Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 23. května 2011 v 19:18® Piranha
- Datum lovu: Včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem byl na večír si odpočinout po dlouhém sobotním výšlapu do hor za salmonidy a málem jsem si neodpočinul.Co hod to ryba a dorazila i bouřka s deštíkem.Ještě že jsem měl s sebou věrného pomocníka deštník s bočnicí. Ryby ve směs cejni a ostroretky, občas i krasné plotice okolo 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 v 19:17® Prutos
- Datum lovu: květen 2011 | Revír: Finsko | Způsob lovu: Přívlač
Podstatné už napsal Osprey. Taky jsem byl spokojen. Na stranu druhou tam byla chvílemi i pěkná zima a něktré ryby (nebylo jich moc) měly nepěkné boláky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 v 16:06® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem dnes v očekávání, že bude rybačka, ale nepotvrdilo se to…jedinej kapřík 46 cm a pár cejnů. Ale bylo tam krásně!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 ve 14:57® osprey
- Datum lovu: květen 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Vrátil jsem se ze severu a začínám opět fungovat. Ryb bylo tak akorát, velikostně by to nebylo nejhorší a byl bych celkem spokojen, nebýt té největší zubatice, která se mi, do mrtě udolána, vyhákla u lodi přímo před očima.
A chtěl bych poděkovat kamarádům, najmě pak Prutosovi. Bez nich by to nebylo ono.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 18:41® 1Mara
- Datum lovu: V čéra a dnes | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Plavaná
Tak aby Sander nebyl tady sám , tak jsem též něco hodím , hadi brali , a dneska jen pro radost , ale počasí nějak nepřálo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 18:23® Sander
- Datum lovu: 21-22. května 2011
Pokusili jsme se s hechtem a Charem o hada. Cíl splněn, uloveny dva hadi 67 a 75cm, menší sumec, bolen a kluci pak ještě žehlili na feeder slintáky.
Tak pěkný počasí jsme si ani nezasloužili, u ohně se dalo sedět takřka do rána bez obav z deště – to jest pro tyto naše tradiční výlety skutečnost čistě náhodná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 17:25® Scanix
- Datum lovu: 22.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mi musela stacit cca hodka u vody, i tak jsem si na rybu sahl, povedl se mi potocak, kde nevysla zadna fotka, tak alespon jedna jeho hrbetu
. Pridal jsem pak par mini okysu a dva bojovne duhaky. Chytalo by se pekne,
ale musel jsem za povinnostmi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 ve 13:44® BlueShark
- Datum lovu: 22.5.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes s kamarádem, později přítelkyní a malým na rybách na pláži. Zprvu bída a ryby na tohle místo až neuvěřitelně mě se vyhýbající. Co půl hodina to pomalu záběr. Pak jsem našel asi jejich gusto a ven se podívalo 14 cejnů, 3 ostrounky a 4 plotice. Jinak můsím pochválit to moje zlatíčko, přizpůsobí se rybařině kdykoliv a kdekoliv, co si více rybář může přát

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. května 2011 v 17:15® Scanix
- Datum lovu: 21.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem sam na chvili mezi bourkou, voda od vcerejsich destu dost kalna, ale presto se povedly pekne ryby, nebylo jich moc, ale byly zase velikostne lepsi, nej ryba 57cm. Na miste, kde jsem byl letos poprve prijemne prekvapily pekni duhaci, tloust i par okysu…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 20:46® Scanix
- Datum lovu: 20.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… na temer potucku, velke rybky jsme necekali, ale o to vic jsme byli mile prekvapeni, ze se povedlo velke mnozstvi potocaku ±35. Celkem jsme pochytali nekolik desitek ryb ve slozeni potocak, tloust, okoun, nejaky duhak a parta sivenu. Zadne monstrum jsme nezaznamenali, snad jen par peknych tloustu okolo 40, ktere jsou na takove vode uz dost pekni. Celkove velmi prijemne pochytani…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 20:12® Prochy96
- Datum lovu: 15až20.5 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
plavaná pod jezem …pár rybek se povedlo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 13:32® BlueShark
- Datum lovu: 19.5.2011 | Revír: Labe 441023 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera na hodinku na procházce u Labe s přítelkyní. Vzal jsem si s sebou plavačák. Jeden hezčí na fotce

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 v 7:38® cormoran
- Datum lovu: 15. 5. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Vyšlapaná pěšinka od zvěře už pomalu zarostla a chvílemi jsem měl problém se zorientovat, ale nakonec jsem zdárně dorazil k vodě. Klíšťáci po mně lezli jak mravenci a komáři byli snad stále hladovější, ale stálo za to tam být. Líni byli nádherní, mlíčáci krásně bojovní a maminy nacpaný jikrama

V úterý nám pak dorazilo odkrmené monté, některé tkaničky už měly i přes dvacet čísel. Z celkového množství dvaceti kil a ryb této velikosti mám dobrý pocit, snad se to promítne na úlovcích

