Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. června 2011 ve 23:48® Raf
Raf
Datum lovu: 17.-18.6.2011 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač

Totální přívlač v posledních 24 hodinách stylem déšť nedéšť, únava neúnava, nesla plody. Tři sumci na prutě, jeden zdolán (124 cm). Boleni chvílema žrali všechno co se jim do vody hodilo a zůstalo do metru pod hladinou (nej 66 cm). S okounama to taky nebylo špatný. Krasavec na fotce měl 38 cm. Zítra dopoledne si dávám za odměnu pauzu a jdu si zahrát golf…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43304.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 18. června 2011 ve 21:33® Kalužmistr
    Kalužmistr
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43301.jpg
      Sobota 18. června 2011 v 19:07® Prutos
      Prutos
      Datum lovu: letos | Způsob lovu: Přívlač

Krásně nám tu prší, tak vytáhnu něco na oživení. První letošní uvláčený. Poslal jsem ho dorůst…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43300.jpg
        Sobota 18. června 2011 v 16:53® psychoslav
        Datum lovu: zahájení | Revír: všude možně

tak zahájení vypadalo dost slibně, ale závěr byl zdrcující, hned první záběr byl candát, který přišel ani ne minutu po náhozu, druhý candát přišel do další minuty od nahození, oba šli z5, jelikož jsem plánoval několikadenní vycházku, poté přišly ještě 3 štičky během celého dne, jeden kapřík, několik cejnů a další drobotiny

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43298.jpg
          Sobota 18. června 2011 v 1:27® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 17.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni lov na domaci vode byl dnes ve znameni Ccek. Nejprve jsem zkousel jedno podjezi, ale nemel jsem kontakt s rybou. Rybar a RS v jedne podobne naproti ulovil a ponechal si stiku cca 65–70. Presunul jsem se kus proti proudu na nic nerikajici olej, kde se vsak krmilo hejno oukleji. Dlouho se nedelo nic, ale za absolutni tmy se mi tu a tam pripletl na wobler nejaky candos. Vsechny ryby tarka jedna sorta 50±. Po pul hodce a par kouscich opet klid a oukleje se opet klidne krmily ve svetle mesice…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43279.jpg
            Sobota 18. června 2011 v 1:01® Prutos
            Prutos
            Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes zero. Teda teď už vlastně včera… Ale předvčerjšky, tedy na zahájenou, se přeci jen něco podařilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43278.jpg
              Pátek 17. června 2011 ve 23:46® sethy
              sethy
              Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač

Tož výprava za klukama „dolů“ se celkem vyvedla :->

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43277.jpg
                Pátek 17. června 2011 ve 23:09® diutrius
                diutrius
                Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Kaprařina

Včera večer půl hodiny před půlnocí pár minut po bouřce přišel tento šupi 79cm na DB spice chili, pak že tam nejsou.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43276.jpg
                  Pátek 17. června 2011 ve 22:19® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 17.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Včera dorazil balíček s novými nástrahami.Dnes jsem provedl test.Pochytáno několik štik něco málo okounů,tloušť a parma mě pod nohama spadla.

Pátek 17. června 2011 v 19:33® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Datum lovu: 17.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jenom jeden bolda 59cm a kapr odhadem 45cm na smáčka. Bolen celkem potěšil.

Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 19:33:56 uživatelem Dejwík2504.
                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43275.jpg
                      Pátek 17. června 2011 v 17:01® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač

Potřeboval jsem udělat jednu spešl fotku a tak jsem vyjel pod jeden oblíbený jez. Fotku jsem udělal a proházel to tam.

Zbytečná práce, už je to vybílené. Z jedním kamenem uprostřed řeky, kde je díra, o níž dav neví, se krčila poslední kudla kolem 40 cm. Vzala na první našlápnutí. Jinak ani okoun.

Večer dám druhý oblíbený jez, soukromě tipuju, že to bude druhá kudla. Když budu hodný, bude mít i 45. Nemám čas honit se rybami. Jedu tam na chvilku z čiré nostalgie.

Pátek 17. června 2011 v 16:16® Noodling
                        Noodling
                        Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení jsem se vrátil na místo, kde mi den předtím při měření hloubky po prázdném háčku dvakrát vyjel slušný ježatec, s představou dobré okounovláčky, která se potvrdila. Během 2 hodin 22 okounů od 23 – 34 cm. To mě hodně překvapilo a potěšilo. Navíc jsem se po dlouhé době nevracel domů od vody s prázdnou :-))

Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 16:18:49 uživatelem Noodling.
                        foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43274.jpg
                          Pátek 17. června 2011 ve 14:42® Angle face
                          Angle face
                          Datum lovu: 16-17.6. 2011 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Přívlač

Tak 2 dny s kolegou Whiskymem na vlačce a jo něco se chytlo :-) Kolega 19 ryb z toho 14 Okounů 1 Štika 1 Ostroretka za hubu 1 Pstruh a 2 Tloušti nej ryby Tloušt 33 cm Štika 50 a Okoun 35.

