Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:41® Scanix
- Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačNavecer jsem si odskocil na momentik k vode, ale vsude stradoval nejaky lovec, nakonec jsem se upichl do takove nanicovate tahle ryhy a kupodivu tam byly i nejake rybky. Povedlo se tak pul tuctu duhaku a jeden okys a velkym prekvapenim byla pekne kulata ostroretka, co si regulerne vyslapla na smaka  Jednoho 41cm z posledni fotky jsem si musel vzit, nebot se jal bez varovani
spolknout mou nastrahu… Jednoho 41cm z posledni fotky jsem si musel vzit, nebot se jal bez varovani
spolknout mou nastrahu…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. června 2011 ve 20:04® BlueShark
- Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: FeederTak dneska feederovaná na červíky a kuku. Tak něco málo fotek.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. června 2011 v 19:00® Maši
- Datum lovu: 12.6. | Způsob lovu: PlavanáPo sobotním vyhoření na řece jsem v neděli navštívil stoják. Nejprve jsem přišel a hodně slušnou rybu a poté si spravil náladu jednim pěkným šupináčem a pár cejny.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. června 2011 ve 14:26profil byl smazán
- Datum lovu: 23.05-12.06.2011 | Revír: Rio El Ebro-Catalunya | Způsob lovu: SumcařinaV měsíci květnu a červnu, jsme převážně chytali a chytáme v noci. Na rybách nebýváme déle jak 4–5h. V rámci přívlače chytáme téměř na vše od rapal, gumových ryb Storm až po twistery a woblery. Samozřejmě že při lovu zkoušíme chytat na vše! V tomto období ani nepoužíváme živých nástrah, vzhledem k záběrovosti je to i zbytečné, když se dají ošálit na nástrahy umělé. Sumců jsme ulovili skutečně hodně od 130cm do 212cm. Zde uvádím jen ty nejpovedenělší, či nejhezčí a největší. Všem mnoho úspěchů a hezkých chvil u vody. Romeo     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. června 2011 v 10:47® Angle face
- Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: FeederTak dneska od 4 do 10 u vody pokus o slušnejší Parmu moc nevyšel na prvním fleku na rousnice a kukuřici nic moc jen 1 tloušt 2 mal parmičky a ostroretka 35 na kuku… A pak přechod na jiný flek tam už to bylo parádní vytaženo 6 Parem max 40 a 43 … a 2 tloušti … Jedna Parma nebo co to bůh ví bylo urazila 18 návazec … Ale fajně bylo      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 ve 20:56® Padis
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: PřívlačSobotní ranní chytání se docela vyvedlo.Chyceno pár okounků,několik PD a 3× PO/37,35,35/. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 v 19:05® Scanix
- Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PlavanáDnes jsem vzal zbytek tresni a s kolegou M… jsme vyrazili na „tresnovacku“ s feederem i plavkou. Tloustum tresne skutecne chutnaly a kdyz dosly, konzumovali s chuti i pecivo. Pochytali jsme spoustu peknych a bojovnych rybek, jedna fakt pekna odhadem hodne pres 50 se mi behem boje vyrizla, ale i tak spokojenost a muzu se zase v klidu venovat privlaci      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 v 18:46® Angle face
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Tekoucí a Stojatý | Způsob lovu: PřívlačTak prvně s kolegou Marasem na P vlačka něco se povedlo kolegy byl natom o moc líp já potahal jednoho potočáka a jednu sebevražednou střevli a 2 tlouště nej 35 cm pak chvilička feeder na MP tam vytaženi pouze 2 potočáci kolega taky nějak potahal a pak na rybníce pokus o hada záběry byly do doby dokud nezačla hrát hudba s nedalek akce a bylo po rybách tak jenom jeden 40 cm kapřík…Bylo fajně      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 ve 14:48® BlueShark
- Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: FeederKromě tlouště, chytáno na červy.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 ve 14:46® BlueShark
- Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: FeederTak dnes deštivo, ale rybky krásný, kapřice Labanda 57cm, podoustev, plotice a cejni. Na druhý prut na třešně pěkný rány od tloušťů, 4 vytaženi 45 – 51cm.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 ve 14:04® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položenáPo včerejším úspěchu jsem byl znova zkusit… na spláveček opět parádní chytačka – snad 7 kapříků, na rousňáka první letošní slušnej had… Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 15:09:22 uživatelem Holajz2.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 ve 12:32® CeP
- Datum lovu: 11.6.2011 | Způsob lovu: PlavanáKrom nekolika nasadaku, plotic a mrmlaku se mi povedl citelne prijemnejsi ulovek. Zaplaval jsem si totiz pro svuj oblibeny waggler, jez jsem vcera utrhl. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 v 9:51® Barynka
- Datum lovu: 11.6.2011 | Způsob lovu: FeederVčera podvečerní výprava na řeku. Celkem se vydařila, chytla jsem si svou první letošní barbusku a krom ní ještě nějakou drobotinu  super chytačka super chytačka  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 12. června 2011 v 7:16® JirkaF
- Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: bagr Hronov | Způsob lovu: PlavanáPři dnešním lovu na plavanou přišel celkem bojovnej kapřík 68cm.Ráno jsem ještě převazoval na silnější vlasec a větší háček což se zjevně vyplatilo. Vlasec 16/14 háček 8/AS.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 ve 22:41® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položenáDopoledne ztrávené na bagru bylo parádní. Nejvíc brali kapříci na rousňáka, celkem jich bylo snad 10. K tomu 2 úhoři a 1 línek…nad očekávání.      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 ve 22:12® Sander
