Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 19. května 2011 ve 22:22® Mrakoš
Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná

zelený krasavec

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42510.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 19. května 2011 ve 22:21® Mrakoš
    Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Plavaná

zelený krasavec

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42509.jpg
      Středa 18. května 2011 ve 21:54® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 18.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou na opomijenem miste, rybky zobaly dobre, druhove jsme lapili tlouste, okouna, potocaka, duhaka a kolega pridal i pekneho lipana, ktery se odmitl vyfotit, nechteli jsme ho muchlat v podberaku a podrzet jej lehce ve vode je nadlidsky vykon ;-) Pridavam alespon foto me prvni rybky, zbytek velikostne nebyl az tak zajimavy…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42501.jpg
        Středa 18. května 2011 v 17:12® mvincik
        mvincik
        Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: Pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Jelikož mi v pondělí dorazila nová Destinka, udělali jsme s kamarádem výlet do zatím neprozkoumané buše na jihu.

Nejdříve jsme platili velikou daň v podobě objevitelů nového revíru, ale později se přeci jen podařilo nějaké ryby nachytat. Byly ve fajné bojovné kondici.Podařil se i jeden krásnej duhák 56cm, pro mě zatím životní.

Nakonec to mohu zhodnotit jako nádherně strávený půlden u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42487.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42490.jpg
          Středa 18. května 2011 v 9:47® kety.vydra
          kety.vydra
          Datum lovu: 17.5. | Způsob lovu: Feeder

Slabší den.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42485.jpg
            Úterý 17. května 2011 ve 20:31® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel s sebou pomocnici, slo nam to dobre, sbirala na u brehu zizaly a ja tahal rybku za rybkou :-) Potesil me dnes i lepsi okoun cca 35, ale fotit se nechtel, pak prisli jeste dva jeho mensi brachove, temer tucet sivenu, kteri byli snad vsude a tri pekni duhaci, co vazne extremne bojovali. Mrzi me, ze jsem opet 2 rybky okoval nastrahou, holt 0,14mm monofil v kameni neni to prave, ale snad se hacku bez protihrotu zbavi rychle…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42480.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42481.jpg
              Úterý 17. května 2011 v 16:05® Kazan
              Datum lovu: 17.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po školení v práci jsem na chvíli vyrazil potahat umělé nástrahy. Chyceno několik potočáků, nej. 43cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42474.jpg
                Pondělí 16. května 2011 ve 20:52® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 16.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni 1.5h u vody prinesla pomerne dost zaberu, ryby velikostne jako vcera, jedna vetsi se mi poroucela po kratkem boji. Pro dokresleni situace pridavam foto prvni a posledni ryby ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42473.jpg
                  Pondělí 16. května 2011 v 18:56® šišan
                  Datum lovu: 14.5.2011 | Revír: Panský rybník Hodkov | Způsob lovu: Kaprařina

Zdravím všechny rybáře, s mou přítelkyní jsme navštívili soukromý rybník Hodkov a musím říct, že jsme si pěkně zachytali. Mohu jen doporučit.

Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 19:00:12 uživatelem šišan.
                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42471.jpg
                    Pondělí 16. května 2011 v 16:32® Řízek
                    Řízek
                    Datum lovu: 15.5.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Vcera jsem se vydal na me oblibene misto s matchkou poskadlit nejaky rybky.Asi po 30 minutach jsem zasekl a zacal boj.Zhruba po 75minutovym boji jsem vytahl krasnyho lysace 85cm a 11,3kg.Chytal jsem na rohlik a veliskost hacku 6 a vlasec o prumeru 16mm.

Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 16:33:07 uživatelem Řízek.
                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42469.jpg
                      Pondělí 16. května 2011 v 16:24® Prochy96
                      Prochy96
                      Datum lovu: 14.5 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

pěkná chytačka . chytlo se dohromady asi 30 ryb … potěšil mě nalezený wobler

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42467.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42468.jpg
                        Pondělí 16. května 2011 v 8:58® Mrakoš
                        Datum lovu: 15.5. | Revír: rybník pstruháč | Způsob lovu: Přívlač

Při hokeji byl u vody klid. Potřeboval jsem okouny do lesního rybníčku a tak jsem je tahal na 3,5 cm tvistříku. Nakýbloval jsem jich 22. Tahám okouna číslo 23 a za ním se zaleskne stříbřité válcovité tělo. Neodolal jsem a posečkal s navíjením takže štička neminula. Možná jsem lovil na rybku na pstruháči? Těžko říct. Myslel jsem jen na holý 0,16 vlasec mezi ostrými zuby. Ale štika ani nebojovala (co taky čekat od 50 cm štíhlete) a tak jsem jí v pohodě vytáh. Na rybníčku lesníčku jsem vypustil okouny, skolil jednoho duháka a frčím si to domů netuše že hlavní lov mě teprve čeká. Už se šeří, najednou, co to nevidím? Jakési velké zvíře se mihlo mezi stromy. A jéje, asi zdrhla kobyla ze stáje u hájovny. Takže rychle z auta a metelím za ní. Není to zrovna přátelské zvíře. Čapnu jí u huby a otáčím jí směrem k cestě, pomalu, pohodička jen jí nezjančit. Už jsme u stáje a kobyla sbírá odhodlání k úprku, musím jí povolit a už je zase v trapu. Takže znovu, pomalu ,po dobrém, nenechat jí otočit, koukám že si mimoděk drbu stehno kam mě minule zasáhla… a už jsme ve stáji. Je to v pohodě, neuvážu jí, nejsem sebevrah, zalígrovat a pryč. A to je vše, byl to hezký lov, hezký den.

Tento příspěvek byl editován 16.5.2011 08:59:28 uživatelem Mrakoš.
                          Neděle 15. května 2011 ve 21:45® spike
                          spike
                          Datum lovu: 14.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Přijel jsem, nahodil jsem, zdolal jsem, vyfotil jsem, pustil jsem:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42464.jpg
                            Neděle 15. května 2011 ve 20:34® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 15.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po skvelem hokejovem vysledku jsem fakt na skok zaskocil k vode, behem par hodu se povesil prekvapive ve fakt silnem proude okounek a za nim nasledovali 4 duhaci vse okolo 45, ryby v kondici a pekne bojovne. Jednu rybu jsem utrhl a jednoho zapytloval ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42463.jpg
                              Neděle 15. května 2011 v 19:17® Filip00
                              Filip00
                              Datum lovu: 14.5.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač

krásná sobota

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42461.jpg
                                Neděle 15. května 2011 v 17:37® mira.ll
                                mira.ll
                                Datum lovu: 13.5.2011 | Revír: řeka

V pátek byli tloušti při chuti,ale protože se zrovna třeli, tak jsem je moc dlouho netrápil.Potěšila mi štika, která mi mouchu sebrala pod nohama.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42460.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42459.jpg
                                  Neděle 15. května 2011 v 15:23® brčkař
                                  brčkař
                                  Datum lovu: 14.5. 2011 | Revír: v proudu na severozápadě | Způsob lovu: Plavaná

Zkraje to vypadalo, že budu bezrybka(!) To jsem nakonec nebyl. Byl jsem bělorybka! Viz tloušť 52, podoustev 43, plus nějaká další stafáž.

Tento příspěvek byl editován 15.5.2011 15:26:55 uživatelem brčkař.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42455.jpg
                                    Neděle 15. května 2011 v 0:10® b.gun
                                    Datum lovu: 14.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Další pokus o lína na stejné vodě a znovu cílová ryba pouze pozorována, nikoliv ulovena. Místo ní se na háček chtělo opět pouze nějakým těm jesínkům, k tomu také jednomu nenažranému okounovi, který zhltnul stahovanou kukuřici…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42433.jpg
                                      Sobota 14. května 2011 v 15:59® BlueShark
                                      BlueShark
                                      Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se dostal k netu až teď, posílám pár fotek z vydařené chytačky z minulého týdne. Povedlo se za 2 dny 26 cejnů, amur, kapr 60cm (Mára přijel a podebral), plotice, ostrá 48cm, podoustve, jeseni atd… Kapr byl parádní a bojoval suprové, nádherně stavěný… Vrácen samozřejmě…

