Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 20:51® Scanix
- Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Chvilka na vecer dnes byla ve znameni malych jesenu, byli celkem agresivni a veseli se na hacek spolehlive. Se soumrakem se mezi ne pripletl i nejaky perlin a cejnek, tento z nich byl nejvetsi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2011 v 19:59® spike
- Datum lovu: 7.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Pěkné počasí mě vylákalo k vodě, nakonec jsem taky pěkně zmokl
ryby ale spolupracovali a tak jsem si aspoň zachytal.PS: Někteří lidi jsou hovada viz fota

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2011 v 16:27® malix
- Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: Soukromák
Od rána na rybách na soukromém rybníku s tím že si zachytám, ale nějak to moc nebralo, jeden lín a pár plotic a pak jedna malá „zajímavá“ ryba. Nějak nemám tušení co by to mohlo být, nic mi to nepřipomíná. Tak kdyby někdo věděl, ať dá vědět, určitě by mě to zajímalo
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2011 v 9:19® Robur
- Datum lovu: DNES | Revír: s | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem vyrazil na 2 hoďky k vodě. Po 2 měsích padal volba na fídr. No kabaret jak sviňa. Ruce gramlavé, napřed jsem si zamotal návazec do kličky, tak jsem to přetrhl, že to převážu. Když sjem to urval, tak jsem potratil olůvko. Velmi pečlivě jsem dal bokem háček, nachystal 2. prut, nahodil a začal se věnovat tomu utrženému. Vzal do ruky krmelec, přibral jsem bokem odložený háček, který opět spadl někam do listí. No nakonec jsem si nějak poradil. Pak jsem lapl asi 3 cejny, urval fídr. Opět navázal. Pak jsem nahodil do vázky, vytáhl jsem na každém háčku klacek. První klacek se setřepal tak, že se dostal pod překlápěč a tam ten hajzl zabahněnej chtěl zůstat. Mezitím se mně podařilo setřepat i ten druhý klacek, který samozřejmě spadnul jen o 20 cm níž a zachytil se o ten spodní uvolněný háček. Do toho na mne štěkal Lexa, že chce ten klacek z překlápěče. Samozřejmě jsem to s rutinou vše zvládl a šel se uklidnit domů. Lovu zdar.
Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 10:20:45 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 ve 21:18® osprey
- Datum lovu: 5.4. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem sliboval, že sem dám fotky ze své vycházky, nějak jsem to nestihl, tak snad teď. Takový malý průzkum bojem s poměrně pestrými úlovky. Bolen byl už pěkně strupatý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 ve 20:54profil byl smazán
- Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes opět bez fotky, povedla se ale pěkná podoustev,karas,kapřík tři skaláci a dva cejni velcí.Většina ryb měla rány nejspíš po kormoránovi,ale už téměř zahojený.Cejnice už měli pěkně nacpaný pupky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 v 19:58® Scanix
- Datum lovu: 6.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Dnes me prekvapila mila dcerka, cestou z druziny, ze pry by sla na rybky a ani ji pry nevadi, ze na rohlik, kdyz to jeste nejde na ty gumove rybicky
Asi tusila, ze me dnes prechyta a to se i stalo, chytala na klasickou
polozenou s cihatkem a ja na picker a presto to byla drtiva porazka
Lapeno nekolik peknych tloustu, mezi ktere se jiny rybi druh nepripletl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 v 18:05® Sander
- Datum lovu: 6. dubna 2011 | Způsob lovu: Muškaření
Malinko stoupla voda, karta se začala obracet v neprospěch ryb. Bylo jich hodně u hladiny, vodil jsem malého strýmra těsně pod hladinou a tloušti ochotně kousali. Nejdelšímu bych hádal páďo. Dával si to v proudu fakt vostře!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 ve 14:18® Kalužmistr
- Datum lovu: 6.4. | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina
Konečně jsem letos mohl pustit první rybku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 v 11:54® BlueShark
- Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera pár fišek, za zmínku stály plotice, nej kousky měly 36 a 37cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. dubna 2011 v 11:43@ chopywo
- Datum lovu: 2.4,3.4,4.4 2011 | Revír: luž č.3 | Způsob lovu: Feeder
Děs a běs. Řeka totálně zdevastovaná od zimních invazí cormoránů. Absence bílé ryby-totální!! Když uděláte jeden záběr za tři hodiny zázrak! Buď velký cejn/kolem 45cm/,nebo kapr kolem 60cm,ale to skutečně vychází na tři dni dvě ryby…hrůza.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 ve 21:27® Řízek
- Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme s kamaradem vyrazlili na soulacku a nachytali jsme na rohlicek spoustu kapriku mensi velikosti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:14® Kalužmistr
- Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes ráno a taky zároveň letos poprvé na louži a bylo chycené krásné zero.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:12® Cudla
-
Dnes konečně ukradenej kousek času pár ouklejek a malinká třešinka jesínek.Ríša pode mnou tlouště±50cm a jesena jako přez kopírák.
Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 21:13:31 uživatelem Cudla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 v 19:00® malix
- Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Kaprařina
Tak od rána do 16h u vody a pěkně jsem si zachytal. Přišli tři kapříci z toho jeden mírovej a 4 líni. Trochu nám i káplo, ale spokojenosti to neubralo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 ve 12:09® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: u vody | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na hoku k vodě , já plavaná a zero , nic nového žééé , Línka se začala montovat na Sanderovu míru
Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 13:10:05 uživatelem 1Mara.
Rovných 58cm. 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. dubna 2011 v 17:01profil byl smazán
- Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
foto ze včerejšího lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:40® kety.vydra
- Datum lovu: 4.4.
Dneska vycházka na plavajdu i feeder a když začal foukat vítr,tak přezbrojeno na lehkou položenou.Zdoláni čtyři kapříci cca 35–45,cejni,plotice a přišel se podívat i tloušť 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 21:29® osprey
- Datum lovu: 3.4. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Po spoustě plavačkových vycházek konečně slušná a zajímavá feedrovačka (ani ne co do úlovků jako do potřeby myslet a reagovat). Potěšilo mě, že věci fungují jak mají. Bohužel čistého času jsem odchytal asi 2 hodiny. Úlovek tvořily plotice a jeseni, cejn byl zastoupen pouze geneticky v podobě jednoho křížence.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:04® Prutos
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Konečně teplo. Mlíčáci už strupatí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:56® dvorma
- Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: Podomský potok 1/8 | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne jsem byl zkusit šteští na rybníce v naší vesnici. Výsledkem byli tři kapříci od 35 – 40 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:52® skwor
- Datum lovu: 3.4. | Způsob lovu: Feeder
Povedená rybačka s kolegou paiou. Brali především cejni, mezi ně se mi připletl i první letošní kapřík nevalné velikosti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:51® Padis
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem vyrazil zkusit chytit nějakou tu rybku.Nakonec z toho byla docela fajn chvíle u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:48® dvorma
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Polička - Přehrada pod kopcem 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní den lovu jsme strávily na přehradě nedaleko Poličky. Nejdříve to vypadalo, že to skončí zerem, ale nakonec jsme byli spokojení. Chytili jsme jednoho kapra 55cm a dva jesetery 85cm a 89cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:46profil byl smazán
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka ve znamení přesunu.Místo sem vyměnil asi pětkrát,až sem se nakonec usadil na tom správném místě.Dočkal sem se prvního letošního cejna stejně tak plotičky i parmy.Žádná z ryb neměla příznaky před třením..Parma 58čka.Bohužel bez fota,nemám kabel k mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:41® hecht
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: tajný | Způsob lovu: Přívlač
Tak už to konečně začalo. Dnes jsem se Sanderem zahájil pstruhovou vláčku a mouchu !!! Ryba spolupracovala skvěle a nikde ani živáčka, což o zahájení je málokdy
Fotky jsou pouze Sandeří a ještě
k tomu cenzurované. Ty s metrákovou hromadou duháků nechtěl autor díky
jemu vrozené skromnosti prazentovat. Neuvěřitelné bylo odpolední množství
duhoňú na suchou velkou mouchu. Jako prémii měl Péťa ještě prvního
bolena na nový mušák, v proudu ho i pocítil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:37® spike
- Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Po zeru na řece mi to odpoledne nedalo a vyrazil jsem na stoják a vůbec nelituju, super chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:30® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem poprvé letos vyzkoušel matchku, dostal jsem přes 20 plotic, ale kapřík žádnej.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 20:36:40 uživatelem Holajz2.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:13® timbab
- Datum lovu: 3.3.2011 | Revír: Horní Kostelec | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem měl doprovod,tak se dařilo

Editováno na přání uživatele
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 21:06:26 administrátorem regulus.
Důvod editace: Změna části textu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 14:20® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jako minulej tejden.Kapři a zase jen kapři.Ale bylko to malinko slabší.Asi jim vyhovuje hnusný počasí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.