Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 20:51® Scanix
Scanix
Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Chvilka na vecer dnes byla ve znameni malych jesenu, byli celkem agresivni a veseli se na hacek spolehlive. Se soumrakem se mezi ne pripletl i nejaky perlin a cejnek, tento z nich byl nejvetsi…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41763.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 7. dubna 2011 v 19:59® spike
    spike
    Datum lovu: 7.4.2011 | Způsob lovu: Feeder

Pěkné počasí mě vylákalo k vodě, nakonec jsem taky pěkně zmokl:-D ryby ale spolupracovali a tak jsem si aspoň zachytal.

PS: Někteří lidi jsou hovada viz fota

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41761.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41762.jpg
      Čtvrtek 7. dubna 2011 v 16:27® malix
      malix
      Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: Soukromák

Od rána na rybách na soukromém rybníku s tím že si zachytám, ale nějak to moc nebralo, jeden lín a pár plotic a pak jedna malá „zajímavá“ ryba. Nějak nemám tušení co by to mohlo být, nic mi to nepřipomíná. Tak kdyby někdo věděl, ať dá vědět, určitě by mě to zajímalo :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41752.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41755.jpg
        Čtvrtek 7. dubna 2011 v 9:19® Robur
        Robur
        Datum lovu: DNES | Revír: s | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem vyrazil na 2 hoďky k vodě. Po 2 měsích padal volba na fídr. No kabaret jak sviňa. Ruce gramlavé, napřed jsem si zamotal návazec do kličky, tak jsem to přetrhl, že to převážu. Když sjem to urval, tak jsem potratil olůvko. Velmi pečlivě jsem dal bokem háček, nachystal 2. prut, nahodil a začal se věnovat tomu utrženému. Vzal do ruky krmelec, přibral jsem bokem odložený háček, který opět spadl někam do listí. No nakonec jsem si nějak poradil. Pak jsem lapl asi 3 cejny, urval fídr. Opět navázal. Pak jsem nahodil do vázky, vytáhl jsem na každém háčku klacek. První klacek se setřepal tak, že se dostal pod překlápěč a tam ten hajzl zabahněnej chtěl zůstat. Mezitím se mně podařilo setřepat i ten druhý klacek, který samozřejmě spadnul jen o 20 cm níž a zachytil se o ten spodní uvolněný háček. Do toho na mne štěkal Lexa, že chce ten klacek z překlápěče. Samozřejmě jsem to s rutinou vše zvládl a šel se uklidnit domů. Lovu zdar.

Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 10:20:45 uživatelem Robur.
          Středa 6. dubna 2011 ve 21:18® osprey
          osprey
          Datum lovu: 5.4. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Včera jsem sliboval, že sem dám fotky ze své vycházky, nějak jsem to nestihl, tak snad teď. Takový malý průzkum bojem s poměrně pestrými úlovky. Bolen byl už pěkně strupatý.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41748.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41749.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41750.jpg
            Středa 6. dubna 2011 ve 20:54profil byl smazán
            Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dnes opět bez fotky, povedla se ale pěkná podoustev,karas,kap­řík tři skaláci a dva cejni velcí.Většina ryb měla rány nejspíš po kormoránovi,ale už téměř zahojený.Cejnice už měli pěkně nacpaný pupky :-)

Středa 6. dubna 2011 v 19:58® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 6.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Dnes me prekvapila mila dcerka, cestou z druziny, ze pry by sla na rybky a ani ji pry nevadi, ze na rohlik, kdyz to jeste nejde na ty gumove rybicky ;-) Asi tusila, ze me dnes prechyta a to se i stalo, chytala na klasickou polozenou s cihatkem a ja na picker a presto to byla drtiva porazka :-) Lapeno nekolik peknych tloustu, mezi ktere se jiny rybi druh nepripletl.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41745.jpg
                Středa 6. dubna 2011 v 18:05® Sander
                Sander
                Datum lovu: 6. dubna 2011 | Způsob lovu: Muškaření

Malinko stoupla voda, karta se začala obracet v neprospěch ryb. Bylo jich hodně u hladiny, vodil jsem malého strýmra těsně pod hladinou a tloušti ochotně kousali. Nejdelšímu bych hádal páďo. Dával si to v proudu fakt vostře! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41743.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41744.jpg
                  Středa 6. dubna 2011 ve 14:18® Kalužmistr
                  Kalužmistr
                  Datum lovu: 6.4. | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně jsem letos mohl pustit první rybku.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41742.jpg
                    Středa 6. dubna 2011 v 11:54® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak včera pár fišek, za zmínku stály plotice, nej kousky měly 36 a 37cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41728.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41730.jpg
                      Středa 6. dubna 2011 v 11:43@ chopywo
                      Datum lovu: 2.4,3.4,4.4 2011 | Revír: luž č.3 | Způsob lovu: Feeder

Děs a běs. Řeka totálně zdevastovaná od zimních invazí cormoránů. Absence bílé ryby-totální!! Když uděláte jeden záběr za tři hodiny zázrak! Buď velký cejn/kolem 45cm/,nebo kapr kolem 60cm,ale to skutečně vychází na tři dni dvě ryby…hrůza.

Úterý 5. dubna 2011 ve 21:27® Řízek
                        Řízek
                        Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsme s kamaradem vyrazlili na soulacku a nachytali jsme na rohlicek spoustu kapriku mensi velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41726.jpg
                          Úterý 5. dubna 2011 ve 20:14® Kalužmistr
                          Kalužmistr
                          Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes ráno a taky zároveň letos poprvé na louži a bylo chycené krásné zero.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41725.jpg
                            Úterý 5. dubna 2011 ve 20:12® Cudla
                            Cudla

Dnes konečně ukradenej kousek času pár ouklejek a malinká třešinka jesínek.Ríša pode mnou tlouště±50cm a jesena jako přez kopírák.

Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 21:13:31 uživatelem Cudla.
                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41724.jpg
                              Úterý 5. dubna 2011 v 19:00® malix
                              malix
                              Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Kaprařina

Tak od rána do 16h u vody a pěkně jsem si zachytal. Přišli tři kapříci z toho jeden mírovej a 4 líni. Trochu nám i káplo, ale spokojenosti to neubralo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41719.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41721.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41718.jpg
                                Úterý 5. dubna 2011 ve 12:09® 1Mara
                                1Mara
                                Datum lovu: dnes | Revír: u vody | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes na hoku k vodě , já plavaná a zero , nic nového žééé , Línka se začala montovat na Sanderovu míru :-)) Rovných 58cm. :-)

Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 13:10:05 uživatelem 1Mara.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41712.jpg
                                  Pondělí 4. dubna 2011 v 17:01profil byl smazán
                                  Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder

foto ze včerejšího lovu

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41700.jpg
                                    Pondělí 4. dubna 2011 v 10:40® kety.vydra
                                    kety.vydra
                                    Datum lovu: 4.4.

Dneska vycházka na plavajdu i feeder a když začal foukat vítr,tak přezbrojeno na lehkou položenou.Zdoláni čtyři kapříci cca 35–45,cejni,plotice a přišel se podívat i tloušť 40 cm.

Neděle 3. dubna 2011 ve 21:29® osprey
                                      osprey
                                      Datum lovu: 3.4. 2011 | Způsob lovu: Feeder

Po spoustě plavačkových vycházek konečně slušná a zajímavá feedrovačka (ani ne co do úlovků jako do potřeby myslet a reagovat). Potěšilo mě, že věci fungují jak mají. Bohužel čistého času jsem odchytal asi 2 hodiny. Úlovek tvořily plotice a jeseni, cejn byl zastoupen pouze geneticky v podobě jednoho křížence.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41698.jpg
                                        Neděle 3. dubna 2011 ve 20:04® Prutos
                                        Prutos
                                        Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Konečně teplo. Mlíčáci už strupatí…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41689.jpg
                                          Neděle 3. dubna 2011 v 19:56® dvorma
                                          dvorma
                                          Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: Podomský potok 1/8 | Způsob lovu: Feeder

Včera odpoledne jsem byl zkusit šteští na rybníce v naší vesnici. Výsledkem byli tři kapříci od 35 – 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41688.jpg
                                            Neděle 3. dubna 2011 v 19:52® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 3.4. | Způsob lovu: Feeder

Povedená rybačka s kolegou paiou. Brali především cejni, mezi ně se mi připletl i první letošní kapřík nevalné velikosti :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41686.jpg
                                              Neděle 3. dubna 2011 v 19:51® Padis
                                              Padis
                                              Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem vyrazil zkusit chytit nějakou tu rybku.Nakonec z toho byla docela fajn chvíle u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41685.jpg
                                                Neděle 3. dubna 2011 v 19:48® dvorma
                                                dvorma
                                                Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Polička - Přehrada pod kopcem 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní den lovu jsme strávily na přehradě nedaleko Poličky. Nejdříve to vypadalo, že to skončí zerem, ale nakonec jsme byli spokojení. Chytili jsme jednoho kapra 55cm a dva jesetery 85cm a 89cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41682.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41684.jpg
                                                  Neděle 3. dubna 2011 v 19:46profil byl smazán
                                                  Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnešní vycházka ve znamení přesunu.Místo sem vyměnil asi pětkrát,až sem se nakonec usadil na tom správném místě.Dočkal sem se prvního letošního cejna stejně tak plotičky i parmy.Žádná z ryb neměla příznaky před třením..Parma 58čka.Bohužel bez fota,nemám kabel k mobilu

Neděle 3. dubna 2011 v 19:41® hecht
                                                    hecht
                                                    Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: tajný | Způsob lovu: Přívlač

Tak už to konečně začalo. Dnes jsem se Sanderem zahájil pstruhovou vláčku a mouchu !!! Ryba spolupracovala skvěle a nikde ani živáčka, což o zahájení je málokdy :-)) Fotky jsou pouze Sandeří a ještě k tomu cenzurované. Ty s metrákovou hromadou duháků nechtěl autor díky jemu vrozené skromnosti prazentovat. Neuvěřitelné bylo odpolední množství duhoňú na suchou velkou mouchu. Jako prémii měl Péťa ještě prvního bolena na nový mušák, v proudu ho i pocítil.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41681.jpg
                                                      Neděle 3. dubna 2011 v 19:37® spike
                                                      spike
                                                      Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder

Po zeru na řece mi to odpoledne nedalo a vyrazil jsem na stoják a vůbec nelituju, super chytačka.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41679.jpg
                                                        Neděle 3. dubna 2011 v 19:30® Holajz2
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem poprvé letos vyzkoušel matchku, dostal jsem přes 20 plotic, ale kapřík žádnej. :-((

Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 20:36:40 uživatelem Holajz2.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41678.jpg
                                                          Neděle 3. dubna 2011 v 19:13® timbab
                                                          timbab
                                                          Datum lovu: 3.3.2011 | Revír: Horní Kostelec | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem měl doprovod,tak se dařilo :-)

Editováno na přání uživatele

Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 21:06:26 administrátorem regulus.
                                                          Důvod editace: Změna části textu
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41676.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41677.jpg
                                                            Neděle 3. dubna 2011 ve 14:20® Piranha
                                                            Piranha
                                                            Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes jako minulej tejden.Kapři a zase jen kapři.Ale bylko to malinko slabší.Asi jim vyhovuje hnusný počasí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41674.jpg