Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. dubna 2005 v 19:43® Ciffik
Ciffik

ja byl dnes na kuboni…6 kapru nemirovych + 4 plotice + 2 cejni

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 12. dubna 2005 ve 13:47® HaD
    HaD

Lužnice 4: byl jsem asi dvě hodinky s mušákem – na hitlera – ani šťouch. voda se ochladila a nejde nic

Pondělí 11. dubna 2005 ve 22:40® CeP
      CeP

OTAVA 3/choboty, 17–19 prvni hodinka ve znameni priprav, krmeni a hledani te spravne nastrahy. bodovat zacala nastraha dostatene proverena a osvedcena. rohlicek. jen tak oplachnutej vodou a zabalenej v pytliku. prvni byl mensi cejn kolem 25. pak jsem nastarzil sendvic a nekolik okamziku po dopnuti vlasce prisel prvni razantnejsi zaber, zasek. ajajaj. trouba jsem zapomnel vymenit 0,10 navazec za silnejsi, takze boj byl velice kratky. pro rychlem nahrazeni utrzeneho navazce za silnejsi a lehkem dokrmeni letel na misto dalsi sendvic. pohyb spicky na sebe nedal dlouho cekat a na breh se brzy podival prvni letosni kaprik. bzry jej nasledovali jeste dalsi dva. vsichni tri nedavno nasazeni dorostenci byli na hranici jihoceske miry 40cm. doufam ze se z dnesniho pichnuti dostatecne poucili a ve zdravi se doziji daleko vetsich rozmeru. posledni pactnactimunutovku jsem se jiz dostatesne nesoustredil jsa trochu rozhozen SMSkou pritele oznamujiciho narozeni dcerky Zofinky a posledni slusny zaber zustal nepromenen. ostatne se mi zdalo ze na rameni zacala stoupat voda a zajem ryb beztak opadl.
      v akci jsem mel nasazen pouze jeden prut – Mikado Ultraviolet Twin Feeder 360, kteremu se timto dostalo prvniho vaznejsiho krtu. potvrdil jsem si ze twin feeder je tvrdsi proutek s ryhlou akci, coz mi ostatne vyhovuje vice. mam ve zvyku pracovat zapestim. ted se jiz tesim na vetsi ulovek abych proveril jake schopnosti v mikadu drimaji. dnesni ulovky byly skvelou zabavou jinak vydarene odpoledni vychazky.

Pondělí 11. dubna 2005 v 10:49® koko

dobrá chytaná. za poobede 26 piestov (skalákov) na plavačku. S 0,08 mm nadväzcom dobrý zážitok.

Pondělí 11. dubna 2005 v 10:40

Tahal jsem zrovna z vody kapra,kdyz mi na druhy prut zabral sumec

Pondělí 11. dubna 2005 v 10:27® Dědek
            Dědek

Svratka 5 smůla, nic se nedělo, pokud nepočítám jednu červenku asi 10cm :-( (

Pondělí 11. dubna 2005 v 8:25® hraji
              hraji

Dyje 4A Ráno slušná zima kolem 5 stupňů, ale bez deště. Zato velice silný a nepříjemný vítr proti nám. Zkoušeli jsme lov na odhoz, feeder, boloňku, na hloubce asi 3 metry se nakonec našlo hejno cejnů a kapříků, takže jsme všichni zachytali. Nástrahy bílí červi, kukuřice, rohlíček. Žádná ryba se s námi domů neprojela.

Neděle 10. dubna 2005 ve 23:15® Milky
                Milky

Kozský potok 1 – 421 028 Za hodinku a čtvrt jeden záběr – tloušť cca 28–30 … odháčkován ještě ve vodě. Počasí na pikaču, chladno. Plavaná, kosťáci a kukly kosťáků.

