Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. dubna 2011 ve 13:09® Alfons
Datum lovu: 16.4.11 | Způsob lovu: Přívlač
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41946.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 17. dubna 2011 ve 12:15® kety.vydra
    kety.vydra
    Datum lovu: 17.4. | Revír: Asi závodiště,bo jinak nevím... | Způsob lovu: Plavaná

Ráno jsem vyrazil na plavajdu,ven z vody se podívali cejni,poťky a tlouštík…

Neděle 17. dubna 2011 v 9:43® jumbo76
      jumbo76
      Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes ráno v 6 hodin jsem vyrazil k rybníku a povedlo se , dokonce se mi na vlasci usadil rak :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41945.jpg
        Neděle 17. dubna 2011 v 9:29® kamos007
        kamos007
        Datum lovu: 17.04.2011 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska to šlo o poznání lépe vytaženi 3 duháci (nej 38) a pár potočmenů (nej 27).

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41942.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41943.jpg
          Neděle 17. dubna 2011 v 0:06® osprey
          osprey
          Datum lovu: 16.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

I já jsem pstruhově zahájil. Ráno to šlo hodně ztuha, podzději už to bylo lepší. Musím poděkovat kamarádům za milou společnost. Fotit se mi moc nedařilo. Ryba vyfocená na trávě jela se mnou domů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41940.jpg
            Sobota 16. dubna 2011 ve 20:30® spike
            spike
            Datum lovu: 16.dubna 2011 | Způsob lovu: Feeder

Druhý den cílený pokus o amura na feeder, ryba vrácena vodě.

Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 20:30:25 uživatelem spike.
            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41938.jpg
              Sobota 16. dubna 2011 v 19:50® Sander
              Sander
              Datum lovu: 16. dubna 2011

Vsadil jsem kartu na divoké ryby a byla to bída s nouzí. Nebyla to ale volba špatná, byl jsem tam skoro sám a nemačkal se v návalech rybářů, jaké zde dosud nepamatuji. Semtam se potočák ukázal, ale vše malé.
              Spravit si chuť na spodním úseku řeky už bylo pozdě. Top fleky prázdné, samozřejmě z jednoho důvodu – totál vyžehlíno.
              Oběsil se mi tam jen jeden duhový utečenec 41 čísel v dost jalovém úseku, později dva mrzáci co asi někdo pustil a jako bonus několik tloušťů a okounů.
              Radost mi následně udělal zdomácnělý duhák 40 čísel, pěkně tmavý s dorostlými ploutvemi. Druhý duhák neurčité délky vzal voblera tak razantně, že to nepobrala brzda a byl v čudu. Taktéž z místa, kam se nikdy nenasazovalo, takže dost možná druhý divočák.
              Večerní sušení běloby bylo příjemnou tečkou za pěkným dnem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41934.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41935.jpg
                Sobota 16. dubna 2011 v 18:52® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 16.4.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Jako kazdy rok jsem vyrazil na „zahajeni“ k vode. Lidi bylo klasicky vsude hodne, ale ryby nejprve moc nebraly, coz bylo pro ne jiste dobre. Sjezdil jsem nekolik reviru a ne vsude neco chytitl, nicmene musim byt se zahajenim spokojen, temer celodennim lovem jsem pochytal i pomerne pekne ryby do cca 60cm, i kdyz mi valna vetsina popadala, ale to uz tezke hlavicky a BL hacky proste umi. Jako tresnickou na dortu byla parma 64cm. Zkusmo jsem jeste nahodil, jestli se povede ryba, co bych si mohl vzit domu a on se z toho vyloupl granulac 56cm, ktereho jsem na radu kolegy zapytloval ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41928.jpg
                  Sobota 16. dubna 2011 v 18:51® majkyss
                  majkyss
                  Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Muškaření

Dnes hezké pochytání

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41924.jpg
                    Sobota 16. dubna 2011 v 17:30® dodorider
                    dodorider
                    Datum lovu: 16.4. | Revír: muj | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes sem zahajil pstruhovou sezonu an svem oblibenem reviru,nespocet rybaru u vody no des! Od 6hod do cca 9:30 bez kontaktu, byl sem tak zoufaly a stridal uplne vsechny nastrahy co sem u sebe mel nez doslo na male woblirky ilexik opet fungoval! z vody slo 8 duhaku a 1 potocak, ponechal sem zadni hak u wobleru to byla chyba dost ryb se odrazilo, (foto sem skoro enstihal, ale ejdnu sem stihl krasneho zdraveho duhacka

