Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:22® BlueShark
- Datum lovu: 21.4.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
Jinak dnes jeden z lepších dnů. Ryba střídala rybu. Na břehu 16 cejnů, 3 skaláci, dva černoušci viz foto, 4 plotice, nádherná bojovná podoustev ve svatebním, 9 jesenů (všechno po tření a pěkný kousci v dobré kondici i tak), 4 oukleje, bombónek byl lysák 54cm, moc hezký souboj na 0.14mm návazci, nechtělo se mu z vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:19® BlueShark
- Datum lovu: 20.4.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se dostal k netu až dnes, včera na Labi docela fajn chytačka. Povedlo se 8 cejnů, jeden amur 53cm (bohužel dobitý asi lodí, ale na bojovnosti mu to neubralo – doufám, že z něj bude po 7mi letech zabiják a trhač montáží), kapřík 44cm, 4 plotice a jesen. Musím vylíčit 4. nához do místa s hrubým partiklem, kdy si to vzal zřejmé větší rusák a slyšel jsem po roce kvílet brzdu, po 100m z cívky směr Děčín, jsem začal špulku přidržovat, bohužel 16ka šla v uzlu tatam. Takže prohra, ale pak jsem osvobodil alespoň cejna i s montáží kohosi a na závěr jedne karásek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 21:38® ART
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
dnes zase samé plotice, celkem 15 u vody je ale krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 19:52® Prochy96
- Datum lovu: 21.4.2011 | Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Plavaná
dnešní jarní plavaná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 19:39® Piranha
- Datum lovu: Včera | Revír: Nesvazovej | Způsob lovu: Muškaření
Včera po práci na chvilku ulevit nožkám
s ULPOU na boatech.Nic velkého se nekonalo, ale přeci se něco ven podívalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 19:12® Kazan
- Datum lovu: 21.4.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne na pstruhovce, už začínají být opatrnější
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 19:01® Prochy96
- Datum lovu: 21.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
plavačka pod jezem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 18:50® Ftmči
-
Dneska bída s nouzí. Duhák, potočák a tloušť. Všechno v nevalné velikosti. Kamarád skončil bez ryby úplně.
Tento příspěvek byl editován 21.4.2011 18:51:46 uživatelem Ftmči.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 10:04® Scanix
- Datum lovu: 21.4.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vasen je vasen, nedalo mi to a vyrazil jsem na chvili rano pred praci. Ryby mely zprvu jeste asi pulnoc, ale ani pak neprijimaly nabizene nastrahy s velkou duverou. Dost ryb mi behem boje popadalo, presto se jich tak pul tuctu podivalo z vody. Skore jsem otevrel sivenem, ktereho jsem musel chvili drazdit nez to vzal poctiveji. Povedl se i jeden domorodec, ktery se mnou i s prutem pekne cvicil celkem dlouho. Pak to bylo par nasazenych generacek, ktere se take nechtely vzdat zadarmo. Jen si priste po ranu budu muset asi vzit rukavice, byl jsem zmrzlej, ze jsem nemoh navazat nastrahu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2011 ve 21:19® Scanix
- Datum lovu: 20.4.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci na rece jsem celkem premlouval letargicke ryby, za zminku stoji par duhonu zrejme z minulych let. Bohuzel mi vetsi ryby dnes spadly, dokonce jeden monstrozni lipan, ktery se popral nejprve dlouze s nabizenou nastrahou a pak i se mnou, spadl mi pri podebirani. Odhadem mohl mit neco mezi 45–50cm, skoda, takovou rybu asi hned tak nepotkam. Chvili pote jsem zaprahl parmu, ktera mi to behem boje urizla o kameny. Nakonec jsem vydrzel az do zaviracky, zadny valny sber se nekonal. I tak to byl dobry a poucny lov. Lovce, co jsem zahledl ryby ignorovaly, jak se zdalo, mnohem vice…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2011 ve 20:48® osprey
- Datum lovu: 19.4. 2011
Je vidět, že proběhlo nebo probíhá tření lipana. Pro ty ryby jsou vzájemné boje, budování hnízd i samotný výtěr dost zničující. U řeky je to vidět.
A ten maličký, ten se asi netřel, jenom ho něco draplo za ocásek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2011 ve 20:46® osprey
- Datum lovu: 19.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Sestřih z dvou krátkých návštěv pstruhovky. Času je málo, ale musel jsem…
Ale sáhl jsem si na rybu, místy i na pěknou a viděl, že žlutí pstruzi s červenýma tečkama ještě nevymřeli. To mi musí stačit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2011 ve 20:33® BlueShark
- Datum lovu: 19.4.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na Labíčku na pláži, pochytáno 14 cejnů skaláků (nej 43cm), 6 cejnů velkých (nej 51cm), 3 plotice, 3 jeseni a krásnej karas 43cm. Puštěno, sečteno 27 ryb. Okolo to nějak netahalo, asi mě mají rády
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2011 v 19:31® majkyss
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem si nezachytal já,ale Policie.3× mně stavěli a na potřetí bonus 1000 kč.Sledoval jsem jak ostříž, abych nepřekročil rychlost.Jel jsem sice 50,ale na ceduli byla 40tka.Bacha na ně, jsou všude
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:58® jepice-zruseno
- Datum lovu: 18. 4. | Revír: rybnik | Způsob lovu: Muškaření
Dneska sem se stavil na rybníce s duhama a dva ze čtyř sem si vodtáh domů. Já sem se teda nikoho neprosil, aby se cpali brojleři do MP vody, ale když už za ně črs tolik utratil, tak si na nich aspoň naši šmákli. Jinak teda „jezerní muškaření“ mě nějak neuchvátilo. Ještě že se čap pěknej perlín, aspoň jedna normální ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:51® mira.ll
- Datum lovu: 18.4.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
První letošní amur. Měl bych ho raději na feederu , než toho cejna
Tento příspěvek byl editován 18.4.2011 23:52:36 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:00® mvincik
- Datum lovu: 18.4.2011 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Plavaná
Dneska po dlouhé době opět na plavačku. Začátek bídný, odpol se rybky na slunci moc ke žraní přemluvit nenechali, s postupem času to bylo lepší.