- Datum lovu: 11. června 2011Haďácké repete – tentokráte trochu živější, bo se spletli dva úhoři, dva cejni a sumár, sic o poznání menší než včera, ale i tak 90cm potěší.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 v 19:57® Jakub
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Kelčany | Způsob lovu: KaprařinaNovej osobáček 85 cm, 12 kg  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 v 19:19® Scanix
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačDnesni pozdni rano jsem se pridal ke kolegovi s kamaradem s vidinou, ze bych si rad povodil nejakou peknejsi rybu. Lov zacal pekne, povedli se mi 4 pekni duhaci cca 45 i kdyz zaberu bylo mnohem vice, ale takove neuprimne. Jednoho klidnejsiho jsem vyblysknul. Klukum se moc nedarilo, ale kazdy si jednoho nebo dva take lapili. Chlapci uz jsme chteli menit misto a ja musel za povinnostmi doma, kdyz v tom prisel „uprimny zaber“, od pocatku bylo videt, ze se jedna o rybu z kategorie 60+, po par ukrutnych uprcich se zhoupla v linem skoku a vypadala monstrozne, nasledoval boj, kdy jsem zdaleka nemel navrh a vyustilo to ve vyhru ryby, ktera na malem hacku nevydrzela. Cele mi to vhnalo do zil jeste trochu energie, ale zadne zazraky se nekonali, pridal jsem par pidi okounku, tloustika a dva podobne duhone, kolegove taky kazdy po jednom a jelo se domu. I tak pekny lov, nekdy vitezi rybar, jindy ryba a o tom to je…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 v 17:18® Noodling
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Soukromý revír MečichovDnes závody v Mečichově, které jsme využili jako příležitost k otestování nového method mixu od firmy PH Baits. Nutno podotknout, že výsledek ještě předčil naše očekávání. Dopomohl nám totiž k suverénímu vítězství.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 v 15:00® chosebaits
- Datum lovu: tento týden | Revír: stojatý | Způsob lovu: KaprařinaRozloučení s kaprařinou pro tento rok dopadlo celkem slušně,nebo kapři i amuři byli při chuti.Konečně mužu pruty uložit do garáže a oprášit sumčáky a vláčáky.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. června 2011 v 7:47® Barynka
- Datum lovu: 10.6.2011 | Způsob lovu: FeederTakže dneska v noci na úhořích. Bohužel se nepodařil ani jeden úhoř a ani jeden sumík, ale nebylo aspoň zero a chytila jsem 4 pěkný kapříky. Vyfotila jsem toho prvního, další už se mi nechtěli fotit v noci   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. června 2011 ve 22:56® Sander
- Datum lovu: 10. června 2011Abych se dozvěděl, na jakou stranu se vůbec točí navijákem, vytáhl jsem po odmlce na ryby. Cílem byl úhoř. Jebnul jsem dvě rousnice do haďákovýho tahu, čekal a přemýšlel o nesmrtelnosti brouka. 
 Za svitu měsíce to jen občas drblo, jinak nic. Jediný sekatelný záběr mělo nasvědomí tohle metrové zvíře.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. června 2011 ve 22:05® Scanix
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačDnes po praci jsme s kolegou M… a vzacnou navstevou, Hechtem, vyrazili po stopach teckovanych velikanu. Zrejme nejsme dobri stopari, povedla se nam jen jedna ryba nad 50 a tu zdolal kolega M…, me pripadly jen mensi ryby a v podstatne mensim poctu. Kolega Hecht se na nasi rece pekne potrapil, dle jeho slov silne vykrvacel v nastrahach, ale nakonec si lepsi rybku alespon povodil a nejake mensi vytahl, tak snad na nasi spolecnost nezanevre Tento příspěvek byl editován 10.6.2011 23:06:32 uživatelem Scanix.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. června 2011 v 16:38® Angle face
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položenáDneska odpoledne an chvilku k vodě na feeder bohuzel bez zaberu .. .a na polozenou 2 zabery kapříci 50 a 35 aspon něco  u vody ani noha byl klid u vody ani noha byl klid . .    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. června 2011 v 15:07® BlueShark
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: PlavanáTak dnes na hodinku u Labe a třešničkyáda. Největší 49cm. Plus pár obazků pro spestření.     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. června 2011 v 7:26® CeP
- Datum lovu: 10.6.2011 | Způsob lovu: PlavanáFňuk.. přišel jsem o svého oblíbeného waglera. Ale jinak ty dvě hodinky před prací stály za časné vstávání. Šupiny tahaly… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 20:08® slepyc
-  
zašel jsem si zchladit přívlačový absťák na karvinské moře(nerevír) a při prvním náhozu třpytkou to vzal lín 42cm. pak už nic nádhera. foto jen z mobilu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:39® brčkař
- Datum lovu: 7.6. 2011 | Revír: z proudu na severozápadě | Způsob lovu: PlavanáTo mě blaží vůbec nejvíc – když se dostaví druhová rozmanitost. Člověk má před očima takříkajíc naživo rozdílnost znaků… hýřivost barev… Lapeno po sobě: jesen, tloušť, krásně vybarvený okoun (jenom se nechtěl fotit!), ploťka, ouklej, na závěr dvě ostré. Navíc jsem křtil (doufám že poslední…!) novou boloňku. (Úžasná akce blanku! Váha při 6 metrech 212g.)     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:29® vladah
- Datum lovu: 9.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položenátak dnes ráno u vody chvilku byla zima ale pár ryb se přemluvilo a pak příjemné překvápko s amurem a zhruba po 15minutovém souboji kdymu nahrával do karet silný proud tak se nechal přitáhnout  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 8. června 2011 ve 13:26® osprey
- Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Klasická položenáTakový malý sestřih ze dvou bouřkových večerů – chvilka u vody s prutem a chvilka s foťákem. Ani nevím, kdy do toho stromu uhodilo – tak si tak fotím a najednou strom hoří…    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.