Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. června 2011 ve 23:41® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
Dopoledne ztrávené na bagru bylo parádní. Nejvíc brali kapříci na rousňáka, celkem jich bylo snad 10. K tomu 2 úhoři a 1 línek…nad očekávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 ve 23:12® Sander
- Datum lovu: 11. června 2011
Haďácké repete – tentokráte trochu živější, bo se spletli dva úhoři, dva cejni a sumár, sic o poznání menší než včera, ale i tak 90cm potěší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 ve 20:57® Jakub
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Kelčany | Způsob lovu: Kaprařina
Novej osobáček 85 cm, 12 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 ve 20:19® Scanix
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni pozdni rano jsem se pridal ke kolegovi s kamaradem s vidinou, ze bych si rad povodil nejakou peknejsi rybu. Lov zacal pekne, povedli se mi 4 pekni duhaci cca 45 i kdyz zaberu bylo mnohem vice, ale takove neuprimne. Jednoho klidnejsiho jsem vyblysknul. Klukum se moc nedarilo, ale kazdy si jednoho nebo dva take lapili. Chlapci uz jsme chteli menit misto a ja musel za povinnostmi doma, kdyz v tom prisel „uprimny zaber“, od pocatku bylo videt, ze se jedna o rybu z kategorie 60+, po par ukrutnych uprcich se zhoupla v linem skoku a vypadala monstrozne, nasledoval boj, kdy jsem zdaleka nemel navrh a vyustilo to ve vyhru ryby, ktera na malem hacku nevydrzela. Cele mi to vhnalo do zil jeste trochu energie, ale zadne zazraky se nekonali, pridal jsem par pidi okounku, tloustika a dva podobne duhone, kolegove taky kazdy po jednom a jelo se domu. I tak pekny lov, nekdy vitezi rybar, jindy ryba a o tom to je…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 v 18:18® Noodling
- Datum lovu: 11.6.2011 | Revír: Soukromý revír Mečichov
Dnes závody v Mečichově, které jsme využili jako příležitost k otestování nového method mixu od firmy PH Baits. Nutno podotknout, že výsledek ještě předčil naše očekávání. Dopomohl nám totiž k suverénímu vítězství.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 v 16:00® chosebaits
- Datum lovu: tento týden | Revír: stojatý | Způsob lovu: Kaprařina
Rozloučení s kaprařinou pro tento rok dopadlo celkem slušně,nebo kapři i amuři byli při chuti.Konečně mužu pruty uložit do garáže a oprášit sumčáky a vláčáky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. června 2011 v 8:47® Barynka
- Datum lovu: 10.6.2011 | Způsob lovu: Feeder
Takže dneska v noci na úhořích. Bohužel se nepodařil ani jeden úhoř a ani jeden sumík, ale nebylo aspoň zero a chytila jsem 4 pěkný kapříky. Vyfotila jsem toho prvního, další už se mi nechtěli fotit v noci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2011 ve 23:56® Sander
- Datum lovu: 10. června 2011
Abych se dozvěděl, na jakou stranu se vůbec točí navijákem, vytáhl jsem po odmlce na ryby. Cílem byl úhoř. Jebnul jsem dvě rousnice do haďákovýho tahu, čekal a přemýšlel o nesmrtelnosti brouka.
Za svitu měsíce to jen občas drblo, jinak nic. Jediný sekatelný záběr mělo nasvědomí tohle metrové zvíře.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2011 ve 23:05® Scanix
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci jsme s kolegou M… a vzacnou navstevou, Hechtem, vyrazili po stopach teckovanych velikanu. Zrejme nejsme dobri stopari, povedla se nam jen jedna ryba nad 50 a tu zdolal kolega M…, me pripadly jen mensi ryby a v podstatne mensim poctu. Kolega Hecht se na nasi rece pekne potrapil, dle jeho slov silne vykrvacel v nastrahach, ale nakonec si lepsi rybku alespon povodil a nejake mensi vytahl, tak snad na nasi spolecnost nezanevre
Tento příspěvek byl editován 10.6.2011 23:06:32 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2011 v 17:38® Angle face
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska odpoledne an chvilku k vodě na feeder bohuzel bez zaberu .. .a na polozenou 2 zabery kapříci 50 a 35 aspon něco
u vody ani noha byl klid
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2011 v 16:07® BlueShark
- Datum lovu: 10.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes na hodinku u Labe a třešničkyáda. Největší 49cm. Plus pár obazků pro spestření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2011 v 8:26® CeP
- Datum lovu: 10.6.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Fňuk.. přišel jsem o svého oblíbeného waglera. Ale jinak ty dvě hodinky před prací stály za časné vstávání. Šupiny tahaly…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. června 2011 ve 21:08® slepyc
-
zašel jsem si zchladit přívlačový absťák na karvinské moře(nerevír) a při prvním náhozu třpytkou to vzal lín 42cm. pak už nic nádhera. foto jen z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. června 2011 v 15:39® brčkař
- Datum lovu: 7.6. 2011 | Revír: z proudu na severozápadě | Způsob lovu: Plavaná
To mě blaží vůbec nejvíc – když se dostaví druhová rozmanitost. Člověk má před očima takříkajíc naživo rozdílnost znaků… hýřivost barev… Lapeno po sobě: jesen, tloušť, krásně vybarvený okoun (jenom se nechtěl fotit!), ploťka, ouklej, na závěr dvě ostré. Navíc jsem křtil (doufám že poslední…!) novou boloňku. (Úžasná akce blanku! Váha při 6 metrech 212g.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. června 2011 ve 13:29® vladah
- Datum lovu: 9.6.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
tak dnes ráno u vody chvilku byla zima ale pár ryb se přemluvilo a pak příjemné překvápko s amurem a zhruba po 15minutovém souboji kdymu nahrával do karet silný proud tak se nechal přitáhnout
