Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 15. dubna 2011 v 18:14® Prochy96
- Datum lovu: 15.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
dnes na picker…něco se chytilo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:48® Bigpista
- Datum lovu: 14.3.2011 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Odskočil jsem si po práci zavláčet na Zbraslav a podařila se mi moje první letošní ryba. Na banjo se nechal ukecat cca 15cm okoun. Bohužel, než jsem nachystal foťák, začal hodně jančit, tak jsem ho radši rychle vyháknul a pustil, aby si neublížil, drobek jeden. Tímto mu dík za zahájení sezóny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. dubna 2011 v 19:30® Řízek
- Datum lovu: 12.4.2011 | Revír: Oblibeny | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes jsem vyrazil se strejdou na ryby.I pres mohutny vitr a destem jsem udelal jednu jizdu.Byl z toho kapr 63cm 4,6kg.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 ve 21:23profil byl smazán
-
Přidám poslední loňskou fishku chycená v prosinci..Ale fotka se mi líbí, tak snad někoho potěší alespoň z části jako mě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 v 19:55® Filip00
- Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 v 19:50® timbab
- Datum lovu: 11.4.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem konečně pořádně provětral anglána.Brali kapři všech velikostí a na kuku zabral i potočák
Tento příspěvek byl editován 11.4.2011 20:52:34 uživatelem timbab.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 23:19® brčkař
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Elbe in Aussig | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne na známé pláži. Podmínky ztížené: strašné poryvy větru! Skoro postrádalo smysl koukat na špičku(!) Mačkaje prut do vidličky, omotal jsem si vlasec kolem prstu – tak se dal záběr(zákmit) jakž takž vyhodnotit… A přesto a proto: den byl krásný! Plejáda skaláků, jediného jsem měřil tlouště – 47, jeden cejn, nejvíc potěšila podoustev – první letošní, a už s ruměncem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 21:06® kety.vydra
- Datum lovu: 10.4. | Revír: V závětří | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ve znamení kapříků,připletl se karas,ploťky a perlínek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:36® osprey
- Datum lovu: 10.4. 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes dopoledne jsem byl na chvilku si zachytat s kamarádem, kterého jsem dva roky neviděl.
Krásný pokec, asi hodinu on chytal a já se pokoušel něco vyfotit, pak jsem si taky smočil a nějaká ryba na mě ještě zbyla. Čí je která ryba na těch fotkách, to nevím, ono je to jedno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:18® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
A tady jsou ty ryby…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 19:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: oblíbený | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem zavítal k vodě mému srdci nejbližší. Přišli pouze dva záběry, ale byly to dvě krásný ryby – 49 a 60cm! Jen nový prut jsem nepokřtil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 19:24® Libor
- Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl svědkem, jak se moji dva kamarádi egohoniči předháněli kdo chytí víc kaprů. Chytili pěkné a hodně. Já netrpělivě čekal na trumena, ale ten nepřišel. Bylo hezky, hmyzáci, zeleň – no paráda
Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 20:25:27 uživatelem Libor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 19:23® Libor
- Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 19:17® dvorma
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: RS Vysočina - Stašov | Způsob lovu: Feeder
Dnes po změně revíru kvůli větru jsme dojeli na Stašov. Ryby hned začátku braly celkem dobře a později se chytaly ryby i na nához. Úlovků bylo celkem dost ve složení asi 10 kaprů 40–50 cm, 1 plotice, 2 cejnci, a 4 líni kolem 30cm. Byl pěkný a vydařý den ale foukat by mohlo míň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 18:16® Ficak
-
malix> je to Ježdík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 16:40® timbab
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Houska
Dnes to i přes celkem ostrý vítr docela šlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 16:16® vladah
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
tak dneska po dlouhé době krásné počasí tak sem vyrazil od rána na feeder bylo pár drobotě a pak oár cejnku největší 60cm omlouvám se na zhoršenou kvalitu fotky měl sem usebe jen mobilní telefon
Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 17:17:43 uživatelem vladah.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 8:59® cormoran
- Datum lovu: 3. 4. 2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsme se dostali s kamarádem k vodě společně. Počasí jak v létě vyhnalo ven i půvabné bruslařky a tak se občas nějaký ten záběr nepovedl proměnit
Přesto jsme něco málo pochytali,
převážně cejny a plotice. Ten nej cejn měl poctivých 55 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 v 8:37® kukino
- Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: sukorady | Způsob lovu: Plavaná
včera se těm větším nějak nechtělo,zato prckové doslova vyskakovali z vody
10 plotiček a 1 okounek 23 cm 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 ve 20:23® hecht
- Datum lovu: 9.4. | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná
Dnes synátor překvapil hned dvakrát. Naučil se konečně sám nahazovat, no a ještě mu přišla i první velká ryba. Šupináč měl krásných 59, takže mlaďas začal brzo živit rodinu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 ve 20:15® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Plavaná
Tak už i černoši berou

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 v 19:08® Scanix
- Datum lovu: 9.4.2011
V dnesnim slunecnem, lec vetrnem pocasi jsem si ve finale pekne zacapal tentokrat na stojaku. Chyceno bezpocet slintaku, asi tucet praseckinu prevazne pionyru, prekvapenim byl jesen a dva karasi, z nich ten vetsi mel 37cm a povedl se jako double na plavku, kdyz uz byl kaprik na feeder v podberaku. Sel jsem domu, kdyz mi doslo pecivo a krmeni

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 v 17:23® Tomik
-
Sem se byl projít a trošku si pohonit ego nějakou rybkou…
Tento příspěvek byl editován 9.4.2011 18:24:00 uživatelem Tomik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 v 17:21® tomashr
- Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Trocha feederování… Nějaký zázrak to nebyl, nicméně našel se jak kapr, tak i vyfocený cejn,

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 v 16:23® spike
- Datum lovu: 9.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Ráno jsem si přivstal a vyrazil k vodě s feederama a partiklem. Zhruba po půl hodině od zakrmení nějaké ryby na flek přijeli, nějaké jsem bohužel nevytáhl ale pár kapříků do 50cm jsem zdolal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. dubna 2011 ve 23:39® Noodling
- Datum lovu: 8.4.2010 | Revír: Zatopený lom
Že by provokace? Ale jsou při chuti a v dobré kondici, i když jsem velikostně čekal víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. dubna 2011 ve 21:06® ART
-
nevešly se fotky tak tady je zbytek : detail HaDa

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. dubna 2011 ve 21:04® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: orlík | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem začal konečně tahat nějaké ty šupiny. Suma sumárum 3 lini a 7 plotic. Zatim žádnej obřík ale doufám že to příjde.Jinak dnes jdu po hrázi Oralsu k autu a zaujme mě tabule. Co na ní nevidím HaDa jak se vytahuje se sumcem
Chytej.cz začíná být stále
rozšířenější

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. dubna 2011 ve 14:45® kukino
- Datum lovu: 8.4 | Revír: klenice | Způsob lovu: Plavaná
tak konecne prvni hezke ulovky 48 cm a 45 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 22:10® mvincik
- Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: Malá louže | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpol na chvíli s feederem. Tlak je hodně vysoký a možná i proto rybky moc nespolupracovali. Ven se podívali 2 kapříci, okoun a nějaké plotičky. Vše drobných velikostí. Na snímku první letošní šupináček a žabky, které se mi neustále snažili jeb**i pod proutkama! Jde na ně asi jaro
Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 23:11:45 uživatelem mvincik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.