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41922.jpg
                      Sobota 16. dubna 2011 v 15:49® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Plavaná

Po nepříjemném začátku dne jsem musel vyrazit vyčistit si hlavu. A volba padla – letos poprvé na moji oblíbenou řeku. U vody bylo krásně, konečně se naplno probudilo jaro. A začínají kousat moje oblíbené velké plotice, které člověka už přinutí i sáhnout na brzdu navijáku.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41921.jpg
                        Sobota 16. dubna 2011 v 15:24® Ftmči
                        Ftmči
                        Datum lovu: 16.4.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Doposud nejlepší zahájení. Rybí obsádka bohatá a pestrá: 3 lipani, cca 10 potočáků + 2 pěkní (cca 35), 7–8 duháků kolem 25cm (největší 39cm jel domů) + 1 tloušť. Všechno na vláčku, jen v závěru jeden duháček umušen. Kuriozní byl duhák cca 40cm, který mi to vzal při stahování nástrahy přehozené přes větvičku, samozřejmě se vyhákl. Nejlepší bylo, že jsem potakal za půl dne jen 2 rybáře, i když i ten jede mi dokázal zkazit náladu. Rotačka 1–2, potočák, smyk na písek, lovení peánu v batohu, operace, obalený pstruh ,,šťastně" odplouvá. Smutné je, že to byl kluk tak 16 let. Odpovědí na mou poznámku o tom, že ten pstruh stejně chcípne, bylo:,,Hmmmm…" Až na toto setkání to však bylo dokonalé. (fotky nebudou, omylem jsem je vymazal z karty, ale stejně nebylo o co stát).

Sobota 16. dubna 2011 v 15:17® kamos007
                          kamos007
                          Datum lovu: 16.04.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Nakonec to šlo :-) , ale bída tak líné duháky jsem ještě nezažil.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41919.jpg
                            Sobota 16. dubna 2011 v 15:04® hering
                            hering
                            Datum lovu: 16.4.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Přívlač

Čekal jsem tragédii,ale takovou hrůzu né!!! Prodávám pstruhařinu :-(( Za tři hodiny jen čtyři kontakty s rybou.Jeden,ale stál za to :-) Děkuji kormoránům,že mi alespoň jednoho nechali… Plave dál :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41917.jpg
                              Sobota 16. dubna 2011 ve 13:36® kety.vydra
                              kety.vydra
                              Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Plavaná

Dneska ráno vycházka na brčko.Ven se podívalo pár menších cejnů,ploťky a línek.

Pátek 15. dubna 2011 ve 21:17® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 15.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Pred zitrejsim pstruhovym zahajenim jsem si byl jeste chytit nejakou tu rybku na rohlik. Melo to byt asi znameni, ze mam uz asi zmenit zpusob lovu ci co, ale podarilo se mi nepochopitelne zlomit matchku v prostrednim dilu pri uvolnovani z vazky, kdy jsem na 0,14mm mono lehce zatahal a krup. Asi uz byla ta ma matchovka po te belobe utahana, jeste ze jsem mel s sebou picker. Ke vsemu vypovedel poslusnost fotak a tak jsem udelal par fotek mobilem. Pochytal neco tloustu a proudniku a sel si domu balit veci na zitra…

Tento příspěvek byl editován 15.4.2011 21:17:44 uživatelem Scanix.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41905.jpg
                                  Pátek 15. dubna 2011 v 19:14® Prochy96
                                  Prochy96
                                  Datum lovu: 15.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

dnes na picker…něco se chytilo

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41901.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41900.jpg
                                    Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:48® Bigpista
                                    Bigpista
                                    Datum lovu: 14.3.2011 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač

Odskočil jsem si po práci zavláčet na Zbraslav a podařila se mi moje první letošní ryba. Na banjo se nechal ukecat cca 15cm okoun. Bohužel, než jsem nachystal foťák, začal hodně jančit, tak jsem ho radši rychle vyháknul a pustil, aby si neublížil, drobek jeden. Tímto mu dík za zahájení sezóny.

