Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:23® Kazan
- Datum lovu: 26.5.2011 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsme vyrazili na Orlík, rybky fungovali spolehlivě, kapři, cejni, perlín a nakonec 70 amur. Jen ta 14ctka návazec nebyla dobrá volba, dvě rybky jsem okoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 ve 23:30® Karlos82
- Datum lovu: 25.05.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Během dnešního krásného dne jsem ani já neodolal, a zkusil štěstí na řece Ohři. A vůbec jsem nelitoval.Krásná příroda, a nějaké ty ryby taky braly.Sice né rekordní, ale každá ryba potěší, a hlavně s pocitem, že ji zase vracím zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 ve 22:56® HaD
- Způsob lovu: Kaprařina
Na posledním natáčení pořadu Jak na ryby s Rudou Hrušínským nám byl Svatý Petr opravdu nakloněn! http://www.ceskatelevize.cz/…-hrusinskym/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 ve 20:31® Angle face
- Datum lovu: 25.5 2011 | Revír: Olše 2 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní lov ve znamení malých parem a větších ostroretek a to konktně 12 ostrých do 42 max 6 parem 2 plotice a jeleček krásný den
Vše na feeder dnes šlapaly peletky příchut ryba od Tandemu a červy větší ryby byly na peletky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 ve 20:06® Scanix
- Datum lovu: 25.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Ranni „muskareni“ bylo fajn, pocasi dnes bylo super a vychazka je treba vyplnit. Mala se cachtala se mnou, i kdyz bylo o neco chladneji a voda pomerne kalna, neco jsem pochytal. Kazda ryba na jinou nastrahu a temer i jiny druh nastrahy. Chyceno cca pul tuctu peknych a velice bojovnych duhaku v uzasne forme a speknymi ploutvemi. Jeden jeste o poznani vetsi se se mnou chvili pekne a svizne pretahoval a ve finale to urizl o kamen, ktery jsem v kalne vode neodtusil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 v 17:03profil byl smazán
- Datum lovu: 25.5.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes s kamarádem přes poledne na plavačce, projít kus řeky, probrat společně teorii jak na ně a pokusit se převést do praxe..Dá se říct,že se dařilo. Na konci vycházky jsme došli k místu, kde tloušťáci a určitě i kaproni mlaskali jak o závod.Sbírali nános nejspíš odkvetlých květů a bůh ví co ještě z hladiny.Ryby na nástrahy nereagovali,tak sme se spíš jen kochali jak jim chutná.. Nej ryba dne tloušť 50
Narazili jsme i na mrtvou parmu cca 65..Škoda jí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2011 v 11:06® Scanix
- Datum lovu: 25.5.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Muškaření
Dnes rano jsem na rehabilitaci vyrazil nejak zbytecne brzo, cekal bych tak pul hodky v ordinaci a tak jsem se rozhodl, ze podivam k jezu. Nemel jsem to delat, protoze do poteru u brehu mydlili boleni a tlousti jako divi a protoze v aute vozivam povetsinou cajk s sebou, tak jsem neodolal, vzal proutek a na hacek dal miniaturni muskarsky stribrno-cerny jig a jen si s tim hral v proudu vytekajici stoky. Nastal masakr a malem jsem prisel pozde na rehabilaci, rybky totiz kousaly poctive. Behem tak 15min lovu jsem pochytal 5 bolenu do 50 a 4 tloustiky do 30, skoda ze mi spadl okys tak 35 a tloustak hodne pres 50 si nabizenou nastrahu jen ochutnal, ale zasekem jsem mu ji vytrhl. Uz se tesim, az se tam pristi mesic zastavim s poradnymi nastrahami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2011 ve 20:33® Scanix
- Datum lovu: 24.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s dcerkou temer na koupaku, povedli se 4 podobne kusy a 2 tloustici, nekolikrat strikaci pistole pustena po vode a jednou bota do vody (vlastni)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2011 v 18:05® dodorider
- Datum lovu: 24.5.2011 | Revír: mala ricka | Způsob lovu: Přívlač
dnes docela super den za 3 hodky se povedlo chytit dost potocaku 25+/- nejakeho duhaka, nestihal sem ani fotit az srnka me donutila vytahnout kameru a cvaknout ji.
Tento příspěvek byl editován 24.5.2011 18:07:16 uživatelem dodorider.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2011 v 17:10® vrata2
- Datum lovu: 22.5.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Taková normální feedrovačka bez kapitálnich maxikusů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2011 ve 14:36® Bigpista
- Datum lovu: 20.05.2011 | Způsob lovu: Klasická položená
Dodatečně jedno foto z minulého týdne. Od nuly mě zachránila tato plotice. Ale i tak bylo krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 ve 23:03profil byl smazán
- Datum lovu: 23.5.2011 | Způsob lovu: Feeder
Něco málo z dnešního lovu.Ryby spolupracovali,překvapili mě neskutečně nacpaný ostroretky v hodně pěkných velikostech,jedna slušná parma 63 a po dlouhý době se povedlo pár zlatejch cejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 ve 20:36® Scanix
- Datum lovu: 23.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vychazku jsem nevynechal a pres 2h z ni venoval lovu. Prochytal jsem v minulych dnech hodne zkouseny usek, kudy se prohnala skvadra LRU vlackaru. Povedl se mi okounek tak 25cm, tloustik podobne velikosti a cca 10ks duhaku cca 45–50cm a z toho konecne 2 na woblerky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 ve 20:18® Piranha
- Datum lovu: Včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem byl na večír si odpočinout po dlouhém sobotním výšlapu do hor za salmonidy a málem jsem si neodpočinul.Co hod to ryba a dorazila i bouřka s deštíkem.Ještě že jsem měl s sebou věrného pomocníka deštník s bočnicí. Ryby ve směs cejni a ostroretky, občas i krasné plotice okolo 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 ve 20:17® Prutos
- Datum lovu: květen 2011 | Revír: Finsko | Způsob lovu: Přívlač
Podstatné už napsal Osprey. Taky jsem byl spokojen. Na stranu druhou tam byla chvílemi i pěkná zima a něktré ryby (nebylo jich moc) měly nepěkné boláky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 v 17:06® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem dnes v očekávání, že bude rybačka, ale nepotvrdilo se to…jedinej kapřík 46 cm a pár cejnů. Ale bylo tam krásně!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2011 v 15:57® osprey
- Datum lovu: květen 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Vrátil jsem se ze severu a začínám opět fungovat. Ryb bylo tak akorát, velikostně by to nebylo nejhorší a byl bych celkem spokojen, nebýt té největší zubatice, která se mi, do mrtě udolána, vyhákla u lodi přímo před očima.
