Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 13:09® Alfons
- Datum lovu: 16.4.11 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 12:15® kety.vydra
- Datum lovu: 17.4. | Revír: Asi závodiště,bo jinak nevím... | Způsob lovu: Plavaná
Ráno jsem vyrazil na plavajdu,ven z vody se podívali cejni,poťky a tlouštík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 v 9:43® jumbo76
- Datum lovu: 17.4.2011 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes ráno v 6 hodin jsem vyrazil k rybníku a povedlo se , dokonce se mi na vlasci usadil rak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 v 9:29® kamos007
- Datum lovu: 17.04.2011 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska to šlo o poznání lépe vytaženi 3 duháci (nej 38) a pár potočmenů (nej 27).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 v 0:06® osprey
- Datum lovu: 16.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
I já jsem pstruhově zahájil. Ráno to šlo hodně ztuha, podzději už to bylo lepší. Musím poděkovat kamarádům za milou společnost. Fotit se mi moc nedařilo. Ryba vyfocená na trávě jela se mnou domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 ve 20:30® spike
- Datum lovu: 16.dubna 2011 | Způsob lovu: Feeder
Druhý den cílený pokus o amura na feeder, ryba vrácena vodě.
Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 20:30:25 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 19:50® Sander
- Datum lovu: 16. dubna 2011
Vsadil jsem kartu na divoké ryby a byla to bída s nouzí. Nebyla to ale volba špatná, byl jsem tam skoro sám a nemačkal se v návalech rybářů, jaké zde dosud nepamatuji. Semtam se potočák ukázal, ale vše malé.
Spravit si chuť na spodním úseku řeky už bylo pozdě. Top fleky prázdné, samozřejmě z jednoho důvodu – totál vyžehlíno.
Oběsil se mi tam jen jeden duhový utečenec 41 čísel v dost jalovém úseku, později dva mrzáci co asi někdo pustil a jako bonus několik tloušťů a okounů.
Radost mi následně udělal zdomácnělý duhák 40 čísel, pěkně tmavý s dorostlými ploutvemi. Druhý duhák neurčité délky vzal voblera tak razantně, že to nepobrala brzda a byl v čudu. Taktéž z místa, kam se nikdy nenasazovalo, takže dost možná druhý divočák.
Večerní sušení běloby bylo příjemnou tečkou za pěkným dnem.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 18:52® Scanix
- Datum lovu: 16.4.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Jako kazdy rok jsem vyrazil na „zahajeni“ k vode. Lidi bylo klasicky vsude hodne, ale ryby nejprve moc nebraly, coz bylo pro ne jiste dobre. Sjezdil jsem nekolik reviru a ne vsude neco chytitl, nicmene musim byt se zahajenim spokojen, temer celodennim lovem jsem pochytal i pomerne pekne ryby do cca 60cm, i kdyz mi valna vetsina popadala, ale to uz tezke hlavicky a BL hacky proste umi. Jako tresnickou na dortu byla parma 64cm. Zkusmo jsem jeste nahodil, jestli se povede ryba, co bych si mohl vzit domu a on se z toho vyloupl granulac 56cm, ktereho jsem na radu kolegy zapytloval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 18:51® majkyss
- Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Muškaření
Dnes hezké pochytání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 17:30® dodorider
- Datum lovu: 16.4. | Revír: muj | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes sem zahajil pstruhovou sezonu an svem oblibenem reviru,nespocet rybaru u vody no des! Od 6hod do cca 9:30 bez kontaktu, byl sem tak zoufaly a stridal uplne vsechny nastrahy co sem u sebe mel nez doslo na male woblirky ilexik opet fungoval! z vody slo 8 duhaku a 1 potocak, ponechal sem zadni hak u wobleru to byla chyba dost ryb se odrazilo, (foto sem skoro enstihal, ale ejdnu sem stihl krasneho zdraveho duhacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 15:49® skwor
- Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Plavaná
Po nepříjemném začátku dne jsem musel vyrazit vyčistit si hlavu. A volba padla – letos poprvé na moji oblíbenou řeku. U vody bylo krásně, konečně se naplno probudilo jaro. A začínají kousat moje oblíbené velké plotice, které člověka už přinutí i sáhnout na brzdu navijáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 15:24® Ftmči
- Datum lovu: 16.4.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Doposud nejlepší zahájení. Rybí obsádka bohatá a pestrá: 3 lipani, cca 10 potočáků + 2 pěkní (cca 35), 7–8 duháků kolem 25cm (největší 39cm jel domů) + 1 tloušť. Všechno na vláčku, jen v závěru jeden duháček umušen. Kuriozní byl duhák cca 40cm, který mi to vzal při stahování nástrahy přehozené přes větvičku, samozřejmě se vyhákl. Nejlepší bylo, že jsem potakal za půl dne jen 2 rybáře, i když i ten jede mi dokázal zkazit náladu. Rotačka 1–2, potočák, smyk na písek, lovení peánu v batohu, operace, obalený pstruh ,,šťastně" odplouvá. Smutné je, že to byl kluk tak 16 let. Odpovědí na mou poznámku o tom, že ten pstruh stejně chcípne, bylo:,,Hmmmm…" Až na toto setkání to však bylo dokonalé. (fotky nebudou, omylem jsem je vymazal z karty, ale stejně nebylo o co stát).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 15:17® kamos007
- Datum lovu: 16.04.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Nakonec to šlo
, ale bída tak líné duháky jsem ještě nezažil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 15:04® hering
