Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. května 2011 v 18:17® Filip00
Filip00
Datum lovu: 14.5.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač

krásná sobota

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42461.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 15. května 2011 v 16:37® mira.ll
    mira.ll
    Datum lovu: 13.5.2011 | Revír: řeka

V pátek byli tloušti při chuti,ale protože se zrovna třeli, tak jsem je moc dlouho netrápil.Potěšila mi štika, která mi mouchu sebrala pod nohama.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42459.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42460.jpg
      Neděle 15. května 2011 ve 14:23® brčkař
      brčkař
      Datum lovu: 14.5. 2011 | Revír: v proudu na severozápadě | Způsob lovu: Plavaná

Zkraje to vypadalo, že budu bezrybka(!) To jsem nakonec nebyl. Byl jsem bělorybka! Viz tloušť 52, podoustev 43, plus nějaká další stafáž.

Tento příspěvek byl editován 15.5.2011 15:26:55 uživatelem brčkař.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42455.jpg
        Sobota 14. května 2011 ve 23:10® b.gun
        Datum lovu: 14.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Další pokus o lína na stejné vodě a znovu cílová ryba pouze pozorována, nikoliv ulovena. Místo ní se na háček chtělo opět pouze nějakým těm jesínkům, k tomu také jednomu nenažranému okounovi, který zhltnul stahovanou kukuřici…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42433.jpg
          Sobota 14. května 2011 ve 14:59® BlueShark
          BlueShark
          Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se dostal k netu až teď, posílám pár fotek z vydařené chytačky z minulého týdne. Povedlo se za 2 dny 26 cejnů, amur, kapr 60cm (Mára přijel a podebral), plotice, ostrá 48cm, podoustve, jeseni atd… Kapr byl parádní a bojoval suprové, nádherně stavěný… Vrácen samozřejmě…

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 16:10:46 uživatelem BlueShark.
          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42428.jpg
            Sobota 14. května 2011 ve 13:30® chosebaits
            chosebaits
            Datum lovu: 14,5,2011 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes to celkem šlo a tak každý měl uloveno více než 7 kilo.Hlavně nám nenadávejte že jsme masařky a berem vše.Všem děkuji né jen za sebe.Konečně jsou Nechranice komplet čisté. Určitě musím také poděkovat MO Klášterec nad Ohří a MO Podbořany za skvělý přístup k této akci a také partnerum této akce- Povodí Ohře,ČRS SÚS Ústí nad Labem,Město Kadaň-odbor životního prostředí.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42418.jpg
              Pátek 13. května 2011 ve 22:04® b.gun
              Datum lovu: 13.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Místo hokeje jsem sebral plavačku a zrealizoval jsem večerní pokus o lína. Ti ale spolupracovat nechtěli, ke břehu se podívalo jen jesení vyžle…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42410.jpg
                Pátek 13. května 2011 v 16:13® Holajz2
                Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Pěkné počasí dnes přálo rybolovu, podařili se kapříci, amur, nějaká plotka a krásnej cejn 50 cm!

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42403.jpg
                  Pátek 13. května 2011 v 6:02® Mrakoš

Tyhle dvě fotky jsou ještě ze soboty. Povedli se tři mikrolíni a potočáků nepočítaně. Akorát že to byli samí trpajzlíci. I tak to byl nádhernej den s přítelkyní na rybách.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2011 07:05:36 uživatelem Mrakoš.
                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42400.jpg
                    Čtvrtek 12. května 2011 v 19:09® devil28
                    devil28
                    Revír: Bakkan Wahl | Způsob lovu: Přívlač

Letos koncem dubna jsme s klukama vyrazily na Bakkan Wahl do Norska, krajina nás uchvátila a byly jsme zvědaví na naše úlovky, pilkrování celkem přinášelo ovoce a le já jsem vláčkař tak jsem si zavláčel a asi ve 40m přišla tahle kráska ze které jsme měli radost všichni.13kg a 112cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42394.jpg
                      Čtvrtek 12. května 2011 v 19:04® jepice-zruseno
                      Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: Rybníček na východním kraji Prahy | Způsob lovu: Klasická položená

Brali kapříci na rohlík a na kulové plovátko zabral tento amurek.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42393.jpg
                        Středa 11. května 2011 v 11:49® kety.vydra
                        kety.vydra
                        Datum lovu: 10.5. | Způsob lovu: Feeder

Večerní lov ve znamení kapříků,nej 42…

Středa 11. května 2011 v 11:35® Kazan
                          Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pstruhovce, záběry opatrné, přesto se nechá chytat, na obrázku dva dnešní největší (40cm)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42387.jpg
                            Úterý 10. května 2011 ve 21:23® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou jsme vyrazili navecer na 2h na reku, doufajic, ze po teplem dni se rozjede vecerni sber a rybky budou aktivnejsi. Nebyly, asi diky malemu prutoku trpely uzehem a tak se nechalo premluvit jen nekolik rybek. Potesil hlavne pekny tloust a par ekvilibristickych kousku zdolavanych duhaku…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42382.jpg
                              Úterý 10. května 2011 v 19:13® Leontýn
                              Leontýn
                              Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Krásné nedělní odploledne u Lužnice. Ryby docela braly. Největší radost mi udělal pěkný lín 34cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42380.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42379.jpg
                                Úterý 10. května 2011 v 16:23® Tommy
                                Tommy
                                Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: Labe 34 | Způsob lovu: Feeder

Cejn 51 cm,zatím největší letos :-)

Tento příspěvek byl editován 10.5.2011 17:29:14 uživatelem Tommy.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42375.jpg
                                  Pondělí 9. května 2011 v 19:56® Oleee
                                  Datum lovu: 8.5 | Revír: západočeská pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu na pstruhovce. Několik sivenů nevalné velikosti a dva potočáci 38–40 cm. Ani jsem netušil, že tam takové ryby jsou, snad tam ještě chvíli vydrží.