Já jsem pochytal dohromady 20 ryb z toho 17 Okounů a 3 Tlouště nej ryby Okoun 37 a Tloušt 31 …Pokračování příště :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43272.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43273.jpg
                            Pátek 17. června 2011 ve 14:29® Cudla
                            Cudla
                            Datum lovu: 16.6 | Revír: Banda | Způsob lovu: Feeder

Úlovek který stál za fotku,sice jsme se nelíbali,potěšil.Je vydět ,že loňský výtěr se povedl tak bude další generace domorodců.Tvrzení ,že výtěr se nikdy nepovedl je poražen .Věřim že každý rok jich pár přibude.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43269.jpg
                              Pátek 17. června 2011 ve 13:01® Oleee
                              Datum lovu: dnes | Revír: západočeský | Způsob lovu: Přívlač

Zahájil jsem až dnes a před osmou hodinou ranní, protože jsem se potřeboval vyspat. Nejlepší flek široko daleko nebyl z nepochopitelných důvodů obsazen.. Celkem se mi povedli dva boleni, nej 70 cm, 5 candátů, nej 53 a dva okouni 34 a 38cm. Byl jsem sám a fotky z mobilu nestojí za to abych je sem dával. Vše chyceno na jednom místě. Parádní zahájená.

Pátek 17. června 2011 v 9:45® sethy
                                sethy
                                Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač

Ze zahájené celkově dobré dojmy, pochytalo se dost ryb (kromě candáta snad vše) a ani velikostně to nebylo špatné (ale většina byla focena kolegovým foťákem, takže jen útržky)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43265.jpg
                                  Pátek 17. června 2011 v 0:10® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak i ja jsem tedy „zahajil“, rano jsem s kolegou M… pochytal par bolenu, nej 67, nekolik candatku a sticek. Na dalsim stontu jsem pridal neco bolenu, tlouste a vychutnal si prohru s candatem, ktery by mi jiste zvedl muj dosavadni osobak. Kolegovi se povedla pekna parma 60+. Pri jednom prejezdu jsme se stavili na pstruhovce, kde jsme si zachytali pekne, kazdy tak 20ks duhaka cca 30–40, k tomu nejaky ten potocak, desitka jelcu a okounu. Bohuzel jsem byl natolik zrucny, ze jsem si o kamen zlomil spicku prutu :-(( Vecer jsme se rozdelili, ja se pokusil o sumika, ovsem nezabodoval, pouze bolen 60+, tloust a candatek. Kolega opet na rannim lovisti hlasil nekolik candatku, sticek a maleho sumika. Celkove to byl vydareny lov se spoustou ryb, jen ten proutek me mrzi a candat 70+ by mi jiste zvedl naladu a rychleji bych zapomnel na ten zlomeny proutek ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43263.jpg
                                    Čtvrtek 16. června 2011 ve 23:59® mira.ll
                                    mira.ll
                                    Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Tak taky k tomu zahájení- začal jsem na řece.Už jsem čekal čistou nulu,ale nakonec mi to vzala jedna třicítka kudla a další, o něco větší si jen prohlídla nástrahu. Večer na stojáku na ripera zabral cadát.

Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 23:59:55 uživatelem mira.ll.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43259.jpg
                                      Čtvrtek 16. června 2011 ve 23:08® Maši
                                      Maši
                                      Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s bráchou a tátou zahájili dravcovou sezonu na jedné přehradě. Já s tátou jsme chytli pár okounů a brácha vypopoval tři štiky. Na fotce ta nejvetší rovných 7o cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43258.jpg
                                        Čtvrtek 16. června 2011 ve 22:02® Raf
                                        Raf
                                        Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: střední Čechy | Způsob lovu: Přívlač

Konec parmo-kaprový sezóny jsem nejdříve oslavil ranním propadákem, přes den v práci jsem to samozřejmě nedohnal. Ale navečer se konalo eldorádo. Boleni sice viditelně rybičky nelovili, ale hltali snad každou povrchovou nástrahu, kterou jsem jim do vody hodil. Hodně jich nástrahu netrefilo, pár mi jich spadlo, hodně jsem jich vytáhnul. Největší měl 71 cm. No a když se k tomu přidal tloušť, kterýmu do padesáti chyběl jenom háček od woblera a pár jesenů, tak musim říct, že se zahájená vydařila…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43252.jpg
                                          Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:26® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 16.6.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes taky zahájil.Pochytal něco okounů,pár tlouštů a jedna štička mě spadla.

Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:21® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 16.6. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Já měl zahájení pracovní a tak jsem si chytil jen jednoho okouna. Aspoň byl slušnej.

