Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. června 2011 ve 14:46® Kazan
Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem zahajoval na Orlasu ale celebrity Chytej jsem neviděl :-) chycena malá štika a k tomu nějaká ta bílá fiš. Na snímku nevalné kvality sumeček vyvalující se ve skalách.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43239.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 16. června 2011 v 11:57® BigMike
    Datum lovu: 16.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Bída, bída a zase bída!!! Dnes ráno a dopoledne jen 2 tlouštíci – 40cm a 53 cm. Nechal jsem doma v tom stresu foťák, ten druhý by se na fotce vyjímal hezky, byl pěkně vysoký a tlustý. Snad zaboduji s večerem.

Čtvrtek 16. června 2011 v 11:50® ART
      ART
      Datum lovu: dnes | Revír: orlas | Způsob lovu: Přívlač

Dnes při záhájení pluju okolo břehu a najednou se vynoří z tmy silueta rybáře. Nikdy bych nevěřil, že to může být HaD 9-) . Za chvilku přiběhl i osprey, ten se myslím trochu rozsekal, podle toho jak křičel, když na zemi objímal ten kámen. V 9:30 když jsem končil, tak jsem měl 2 bolínky, okounka, spadlou rybu (asi podseklej cejn:-| ) a na poslední chvíli jsem si ještě povodil candáta. HaD s ospreyem měli pár okounů a podle toho jak se HaD vztekal :-D tak i dost nedobraných záběrů :-D

Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 11:51:50 uživatelem ART.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43236.jpg
        Čtvrtek 16. června 2011 v 11:18® slepyc
        slepyc

docela by se hodila rubrika pro bezrybky.:-D

Čtvrtek 16. června 2011 v 11:11® slepyc
          slepyc

vstal jsem ve3:00 abych zahájil sezonu dravců jako mnozí z vás. ovšem s nulou.dravci kolem mně lovili. zkoušel jsem plechy, plasty i gumy ale bez ryby.tak snad příště.

Čtvrtek 16. června 2011 v 11:07® kety.vydra
            kety.vydra
            Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zahájení s kamarádem ve znamení štíhlat,nic co by stálo za foto.Ale braly podle vzorce: čím větší nástraha,tím menší štiky a naopak.

Čtvrtek 16. června 2011 v 10:29® MatesKGB
              MatesKGB
              Datum lovu: 16.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes ráno před pracovní dobou hoďku na rybách a podařily se dvě štiky kolem 30cm…Kusy přez 50cm jsou v místech kam jsem se ráno bohužel nedostal, je tam tráva po ramena:-((

Čtvrtek 16. června 2011 v 9:14profil byl smazán
                Datum lovu: 14.6.2011 | Revír: Řeka L´Ebre-Španělsko,region Catalunya | Způsob lovu: Sumcařina

Vznikla spousta debat o tom, jak působí na ryby a konkrétně na sumce úplněk. Osobně se mi několikrát stalo, že jsem za svitu úplňku nachytal a´t už na česjých vodách (konkrétně na řece Loučné a Labi)více ryb. Stehně je tomu tak i za leta na řece L´Ebre. Né snad, že bych těch ryb nachytal až takové hromady, ale jejich aktivita byla vyšší. I když musím brát u sumců v potaz to, že mají před výtěrem a to stejně jako na jakýmkoli jiném druhu se projevuje v aktivitě. Letos jsem udělal vyjímku a od března do teď, chytáme pouze na přívlač. Minulý měsíc byli sumci více přelstěni na gumové ryby od zn. Storm. Teď, více reagují na rapaly a ryby Teklon.

Romeo

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43234.jpg
                  Středa 15. června 2011 ve 12:56® Angle face
                  Angle face
                  Datum lovu: 15.6.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder

Tak den před zahájením jsem si zašel ještě na Parmy na místě kde jsem před 2 dny nachytal Parma nebyla :-(( dostal jsem jen 2 tlouště jeden byl na peletky ten měl 33 druhý na červy … ten byl o poznání menší tak jsem se přesunul jinam tam 2 Parmičky a pak už jen drbance dnešek nebyl podle mých představ ,ale snad zítra bude parádní zahájení :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43215.jpg
                    Úterý 14. června 2011 ve 23:03® noba
                    noba

včera letos prvně na úhořích a hned se povedl jeden 70cm. Byl značně zažranej, tudíž bude sežrán.

