Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. května 2011 ve 14:23® brčkař
brčkař
Datum lovu: 14.5. 2011 | Revír: v proudu na severozápadě | Způsob lovu: Plavaná

Zkraje to vypadalo, že budu bezrybka(!) To jsem nakonec nebyl. Byl jsem bělorybka! Viz tloušť 52, podoustev 43, plus nějaká další stafáž.

Tento příspěvek byl editován 15.5.2011 15:26:55 uživatelem brčkař.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42455.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 14. května 2011 ve 23:10® b.gun
    Datum lovu: 14.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Další pokus o lína na stejné vodě a znovu cílová ryba pouze pozorována, nikoliv ulovena. Místo ní se na háček chtělo opět pouze nějakým těm jesínkům, k tomu také jednomu nenažranému okounovi, který zhltnul stahovanou kukuřici…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42433.jpg
      Sobota 14. května 2011 ve 14:59® BlueShark
      BlueShark
      Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se dostal k netu až teď, posílám pár fotek z vydařené chytačky z minulého týdne. Povedlo se za 2 dny 26 cejnů, amur, kapr 60cm (Mára přijel a podebral), plotice, ostrá 48cm, podoustve, jeseni atd… Kapr byl parádní a bojoval suprové, nádherně stavěný… Vrácen samozřejmě…

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 16:10:46 uživatelem BlueShark.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42428.jpg
        Sobota 14. května 2011 ve 13:30® chosebaits
        chosebaits
        Datum lovu: 14,5,2011 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes to celkem šlo a tak každý měl uloveno více než 7 kilo.Hlavně nám nenadávejte že jsme masařky a berem vše.Všem děkuji né jen za sebe.Konečně jsou Nechranice komplet čisté. Určitě musím také poděkovat MO Klášterec nad Ohří a MO Podbořany za skvělý přístup k této akci a také partnerum této akce- Povodí Ohře,ČRS SÚS Ústí nad Labem,Město Kadaň-odbor životního prostředí.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42418.jpg
          Pátek 13. května 2011 ve 22:04® b.gun
          Datum lovu: 13.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Místo hokeje jsem sebral plavačku a zrealizoval jsem večerní pokus o lína. Ti ale spolupracovat nechtěli, ke břehu se podívalo jen jesení vyžle…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42410.jpg
            Pátek 13. května 2011 v 16:13® Holajz2
            Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Pěkné počasí dnes přálo rybolovu, podařili se kapříci, amur, nějaká plotka a krásnej cejn 50 cm!

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42403.jpg
              Pátek 13. května 2011 v 6:02® Mrakoš

Tyhle dvě fotky jsou ještě ze soboty. Povedli se tři mikrolíni a potočáků nepočítaně. Akorát že to byli samí trpajzlíci. I tak to byl nádhernej den s přítelkyní na rybách.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2011 07:05:36 uživatelem Mrakoš.
              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42400.jpg
                Čtvrtek 12. května 2011 v 19:09® devil28
                devil28
                Revír: Bakkan Wahl | Způsob lovu: Přívlač

Letos koncem dubna jsme s klukama vyrazily na Bakkan Wahl do Norska, krajina nás uchvátila a byly jsme zvědaví na naše úlovky, pilkrování celkem přinášelo ovoce a le já jsem vláčkař tak jsem si zavláčel a asi ve 40m přišla tahle kráska ze které jsme měli radost všichni.13kg a 112cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42394.jpg
                  Čtvrtek 12. května 2011 v 19:04® jepice-zruseno
                  Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: Rybníček na východním kraji Prahy | Způsob lovu: Klasická položená

Brali kapříci na rohlík a na kulové plovátko zabral tento amurek.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42393.jpg
                    Středa 11. května 2011 v 11:49® kety.vydra
                    kety.vydra
                    Datum lovu: 10.5. | Způsob lovu: Feeder

Večerní lov ve znamení kapříků,nej 42…

Středa 11. května 2011 v 11:35® Kazan
                      Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pstruhovce, záběry opatrné, přesto se nechá chytat, na obrázku dva dnešní největší (40cm)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42387.jpg
                        Úterý 10. května 2011 ve 21:23® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou jsme vyrazili navecer na 2h na reku, doufajic, ze po teplem dni se rozjede vecerni sber a rybky budou aktivnejsi. Nebyly, asi diky malemu prutoku trpely uzehem a tak se nechalo premluvit jen nekolik rybek. Potesil hlavne pekny tloust a par ekvilibristickych kousku zdolavanych duhaku…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42382.jpg
                          Úterý 10. května 2011 v 19:13® Leontýn
                          Leontýn
                          Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Krásné nedělní odploledne u Lužnice. Ryby docela braly. Největší radost mi udělal pěkný lín 34cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42380.jpg
                            Úterý 10. května 2011 v 16:23® Tommy
                            Tommy
                            Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: Labe 34 | Způsob lovu: Feeder

Cejn 51 cm,zatím největší letos :-)

Tento příspěvek byl editován 10.5.2011 17:29:14 uživatelem Tommy.
                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42375.jpg
                              Pondělí 9. května 2011 v 19:56® Oleee
                              Datum lovu: 8.5 | Revír: západočeská pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu na pstruhovce. Několik sivenů nevalné velikosti a dva potočáci 38–40 cm. Ani jsem netušil, že tam takové ryby jsou, snad tam ještě chvíli vydrží.

