Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 10. dubna 2011 v 19:16® Ficak
Ficak

malix> je to Ježdík :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 10. dubna 2011 v 17:40® timbab
    timbab
    Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Houska

Dnes to i přes celkem ostrý vítr docela šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41810.jpg
      Neděle 10. dubna 2011 v 17:16® vladah
      vladah
      Datum lovu: 10.4.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

tak dneska po dlouhé době krásné počasí tak sem vyrazil od rána na feeder bylo pár drobotě a pak oár cejnku největší 60cm omlouvám se na zhoršenou kvalitu fotky měl sem usebe jen mobilní telefon

Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 17:17:43 uživatelem vladah.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41802.jpg
        Neděle 10. dubna 2011 v 9:59® cormoran
        cormoran
        Datum lovu: 3. 4. 2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Feeder

Po delší době jsme se dostali s kamarádem k vodě společně. Počasí jak v létě vyhnalo ven i půvabné bruslařky a tak se občas nějaký ten záběr nepovedl proměnit:-) Přesto jsme něco málo pochytali, převážně cejny a plotice. Ten nej cejn měl poctivých 55 cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41793.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41794.jpg
          Neděle 10. dubna 2011 v 9:37® kukino
          Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: sukorady | Způsob lovu: Plavaná

včera se těm větším nějak nechtělo,zato prckové doslova vyskakovali z vody :-) :-) :-) 10 plotiček a 1 okounek 23 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41792.jpg
            Sobota 9. dubna 2011 ve 21:23® hecht
            hecht
            Datum lovu: 9.4. | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Dnes synátor překvapil hned dvakrát. Naučil se konečně sám nahazovat, no a ještě mu přišla i první velká ryba. Šupináč měl krásných 59, takže mlaďas začal brzo živit rodinu :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41791.jpg
              Sobota 9. dubna 2011 ve 21:15® 1Mara
              1Mara
              Datum lovu: dnes | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Plavaná

Tak už i černoši berou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41789.jpg
                Sobota 9. dubna 2011 ve 20:08® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 9.4.2011

V dnesnim slunecnem, lec vetrnem pocasi jsem si ve finale pekne zacapal tentokrat na stojaku. Chyceno bezpocet slintaku, asi tucet praseckinu prevazne pionyru, prekvapenim byl jesen a dva karasi, z nich ten vetsi mel 37cm a povedl se jako double na plavku, kdyz uz byl kaprik na feeder v podberaku. Sel jsem domu, kdyz mi doslo pecivo a krmeni ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41787.jpg
                  Sobota 9. dubna 2011 v 18:23® Tomik
                  Tomik

Sem se byl projít a trošku si pohonit ego nějakou rybkou…

Tento příspěvek byl editován 9.4.2011 18:24:00 uživatelem Tomik.
                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41786.jpg
                    Sobota 9. dubna 2011 v 18:21® tomashr
                    Datum lovu: 9.4.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Trocha feederování… Nějaký zázrak to nebyl, nicméně našel se jak kapr, tak i vyfocený cejn,

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41785.jpg
                      Sobota 9. dubna 2011 v 17:23® spike
                      spike
                      Datum lovu: 9.4.2011 | Způsob lovu: Feeder

Ráno jsem si přivstal a vyrazil k vodě s feederama a partiklem. Zhruba po půl hodině od zakrmení nějaké ryby na flek přijeli, nějaké jsem bohužel nevytáhl ale pár kapříků do 50cm jsem zdolal.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41779.jpg
                        Sobota 9. dubna 2011 v 0:39® Noodling
                        Noodling
                        Datum lovu: 8.4.2010 | Revír: Zatopený lom

Že by provokace? Ale jsou při chuti a v dobré kondici, i když jsem velikostně čekal víc.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41775.jpg
                          Pátek 8. dubna 2011 ve 22:06® ART
                          ART

nevešly se fotky tak tady je zbytek : detail HaDa

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41774.jpg
                            Pátek 8. dubna 2011 ve 22:04® ART
                            ART
                            Datum lovu: dnes | Revír: orlík | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem začal konečně tahat nějaké ty šupiny. Suma sumárum 3 lini a 7 plotic. Zatim žádnej obřík ale doufám že to příjde.Jinak dnes jdu po hrázi Oralsu k autu a zaujme mě tabule. Co na ní nevidím HaDa jak se vytahuje se sumcem :-) Chytej.cz začíná být stále rozšířenější

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41769.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41772.jpg
                              Pátek 8. dubna 2011 v 15:45® kukino
                              Datum lovu: 8.4 | Revír: klenice | Způsob lovu: Plavaná

tak konecne prvni hezke ulovky 48 cm a 45 cm

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41768.jpg
                                Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 23:10® mvincik
                                mvincik
                                Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: Malá louže | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpol na chvíli s feederem. Tlak je hodně vysoký a možná i proto rybky moc nespolupracovali. Ven se podívali 2 kapříci, okoun a nějaké plotičky. Vše drobných velikostí. Na snímku první letošní šupináček a žabky, které se mi neustále snažili jeb**i pod proutkama! Jde na ně asi jaro :-)

Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 23:11:45 uživatelem mvincik.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41764.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41765.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41766.jpg
                                  Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:51® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Chvilka na vecer dnes byla ve znameni malych jesenu, byli celkem agresivni a veseli se na hacek spolehlive. Se soumrakem se mezi ne pripletl i nejaky perlin a cejnek, tento z nich byl nejvetsi…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41763.jpg
                                    Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 20:59® spike
                                    spike
                                    Datum lovu: 7.4.2011 | Způsob lovu: Feeder

Pěkné počasí mě vylákalo k vodě, nakonec jsem taky pěkně zmokl:-D ryby ale spolupracovali a tak jsem si aspoň zachytal.