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 16:10:46 uživatelem BlueShark.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42428.jpg
                                        Sobota 14. května 2011 ve 14:30® chosebaits
                                        chosebaits
                                        Datum lovu: 14,5,2011 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes to celkem šlo a tak každý měl uloveno více než 7 kilo.Hlavně nám nenadávejte že jsme masařky a berem vše.Všem děkuji né jen za sebe.Konečně jsou Nechranice komplet čisté. Určitě musím také poděkovat MO Klášterec nad Ohří a MO Podbořany za skvělý přístup k této akci a také partnerum této akce- Povodí Ohře,ČRS SÚS Ústí nad Labem,Město Kadaň-odbor životního prostředí.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42418.jpg
                                          Pátek 13. května 2011 ve 23:04® b.gun
                                          Datum lovu: 13.05.2011 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Místo hokeje jsem sebral plavačku a zrealizoval jsem večerní pokus o lína. Ti ale spolupracovat nechtěli, ke břehu se podívalo jen jesení vyžle…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42410.jpg
                                            Pátek 13. května 2011 v 17:13® Holajz2
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Pěkné počasí dnes přálo rybolovu, podařili se kapříci, amur, nějaká plotka a krásnej cejn 50 cm!

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42403.jpg
                                              Pátek 13. května 2011 v 7:02® Mrakoš

Tyhle dvě fotky jsou ještě ze soboty. Povedli se tři mikrolíni a potočáků nepočítaně. Akorát že to byli samí trpajzlíci. I tak to byl nádhernej den s přítelkyní na rybách.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2011 07:05:36 uživatelem Mrakoš.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42400.jpg
                                                Čtvrtek 12. května 2011 ve 20:09® devil28
                                                devil28
                                                Revír: Bakkan Wahl | Způsob lovu: Přívlač

Letos koncem dubna jsme s klukama vyrazily na Bakkan Wahl do Norska, krajina nás uchvátila a byly jsme zvědaví na naše úlovky, pilkrování celkem přinášelo ovoce a le já jsem vláčkař tak jsem si zavláčel a asi ve 40m přišla tahle kráska ze které jsme měli radost všichni.13kg a 112cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42394.jpg
                                                  Čtvrtek 12. května 2011 ve 20:04® jepice-zruseno
                                                  Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: Rybníček na východním kraji Prahy | Způsob lovu: Klasická položená

Brali kapříci na rohlík a na kulové plovátko zabral tento amurek.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42393.jpg
                                                    Středa 11. května 2011 ve 12:49® kety.vydra
                                                    kety.vydra
                                                    Datum lovu: 10.5. | Způsob lovu: Feeder

Večerní lov ve znamení kapříků,nej 42…

Středa 11. května 2011 ve 12:35® Kazan
                                                      Datum lovu: 11.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na pstruhovce, záběry opatrné, přesto se nechá chytat, na obrázku dva dnešní největší (40cm)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42387.jpg
                                                        Úterý 10. května 2011 ve 22:23® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou jsme vyrazili navecer na 2h na reku, doufajic, ze po teplem dni se rozjede vecerni sber a rybky budou aktivnejsi. Nebyly, asi diky malemu prutoku trpely uzehem a tak se nechalo premluvit jen nekolik rybek. Potesil hlavne pekny tloust a par ekvilibristickych kousku zdolavanych duhaku…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42382.jpg
                                                          Úterý 10. května 2011 ve 20:13® Leontýn
                                                          Leontýn
                                                          Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Krásné nedělní odploledne u Lužnice. Ryby docela braly. Největší radost mi udělal pěkný lín 34cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42380.jpg
                                                            Úterý 10. května 2011 v 17:23® Tommy
                                                            Tommy
                                                            Datum lovu: 10.5.2011 | Revír: Labe 34 | Způsob lovu: Feeder

Cejn 51 cm,zatím největší letos :-)

Tento příspěvek byl editován 10.5.2011 17:29:14 uživatelem Tommy.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42375.jpg