Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 21. června 2011 v 19:31® tomashr
Datum lovu: 6.2011 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač

Jelec jesen…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43415.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 21. června 2011 v 19:08® tomashr

Něco pro odlehčení… Jeden večer ve Švédsku s kolegou jsme šli rekreačně na okouny jen tak do kempu. Kolega nečekaně vytáhl štiku (bez lanka). Položil otázku, zda má dát lanko – řekl jsem mu, že to nemá cenu, protože jich tam víc nebude a navíc se „lanko je pro sraby“. Fajn, nahodil a okamžitě bum – třpytka pryč… Dostal jsem „pojeb“, ale po pěti minutách jsem to napravil – další záběr a za chvili štika u břehu. Kolega jen podotkl, že by to mohla být ta jeho s třpytkou – v tu chvíli otevřela tlamu a byla :-)
    Po vytažení byly třpytky vytaženy, štice byla udělena stranická důtka za žravost a byla hozena zpátky do jezera…

Tento příspěvek byl editován 21.6.2011 19:09:01 uživatelem tomashr.
    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43412.jpg
      Úterý 21. června 2011 ve 13:23® frenki
      frenki
      Datum lovu: nedávno | Revír: zapoměl jsem :D | Způsob lovu: Přívlač

při lovu slimáků mě překvapila pěkná kudla, bohužel nebyl foťák tak jen mobilem :-((

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43399.jpg
        Úterý 21. června 2011 v 9:17® ART
        ART
        Revír: orlas | Způsob lovu: Přívlač

Včera na tuto fleku jsem chytil jen dvě dorostenkyně. Štíhlítko a jak jim chutnal jerk 12cm, aneb čím víc háčků tím víc štička

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43397.jpg
          Úterý 21. června 2011 v 7:52® Piranha
          Piranha
          Datum lovu: 20.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem tedy i já symbolicky zahájil a docela se povedlo.Mělo to být jen takové pocourání kolem vody s bráchou ale i se něco povedlo.Když už jsem poutrhal nástrahy co jsem měl, brácha našel na zemi orezlou plandu, tak jsem jí vyměnil hák a poslal do půlky Labe.Jednou jsem otočil klikou a byl tam krásnej bolen, rána to byla dobrá.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43396.jpg
            Pondělí 20. června 2011 ve 23:35® hecht
            hecht
            Datum lovu: 16.- 18. 6. 2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak sice pozdě, ale přece jen sem vsunu nějaké to foto z naší výpravy s Charem. Dle obrázků by šlo soudit, že to bylo o rybách, no ale ne pro všechny. Dobrá polovina našeho dvoučlenného teamu zůstala bez dravce, ať sem dělal, co jsem dělal, vše marné.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2011 23:39:56 uživatelem hecht.
            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43390.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43391.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43392.jpg
              Pondělí 20. června 2011 ve 22:30® mvincik
              mvincik
              Datum lovu: 20.6.2011 | Revír: tekoucí kalná | Způsob lovu: Přívlač

Jelikož byla voda zvedlá a zbarvená do červena, upustil jsem od úmyslu zamušit a vzal do ruky svou jemnou Destinku.

Jestli jsem udělal dobře či špatně těžko říct, ale nějaké rybky jsem pochytal a to celkem rozmanitého druhového zastoupení.

Pochytil jsem jednoho granuláče, několik tlouštíků a dva solidní okyše.

Nakonec jsem se v tom nečasu vracel domu s pocitem hezky stráveného času u vody…

Tento příspěvek byl editován 20.6.2011 22:31:11 uživatelem mvincik.
              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43384.jpg
                Pondělí 20. června 2011 ve 21:42® Cudla
                Cudla
                Datum lovu: 20.6 | Revír: kadaňský stupeň | Způsob lovu: Feeder

Něco nalapal a něco běliny zmasil na salát.Foto ryb nedam aby mě tu nevláčeli jako Lojzíka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43380.jpg
                  Pondělí 20. června 2011 ve 20:03® Angle face
                  Angle face
                  Datum lovu: 20.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Plavaná

Dneska Plavačka na stojáku na mrtveho perlinka pokus o štiku nevyšel asi po 15 minutách přišel záběr a na prutě byla nějaká bojovná ryba a výsledek na plavačku ve 4 odpoledne sumík 71 cm udělal m iteda radost ..pak jsem vytrval ješte hodinku bez potah una feedra přišel kapřik 40 cm… Sice 2 rybky ale za 2 hodinky opravdu spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43376.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43379.jpg
                    Pondělí 20. června 2011 v 18:07® Filip00
                    Filip00
                    Datum lovu: 18.6. a 19.6 | Revír: Voda | Způsob lovu: Přívlač

sobota 84cm, neděle 101cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43372.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43373.jpg
                      Pondělí 20. června 2011 v 16:00® tomashr

Několik fotek okounů, chycena jich byla spousta, především na rotačky.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43369.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43371.jpg
                        Pondělí 20. června 2011 ve 13:16profil byl smazán
                        Datum lovu: 19.06.2011 | Revír: Delta L´Ebre,region Catalunya,Španělsko | Způsob lovu: Sumcařina

Tady je ten menší, necelých 40kg sumec, kterého jsme zdolali ještě k večeru.