Neděle 10. dubna 2005 v 17:54® Kyslik
                  Kyslik

Uhliska-dneska od 2 do 6 hod bezrybka. Rybářů jak na závodech ale nikdo nic.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:01® HaD
                    HaD

Jestřabice: Závod o pohár Lovy v přívlači. 72 účastníků, celý den, až na malé přestávky, pršelo jako z konve- uloveno celkem cca 1650 ryb, nej duhák 60 cm – průměr na závodníka cca 25 ryb

Sobota 9. dubna 2005 v 18:18® FInnnp

Ráno jsem byl na Ohři pod Zatcem ani brnk. Hruza

Sobota 9. dubna 2005 v 16:38® Ebobo
                        Ebobo

Tak snad konečně teď

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img101.jpg
                          Sobota 9. dubna 2005 v 16:33® Ebobo
                          Ebobo

Dyje15(Vranovská přehrada) Tentokrát s fotkou :-) Omlouvám se,že je to trochu starší fotka(z Velikonoc). Chytil jsem celkem 2 okouny. Prvního jsem chytil hned na čtvrtý hod a měl 26cm,druhý(na fotce)-toho jsem neměřil. Oba na čerstvýho červíka. Způsob lovu. jestli HaD uveřejní můj článek,tak se ho dovíte .-). Jinak pohoda-první vycházka k vodě(s prutem),pěk­né teplé počasí…=prostě PARÁDA Další fotky z Vranovské přehrady najdete na viz. url

Pátek 8. dubna 2005 ve 22:53® jake
                            jake

Dnes na Dřevnici kapr na plavanou (47 – vrácen vodě) na „navoněný“ rohlík (scopex) a dvě plotičky na těžko (už ani nevím na co?) :-) . Fajn odpoledne, až na ten po. raný vítr :-/

Pátek 8. dubna 2005 ve 21:52® Ciffik
                              Ciffik

dnes opět na menším rybníčku u Ostravy 6 nemírovejch a 1 mírovej kapr(akorát na pánvičku) + 3 cejni + 7 plotic +hafo upálených a pos. záběrů to vše asi za 4 hodiny chytání. jeden prut na těžko. na rohlík a jeden na plavanou na červi

Pátek 8. dubna 2005 v 19:41® Koudy
                                Koudy

jo,víc fotek bude v galerii…

Pátek 8. dubna 2005 v 19:40® Koudy
                                  Koudy

Dnes jsem byl s kámošem muškařit na Skaličce,nádherná chytačka,každý jsme chytli 20 pstruhů(30–45cm) a k tomu 2 candáty. vše na různé lury. já jsem navíc vypnul pstruha přes 50cm kdy po záběru u břehu mi skoky na hladině během „vteřiny“ vymotal asi 10 šňůry a pak se teda vypnul…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img96.jpg
                                    Pátek 8. dubna 2005 v 18:29® jiris
                                    jiris

Dve hodinky muskareni, po pulhodinovem placani intermidou sem uprask jednoho tloustaka na montanu, pote sem prezbrojil na suchou snuru a uprask dalsi dva na grizzly palmera, kdyz jsem prechazel na jine misto vsimnul jsem si cernych skvrn, ktere se promenili na hejno kapru a tloustaku (20–50 cm), ktere citalo kolem 35 jedincu. Po dalsich hodine snazeni jsem si stejne nesahl na rybu, tak sem se odebral k domovu.

Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 22:08® Vydrain
                                      Vydrain

Soutok Orlice a Labe

Milý deníčku, mám pro tebe několik novinek. Předně musím říct říct svatýmu Petroj, at dá hrázným pod židli mraveniště, aby je nenapadlo 5× za 3 hodiny zvedat a spouštět stavidlo. Ať je sežerou mravenci a já mohla chytat. Pak ať se nahoře přimluví za lepčí počasí, když už na ty ryby jdu. Snad to vyjde. Sice je ještě dost velkej průtok, ale 40g olovo to zmáklo. Další dobrá zpráva je, že ryby sou hladový až hrůza, ale sou vybíravý, chtěj jen rohlík, na maso kašlou, asi přešly na vegetariánskou stravu. Ještě že tloušť není tak hloupej a dal si aspon žížalí sendvich. Pak jsem ukecala na výlet jednoho skaláčka a pak začlo pršet. Ryby se rozhodly, že už sou nažraný, tak mi nezbývalo než jít domů. Ještě že sem si nevzala foták, to bych zákonitě nechytla nic :-)) )

Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 22:03® jiris
                                        jiris

To jsem ulovil predevcirem, nastraha hnojacek s oplatkou. Catch and Release!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img93.jpg
                                          Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 22:03® SumecDravec

Revír:Odra5 (Studénka) Sumec 96cm Chtán na rousnicí ,ale vytáhnut s překvapením úplně jinak.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img92.jpg
                                            Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 21:56® Ebobo
                                            Ebobo

Dyje15(Vranovská přehrada) Omlouvám se,že je to trochu starší fotka(z Velikonoc). Chytil jsem celkem 2 okouny. Prvního jsem chytil hned na čtvrtý hod a měl 26cm,druhý(na fotce)-toho jsem neměřil. Oba na čerstvýho červíka. Způsob lovu. jestli HaD uveřejní můj článek,tak se ho dovíte .-). Jinak pohoda-první vycházka k vodě(s prutem),pěk­né teplé počasí…=prostě PA­RÁDA

Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 20:53® kostnak
                                              kostnak

dnes plotice na hod, ale konecne som doniesol od vody nieco jedle. hmmm, ta polievocka vonia!!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img90.jpg
                                                Čtvrtek 7. dubna 2005 v 19:14® Hrouzek
                                                Hrouzek

Včera na soukromém rybníčku u kamaráda, kde můžem chytat jenom my a on,super duhákodrom asi 90ks duháků nej cca 50cm,30línů cca nej 30cm, kapr cca 45cm a plotice asi 20ks a jeden candátek cca 6cm na 4cm oranž. luru… (plavačka/muš­kaření) Parádní chytačka,ani nebyl čas fotit a dneska ještě cejtím bolest v rukou :o))

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 18:50® jake
                                                  jake

vcera na feeder total bezrybkin, akorat jsem si vyzkousel jak bere kacena – to teda byl cirkus – pristavala na vode a zavadila o vlasec feederu – kaceny jsem si nejdriv vubec nevsiml, jen jsem uvidel najednou prut do praveho uhlu tak se mi malem zastavilo srdce – az po 3 sekundách mi doslo, ze to byla kacena – no fuj – svina svinuta :-) . Dnes na plavacku za hodinku 3 jelecci.

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 18:46® jiris
                                                    jiris

.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img87.jpg
                                                      Čtvrtek 7. dubna 2005 v 18:45® jiris
                                                      jiris

.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img86.jpg
                                                        Čtvrtek 7. dubna 2005 v 18:45® jiris
                                                        jiris

dneska bezrybka, ani jednu rybku sem neseznamil s mym vobjektivem :-((

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img85.jpg
                                                          Čtvrtek 7. dubna 2005 v 17:20® jaryn

včera bída jeden cejn. Dneska Chýnovský rybník 6 plotiček a a jeden duhák(už voní po celém bytě)

Středa 6. dubna 2005 ve 22:12® CeP
                                                            CeP

dnesni vychazka opet na bagru. rohlicek klasicky bodoval od zacatku. na plavku 70 pod hladinu a byl jeden tanec. jen se do nich trefit. ale stejne jsem vetsinu prosr. protoze jsem porad pokukoval po feederu. po zmene hloubky ke dnu aktivita ocividne opadla, ale zato jsem zacal byt uspesnejsi. par ploticek, par cejnecku a minikaprik cca 35. feeder mel jiny prubeh. tak tri ctvte hodiny po zakrmeni zacal prvni velmi jemny pohyb kolem rohlicku. pak jsem zkusil svou vlockovou novinku (popsana ve feederu..) zabery na tuhle alchymii byly velice rychle a razantni. vetsinu jsem opet pro… pac jsem cumnel na splavek. alespon jsem se ujistil ze plavka s feederem nejdou dohromady. jedno nebo druhy, ale ne dokopy. priste uz bude druhej prut jenom a zasadne bobek…