Pondělí 9. května 2011 v 15:51® Noodling
                                    Noodling
                                    Datum lovu: 6.5. - 8.5. | Revír: Skalička | Způsob lovu: Kaprařina

O víkendu jsem se zúčastnil kaprařských závodů Skalička cup 2011. Nutno podotknout, že jsem se s takovou apatií ryb (kaprů) už hodně dlouho nesetkal. Ani nepamatuju závod, kde by se chytilo tak málo bodovaných ryb. Ještě že najel alespoň jeseter :-)

Podrobnější reportáž se během týdne objeví na stránkách: www.phbaits.cz

Tento příspěvek byl editován 9.5.2011 16:53:59 uživatelem Noodling.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42360.jpg
                                      Neděle 8. května 2011 ve 23:02® hecht
                                      hecht
                                      Datum lovu: 8.5. | Revír: větší voda | Způsob lovu: Feeder

Úkol zněl jasně: zapatlat si letos poprvé ruce šrotem. A stalo se, osprey mě vyprovokoval v sobotním pořadu, takže o místě a způsobu bylo rozhodnuto. Bylo krásně, ryba první polovinu vycházky šla skoro na hod. Výsledkem bylo několik cejnů, cejnků a i nějaký ten karas se zadařil. Taky první kontrola RS.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42356.jpg
                                        Neděle 8. května 2011 ve 20:27® Dejwík2504
                                        Dejwík2504
                                        Datum lovu: 8.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem si šel zahrát na masaře…Už jsem doma nechtěl poslouchat : „Konečně něco dones“ a tak jsem teda vyrazil. Od začátku ryby asi věděly o mých nekalých úmyslech. Když mně ten lysec zdrhl z vezírku, myslel jsem, že po něm skočím…Holt, kdo umí, umí..... :-D

Ta tráva je tam možná zbytečná, ale přece jenom… :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 21:29:13 uživatelem Dejwík2504.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42343.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42344.jpg
                                          Neděle 8. května 2011 v 19:25® billy717
                                          billy717
                                          Datum lovu: 6-8.5.2011 | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Posledné tri rybačky boli už konečne ako tak úspešne. Jedna 20-tka a 25-tka potočák, sice malé ale predsa konečne ryby. Dokonca sa mi podarilo chytiť rotačku veľ.3 aj s nadväzcom a obratlíkmi :-D Na fotke: 25cm potočáčik, rotačka a jeden pekný splav. (Foto je dosť nekvalitné, mobil.)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42339.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42340.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42341.jpg
                                            Neděle 8. května 2011 v 18:49® timbab
                                            timbab
                                            Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Feeder

Dnes na stojáku mnohem lepší než včera.Brali kapříci a trumani.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42337.jpg
                                              Neděle 8. května 2011 v 18:42® timbab
                                              timbab
                                              Datum lovu: 7.5.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Včera se na Labi rybám moc nechtělo ale něco se chytilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42331.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42333.jpg
                                                Neděle 8. května 2011 v 18:40® Kazan
                                                Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Trocha vláčky na pstruhovce, okounci štičky, tlouštíci, sem tam pidipotok. Jen by mě zajímalo jak se ten prut dostal na ten strom

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42327.jpg
                                                  Neděle 8. května 2011 v 18:39® Prutos
                                                  Prutos
                                                  Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnešní feederovačka na řece mohla být super…
                                                  Při pokusu o přehození jsem zjistil že visím. Párkrát jsem za to zabral,ale nepomohlo to. Už už jsem se chystal trhat, když v tom se vázka dala do pohybu. Sice jsem nechápal, ale zdolával.
                                                  Po pár minutách se to nechalo navést do klidnější vody u břehu a pod hladinou se ukázala parma. Ale jaká, dost možná největší co jsem kdy měl na prutě! Zvolnil jsem zdolávání, trochu povolil brzdu a dál odvracel výpady směřující na hloubku. Najednou rup! Návazec z osmnáctky, asi narušený o kameny, rupnul kousek nad háčekm a ryba se poroučela zpátky do proudu :-((
                                                  Zbyly výčitky… Šedesátka, kterou jsem na krátký výlet na souš dostal, byla jen slabou náplastí…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42326.jpg
                                                    Neděle 8. května 2011 v 8:14® Dejwík2504
                                                    Dejwík2504
                                                    Způsob lovu: Feeder

Včera jsem šel na chvilku k vodě. Něco se povedlo…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42318.jpg
                                                      Neděle 8. května 2011 v 7:25® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: Včera | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Feeder

Tak včera na Duchcovském stojáku s tátou navečer.Sluníčko pálilo a svítilo celé odpoledne a vycucalo nás do mrtě :-)) Ven šli cejni a cejnci.

Sobota 7. května 2011 ve 22:09® osprey
                                                        osprey
                                                        Způsob lovu: Přívlač

To jsem tak někdy v týdnu k večeru chytil pstruha. A to je skoro všechno, čím bych se mohl za tu dobu chlubit:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42316.jpg
                                                          Sobota 7. května 2011 v 16:14® bjucek
                                                          bjucek
                                                          Datum lovu: 7.5. | Revír: berounka | Způsob lovu: Feeder

ráno šli násaďáci + několik cejnů

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42312.jpg
                                                            Pátek 6. května 2011 ve 22:15® spike
                                                            spike
                                                            Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Ještě před hokejem jsem stihl vyrazit na 3 hoďky k vodě. Ryby chvílema spolupracovali krásně, druhově kapři(45–51cm) plotice a perlíni.