Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. května 2011 ve 20:56® Oleee
- Datum lovu: 8.5 | Revír: západočeská pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu na pstruhovce. Několik sivenů nevalné velikosti a dva potočáci 38–40 cm. Ani jsem netušil, že tam takové ryby jsou, snad tam ještě chvíli vydrží.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. května 2011 v 16:51® Noodling
- Datum lovu: 6.5. - 8.5. | Revír: Skalička | Způsob lovu: Kaprařina
O víkendu jsem se zúčastnil kaprařských závodů Skalička cup 2011. Nutno podotknout, že jsem se s takovou apatií ryb (kaprů) už hodně dlouho nesetkal. Ani nepamatuju závod, kde by se chytilo tak málo bodovaných ryb. Ještě že najel alespoň jeseter
Podrobnější reportáž se během týdne objeví na stránkách: www.phbaits.cz
Tento příspěvek byl editován 9.5.2011 16:53:59 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. května 2011 v 0:02® hecht
- Datum lovu: 8.5. | Revír: větší voda | Způsob lovu: Feeder
Úkol zněl jasně: zapatlat si letos poprvé ruce šrotem. A stalo se, osprey mě vyprovokoval v sobotním pořadu, takže o místě a způsobu bylo rozhodnuto. Bylo krásně, ryba první polovinu vycházky šla skoro na hod. Výsledkem bylo několik cejnů, cejnků a i nějaký ten karas se zadařil. Taky první kontrola RS.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 ve 21:27® Dejwík2504
- Datum lovu: 8.5.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si šel zahrát na masaře…Už jsem doma nechtěl poslouchat : „Konečně něco dones“ a tak jsem teda vyrazil. Od začátku ryby asi věděly o mých nekalých úmyslech. Když mně ten lysec zdrhl z vezírku, myslel jsem, že po něm skočím…Holt, kdo umí, umí.....
Ta tráva je tam možná zbytečná, ale přece jenom…
Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 21:29:13 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 ve 20:25® billy717
- Datum lovu: 6-8.5.2011 | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Posledné tri rybačky boli už konečne ako tak úspešne. Jedna 20-tka a 25-tka potočák, sice malé ale predsa konečne ryby. Dokonca sa mi podarilo chytiť rotačku veľ.3 aj s nadväzcom a obratlíkmi
Na fotke: 25cm potočáčik, rotačka a jeden pekný splav. (Foto je dosť nekvalitné, mobil.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 19:49® timbab
- Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Feeder
Dnes na stojáku mnohem lepší než včera.Brali kapříci a trumani.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 19:42® timbab
- Datum lovu: 7.5.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera se na Labi rybám moc nechtělo ale něco se chytilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 19:40® Kazan
- Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Trocha vláčky na pstruhovce, okounci štičky, tlouštíci, sem tam pidipotok. Jen by mě zajímalo jak se ten prut dostal na ten strom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 19:39® Prutos
- Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní feederovačka na řece mohla být super…
Při pokusu o přehození jsem zjistil že visím. Párkrát jsem za to zabral,ale nepomohlo to. Už už jsem se chystal trhat, když v tom se vázka dala do pohybu. Sice jsem nechápal, ale zdolával.
Po pár minutách se to nechalo navést do klidnější vody u břehu a pod hladinou se ukázala parma. Ale jaká, dost možná největší co jsem kdy měl na prutě! Zvolnil jsem zdolávání, trochu povolil brzdu a dál odvracel výpady směřující na hloubku. Najednou rup! Návazec z osmnáctky, asi narušený o kameny, rupnul kousek nad háčekm a ryba se poroučela zpátky do proudu
Zbyly výčitky… Šedesátka, kterou jsem na krátký výlet na souš dostal, byla jen slabou náplastí…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 9:14® Dejwík2504
- Způsob lovu: Feeder
Včera jsem šel na chvilku k vodě. Něco se povedlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. května 2011 v 8:25® Piranha
- Datum lovu: Včera | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Feeder
Tak včera na Duchcovském stojáku s tátou navečer.Sluníčko pálilo a svítilo celé odpoledne a vycucalo nás do mrtě
Ven šli cejni a cejnci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. května 2011 ve 23:09® osprey
- Způsob lovu: Přívlač
To jsem tak někdy v týdnu k večeru chytil pstruha. A to je skoro všechno, čím bych se mohl za tu dobu chlubit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. května 2011 v 17:14® bjucek
- Datum lovu: 7.5. | Revír: berounka | Způsob lovu: Feeder
ráno šli násaďáci + několik cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. května 2011 ve 23:15® spike
- Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder
Ještě před hokejem jsem stihl vyrazit na 3 hoďky k vodě. Ryby chvílema spolupracovali krásně, druhově kapři(45–51cm) plotice a perlíni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. května 2011 ve 21:51® Scanix
- Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne patrilo stojakum, rybky na nich nejake byly, ale ti teckovani se mi vyhybali. Povedl se nejaky okoun, candatek, ale pstrouzek zadny. Kolega lapil jednoho okounka, sticku, jednoho duhaka a jednoho granulovaneho potocaka. I tak pekny den u vody, tarka bez jinych lovcu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. května 2011 ve 20:43profil byl smazán
- Datum lovu: 6.5.2011
Dnes se zadařilo,neskutečná fishka..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. května 2011 v 16:21® kety.vydra
- Datum lovu: 5.5. | Způsob lovu: Klasická položená
S kamarády pokus o úhoře.Nechytil se sice žádný,zato žížalky zobali kapříci,nej 46.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. května 2011 ve 21:41® Scanix
- Datum lovu: 4.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po delsi dobe u vody, kdy rybky zrovna kousaly. Chyceno par sivenu a o neco vice duhaku. Radost mi udelal velice bojovny duhak 60+, ktery se ovsem nechtel fotit a po vyhackovani vyskocil z podberaku
Tentokrat se darilo i kolegovi a chvilemi jsme meli na prute ryby oba dva…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. května 2011 ve 13:45® kukino
- Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: staré labe | Způsob lovu: Plavaná
nadherne chytani. 4 kapri 43,45,47,51 cm ,15 plotic 20 cm,2 okouni 25 27 cm,1tloust 35 cm 1 cejn 40 cm ve dvou lidech.pohodička.odpočinek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. května 2011 v 1:21® kety.vydra
- Datum lovu: 3.5. | Způsob lovu: Klasická položená
Kamarád mě ve vánici vytáhl k vodě a vyklubala se z toho zajímavá rybačka.Ve dvojko chyceno pět úhořů od 60 do 80 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. května 2011 ve 21:02® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
tak jsme se vratili s Bobem z testovani nastrah, vysledek predcil nase ocekavani (zatim jen predkrm, fotky se zpracovavaji)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. května 2011 v 0:35® brčkař
- Datum lovu: Z víkendu | Revír: severozápadní čechy | Způsob lovu: Plavaná
Pár střípků z víkendu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2011 ve 22:36® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem po dešti v naději, že se splete nějaký kapřík, ale přepočítal jsem se…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2011 ve 21:50® mvincik
- Datum lovu: 2.5.2011 | Revír: veliká louže | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem se nechal zlákat na daleký výlet k Lipnu. U výletu také zůstalo, jelikož z rybí aktivity se nedá vyvodit jiný název.
Po ránu teploměr na nule, mlha jako hrom, byla pěkná kosa. Za zmínku stojí jen pěkný línek, jinak téměř bez fišky. Ale po zvednutí mlhy bylo krásně – alespoň něco. Ptactvo makalo na stavbě hnízda a slunce nakonec i zahřálo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2011 ve 21:32® bjucek
- Datum lovu: 19.4.-1.5. | Způsob lovu: Klasická položená
Skvělá chytačka na přehradě, ryby braly téměř na vše a chytlo se víc druhů než jen tradiční kapr. Pohodový víkend s kamarádem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2011 ve 21:19® Prochy96
- Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač
pár ryb se spletlo . na fotce karas kolem 35
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2011 v 18:54® Sander
- Datum lovu: 2. května 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Přepočítal jsem o první třetině místní pstruhy a jednoho jsem pozval na souboj s Dánskem k nám domů.
Myslím, že z toho moc neměl. Tvářil se jak kdyby ho někdo vykuchal.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2011 ve 21:46® Piranha
- Datum lovu: Dnes večer | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl tedy úspěšný i napodruhé.Suchá se vyplatila a nachytalo se plno tloušťů a jesenů.Jednoho jsem si zblejsknul.Všechny ryby byly podobných velikostí.Tem černej mrak rojících se chrostíků byl neuvěřitelný tak okolo 18–18:30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2011 ve 21:33® Char
- Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu navečer posezení u feederu a jen dva plané záběry, dnes jsem změnil taktiku a použil plavačku což ocenili bolen, jesen a amur 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2011 ve 21:02® Scanix
- Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
V podvecer jsem s dcerkou na chvilku zaskocil k rece za barak, aby se krapet jeste „vyvencila“, ackoliv chvilemi prohanela bubliny z bublifuku i to chvilkove posezeni ji stacilo k uloveni pekneho jesena. Po vydatnem zakrmeni rozmocenym pecivem sly rybky tarka na hod. Lapeno bezpocet jesenu a tloustu prumerne velikosti, na rozdil od pstruhovky zde sbiraly pekne ryby…[foto mobilem]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.