foto mobil..
Tento příspěvek byl editován 20.5.2011 08:44:48 uživatelem cormoran.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 21:37® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Zkouska Duhaku s nastrahami VLACEJ. Chutnal jim zluty smacek „slunka“ 7cm. Ty zabery byly opravdu silene, rana a prut do praveho uhlu nebyl vyjimkou.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2011 22:39:11 uživatelem Prichy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 21:22® Mrakoš
- Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná
zelený krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 21:21® Mrakoš
- Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná
zelený krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2011 ve 20:54® Scanix
- Datum lovu: 18.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou na opomijenem miste, rybky zobaly dobre, druhove jsme lapili tlouste, okouna, potocaka, duhaka a kolega pridal i pekneho lipana, ktery se odmitl vyfotit, nechteli jsme ho muchlat v podberaku a podrzet jej lehce ve vode je nadlidsky vykon
Pridavam alespon foto me prvni rybky,
zbytek velikostne nebyl az tak zajimavy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2011 v 16:12® mvincik
- Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: Pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož mi v pondělí dorazila nová Destinka, udělali jsme s kamarádem výlet do zatím neprozkoumané buše na jihu.
Nejdříve jsme platili velikou daň v podobě objevitelů nového revíru, ale později se přeci jen podařilo nějaké ryby nachytat. Byly ve fajné bojovné kondici.Podařil se i jeden krásnej duhák 56cm, pro mě zatím životní.
Nakonec to mohu zhodnotit jako nádherně strávený půlden u vody.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2011 v 8:47® kety.vydra
- Datum lovu: 17.5. | Způsob lovu: Feeder
Slabší den.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2011 v 19:31® Scanix
- Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel s sebou pomocnici, slo nam to dobre, sbirala na u brehu zizaly a ja tahal rybku za rybkou
Potesil me dnes i lepsi okoun
cca 35, ale fotit se nechtel, pak prisli jeste dva jeho mensi brachove, temer
tucet sivenu, kteri byli snad vsude a tri pekni duhaci, co vazne extremne
bojovali. Mrzi me, ze jsem opet 2 rybky okoval nastrahou, holt 0,14mm monofil
v kameni neni to prave, ale snad se hacku bez protihrotu zbavi rychle…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2011 v 15:05® Kazan
- Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po školení v práci jsem na chvíli vyrazil potahat umělé nástrahy. Chyceno několik potočáků, nej. 43cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2011 v 19:52® Scanix
- Datum lovu: 16.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni 1.5h u vody prinesla pomerne dost zaberu, ryby velikostne jako vcera, jedna vetsi se mi poroucela po kratkem boji. Pro dokresleni situace pridavam foto prvni a posledni ryby

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2011 v 17:56® šišan
- Datum lovu: 14.5.2011 | Revír: Panský rybník Hodkov | Způsob lovu: Kaprařina
Zdravím všechny rybáře, s mou přítelkyní jsme navštívili soukromý rybník Hodkov a musím říct, že jsme si pěkně zachytali. Mohu jen doporučit.
Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 19:00:12 uživatelem šišan.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2011 v 15:32® Řízek
- Datum lovu: 15.5.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera jsem se vydal na me oblibene misto s matchkou poskadlit nejaky rybky.Asi po 30 minutach jsem zasekl a zacal boj.Zhruba po 75minutovym boji jsem vytahl krasnyho lysace 85cm a 11,3kg.Chytal jsem na rohlik a veliskost hacku 6 a vlasec o prumeru 16mm.
Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 16:33:07 uživatelem Řízek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2011 v 15:24® Prochy96
- Datum lovu: 14.5 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
pěkná chytačka . chytlo se dohromady asi 30 ryb … potěšil mě nalezený wobler

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2011 v 7:58® Mrakoš
- Datum lovu: 15.5. | Revír: rybník pstruháč | Způsob lovu: Přívlač
Při hokeji byl u vody klid. Potřeboval jsem okouny do lesního rybníčku a tak jsem je tahal na 3,5 cm tvistříku. Nakýbloval jsem jich 22. Tahám okouna číslo 23 a za ním se zaleskne stříbřité válcovité tělo. Neodolal jsem a posečkal s navíjením takže štička neminula. Možná jsem lovil na rybku na pstruháči? Těžko říct. Myslel jsem jen na holý 0,16 vlasec mezi ostrými zuby. Ale štika ani nebojovala (co taky čekat od 50 cm štíhlete) a tak jsem jí v pohodě vytáh. Na rybníčku lesníčku jsem vypustil okouny, skolil jednoho duháka a frčím si to domů netuše že hlavní lov mě teprve čeká. Už se šeří, najednou, co to nevidím? Jakési velké zvíře se mihlo mezi stromy. A jéje, asi zdrhla kobyla ze stáje u hájovny. Takže rychle z auta a metelím za ní. Není to zrovna přátelské zvíře. Čapnu jí u huby a otáčím jí směrem k cestě, pomalu, pohodička jen jí nezjančit. Už jsme u stáje a kobyla sbírá odhodlání k úprku, musím jí povolit a už je zase v trapu. Takže znovu, pomalu ,po dobrém, nenechat jí otočit, koukám že si mimoděk drbu stehno kam mě minule zasáhla… a už jsme ve stáji. Je to v pohodě, neuvážu jí, nejsem sebevrah, zalígrovat a pryč. A to je vše, byl to hezký lov, hezký den.
Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 08:59:28 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. května 2011 ve 20:45® spike
- Datum lovu: 14.5.2011 | Způsob lovu: Feeder
Přijel jsem, nahodil jsem, zdolal jsem, vyfotil jsem, pustil jsem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. května 2011 v 19:34® Scanix
- Datum lovu: 15.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po skvelem hokejovem vysledku jsem fakt na skok zaskocil k vode, behem par hodu se povesil prekvapive ve fakt silnem proude okounek a za nim nasledovali 4 duhaci vse okolo 45, ryby v kondici a pekne bojovne. Jednu rybu jsem utrhl a jednoho zapytloval

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. května 2011 v 18:17® Filip00
- Datum lovu: 14.5.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
krásná sobota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. května 2011 v 16:37® mira.ll
- Datum lovu: 13.5.2011 | Revír: řeka
V pátek byli tloušti při chuti,ale protože se zrovna třeli, tak jsem je moc dlouho netrápil.Potěšila mi štika, která mi mouchu sebrala pod nohama.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.