Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.414 příspěvků, z toho 18414 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. května 2011 v 16:51® Noodling
Noodling
Datum lovu: 6.5. - 8.5. | Revír: Skalička | Způsob lovu: Kaprařina

O víkendu jsem se zúčastnil kaprařských závodů Skalička cup 2011. Nutno podotknout, že jsem se s takovou apatií ryb (kaprů) už hodně dlouho nesetkal. Ani nepamatuju závod, kde by se chytilo tak málo bodovaných ryb. Ještě že najel alespoň jeseter :-)

Podrobnější reportáž se během týdne objeví na stránkách: www.phbaits.cz

Tento příspěvek byl editován 9.5.2011 16:53:59 uživatelem Noodling.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42360.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. května 2011 v 0:02® hecht
    hecht
    Datum lovu: 8.5. | Revír: větší voda | Způsob lovu: Feeder

Úkol zněl jasně: zapatlat si letos poprvé ruce šrotem. A stalo se, osprey mě vyprovokoval v sobotním pořadu, takže o místě a způsobu bylo rozhodnuto. Bylo krásně, ryba první polovinu vycházky šla skoro na hod. Výsledkem bylo několik cejnů, cejnků a i nějaký ten karas se zadařil. Taky první kontrola RS.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42356.jpg
      Neděle 8. května 2011 ve 21:27® Dejwík2504
      Dejwík2504
      Datum lovu: 8.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem si šel zahrát na masaře…Už jsem doma nechtěl poslouchat : „Konečně něco dones“ a tak jsem teda vyrazil. Od začátku ryby asi věděly o mých nekalých úmyslech. Když mně ten lysec zdrhl z vezírku, myslel jsem, že po něm skočím…Holt, kdo umí, umí..... :-D

Ta tráva je tam možná zbytečná, ale přece jenom… :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2011 21:29:13 uživatelem Dejwík2504.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42343.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42344.jpg
        Neděle 8. května 2011 ve 20:25® billy717
        billy717
        Datum lovu: 6-8.5.2011 | Revír: Torysa č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Posledné tri rybačky boli už konečne ako tak úspešne. Jedna 20-tka a 25-tka potočák, sice malé ale predsa konečne ryby. Dokonca sa mi podarilo chytiť rotačku veľ.3 aj s nadväzcom a obratlíkmi :-D Na fotke: 25cm potočáčik, rotačka a jeden pekný splav. (Foto je dosť nekvalitné, mobil.)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42339.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42340.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42341.jpg
          Neděle 8. května 2011 v 19:49® timbab
          timbab
          Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Feeder

Dnes na stojáku mnohem lepší než včera.Brali kapříci a trumani.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42337.jpg
            Neděle 8. května 2011 v 19:42® timbab
            timbab
            Datum lovu: 7.5.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Včera se na Labi rybám moc nechtělo ale něco se chytilo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42331.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42333.jpg
              Neděle 8. května 2011 v 19:40® Kazan
              Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: jč pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Trocha vláčky na pstruhovce, okounci štičky, tlouštíci, sem tam pidipotok. Jen by mě zajímalo jak se ten prut dostal na ten strom

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42327.jpg
                Neděle 8. května 2011 v 19:39® Prutos
                Prutos
                Datum lovu: 8.5.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnešní feederovačka na řece mohla být super…
                Při pokusu o přehození jsem zjistil že visím. Párkrát jsem za to zabral,ale nepomohlo to. Už už jsem se chystal trhat, když v tom se vázka dala do pohybu. Sice jsem nechápal, ale zdolával.
                Po pár minutách se to nechalo navést do klidnější vody u břehu a pod hladinou se ukázala parma. Ale jaká, dost možná největší co jsem kdy měl na prutě! Zvolnil jsem zdolávání, trochu povolil brzdu a dál odvracel výpady směřující na hloubku. Najednou rup! Návazec z osmnáctky, asi narušený o kameny, rupnul kousek nad háčekm a ryba se poroučela zpátky do proudu :-((
                Zbyly výčitky… Šedesátka, kterou jsem na krátký výlet na souš dostal, byla jen slabou náplastí…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42326.jpg
                  Neděle 8. května 2011 v 9:14® Dejwík2504
                  Dejwík2504
                  Způsob lovu: Feeder

Včera jsem šel na chvilku k vodě. Něco se povedlo…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42318.jpg
                    Neděle 8. května 2011 v 8:25® Piranha
                    Piranha
                    Datum lovu: Včera | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Feeder

Tak včera na Duchcovském stojáku s tátou navečer.Sluníčko pálilo a svítilo celé odpoledne a vycucalo nás do mrtě :-)) Ven šli cejni a cejnci.

Sobota 7. května 2011 ve 23:09® osprey
                      osprey
                      Způsob lovu: Přívlač

To jsem tak někdy v týdnu k večeru chytil pstruha. A to je skoro všechno, čím bych se mohl za tu dobu chlubit:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42316.jpg
                        Sobota 7. května 2011 v 17:14® bjucek
                        bjucek
                        Datum lovu: 7.5. | Revír: berounka | Způsob lovu: Feeder

ráno šli násaďáci + několik cejnů

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42311.jpg
                          Pátek 6. května 2011 ve 23:15® spike
                          spike
                          Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Ještě před hokejem jsem stihl vyrazit na 3 hoďky k vodě. Ryby chvílema spolupracovali krásně, druhově kapři(45–51cm) plotice a perlíni.