Pondělí 9. května 2011 v 15:51® Noodling
                                Noodling
                                Datum lovu: 6.5. - 8.5. | Revír: Skalička | Způsob lovu: Kaprařina

O víkendu jsem se zúčastnil kaprařských závodů Skalička cup 2011. Nutno podotknout, že jsem se s takovou apatií ryb (kaprů) už hodně dlouho nesetkal. Ani nepamatuju závod, kde by se chytilo tak málo bodovaných ryb. Ještě že najel alespoň jeseter :-)

Podrobnější reportáž se během týdne objeví na stránkách: www.phbaits.cz

Tento příspěvek byl editován 9.5.2011 16:53:59 uživatelem Noodling.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42360.jpg
                                  Neděle 8. května 2011 ve 23:02® hecht
                                  hecht
                                  Datum lovu: 8.5. | Revír: větší voda | Způsob lovu: Feeder

Úkol zněl jasně: zapatlat si letos poprvé ruce šrotem. A stalo se, osprey mě vyprovokoval v sobotním pořadu, takže o místě a způsobu bylo rozhodnuto. Bylo krásně, ryba první polovinu vycházky šla skoro na hod. Výsledkem bylo několik cejnů, cejnků a i nějaký ten karas se zadařil. Taky první kontrola RS.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42356.jpg
                                    Neděle 8. května 2011 ve 20:27® Dejwík2504
                                    Dejwík2504
                                    Datum lovu: 8.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem si šel zahrát na masaře…Už jsem doma nechtěl poslouchat : „Konečně něco dones“ a tak jsem teda vyrazil. Od začátku ryby asi věděly o mých nekalých úmyslech. Když mně ten lysec zdrhl z vezírku, myslel jsem, že po něm skočím…Holt, kdo umí, umí..... :-D

Ta tráva je tam možná zbytečná, ale přece jenom… :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 21:29:13 uživatelem Dejwík2504.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42343.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42344.jpg
                                      Neděle 8. května 2011 v 19:25® billy717
                                      billy717
                                      Datum lovu: 6-8.5.2011 | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Posledné tri rybačky boli už konečne ako tak úspešne. Jedna 20-tka a 25-tka potočák, sice malé ale predsa konečne ryby. Dokonca sa mi podarilo chytiť rotačku veľ.3 aj s nadväzcom a obratlíkmi :-D Na fotke: 25cm potočáčik, rotačka a jeden pekný splav. (Foto je dosť nekvalitné, mobil.)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42339.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42340.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42341.jpg
                                        Neděle 8. května 2011 v 18:49® timbab
                                        timbab
                                        Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Feeder

Dnes na stojáku mnohem lepší než včera.Brali kapříci a trumani.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42337.jpg
                                          Neděle 8. května 2011 v 18:42® timbab
                                          timbab
                                          Datum lovu: 7.5.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Včera se na Labi rybám moc nechtělo ale něco se chytilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42331.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42333.jpg
                                            Neděle 8. května 2011 v 18:40® Kazan
                                            Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Trocha vláčky na pstruhovce, okounci štičky, tlouštíci, sem tam pidipotok. Jen by mě zajímalo jak se ten prut dostal na ten strom

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42327.jpg
                                              Neděle 8. května 2011 v 18:39® Prutos
                                              Prutos
                                              Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnešní feederovačka na řece mohla být super…
                                              Při pokusu o přehození jsem zjistil že visím. Párkrát jsem za to zabral,ale nepomohlo to. Už už jsem se chystal trhat, když v tom se vázka dala do pohybu. Sice jsem nechápal, ale zdolával.
                                              Po pár minutách se to nechalo navést do klidnější vody u břehu a pod hladinou se ukázala parma. Ale jaká, dost možná největší co jsem kdy měl na prutě! Zvolnil jsem zdolávání, trochu povolil brzdu a dál odvracel výpady směřující na hloubku. Najednou rup! Návazec z osmnáctky, asi narušený o kameny, rupnul kousek nad háčekm a ryba se poroučela zpátky do proudu :-((
                                              Zbyly výčitky… Šedesátka, kterou jsem na krátký výlet na souš dostal, byla jen slabou náplastí…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42326.jpg
                                                Neděle 8. května 2011 v 8:14® Dejwík2504
                                                Dejwík2504
                                                Způsob lovu: Feeder

Včera jsem šel na chvilku k vodě. Něco se povedlo…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42318.jpg
                                                  Neděle 8. května 2011 v 7:25® Piranha
                                                  Piranha
                                                  Datum lovu: Včera | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Feeder

Tak včera na Duchcovském stojáku s tátou navečer.Sluníčko pálilo a svítilo celé odpoledne a vycucalo nás do mrtě :-)) Ven šli cejni a cejnci.

Sobota 7. května 2011 ve 22:09® osprey
                                                    osprey
                                                    Způsob lovu: Přívlač

To jsem tak někdy v týdnu k večeru chytil pstruha. A to je skoro všechno, čím bych se mohl za tu dobu chlubit:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42316.jpg
                                                      Sobota 7. května 2011 v 16:14® bjucek
                                                      bjucek
                                                      Datum lovu: 7.5. | Revír: berounka | Způsob lovu: Feeder

ráno šli násaďáci + několik cejnů

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42312.jpg
                                                        Pátek 6. května 2011 ve 22:15® spike
                                                        spike
                                                        Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Ještě před hokejem jsem stihl vyrazit na 3 hoďky k vodě. Ryby chvílema spolupracovali krásně, druhově kapři(45–51cm) plotice a perlíni.

Pátek 6. května 2011 ve 20:51® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne patrilo stojakum, rybky na nich nejake byly, ale ti teckovani se mi vyhybali. Povedl se nejaky okoun, candatek, ale pstrouzek zadny. Kolega lapil jednoho okounka, sticku, jednoho duhaka a jednoho granulovaneho potocaka. I tak pekny den u vody, tarka bez jinych lovcu.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42300.jpg
                                                            Pátek 6. května 2011 v 19:43profil byl smazán
                                                            Datum lovu: 6.5.2011

Dnes se zadařilo,neskutečná fishka..

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42298.jpg