Podařil se perlín, plotice a několik tlouštích dorostenců. Větším se nechtělo, pěkně již objížděli břehy ve skupince sem a tam, a tak jsem se je snažil pokud možno nerušit.
Kolem a kolem, příjemný den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:36® Dejwík2504
- Datum lovu: 18.4.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Po delší době u vody. Dneska jsem tomu věřil a po tréninku jsem si potřeboval dát relaxační dvouhodinovku. Vsadil jsem na rousnici. Po hodině mžourání na splávek jsem téměř v noci konečně dostal záběr, jak má být. Až u břehu jsme se Spikem zjistili, že je to 42cm dlouhý lín a ne žádná vyhladovělá štika. Takže tak.
Edit: Revír bych nerad roztroubil, tak jsem radši zmršil fotku.
Tento příspěvek byl editován 18.4.2011 22:37:48 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 v 18:51® Sander
- Datum lovu: 18. dubna 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Tenhle pstruh měl dnes leteckej den, byl víc ve vzduchu než ve vodě.
42 čísel.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 v 18:25® majkyss
- Datum lovu: 18.4.2011 | Revír: Mohelka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes Mohelka u Hodkovic.Jen malé kousky, ale radost velká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 v 16:14® Prochy96
- Datum lovu: 16.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
znova na picker
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2011 v 11:09® Raf
- Datum lovu: 16.-17.2011 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení pstruhové sezóny bylo fajn. Subjektivně mi přišlo, že jsme chytali víc potočáků než v předchozích letech. Velikosti nic moc. Možná to ale bylo jenom průtokem nebo počasím. Úbytek duháků a sivenů byl však zcela objektivní…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 22:49® hering
- Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: Duhoňov | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se narozdíl od včerejška šlo pro maso
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 22:51:22 uživatelem hering.Břehy zhamtané jako když tu prošla fronta. Do půl hodiny bylo hotovo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 22:01® brčkař
- Datum lovu: 17.4. 2011 | Revír: území oprámů | Způsob lovu: Plavaná
Konečně taky na stojáku s angličákem. Ač jsem střídmě přikrmoval, bylo třeba změnit místo: hledat stanoviště ryb. Odměnou byli cejni, červenopeřice, karásek, lín, kapřík. Žádné kdovíjaké velikosti(!), zato pěkně vybarvené (v dobré kondici) krásné odstíny barev! Ať žije druhová rozmanitost!
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 22:01:41 uživatelem brčkař.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 21:58® jepice-zruseno
- Datum lovu: 17. 4. 2011 | Revír: rybnik rabnik
Myslel jsem si, že zahájení na pstruhy se mě vůbec netýká, ale letos se stalo to, že jsem přišel k MP rybníku, kterej byl narvanej lidma. Napřed mi to přišlo divný, ale když jsem viděl vezírky vyskakující z vody, tak mi došlo, že zahájení na pstruhy už proběhlo. Tak sem se probojoval k vodě, chytl si taky jednoho fialovýho dementa, vyklopil sem ho zpátky a pak sem šel chytat na druhej rybník, kam je asi nenandali a byl klid.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 21:17® Padis
- Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Já zahájil až dnes a bylo to moc fajn.U vody nikdo.Něco málo se chytlo.No krásná procházka kolem vody
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 21:01® Sander
- Datum lovu: 17. dubna 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně trochu opadl tlak rybářů a dalo se „svobodně“ žehlit všude. Potočáci fachčili o moc lépe než včera, duháci taktéž, z hejna asi deseti kusů byl nejdelší tento 47cm. Vzal na korytě širokém čtyři metry, v proudu, zřejmě se byl poohlídnout po místních mřenkách.
Chvilku jsme se hádali, ale nakonec jsem mu to rozmluvil.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 v 19:09® Scanix
- Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou jsem na chvili vyrazil po obede, ale byla to drina, ze vcerejsiho dnes jsem si k vode prinesl peknou kocovinu a tak jsem si pral smocit v chladive vode i hlavu
Rybky byly o poznani opatrnejsi, preci jen se jim nad hlavami prehnalo stado mastodontu a valna vetsina jich prodelala nedobrovolny piercing. Presto jsem si sahl na na par rybek, par se mi jich vysmalo pri zdolavani a jedna mi odcestovala i s nastrahou. Kazdopadne to byla dobra lecebna terapie, vrele doporucuji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 v 18:18® Filip00
- Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 17. dubna 2011 v 15:22® Boleslav
- Revír: Polabí | Způsob lovu: Plavaná
Tři věci, které jsem dosud znal jen z doslechu, se mi dnes potvrdily.
- Při chytání nakrátko vám ryba opravdu může srovnat ruce do roviny s prutem.
- Amur je torpédo.
- Pletenka v blbě uvázaném uzlu ráda prokluzuje.
Ach jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.