Romeo

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43367.jpg
                          Pondělí 20. června 2011 ve 12:54® Angle face
                          Angle face
                          Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Tekoucí a ÚN | Způsob lovu: Feeder

Tak včera na řece vlačka jen jeden tlouštík pak do 00.00 na hadech na ÚN ,bohužel na rybku nic na feeder 1 okyš 2 perlíni a 11 plotic nej 26 . Braly pěkne asi do 22.30 pak uz jsem záběr neměl trochu extra feeder v tom větru a vlnách ,ale bylo fajně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43358.jpg
                            Pondělí 20. června 2011 v 11:36profil byl smazán
                            Datum lovu: 19.06.2011 | Revír: Delta L´Ebre, region Catalunya,Španělsko | Způsob lovu: Sumcařina

Včera jsem vyrazil s klienty z Valencia na sumce z lodí. Počasí bylo vynikající a asi po 30 minutách se podařilo na přívlač zapříhout tohoto 70-ti kilového macíka. Po dalších cca 30 minutách byl vytažený v lodi. Sumec byl černý jako uhlí. Momentálně se sumci třou, ale tento ještě vytřený nebyl. Později odpoledne jsme zdolali ještě jednoho okolo 35–40kg.Toho jsme ale nevážili, to střílím jen tak od oka. Na přívlač jako nástrahu jsme zvolili rapalu pro mořský rybolov palomet. Romeo

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43349.jpg
                              Pondělí 20. června 2011 v 0:35® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Nedalo mi to a neco me tahlo jeste k vode. Zena zadelala na jahodovy kolac a ja si rekl, ze aspon na hodku jeste zahazu za tmy. Dobre jsem udelal, sice byl zacatek jalovy, ale pak behem 20 minut, prisli tri sumici jednoho rocniku, pak jsem dva zabery nezuzitkoval a na zaver jeste sumci mimco viz druhe foto. Vetsi ryba se neukazala, ale i tak prvni letsoni sumici potesili…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43340.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43341.jpg
                                Neděle 19. června 2011 ve 22:56® tadeas
                                tadeas
                                Datum lovu: 19.6 | Revír: šíleně tajný | Způsob lovu: Klasická položená

Dravci nic,tak alespoň nějaký kapřík a Amur 47 cm udělali radost:-) Omlouvám sníženou kvalitu fotek-foceno mobilem.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:57:55 uživatelem tadeas.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43337.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43338.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43339.jpg
                                  Neděle 19. června 2011 ve 22:51® cercer
                                  cercer

štika 86 uvláčena na těsto..na cepův přímí rozkaz…SEŽRÁNA!!

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:52:06 uživatelem cercer.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43336.jpg
                                    Neděle 19. června 2011 ve 21:20® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

V podvecer jsem s malou a kolegou M… vyrazil na chvili k rece. Vysledek byl tentokrat velmi slaby, ja lapl jednoho bolena a jedna ryba se vypla. Mala chytla okounka a kolega M… pouze povodil jednu rybku, ael na breh se uz nic vic nepodivalo. Tak snad priste to bude veselejsi…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43335.jpg
                                      Neděle 19. června 2011 v 19:50® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Navečer jsme si byli z bráchou chvíli zaházet na jednom jezu. Candát 63 cm, dva tloušti, Milanova parma 60+ a nakrmené Labe woblerama, nebyli špatným výsledkem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43327.jpg
                                        Neděle 19. června 2011 v 19:33® tomashr

Potočák…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43326.jpg
                                          Neděle 19. června 2011 v 15:57® kety.vydra
                                          kety.vydra
                                          Datum lovu: 19.6. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes celkem mrtvo,na břeh se podívali jen tři okouni,nej 32 a jedna štička.Jinak voda zarůstá vodním morem,což nebývalo,takže přívlač pěkně ztížená.