A chtěl bych poděkovat kamarádům, najmě pak Prutosovi. Bez nich by to nebylo ono.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 19:41® 1Mara
- Datum lovu: V čéra a dnes | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Plavaná
Tak aby Sander nebyl tady sám , tak jsem též něco hodím , hadi brali , a dneska jen pro radost , ale počasí nějak nepřálo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 19:23® Sander
- Datum lovu: 21-22. května 2011
Pokusili jsme se s hechtem a Charem o hada. Cíl splněn, uloveny dva hadi 67 a 75cm, menší sumec, bolen a kluci pak ještě žehlili na feeder slintáky.
Tak pěkný počasí jsme si ani nezasloužili, u ohně se dalo sedět takřka do rána bez obav z deště – to jest pro tyto naše tradiční výlety skutečnost čistě náhodná.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 v 18:25® Scanix
- Datum lovu: 22.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mi musela stacit cca hodka u vody, i tak jsem si na rybu sahl, povedl se mi potocak, kde nevysla zadna fotka, tak alespon jedna jeho hrbetu
. Pridal jsem pak par mini okysu a dva bojovne duhaky. Chytalo by se pekne, ale musel jsem za povinnostmi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2011 ve 14:44® BlueShark
- Datum lovu: 22.5.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes s kamarádem, později přítelkyní a malým na rybách na pláži. Zprvu bída a ryby na tohle místo až neuvěřitelně mě se vyhýbající. Co půl hodina to pomalu záběr. Pak jsem našel asi jejich gusto a ven se podívalo 14 cejnů, 3 ostrounky a 4 plotice. Jinak můsím pochválit to moje zlatíčko, přizpůsobí se rybařině kdykoliv a kdekoliv, co si více rybář může přát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. května 2011 v 18:15® Scanix
- Datum lovu: 21.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vyrazil jsem sam na chvili mezi bourkou, voda od vcerejsich destu dost kalna, ale presto se povedly pekne ryby, nebylo jich moc, ale byly zase velikostne lepsi, nej ryba 57cm. Na miste, kde jsem byl letos poprve prijemne prekvapily pekni duhaci, tloust i par okysu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 21:46® Scanix
- Datum lovu: 20.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… na temer potucku, velke rybky jsme necekali, ale o to vic jsme byli mile prekvapeni, ze se povedlo velke mnozstvi potocaku ±35. Celkem jsme pochytali nekolik desitek ryb ve slozeni potocak, tloust, okoun, nejaky duhak a parta sivenu. Zadne monstrum jsme nezaznamenali, snad jen par peknych tloustu okolo 40, ktere jsou na takove vode uz dost pekni. Celkove velmi prijemne pochytani…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 21:12® Prochy96
- Datum lovu: 15až20.5 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
plavaná pod jezem …pár rybek se povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 ve 14:32® BlueShark
- Datum lovu: 19.5.2011 | Revír: Labe 441023 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera na hodinku na procházce u Labe s přítelkyní. Vzal jsem si s sebou plavačák. Jeden hezčí na fotce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. května 2011 v 8:38® cormoran
- Datum lovu: 15. 5. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Vyšlapaná pěšinka od zvěře už pomalu zarostla a chvílemi jsem měl problém se zorientovat, ale nakonec jsem zdárně dorazil k vodě. Klíšťáci po mně lezli jak mravenci a komáři byli snad stále hladovější, ale stálo za to tam být. Líni byli nádherní, mlíčáci krásně bojovní a maminy nacpaný jikrama
V úterý nám pak dorazilo odkrmené monté, některé tkaničky už měly i přes dvacet čísel. Z celkového množství dvaceti kil a ryb této velikosti mám dobrý pocit, snad se to promítne na úlovcích
foto mobil..
Tento příspěvek byl editován 20.5.2011 08:44:48 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 22:37® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Zkouska Duhaku s nastrahami VLACEJ. Chutnal jim zluty smacek „slunka“ 7cm. Ty zabery byly opravdu silene, rana a prut do praveho uhlu nebyl vyjimkou.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2011 22:39:11 uživatelem Prichy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 22:22® Mrakoš
- Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná
zelený krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2011 ve 22:21® Mrakoš
- Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná
zelený krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2011 ve 21:54® Scanix
- Datum lovu: 18.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou na opomijenem miste, rybky zobaly dobre, druhove jsme lapili tlouste, okouna, potocaka, duhaka a kolega pridal i pekneho lipana, ktery se odmitl vyfotit, nechteli jsme ho muchlat v podberaku a podrzet jej lehce ve vode je nadlidsky vykon
Pridavam alespon foto me prvni rybky, zbytek velikostne nebyl az tak zajimavy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.