Úterý 14. června 2011 ve 22:57® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 14.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Na chvillku jsem vecer mrknul k vode, jak to vlastne vypada s vecernim sberem a svete div se, opet se zadny nekonal, krome par jelcu a dalsich mensich rybek jsem videl tak dve lepsi sebrani od duhaka. Obe ryby chytil a k tomu jeste dve za svetla. Rybky maji asi obcas pust, ci hoduji pod vodou a na hmyz z vysoka no a taky na me nastrahy uz se asi nemuzou ani podivat ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43211.jpg
                        Úterý 14. června 2011 ve 21:35® Zakin
                        Zakin
                        Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu jsem vyrazil letos poprvé na hady. Podařil se jeden 63 cm, ale pěkně vyžranej.V ne­dalekým Stříbře probíhaly městský slavnosti a zrovna když jsem úhoře vytahoval, tak jsem to měl i s ohňostrojem. Docela pompézní souboj s rybou :-) Úhoři nechť je udírna lehká..... Včera další pokus se švárou o hada ve Stříbře na plovárně, ale zero. Úhoří příděl jsem si už letos asi vybral :-) PS : chodit na hady, když máte druhej den ranní je taky pěkná blbost :-)

Úterý 14. června 2011 v 19:34® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 14. června 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Kouknu do not, poslední zápis tři týdny starý, tak jsem se zajel kouknout na pstruha.
                          Nebyla to v tom vedru žádná hitparáda, brali spíš jen tloušti, ale večeři jsem si nakonec odvezl. 47cm, v korytě širokém 4m, docela si to dával…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43205.jpg
                            Úterý 14. června 2011 ve 12:56® kubas
                            kubas
                            Datum lovu: posledních pár týdnů | Revír: JM

Pár ilustračních fotek z jarních vycházek… Nejvíc potěšil potočák 35cm den po zahájené… Kapříci 70cm a 72cm

Tento příspěvek byl editován 14.6.2011 12:57:10 uživatelem kubas.
                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43194.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43196.jpg
                              Pondělí 13. června 2011 ve 23:25® peddy
                              peddy
                              Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na hodinku večer po práci s feederem na menší rybník. Divná náhoda ke mě přivedla štičku 52cm…chycená na bonduelku 0,18 kmen a 0,16 návazec :-)

Tento příspěvek byl editován 13.6.2011 23:25:50 uživatelem peddy.
                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43190.jpg
                                Pondělí 13. června 2011 ve 22:49® Barynka
                                Datum lovu: 13.6.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dneska opět super chytačka, chytla jsem si tlouštíka a parmičku. Byl nádherný podvečer :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43183.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43184.jpg
                                  Pondělí 13. června 2011 ve 22:41® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Navecer jsem si odskocil na momentik k vode, ale vsude stradoval nejaky lovec, nakonec jsem se upichl do takove nanicovate tahle ryhy a kupodivu tam byly i nejake rybky. Povedlo se tak pul tuctu duhaku a jeden okys a velkym prekvapenim byla pekne kulata ostroretka, co si regulerne vyslapla na smaka ;-) Jednoho 41cm z posledni fotky jsem si musel vzit, nebot se jal bez varovani spolknout mou nastrahu…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43181.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43182.jpg
                                    Pondělí 13. června 2011 ve 21:04® BlueShark
                                    BlueShark
                                    Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska feederovaná na červíky a kuku. Tak něco málo fotek.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43175.jpg
                                      Pondělí 13. června 2011 ve 20:00® Maši
                                      Maši
                                      Datum lovu: 12.6. | Způsob lovu: Plavaná

Po sobotním vyhoření na řece jsem v neděli navštívil stoják. Nejprve jsem přišel a hodně slušnou rybu a poté si spravil náladu jednim pěkným šupináčem a pár cejny.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43171.jpg
                                        Pondělí 13. června 2011 v 15:26profil byl smazán
                                        Datum lovu: 23.05-12.06.2011 | Revír: Rio El Ebro-Catalunya | Způsob lovu: Sumcařina

V měsíci květnu a červnu, jsme převážně chytali a chytáme v noci. Na rybách nebýváme déle jak 4–5h. V rámci přívlače chytáme téměř na vše od rapal, gumových ryb Storm až po twistery a woblery. Samozřejmě že při lovu zkoušíme chytat na vše! V tomto období ani nepoužíváme živých nástrah, vzhledem k záběrovosti je to i zbytečné, když se dají ošálit na nástrahy umělé. Sumců jsme ulovili skutečně hodně od 130cm do 212cm. Zde uvádím jen ty nejpovedenělší, či nejhezčí a největší. Všem mnoho úspěchů a hezkých chvil u vody.