Pátek 6. května 2011 ve 21:51® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 6.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne patrilo stojakum, rybky na nich nejake byly, ale ti teckovani se mi vyhybali. Povedl se nejaky okoun, candatek, ale pstrouzek zadny. Kolega lapil jednoho okounka, sticku, jednoho duhaka a jednoho granulovaneho potocaka. I tak pekny den u vody, tarka bez jinych lovcu.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42300.jpg
                              Pátek 6. května 2011 ve 20:43profil byl smazán
                              Datum lovu: 6.5.2011

Dnes se zadařilo,neskutečná fishka..

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42298.jpg
                                Pátek 6. května 2011 v 16:21® kety.vydra
                                kety.vydra
                                Datum lovu: 5.5. | Způsob lovu: Klasická položená

S kamarády pokus o úhoře.Nechytil se sice žádný,zato žížalky zobali kapříci,nej 46.

Středa 4. května 2011 ve 21:41® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 4.5.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po delsi dobe u vody, kdy rybky zrovna kousaly. Chyceno par sivenu a o neco vice duhaku. Radost mi udelal velice bojovny duhak 60+, ktery se ovsem nechtel fotit a po vyhackovani vyskocil z podberaku :-) Tentokrat se darilo i kolegovi a chvilemi jsme meli na prute ryby oba dva…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42272.jpg
                                    Středa 4. května 2011 ve 13:45® kukino
                                    Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: staré labe | Způsob lovu: Plavaná

nadherne chytani. 4 kapri 43,45,47,51 cm ,15 plotic 20 cm,2 okouni 25 27 cm,1tloust 35 cm 1 cejn 40 cm ve dvou lidech.pohodič­ka.odpočinek

Středa 4. května 2011 v 1:21® kety.vydra
                                      kety.vydra
                                      Datum lovu: 3.5. | Způsob lovu: Klasická položená

Kamarád mě ve vánici vytáhl k vodě a vyklubala se z toho zajímavá rybačka.Ve dvojko chyceno pět úhořů od 60 do 80 cm.

Úterý 3. května 2011 ve 21:02® Prichy
                                        Prichy
                                        Způsob lovu: Přívlač

tak jsme se vratili s Bobem z testovani nastrah, vysledek predcil nase ocekavani (zatim jen predkrm, fotky se zpracovavaji)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42265.jpg
                                          Úterý 3. května 2011 v 0:35® brčkař
                                          brčkař
                                          Datum lovu: Z víkendu | Revír: severozápadní čechy | Způsob lovu: Plavaná

Pár střípků z víkendu.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42253.jpg
                                            Pondělí 2. května 2011 ve 22:36® Holajz2
                                            Datum lovu: včera | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Vyrazil jsem po dešti v naději, že se splete nějaký kapřík, ale přepočítal jsem se… :-((

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42249.jpg
                                              Pondělí 2. května 2011 ve 21:50® mvincik
                                              mvincik
                                              Datum lovu: 2.5.2011 | Revír: veliká louže | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem se nechal zlákat na daleký výlet k Lipnu. U výletu také zůstalo, jelikož z rybí aktivity se nedá vyvodit jiný název.

Po ránu teploměr na nule, mlha jako hrom, byla pěkná kosa. Za zmínku stojí jen pěkný línek, jinak téměř bez fišky. Ale po zvednutí mlhy bylo krásně – alespoň něco. Ptactvo makalo na stavbě hnízda a slunce nakonec i zahřálo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42246.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42248.jpg
                                                Pondělí 2. května 2011 ve 21:32® bjucek
                                                bjucek
                                                Datum lovu: 19.4.-1.5. | Způsob lovu: Klasická položená

Skvělá chytačka na přehradě, ryby braly téměř na vše a chytlo se víc druhů než jen tradiční kapr. Pohodový víkend s kamarádem

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42244.jpg
                                                  Pondělí 2. května 2011 ve 21:19® Prochy96
                                                  Prochy96
                                                  Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač

pár ryb se spletlo . na fotce karas kolem 35

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42241.jpg
                                                    Pondělí 2. května 2011 v 18:54® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 2. května 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Přepočítal jsem o první třetině místní pstruhy a jednoho jsem pozval na souboj s Dánskem k nám domů.
                                                    Myslím, že z toho moc neměl. Tvářil se jak kdyby ho někdo vykuchal.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42238.jpg
                                                      Neděle 1. května 2011 ve 21:46® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: Dnes večer | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem byl tedy úspěšný i napodruhé.Suchá se vyplatila a nachytalo se plno tloušťů a jesenů.Jednoho jsem si zblejsknul.Všechny ryby byly podobných velikostí.Tem černej mrak rojících se chrostíků byl neuvěřitelný tak okolo 18–18:30.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42233.jpg
                                                        Neděle 1. května 2011 ve 21:33® Char
                                                        Char
                                                        Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Plavaná

V sobotu navečer posezení u feederu a jen dva plané záběry, dnes jsem změnil taktiku a použil plavačku což ocenili bolen, jesen a amur 55cm.

Neděle 1. května 2011 ve 21:02® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

V podvecer jsem s dcerkou na chvilku zaskocil k rece za barak, aby se krapet jeste „vyvencila“, ackoliv chvilemi prohanela bubliny z bublifuku i to chvilkove posezeni ji stacilo k uloveni pekneho jesena. Po vydatnem zakrmeni rozmocenym pecivem sly rybky tarka na hod. Lapeno bezpocet jesenu a tloustu prumerne velikosti, na rozdil od pstruhovky zde sbiraly pekne ryby…[foto mobilem]

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42232.jpg
                                                            Neděle 1. května 2011 ve 21:00® spike
                                                            spike
                                                            Datum lovu: 30.4.2011 | Revír: Za sedmero horami | Způsob lovu: Feeder

Sobotní feederová výprava byla úspěšná, ryb se nepochytalo moc ale velkou radost mně udělal první jesen v životě.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42231.jpg