PS: Někteří lidi jsou hovada viz fota

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41761.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41762.jpg
                                      Čtvrtek 7. dubna 2011 v 17:27® malix
                                      malix
                                      Datum lovu: 7.4.2011 | Revír: Soukromák

Od rána na rybách na soukromém rybníku s tím že si zachytám, ale nějak to moc nebralo, jeden lín a pár plotic a pak jedna malá „zajímavá“ ryba. Nějak nemám tušení co by to mohlo být, nic mi to nepřipomíná. Tak kdyby někdo věděl, ať dá vědět, určitě by mě to zajímalo :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41752.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41755.jpg
                                        Čtvrtek 7. dubna 2011 v 10:19® Robur
                                        Robur
                                        Datum lovu: DNES | Revír: s | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem vyrazil na 2 hoďky k vodě. Po 2 měsích padal volba na fídr. No kabaret jak sviňa. Ruce gramlavé, napřed jsem si zamotal návazec do kličky, tak jsem to přetrhl, že to převážu. Když sjem to urval, tak jsem potratil olůvko. Velmi pečlivě jsem dal bokem háček, nachystal 2. prut, nahodil a začal se věnovat tomu utrženému. Vzal do ruky krmelec, přibral jsem bokem odložený háček, který opět spadl někam do listí. No nakonec jsem si nějak poradil. Pak jsem lapl asi 3 cejny, urval fídr. Opět navázal. Pak jsem nahodil do vázky, vytáhl jsem na každém háčku klacek. První klacek se setřepal tak, že se dostal pod překlápěč a tam ten hajzl zabahněnej chtěl zůstat. Mezitím se mně podařilo setřepat i ten druhý klacek, který samozřejmě spadnul jen o 20 cm níž a zachytil se o ten spodní uvolněný háček. Do toho na mne štěkal Lexa, že chce ten klacek z překlápěče. Samozřejmě jsem to s rutinou vše zvládl a šel se uklidnit domů. Lovu zdar.

Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 10:20:45 uživatelem Robur.
                                          Středa 6. dubna 2011 ve 22:18® osprey
                                          osprey
                                          Datum lovu: 5.4. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Včera jsem sliboval, že sem dám fotky ze své vycházky, nějak jsem to nestihl, tak snad teď. Takový malý průzkum bojem s poměrně pestrými úlovky. Bolen byl už pěkně strupatý.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41748.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41749.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41750.jpg
                                            Středa 6. dubna 2011 ve 21:54profil byl smazán
                                            Datum lovu: 6.5.2011 | Způsob lovu: Feeder

Dnes opět bez fotky, povedla se ale pěkná podoustev,karas,kap­řík tři skaláci a dva cejni velcí.Většina ryb měla rány nejspíš po kormoránovi,ale už téměř zahojený.Cejnice už měli pěkně nacpaný pupky :-)

Středa 6. dubna 2011 ve 20:58® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 6.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder

Dnes me prekvapila mila dcerka, cestou z druziny, ze pry by sla na rybky a ani ji pry nevadi, ze na rohlik, kdyz to jeste nejde na ty gumove rybicky ;-) Asi tusila, ze me dnes prechyta a to se i stalo, chytala na klasickou polozenou s cihatkem a ja na picker a presto to byla drtiva porazka :-) Lapeno nekolik peknych tloustu, mezi ktere se jiny rybi druh nepripletl.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41745.jpg
                                                Středa 6. dubna 2011 v 19:05® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 6. dubna 2011 | Způsob lovu: Muškaření

Malinko stoupla voda, karta se začala obracet v neprospěch ryb. Bylo jich hodně u hladiny, vodil jsem malého strýmra těsně pod hladinou a tloušti ochotně kousali. Nejdelšímu bych hádal páďo. Dával si to v proudu fakt vostře! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41743.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41744.jpg
                                                  Středa 6. dubna 2011 v 15:18® Kalužmistr
                                                  Kalužmistr
                                                  Datum lovu: 6.4. | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně jsem letos mohl pustit první rybku.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41742.jpg
                                                    Středa 6. dubna 2011 ve 12:54® BlueShark
                                                    BlueShark
                                                    Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Tak včera pár fišek, za zmínku stály plotice, nej kousky měly 36 a 37cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41728.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41730.jpg
                                                      Středa 6. dubna 2011 ve 12:43@ chopywo
                                                      Datum lovu: 2.4,3.4,4.4 2011 | Revír: luž č.3 | Způsob lovu: Feeder

Děs a běs. Řeka totálně zdevastovaná od zimních invazí cormoránů. Absence bílé ryby-totální!! Když uděláte jeden záběr za tři hodiny zázrak! Buď velký cejn/kolem 45cm/,nebo kapr kolem 60cm,ale to skutečně vychází na tři dni dvě ryby…hrůza.

Úterý 5. dubna 2011 ve 22:27® Řízek
                                                        Řízek
                                                        Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsme s kamaradem vyrazlili na soulacku a nachytali jsme na rohlicek spoustu kapriku mensi velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41726.jpg
                                                          Úterý 5. dubna 2011 ve 21:14® Kalužmistr
                                                          Kalužmistr
                                                          Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes ráno a taky zároveň letos poprvé na louži a bylo chycené krásné zero.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41725.jpg
                                                            Úterý 5. dubna 2011 ve 21:12® Cudla
                                                            Cudla

Dnes konečně ukradenej kousek času pár ouklejek a malinká třešinka jesínek.Ríša pode mnou tlouště±50cm a jesena jako přez kopírák.

Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 21:13:31 uživatelem Cudla.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41724.jpg