.
Když pak definitivně přestali kousat candoši, pověsilo se pár bolenů, štika a taky jsem si k závěru vylepšil osobák u cejna

Večer pak ještě chvíle sumcovláčky, kterou jsem zahájil taky úspěšně. Sice žádnej klaban, jako fous kolegy Prutose (čímž mu tímto gratuluju), ale na rozjezd i pulec potěšil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 23:50® cormoran
- Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
druhá várka…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 00:51:21 uživatelem cormoran.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 22:48® Raf
- Datum lovu: 17.-18.6.2011 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač
Totální přívlač v posledních 24 hodinách stylem déšť nedéšť, únava neúnava, nesla plody. Tři sumci na prutě, jeden zdolán (124 cm). Boleni chvílema žrali všechno co se jim do vody hodilo a zůstalo do metru pod hladinou (nej 66 cm). S okounama to taky nebylo špatný. Krasavec na fotce měl 38 cm. Zítra dopoledne si dávám za odměnu pauzu a jdu si zahrát golf…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 20:33® Kalužmistr
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 v 18:07® Prutos
- Datum lovu: letos | Způsob lovu: Přívlač
Krásně nám tu prší, tak vytáhnu něco na oživení. První letošní uvláčený. Poslal jsem ho dorůst…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 v 15:53® psychoslav
- Datum lovu: zahájení | Revír: všude možně
tak zahájení vypadalo dost slibně, ale závěr byl zdrcující, hned první záběr byl candát, který přišel ani ne minutu po náhozu, druhý candát přišel do další minuty od nahození, oba šli z5, jelikož jsem plánoval několikadenní vycházku, poté přišly ještě 3 štičky během celého dne, jeden kapřík, několik cejnů a další drobotiny

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 v 0:27® Scanix
- Datum lovu: 17.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov na domaci vode byl dnes ve znameni Ccek. Nejprve jsem zkousel jedno podjezi, ale nemel jsem kontakt s rybou. Rybar a RS v jedne podobne naproti ulovil a ponechal si stiku cca 65–70. Presunul jsem se kus proti proudu na nic nerikajici olej, kde se vsak krmilo hejno oukleji. Dlouho se nedelo nic, ale za absolutni tmy se mi tu a tam pripletl na wobler nejaky candos. Vsechny ryby tarka jedna sorta 50±. Po pul hodce a par kouscich opet klid a oukleje se opet klidne krmily ve svetle mesice…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 v 0:01® Prutos
- Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes zero. Teda teď už vlastně včera… Ale předvčerjšky, tedy na zahájenou, se přeci jen něco podařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 ve 22:46® sethy
- Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač
Tož výprava za klukama „dolů“ se celkem vyvedla

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 ve 22:09® diutrius
- Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Kaprařina
Včera večer půl hodiny před půlnocí pár minut po bouřce přišel tento šupi 79cm na DB spice chili, pak že tam nejsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 ve 21:19® Padis
- Datum lovu: 17.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Včera dorazil balíček s novými nástrahami.Dnes jsem provedl test.Pochytáno několik štik něco málo okounů,tloušť a parma mě pod nohama spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 v 18:33® Dejwík2504
- Datum lovu: 17.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jenom jeden bolda 59cm a kapr odhadem 45cm na smáčka. Bolen celkem potěšil.
Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 19:33:56 uživatelem Dejwík2504.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 v 16:01® osprey
- Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač
Potřeboval jsem udělat jednu spešl fotku a tak jsem vyjel pod jeden oblíbený jez. Fotku jsem udělal a proházel to tam.
Zbytečná práce, už je to vybílené. Z jedním kamenem uprostřed řeky, kde je díra, o níž dav neví, se krčila poslední kudla kolem 40 cm. Vzala na první našlápnutí. Jinak ani okoun.
Večer dám druhý oblíbený jez, soukromě tipuju, že to bude druhá kudla. Když budu hodný, bude mít i 45. Nemám čas honit se rybami. Jedu tam na chvilku z čiré nostalgie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 v 15:16® Noodling
- Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem se vrátil na místo, kde mi den předtím při měření hloubky po prázdném háčku dvakrát vyjel slušný ježatec, s představou dobré okounovláčky, která se potvrdila. Během 2 hodin 22 okounů od 23 – 34 cm. To mě hodně překvapilo a potěšilo. Navíc jsem se po dlouhé době nevracel domů od vody s prázdnou
Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 16:18:49 uživatelem Noodling.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2011 ve 13:42® Angle face
- Datum lovu: 16-17.6. 2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Přívlač
Tak 2 dny s kolegou Whiskymem na vlačce a jo něco se chytlo
Kolega 19 ryb z toho 14 Okounů 1 Štika 1 Ostroretka za hubu 1 Pstruh
a 2 Tloušti nej ryby Tloušt 33 cm Štika 50 a Okoun 35.Já jsem pochytal dohromady 20 ryb z toho 17 Okounů a 3 Tlouště nej ryby Okoun 37 a Tloušt 31 …Pokračování příště

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.