Neděle 19. června 2011 v 15:03® Mrakoš

Tak v sobotu večer jsem konečně taky zahájil. Vyrazil jsem na přehrádku kde jsem při kaprařině vídal dost štiček. První jsem vysmáčkoval v tůni pod výpustí. Na hrázi jsem přezbrojil na woblera a vytáhl další čtyřicítku. Pak jsem pročesával plochu a hloubky plandavkou, ale marně. Vydal jsme se po příkrém břehu směrem k mělčinám a pročesával rákosiny s pařezy a balvany. Vytáhl jsem něco menších štiček. Věšely se pěkně za krajíček a dělaly mi radost. Pak se ale jedna nešťasrnice zahákla za skřeli. Opatrně jsem jí dostával ke břehu, už bylo skoro vyhráno když na ní zaútočila její větší sestra. Držela jí napříč pěkně v půlce a rozhodla se nepustit, takže jsem jí u břehu lapil rukou. Byla dost naštvaná, ohnala se po mě a třemi zuby mi rozřízla palec. Pak už z chytání moc nebylo, tekla mi krev a nechtěla přestat. Na závěr jsem sebou pěkně švihnul na svahu mezi balvany a tak jsem odcházel plný dojmů. Snad jsem si vybral smůlu na chvíli dopředu.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 15:03:44 uživatelem Mrakoš.
                                              Neděle 19. června 2011 ve 14:35® Char
                                              Char
                                              Datum lovu: 16.-18.6 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Tři dny strávené s Hechtem vláčením(se) na Berounce moc ryb nedaly, ve čtvrtek mě od bezrybky zachránil sumeček za sako, pátek ve znamení: změna místa ryba jistá, za celý den tři sumíky 70, 78 a poslední molh mít k 90cm ale odmítl se nechat podebrat, v sobotu chvilková zastávka na zajímavám místě ale přemluvit se nechal jen pomenší tlouštík.

Ryb na řece po nájezdu kormoránů asi opravdu moc nezbylo, bílá ryba se v podstatě ani nezahlédla.

Fotky a svůj komentář jistě dodá kolega Hecht

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 14:37:38 uživatelem Char.
                                                Neděle 19. června 2011 v 11:30® sonic
                                                sonic
                                                Datum lovu: 19.6.2011 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně se povedl jeden fousáč, pěkný dárek ke dni otců :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43322.jpg
                                                  Neděle 19. června 2011 v 10:49® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Datum lovu: 18.6 | Způsob lovu: Feeder

včera večer na hadech s bráchou,dopadlo to podle očekávání,já zase krom vranky nic a brácha potočáka 61cm,divný že minulej týden v neděli tam jednoho trofejáka 63,ale jikrnačku vytáhl :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43319.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43320.jpg
                                                    Neděle 19. června 2011 v 10:12® Black11
                                                    Black11
                                                    Datum lovu: 18.6.2011 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Plavaná

Včera 3 hoďky u vody a povedl se jeden malý kapřík (nefocen) a můj 1. amur :-) Sice to nebyl zrovna obr, ale svými 42 cm potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43318.jpg
                                                      Neděle 19. června 2011 v 10:06® filip111
                                                      filip111
                                                      Datum lovu: 18.6. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

včerejší 1. vláčka: Parma 63, 10 Okounů, Bolen a Tloušť. Chytáno na prut 2–14g zvlánul pěkně i tu Parmu, která okamžitě vystartovala do proudu.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43316.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43317.jpg
                                                        Neděle 19. června 2011 v 0:54® Angle face
                                                        Angle face
                                                        Datum lovu: 18.6.2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Feeder

Den pauza od dravcu cca 2 hodinky s feedrem na rybníku povedlo se něco málo karas plotice lin kapríci i jeden koyák… fajně bylo …

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43313.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43314.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43315.jpg
                                                          Neděle 19. června 2011 v 0:53® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

Letošní zahájená byla jednou z těch povedenějších. Ráno to vypadalo bídně, po dvaceti minutách házení gum jen občas něco drblo. Smůlu prolomil až kamarád prvním slušným candátem, ten to všechno nastartoval. Celý dopoledne zubáči krásně spolupracovali až do doby, než se prodralo přes mraky slunce. V tu chvíli začali lovit boleni a přezbrojení na hladinovky tak bylo jasnou volbou. Nasadil jsem Jointeda, nahodil, vztyčil špičku k nebi a roztočil jsem kolovrátek, co to jen šlo, abych si trošku zazávodil s místními boleny. Překvapením ale bylo, když se po chvilce pod nohama plácal candoš, pak najednou druhej a další…Z původně cílenýho lovu bolenů jsme navázali na předchozí candátobraní a ještě jsme jich pár pochytali. Zřejmě se zvedli k hladině s bolenama a začali lovit pod nimi.

Když pak definitivně přestali kousat candoši, pověsilo se pár bolenů, štika a taky jsem si k závěru vylepšil osobák u cejna:-)

Večer pak ještě chvíle sumcovláčky, kterou jsem zahájil taky úspěšně. Sice žádnej klaban, jako fous kolegy Prutose (čímž mu tímto gratuluju), ale na rozjezd i pulec potěšil:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43312.jpg
                                                            Neděle 19. června 2011 v 0:50® cormoran
                                                            cormoran
                                                            Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

druhá várka…

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 00:51:21 uživatelem cormoran.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43308.jpg