Úterý 12. dubna 2011 ve 20:30® Řízek
                                      Řízek
                                      Datum lovu: 12.4.2011 | Revír: Oblibeny | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes jsem vyrazil se strejdou na ryby.I pres mohutny vitr a destem jsem udelal jednu jizdu.Byl z toho kapr 63cm 4,6kg.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41878.jpg
                                        Pondělí 11. dubna 2011 ve 22:23profil byl smazán

Přidám poslední loňskou fishku chycená v prosinci..Ale fotka se mi líbí, tak snad někoho potěší alespoň z části jako mě.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41873.jpg
                                          Pondělí 11. dubna 2011 ve 20:55® Filip00
                                          Filip00
                                          Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41853.jpg
                                            Pondělí 11. dubna 2011 ve 20:50® timbab
                                            timbab
                                            Datum lovu: 11.4.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem konečně pořádně provětral anglána.Brali kapři všech velikostí a na kuku zabral i potočák :-)

Tento příspěvek byl editován 11.4.2011 20:52:34 uživatelem timbab.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41852.jpg
                                              Pondělí 11. dubna 2011 v 0:19® brčkař
                                              brčkař
                                              Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Elbe in Aussig | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpoledne na známé pláži. Podmínky ztížené: strašné poryvy větru! Skoro postrádalo smysl koukat na špičku(!) Mačkaje prut do vidličky, omotal jsem si vlasec kolem prstu – tak se dal záběr(zákmit) jakž takž vyhodnotit… A přesto a proto: den byl krásný! Plejáda skaláků, jediného jsem měřil tlouště – 47, jeden cejn, nejvíc potěšila podoustev – první letošní, a už s ruměncem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41835.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41837.jpg
                                                Neděle 10. dubna 2011 ve 22:06® kety.vydra
                                                kety.vydra
                                                Datum lovu: 10.4. | Revír: V závětří | Způsob lovu: Plavaná

Dnes ve znamení kapříků,připletl se karas,ploťky a perlínek.

Neděle 10. dubna 2011 ve 21:36® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: 10.4. 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes dopoledne jsem byl na chvilku si zachytat s kamarádem, kterého jsem dva roky neviděl.

Krásný pokec, asi hodinu on chytal a já se pokoušel něco vyfotit, pak jsem si taky smočil a nějaká ryba na mě ještě zbyla. Čí je která ryba na těch fotkách, to nevím, ono je to jedno.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41828.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41829.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41830.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41831.jpg
                                                    Neděle 10. dubna 2011 ve 21:18® Holajz2
                                                    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

A tady jsou ty ryby…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41827.jpg
                                                      Neděle 10. dubna 2011 ve 20:32® Holajz2
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: oblíbený | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem zavítal k vodě mému srdci nejbližší. Přišli pouze dva záběry, ale byly to dvě krásný ryby – 49 a 60cm! Jen nový prut jsem nepokřtil. ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41819.jpg
                                                        Neděle 10. dubna 2011 ve 20:24® Libor
                                                        Libor
                                                        Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem byl svědkem, jak se moji dva kamarádi egohoniči předháněli kdo chytí víc kaprů. Chytili pěkné a hodně. Já netrpělivě čekal na trumena, ale ten nepřišel. Bylo hezky, hmyzáci, zeleň – no paráda:-)

Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 20:25:27 uživatelem Libor.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41816.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41817.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41818.jpg
                                                          Neděle 10. dubna 2011 ve 20:23® Libor
                                                          Libor
                                                          Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41814.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41815.jpg
                                                            Neděle 10. dubna 2011 ve 20:17® dvorma
                                                            dvorma
                                                            Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: RS Vysočina - Stašov | Způsob lovu: Feeder

Dnes po změně revíru kvůli větru jsme dojeli na Stašov. Ryby hned začátku braly celkem dobře a později se chytaly ryby i na nához. Úlovků bylo celkem dost ve složení asi 10 kaprů 40–50 cm, 1 plotice, 2 cejnci, a 4 líni kolem 30cm. Byl pěkný a vydařý den ale foukat by mohlo míň.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41811.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41812.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41813.jpg