- Datum lovu: 16.4.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Přívlač
Čekal jsem tragédii,ale takovou hrůzu né!!! Prodávám pstruhařinu
Za tři hodiny jen čtyři kontakty s rybou.Jeden,ale stál za to
Děkuji kormoránům,že mi alespoň jednoho nechali… Plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 ve 13:36® kety.vydra
- Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska ráno vycházka na brčko.Ven se podívalo pár menších cejnů,ploťky a línek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 15. dubna 2011 ve 21:17® Scanix
- Datum lovu: 15.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Pred zitrejsim pstruhovym zahajenim jsem si byl jeste chytit nejakou tu rybku na rohlik. Melo to byt asi znameni, ze mam uz asi zmenit zpusob lovu ci co, ale podarilo se mi nepochopitelne zlomit matchku v prostrednim dilu pri uvolnovani z vazky, kdy jsem na 0,14mm mono lehce zatahal a krup. Asi uz byla ta ma matchovka po te belobe utahana, jeste ze jsem mel s sebou picker. Ke vsemu vypovedel poslusnost fotak a tak jsem udelal par fotek mobilem. Pochytal neco tloustu a proudniku a sel si domu balit veci na zitra…
Tento příspěvek byl editován 15.4.2011 21:17:44 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 15. dubna 2011 v 19:14® Prochy96
- Datum lovu: 15.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
dnes na picker…něco se chytilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:48® Bigpista
- Datum lovu: 14.3.2011 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Odskočil jsem si po práci zavláčet na Zbraslav a podařila se mi moje první letošní ryba. Na banjo se nechal ukecat cca 15cm okoun. Bohužel, než jsem nachystal foťák, začal hodně jančit, tak jsem ho radši rychle vyháknul a pustil, aby si neublížil, drobek jeden. Tímto mu dík za zahájení sezóny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:30® Řízek
- Datum lovu: 12.4.2011 | Revír: Oblibeny | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes jsem vyrazil se strejdou na ryby.I pres mohutny vitr a destem jsem udelal jednu jizdu.Byl z toho kapr 63cm 4,6kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 ve 22:23profil byl smazán
-
Přidám poslední loňskou fishku chycená v prosinci..Ale fotka se mi líbí, tak snad někoho potěší alespoň z části jako mě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 ve 20:55® Filip00
- Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: voda | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 20:50® timbab
- Datum lovu: 11.4.2011 | Revír: Martin | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem konečně pořádně provětral anglána.Brali kapři všech velikostí a na kuku zabral i potočák
Tento příspěvek byl editován 11.4.2011 20:52:34 uživatelem timbab.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2011 v 0:19® brčkař
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Elbe in Aussig | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne na známé pláži. Podmínky ztížené: strašné poryvy větru! Skoro postrádalo smysl koukat na špičku(!) Mačkaje prut do vidličky, omotal jsem si vlasec kolem prstu – tak se dal záběr(zákmit) jakž takž vyhodnotit… A přesto a proto: den byl krásný! Plejáda skaláků, jediného jsem měřil tlouště – 47, jeden cejn, nejvíc potěšila podoustev – první letošní, a už s ruměncem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 22:06® kety.vydra
- Datum lovu: 10.4. | Revír: V závětří | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ve znamení kapříků,připletl se karas,ploťky a perlínek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 21:36® osprey
- Datum lovu: 10.4. 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes dopoledne jsem byl na chvilku si zachytat s kamarádem, kterého jsem dva roky neviděl.
Krásný pokec, asi hodinu on chytal a já se pokoušel něco vyfotit, pak jsem si taky smočil a nějaká ryba na mě ještě zbyla. Čí je která ryba na těch fotkách, to nevím, ono je to jedno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 21:18® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
A tady jsou ty ryby…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: oblíbený | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem zavítal k vodě mému srdci nejbližší. Přišli pouze dva záběry, ale byly to dvě krásný ryby – 49 a 60cm! Jen nový prut jsem nepokřtil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:24® Libor
- Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl svědkem, jak se moji dva kamarádi egohoniči předháněli kdo chytí víc kaprů. Chytili pěkné a hodně. Já netrpělivě čekal na trumena, ale ten nepřišel. Bylo hezky, hmyzáci, zeleň – no paráda
Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 20:25:27 uživatelem Libor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:23® Libor
- Datum lovu: 10.04.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:17® dvorma
- Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: RS Vysočina - Stašov | Způsob lovu: Feeder
Dnes po změně revíru kvůli větru jsme dojeli na Stašov. Ryby hned začátku braly celkem dobře a později se chytaly ryby i na nához. Úlovků bylo celkem dost ve složení asi 10 kaprů 40–50 cm, 1 plotice, 2 cejnci, a 4 líni kolem 30cm. Byl pěkný a vydařý den ale foukat by mohlo míň.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.