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2011 ve 14:26® osprey
- Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Klasická položená
Takový malý sestřih ze dvou bouřkových večerů – chvilka u vody s prutem a chvilka s foťákem. Ani nevím, kdy do toho stromu uhodilo – tak si tak fotím a najednou strom hoří…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. června 2011 v 0:52® osprey
- Datum lovu: asi 5.6. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Byl jsem se na chvilku podívat, jestli u nás nevymřely ostroretky. Zdá se, že zatím ne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 23:11® Angle face
- Datum lovu: 7.6.2011 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska po celodení práci jsem utekl na hodku k vode povedli se 2 kapříci na kuku aspon něco
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 23:13:21 uživatelem Angle face.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 23:08® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Sázava Moravská 1 | Způsob lovu: Muškaření
Na chvilku jsem vyrazil poškádlit suchou a něco málo se chytlo…jepic lítalo hafol, to jsem u nás na MP dlouho neviděl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 22:24® mvincik
- Datum lovu: 6. a 7.6.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Poprvé v životě jsem si zkusil muškaření z boatu. Musím říct, že to jednoznačně má své kouzlo, natož pak, když fišky koušou. Lapeno nespočet duháků, nej 47 cm. Na to, že jsem držel mušák podruhé po 15 leté pauze, to byl prostě parádní výlet se vším všudy…
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 22:24:54 uživatelem mvincik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 22:00® Scanix
- Datum lovu: 7.6.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni bourkovy podvecer jsem s kolegou venovali jak jinak rybam, jenomze to asi zprvu chuderky vubec nevedely. Opodal lovici rybar lapil pekneho okyse, na tu dalku jsem jej odhadoval na neco tesne pod 40cm, dostal peanem se slovy, ze je fakt peknej, holt na pstruhovku nepatri
To zrejme spustilo hody miniokounu, ktere nahle ustaly, jakmile zacalo vydatne prset. V ten moment jsem z jamy vydoloval pekne zbarvenou sticku. Promoceni jsme po sobe posilhavali uz notnou chvili bez zaberu, pak to zacalo doopravdy kousat…a kdyz se blizil vymezeny cas do konce, prisel razatni zaber a po nem pomale tezke zhoupnuti, za kterym nasledoval 30m uprk proti proudu doprovazeny dvema skoky, ktere jsem se snazil tlumit sec se dalo…ryba vydrzela, zatim muj nejvetsi 61cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 12:19® skwor
- Datum lovu: 7.6. | Způsob lovu: Muškaření
Protože mám medvědí spánek, tak jsem samozřejmě o noční průtrži mračen nic nevěděl a jel na ryby… s mušákem. Co jsem chytil psát nebudu, domyslete si to podle barvy vody, která mi skutečně hrála do karet
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 12:20:18 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2011 ve 20:25® bjucek
- Datum lovu: 4.-5.6. | Revír: tak jako jersey
Moc se toho nechytlo, ale ten klid stojí zato. A to pivko z vody......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2011 ve 20:12® bjucek
- Revír: vltava | Způsob lovu: Kaprařina
Tak asi poprvé v životě se mi podařilo chytit stejnou rybu, nebo jen tohoto kapříka jsem poznal. 1. foto z podzimu, 2. foto cca týden staré a udělal znovu radost. Kapřík má 53cm. Doufám, že ho nějakej blb nezabije, protože jestli vyroste, tak to bude hezká ryba
Tento příspěvek byl editován 6.6.2011 20:14:34 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2011 v 17:27® kety.vydra
- Datum lovu: 5.6. | Způsob lovu: Plavaná
Na chvíli před bouřkou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. června 2011 v 10:07® Angle face
- Datum lovu: 5-6.6 2011 | Revír: Tekoucí a ÚN | Způsob lovu: Feeder
Tak 2 dny an rybách s kolegou Psychoslavem no celkem bída na řece brutální bouřky
ryba moc nešla kolega něco zpustil a vytahl sumíka já bohuzel ani záběr a na ÚN čest zachránili 2 perlínci kolega zachytal dobře max 46 kapra a ještě bych zapoměl 5 dopoledne jsem byl sám an chvilku a vytáhl malou Parmici …poslze později na jin řece nalezena mrtvá 67 cm Parma
Škoda ale super 2 dny s přátely
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2011 ve 21:25® Kazan
- Datum lovu: 5.6.2011 | Revír: Orlas | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem si odskočil odpoledne na Orlík, vzal dva pruty, kroužek do průvěsu, nabil kmelce a žehlil cejny jak důchodce (řekl by Sander
) Při březích do rybiček fest řezali boleni, jen okouny nějak nebylo vidět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2011 ve 20:48® Karasák
- Datum lovu: 4.-5.6.2011 | Revír: Rokytná 4, Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder
Tak v sobotu jsem si zašel na chvíli na plavanou, za 2 hodiny lovu jsem ale nedostal ani potah a ke všemu mě vyhnala bouřka. Dnes jsem si zašel na nedaleký rybník s feederem. Bylo nás zde asi 10 rybolovců a kapři vůbec nebrali, za 4 hodiny jsem ulovil pouze 6 malinkatých perlínků a 4 malé cejny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2011 ve 14:23® jersey
- Datum lovu: 4062011 | Revír: Štěchovická přehrada | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou čistý zero, ale ta voda je prostě nádherná…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. června 2011 v 11:11® Noodling
- Datum lovu: Včera | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
Žádná opravdu velká ryba nepřišla, ale bylo tam hezky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.