Pozitivum dne je, že jsem se ráno rozmlátil v suti – dva pruty v jedné ruce, dvě zrcadlovky v druhé, na zádech batoh. Pruty jsem stačil hodit na kraj vody, foťáky položit, tělo sesunout na zadek a ta levá noha, se kterou jsem už nestačil udělat vůbec nic, ta to naštěstí vydržela. Takže dobrý.

Čtvrtek 16. června 2011 v 18:59® Ftmči
                                              Ftmči
                                              Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Taky podám report ze zahájení. Pokus o větší rybu nevyšel a tak jsme s kamarádem přesedlali na jemnější načiní. Mě to přineslo 2 štičky a několik okounů, kamarád candátka, bolena a také několik okounů. Celkově tedy nic moc.

Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 19:02:26 uživatelem Ftmči.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43248.jpg
                                                Čtvrtek 16. června 2011 v 16:09® skwor
                                                skwor
                                                Datum lovu: 16.6. | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsme zahájili s kolegou Tarnem na nám dosud neznámé vodě a celkem to šlo. Po prvních pár hodech jsem dostal hezkého okouna, po něm následoval jeden menší. Pak mi cosi většího ukouslo smáčka. Navázal jsem lanko woblera a k mému potěšení si sáhl na první štiku sezóny, lehce nad 60cm. Poté jsem ještě o jednu přišel. Řeka absolutně bez aktivity.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43244.jpg
                                                  Čtvrtek 16. června 2011 v 16:04® siral
                                                  Datum lovu: 16.06.2011 | Revír: Louky u Levoče | Způsob lovu: Plavaná

Dnes super chytačka – na zahajenie – celkom dobre.

3 šťučky okolo 50cm a 5 kaprov od 49 do 58cm. Jeden nezastaviteľný bojovník roztočil brzdu a nedal mi šancu.

Čtvrtek 16. června 2011 ve 14:56profil byl smazán
                                                    Datum lovu: 16.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená velká bída.Začalo to už odchodem,když sem se musel vracet. To sem ale nevěděl,že ospalej zjitim u vody,že mám první díl z jiného prutu než sem si vzal.Jako na potvoru se podemnou sesunul velkej kámen u břehu a já se kolem 5tý vykoupal.Nakonec sem vymodlil pár okounků,tlouště a jesena.Od vody sem si odnesl nateklou holeň a pocit,že letos to pro mě bude slabej rok

Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 14:56:56 uživatelem .
                                                      Čtvrtek 16. června 2011 ve 14:48® cormaxx
                                                      cormaxx
                                                      Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: 44100x | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení nezačalo dobře.Vlezl jsem do vody ,kde mi povolila záplata prsaček,takže jsem měl pravou nohavici po koleno plnou vody.Hodinu jsem jen házel a házel.Pak jsem našel flek,kde bylo hejno okounků ±20cm tak jsem jich tak 15–20 vyndal.Pak jsem z krabičky vytáhnul Slidera, kterýho jsem si vyrobil a měl jen jednu vrstvu laku ,která navíc nebyla řádně uschnutá. První hod, štika, která po chvíli spadla.Další nához do stejnýho místa,znovu záběr…No nakonec jsem jich vyndal 17 z toho jich 6 bylo přes 60cm, jedna atakovala 70cm. Pak jsem zjistil že tam naháněly potěr.Některý štiky měly v hubě i 2–3 čudly + mojeho slidera.Radost mi udělal i jeden okounek. Byl jsem ve správný čas na správném místě:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43241.jpg
                                                        Čtvrtek 16. června 2011 ve 14:46® Kazan
                                                        Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem zahajoval na Orlasu ale celebrity Chytej jsem neviděl :-) chycena malá štika a k tomu nějaká ta bílá fiš. Na snímku nevalné kvality sumeček vyvalující se ve skalách.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43239.jpg
                                                          Čtvrtek 16. června 2011 v 11:57® BigMike
                                                          Datum lovu: 16.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Bída, bída a zase bída!!! Dnes ráno a dopoledne jen 2 tlouštíci – 40cm a 53 cm. Nechal jsem doma v tom stresu foťák, ten druhý by se na fotce vyjímal hezky, byl pěkně vysoký a tlustý. Snad zaboduji s večerem.

Čtvrtek 16. června 2011 v 11:50® ART
                                                            ART
                                                            Datum lovu: dnes | Revír: orlas | Způsob lovu: Přívlač

Dnes při záhájení pluju okolo břehu a najednou se vynoří z tmy silueta rybáře. Nikdy bych nevěřil, že to může být HaD 9-) . Za chvilku přiběhl i osprey, ten se myslím trochu rozsekal, podle toho jak křičel, když na zemi objímal ten kámen. V 9:30 když jsem končil, tak jsem měl 2 bolínky, okounka, spadlou rybu (asi podseklej cejn:-| ) a na poslední chvíli jsem si ještě povodil candáta. HaD s ospreyem měli pár okounů a podle toho jak se HaD vztekal :-D tak i dost nedobraných záběrů :-D

Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 11:51:50 uživatelem ART.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43236.jpg