Romeo

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43167.jpg
                                          Pondělí 13. června 2011 v 11:47® Angle face
                                          Angle face
                                          Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska od 4 do 10 u vody pokus o slušnejší Parmu moc nevyšel na prvním fleku na rousnice a kukuřici nic moc jen 1 tloušt 2 mal parmičky a ostroretka 35 na kuku… A pak přechod na jiný flek tam už to bylo parádní vytaženo 6 Parem max 40 a 43 … a 2 tloušti … Jedna Parma nebo co to bůh ví bylo urazila 18 návazec … Ale fajně bylo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43153.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43155.jpg
                                            Neděle 12. června 2011 ve 21:56® Padis
                                            Padis
                                            Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní ranní chytání se docela vyvedlo.Chyceno pár okounků,několik PD a 3× PO/37,35,35/.

Neděle 12. června 2011 ve 20:05® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vzal zbytek tresni a s kolegou M… jsme vyrazili na „tresnovacku“ s feederem i plavkou. Tloustum tresne skutecne chutnaly a kdyz dosly, konzumovali s chuti i pecivo. Pochytali jsme spoustu peknych a bojovnych rybek, jedna fakt pekna odhadem hodne pres 50 se mi behem boje vyrizla, ale i tak spokojenost a muzu se zase v klidu venovat privlaci ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43149.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43150.jpg
                                                Neděle 12. června 2011 v 19:46® Angle face
                                                Angle face
                                                Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Tekoucí a Stojatý | Způsob lovu: Přívlač

Tak prvně s kolegou Marasem na P vlačka něco se povedlo kolegy byl natom o moc líp já potahal jednoho potočáka a jednu sebevražednou střevli a 2 tlouště nej 35 cm pak chvilička feeder na MP tam vytaženi pouze 2 potočáci kolega taky nějak potahal a pak na rybníce pokus o hada záběry byly do doby dokud nezačla hrát hudba s nedalek akce a bylo po rybách tak jenom jeden 40 cm kapřík…Bylo fajně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43145.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43146.jpg
                                                  Neděle 12. června 2011 v 15:48® BlueShark
                                                  BlueShark
                                                  Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Kromě tlouště, chytáno na červy.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43135.jpg
                                                    Neděle 12. června 2011 v 15:46® BlueShark
                                                    BlueShark
                                                    Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes deštivo, ale rybky krásný, kapřice Labanda 57cm, podoustev, plotice a cejni. Na druhý prut na třešně pěkný rány od tloušťů, 4 vytaženi 45 – 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43131.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43133.jpg
                                                      Neděle 12. června 2011 v 15:04® Holajz2
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená

Po včerejším úspěchu jsem byl znova zkusit… na spláveček opět parádní chytačka – snad 7 kapříků, na rousňáka první letošní slušnej had…

Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 15:09:22 uživatelem Holajz2.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43130.jpg
                                                        Neděle 12. června 2011 ve 13:32® CeP
                                                        CeP
                                                        Datum lovu: 11.6.2011 | Způsob lovu: Plavaná

Krom nekolika nasadaku, plotic a mrmlaku se mi povedl citelne prijemnejsi ulovek. Zaplaval jsem si totiz pro svuj oblibeny waggler, jez jsem vcera utrhl.

Neděle 12. června 2011 v 10:51® Barynka
                                                          Datum lovu: 11.6.2011 | Způsob lovu: Feeder

Včera podvečerní výprava na řeku. Celkem se vydařila, chytla jsem si svou první letošní barbusku a krom ní ještě nějakou drobotinu :-) super chytačka

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43123.jpg
                                                            Neděle 12. června 2011 v 8:16® JirkaF
                                                            Datum lovu: 12.6.2011 | Revír: bagr Hronov | Způsob lovu: Plavaná

Při dnešním lovu na plavanou přišel celkem bojovnej kapřík 68cm.Ráno jsem ještě převazoval na silnější vlasec a větší háček což se zjevně vyplatilo. Vlasec 16/14 háček 8/AS.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43118.jpg